Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!
Hogyan indulj el a sikeres otthoni pénzkeresés útján?
Hogyan indulj el a sikeres otthoni pénzkeresés útján?

1. kurzus, 1. lecke: Hogyan indulj el a sikeres otthoni pénzkeresés útján?

Ez az első kurzus 50 órás, amely a Wealthy Affiliate Online Entrepreneur Certification (Online vállalkozói bizonyítvány) része. Ez végigvezet Téged a bevételt eredményező sikeres otthoni online digitális marketing üzleti vállalkozásod létrehozásának lépésein. Ez egy kezdő szintű kurzus. Valóban az első lépéseket kell megvalósítanod, hogy az online üzleted
– egy weboldal,  akár egy webshop, vagy tartalom marketing (blog), affiliate marketing, érkeztető weboldal, értékesítő weboldal,  bármilyen online megjelenésű értékesítési webhely tulajdonosaként megtanuld az ebben rejlő lehetőségeket.

Sikeres online üzleti vállalkozásod létrehozása az első kurzusban

  1. lecke: Hogyan indulj el a sikeres otthoni pénzkeresés útján?

Cél az, hogy ebben a kezdő  szakasz 10 órás kurzuséban megértsd, mibe is fogsz bele és az, hogy az önbizalmadat növeljük. Tisztában vagyunk azzal, hogy ez a terület tele van olyan cégekkel, amelyek nem mindegyike olyan megbízható, és az elmúlt 14 évben a Wealthy Affiliate küldetése az, hogy másképp dolgozzunk. A Wealthy Affiliate 2005 óta működik, és ebben a 14 éves időszakban közel 1,7 millió embernek segített elindulni és létrehozni online vállalkozását.

Mielőtt folytatnám, néhány fontos dologra szeretnénk rávilágítani:

  • bárki elérheti online sikerét
  • bármi újdonság felbukkanhat bárkinek „előfordulhat, hogy először túl sok az információ”
  • nincs szükség technikai vagy korábbi online marketing tapasztalatra
  • a sikered egy utazás. Ez azt jelenti, hogy minden, amit most csinálsz, és minden megtett lépés hozzájárul majd a személyes digitális marketing sikeredhez a jövőben. Egy izgalmas utazás előtt állsz, és a most elvégzett munkád, erőfeszítésed később örökre megtérül! Te is eléred, hogy pénzt keress otthonodból

Rövid áttekintés arról, hogyan fog sikerülni Neked?

Az online siker alapja nagyon egyszerű. Van egy négylépcsős üzleti folyamat, amelyet itt megtanulsz a Wealthy Affiliate programban. Itt egy gyors ábra, amely lebontja a folyamatot.

Sikeres online üzleti vállalkozásod létrehozása
A folyamat így néz ki
  1. mindenkinek van egy saját érdeklődési köre. Válaszd ki, hogy a Tied melyik? Keress pénzt azzal, amivel amúgy is szeretsz foglalkozni!!!!
  2. építs fel saját magad egy komplett, profi weboldalt profi tréning segítségével, programozói tudás nélkül
  3. weboldal látogatók bevonzása (ez az a rész, ahol megtorpansz, ha nincs segítség)
  4. keress pénzt online ezzel a weboldallal, folyamatosan, passzívan akkor is, ha éppen alszol!

Ugye milyen egyszerű online pénzt keresni?

Lebontva, további részletes magyar nyelvű információt erről a leckéről itt nézhetsz és olvashatsz tovább, ha csatlakoztál ingyen a Wealthy Affiliate programhoz rajtam keresztül (az én affiliate linkemre klikkelve), majd úgy döntöttél a kipróbálás után, hogy prémium tagként előfizetsz az első 7 napban.
Vagy, angol nyelven folytathatod ide klikkelve ezt a kurzust, ha csatlakoztál ingyen a Wealthy Affiliate programhoz. Próbáld ki ingyen, nincs kockázat és nincs szükség hitelkártyára.

Próbáld ki ingyen, nincs kockázat és nincs szükség hitelkártyára.

Hogyan tudsz csatlakozni a világ legnépszerűbb affiliate marketing platformjához és képzéshez? Nézd meg pár másodperces videót lentebb

Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!

Digitális Marketing Szakértő: Nagy Péter

Köszönöm, hogy elolvastad ezt a cikkemet is! Oszd meg másokkal a közösségi oldalaidon, hogy segíts Te is Nekik pénzt keresni az Interneten. Sok hasonló gondolkodású embert ismersz, akik szeretnének többet tudni, hogy milyen affiliate marketing ötletek, titkok és tippek vannak. Annak érdekében, hogy a digitális marketinged ne a szerencsén múljon (mert nincs is titok), hanem egy kitaposott úton, amin végigvezetlek , ami csaknem 15 éve dominál az online megjelenésemben. „Az információ kincs” Csodás napot kívánok Neked! Nagy Péter vagyok (többet rólam itt): Kreatív Média-Marketing és IT Megoldások Szakértője

Ez is érdekes lehet számodra

Affiliate kiképzés: szakértőket hozunk létre, életre szóló jövedelemért

Affiliate kiképzés: szakértőket hozunk létre, életre szóló jövedelemért

Affiliate kiképzés angol és magyar nyelven is: szakértőket hozunk létre, hogy teljes életeden át passzív …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.