Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!
100 niche termékek megtalálása 5 perc alatt
100 niche termékek megtalálása 5 perc alatt

100 niche termékek megtalálása 5 perc alatt

Ebben a bejegyzésben először egy nagyon népszerű  online piacteret fogunk alkalmazni, a Flippa.com weboldalát. Ahol 100 niche termékek megtalálása 5 perc alatt nem lesz nehéz. Ahol weboldalakat értékesítenek, hogy nagyszerű niche-t alkossanak. A Flippa információs kincs lehet számodra, ha tudod, hogyan kell használni a nagyszerű niche kutatáshoz. Folytatásként megnézzünk egy olyan módszert, amiről nem nagyon beszél senki.

Kreatív Niche kutatási ötletek, az-az, hogyan szerezz 5 perc alatt 100 piaci rést?

Hogyan használhatjuk az ingyenes online adatbázisokat a piaci rést ötletekhez a hamarosan épülő profitáló Niche weboldalunk számára? Fogok beszélni a TV reklámokról, hogy miért, majd meglátod. Nem is fogod utálni annyira ezek után Te sem ezeket a TV reklámokat ? Fogok mutatni kreatívabb niche kutatási ötleteket is és, ha ezzel sem találtad meg a saját piaci résedet, amivel passzív jövedelmet fogsz teremteni magadnak weboldalad építésével, még mindig mutatok egy utolsó-utolsó lehetőséget, hogy nehogy lemaradj abból a nagy tortáról, amiből Neked is jár havonta legalább ezer dollár! Vágjunk is bele!

Flippa.com . Ahhoz, hogy láthasd a listákat, regisztrálnod kell. A bejelentkezés nagyon egyszerű folyamat. Miután bejelentkeztél, megtekintheted az aktuális listákat:  weboldalakat, domain-eket és alkalmazásokat, amelyeket a webfejlesztők, webmesterek, informatikusok értékesítettek.

Kattints a menüben a „browse starter sites” linkre. Láthatod, hogy mindenféle weboldalt értékesítenek

Kattints a menüben a „browse starter sites” linkre. (előtte lépj be a Dashboard /Irányítópult/-ba ) Láthatod, hogy mindenféle weboldalt értékesítenek, de minket most, csak az amazon affiliate weboldalak érdekelnek. Tehát a keresőmezőben írjuk be az “amazon” szót, és futtassuk le. Most válasszuk ki azokat a weboldalakat, amelyeknek a forgalmába és bevételeibe „bele lesünk”. Fontos, hogy alkalmazzuk a „Verified Traffic” és „Verified Revenue”  ( ellenőrzött forgalom, ellenőrzött bevétel ) szűrőket és kattintsunk újra a keresésre .

Most 23 találatunk van a listában. Ezek többsége amazon affiliate weboldal. Nézzünk is meg néhányat ezek közül. Elsőnek a  ” BuyiWatch.com ” -ot . Jelenleg nem sok pénzt termel és egy 2 éves weboldal. Ami azt sugallja, hogy a webmestert nem nagyon érdekelte, hogy ennyi a bevétele, vagy nem tudja, hogyan lehet készíteni egy website—ot, amivel $ 100 vagy $ 1000 dollárt  lehet keresni minden hónapban.

Ami most minket érdekel, az a niche-ötlet szerzése, az-az a niche termékek megkeresése.

Nem megyünk bele a részletekbe és nem is igazán érdekel, hogy a weboldal mennyit keres havonta, vagy mennyi az egyedi látogatók vagy a többi statisztika. Minket, ami érdekel, az a niche (piaci rés) rés. Sokkal több kutatást kell végeznünk majd, mielőtt kiválasztunk egy piaci rést, és ezt a kulcsszó kutatási részben fogom részletezni. Most nézzük meg ezt a weboldalt.

Nekem úgy tűnik, hogy a weboldal nem tartalmaz komoly tartalmakat. Csak körülbelül 4 vagy 5 rövid cikk található a blogban és az affiliate linkek és az Adsense hirdetéseken kívül semmi más. Semmi több. Még a témák kategorizálása sincs feltüntetve és a többi cikk sem látható jobboldalt.

Ettől azért kifinomultabb és nagyon különböző weboldalakt fogunk építeni. (hogy kiemelkedj a tömegből)

Szeretném itt megjegyezni, hogy a weboldalon az Amazon affiliate linkeken kívül az AdSense hirdetések is megtalálhatók. Ez, szinte mindig rossz ötlet. NE CSINÁLJ ILYET.

Az Amazon affiliate weboldalak helyes útja az, hogy olyan művészi és keresőoptimalizált weboldalt építünk, amivel profitot is termelünk.

 

Ez a weboldal legyen számodra negatív példa. Rengeteg ilyen weboldal szerencsére. Ezekkel nem kell majd versenyezned, hiszen ezek a weboldalak ma már valóban értéktelenek és ez csak rosszabb lesz számukra, ha nem dolgoznak rajta. A sok Adsense hirdetés és az egyedi tartalom nélküli oldalak miatt ez az Amazon affiliate weboldalként nem működik.

Viszont, találtunk egy lehetséges Niche ötletet az órákon belül. pl. „okosórák” (Smart watch). Az ötlet az, amit keresünk, már több videón és cikken keresztül. A Niche ötlet a cél, hogy találj egyet. Az is nagyon feltűnő és rossz út, hogy az összes okos óra márkát szeretné eladni. Ahelyett inkább választana egy márkát és azon belül készítene egyedi, profi tartalmakat, összehasonlításokat, videókat és heteken belül profitálna is ez a weboldal.

Most menjünk vissza a kezdőlapra, és távolítsuk szűrőket. Így még több weboldalt találunk, amiből információkat nyerhetsz. Felhívom a figyelmedet arra, hogy ne akarj nagy figyelmet fordítani az itt bemutatott különböző weboldal statisztikáira. Ezek is értékes adatok más szempontokból, de most fókuszáljunk a niche-ötletekre olyan weboldalakon, melyek az Egyesült Államokban vannak (.com-os) és persze Amazon partner oldalak. Nagyon sok Niche ötlet van.

 • Ez érdekesnek tűnik. babycarementor.com

“babaápolási mentor”. Jegyzeteljünk és majd ténylegesen mélyrehatóbban fogunk kutatni ebben a piaci résben.

“legjobb vezeték nélküli ajtócsengő”. Nézzük meg a weboldalát. Összehasonlításokat olvashatunk, de sok blog bejegyzés nem található. Sőt, nincs is, csak vélemények, előnyök, hátrányok és márkák. Persze, ez még mindig jobb, mint egy webshop, amiben csak termékek vannak és egyedi tartalom nincs. Szóval itt a flippa.com-on, sok ötlet találsz. De ne fordíts nagy figyelmet az itt közzétett statisztikákra, amibe néha én is belemegyek. Hidd el, most abban a fázisban vagy, hogy a statisztika nem az, ami érdekeljen, hanem, keresd meg a niche-ötleteket, amit bőven találni fogsz itt is.

Most nézzük meg egy olyan módszert, amiről nem beszél senki!

Hogyan használhatjuk az online adatbázisokat piaci rés termékek keresésére niche weboldalad számára?

Számos online adatbázis áll rendelkezésre a nyilvánosság számára, melyeket a niche-elképzeléseidet tudod felkutatni. Azt is mondhatjuk, hogy a Google maga is egy online adatbázis. Igaz, egy pici gondolkodást igényel, de szerintem még szórakoztató és izgalmas is. Hiszen ezzel alapozhatod meg a jövőbeli passzív jövedelmedet egy vagy több weboldallal. Nem hiába áll több részből ez a Niche kutatás profitáló weboldalhoz cikksorozatom. De előtte nézzünk bele a táblázatba, amit készítettem, hol is járunk jelenleg a „keress pénzt Niche weboldalakkal” kurzusban? (lent a videóban beszélek is róla)

 

Nyereséges niche-t tartalmazó weboldal felépítése
Nyereséges niche-t tartalmazó weboldal felépítése

Térjünk is vissza az adatbázishoz!

Keressünk rá, hogy (online adatbázisok listája) „list of online databases” kifejezésre a Google-ben.

Amint láthatjuk,  sok eredményt talált.  Jelen pillanatban,  nagyjából egymilliárd ötszáz tízmillió. Nem kevés!  Válasszuk ki a Wikipédiát. Itt betűrendben láthatod rendszerezve az adatokat. Görgessük le a listát, és nézzük csak meg, hogy mit „látunk meg” ebben a listában?! Valamilyen oknál fogva, ha találsz a Te személyes témáddal kapcsolatos adatbázist, akkor használd fel. Nézzük meg ezt a  „Szervetlen kristályszerkezeti adatbázis” -t. (Inorganic Crystal Structure Database).

 

Online adatbázisok listája
Online adatbázisok listája

Sokan vásárolnak kristályokat online,

de nézzük meg az Amazon-on a kristályokat, hogy van-e rá elég kereslet, van-e rá elég termék?

Úgy néz ki, hogy van bőségesen termék. Jelenleg 300 ezer körül. Könnyedén építhetsz egy affiliate webhelyet az Amazon-on lévő kristály termékek köré.

Mi az első dolog, ami eszedbe jut, amikor hallasz a kristályokról?

Nekem így elsőre a kristálygömbök jutnak eszembe, hiszen rendszeresen nézem az 5 éves hercegnőimmel a tündéres és varázslós rajzfilmeket? Keressünk csak rá a (kristálygömbökre) „crystal balls”. Több, mint 20 ezer találat. Ez már kezd piaci résnek tűnni, amire szintén építhetsz egy komplett webhelyet. Nem is tudtam, hogy ennyi kristálygömb létezik ?.

Ez már kezd piaci résnek tűnni, amire szintén építhetsz egy komplett webhelyet

Menjünk vissza a Wikipedia listához.

Tegyük fel, hogy szereted a képregényeket. Akkor nézzük meg a képregény ( comics ) adatbázisát. Van néhány adatbázis a képregényekről. Nézzük meg a „Grand Comics Database” a Google-ben. Csak keressünk rá az adatbázis nevére. Nagyon sok találatunk van. Tizenkilenc Millió Háromszázezer.

Kattintsunk a Grand Comics Database linkre.
Kattintsunk a Grand Comics Database linkre.

Kattintsunk a Grand Comics Database linkre. Olyan sok nyomtatott képregény szerepel itt, ha ez a Te nagy és szenvedélyes témád, akkor itt megtalálod a világ összes képregényét. Kattints a „today’s covers” /mai címlapok/ linkre a jobboldali oldalsávba. A mai fő képregény

címlapok a  „Diana történetei”

Ezt a D.C adta ki anno. A DC Comics egyike az Amerikai Egyesült Államok legnagyobb képregény-kiadóinak. A DC hozott létre olyan híres karaktereket, mint például Superman, Batman és Wonder Woman, Flash, Zöld Lámpás, Aquaman, Zöld Íjász és csapattagjaik az Igazságligából. A DC Comics évtizedekig volt a Marvel Comics-szal együtt a két legnagyobb képregény kiadó.

Csakúgy, mint a 40-es években, most is a fénykorukat élik (előreláthatólag) a DC/Marvel képregény adaptációs sorozatok. A Marvel filmes univerzumnak hála nagyon fellendült a képregényes filmek/sorozatok iránti érdeklődés, így a tévések sem hagyhatták ki ezt a ziccert, ahogyan mi sem fogjuk kihagyni a Niche kutatáshoz felhasználva!

Nézzük meg Amazon-on DC/Marvel képregény adaptációs sorozatukat. Mit is találunk? „dc comics” vagy a „Marvel comics” Mindkettőben 30 ezer találat van. Természetesen ezekben még mélyebben kell kutatnod, hogy piaci rést találj. Ezekkel a technikákkal újra és újra megtalálod azokat az ötleteket, melyekre keresnek is az emberek és termékek is vannak rá bőven.

 

Most nézzük meg a TV reklámokat és a nyomtatott hirdetéseket

Ha olyan vagy, mint a legtöbb ember, akkor Te is nagyon idegesítőnek találod a reklámokat. Hidd el Én is ?. A legtöbb ember úgy véli, hogy ezeken a hirdetéseken futtatott termékek értéktelenek. De ha Te marketingszakértőként tekintesz ezekre a reklámokra, akkor nagyszerű niche-ötleteket kereshetsz magadnak, mielőtt kikapcsolnád ezeket a reklámokat.

Hidd el, sok ilyen termékfejlesztésen és forgalmazáson dolgoznak keményen az óriás cégek és költenek el millió dollárokat, hogy tanulmányozzák a piacot és, hogy megtalálják a piaci rést, amihez továbbfejlesszék termékeiket az adott piacon.

Sok nagyon intelligens ember sok időt és energiát szán rád, hogy ötletet szerezz az Ő erőfeszítéseikből

Tehát nézd másképpen az éjszakai filmed közben lévő reklámokat ?. Nyilván, nem kell megvásárolnod ezeket a termékeket. Ami minket érdekel, nem fogod elhinni, de az ezerszer említett Niche (piaci rés ötletek), hogy felépítsd a saját profitáló weboldaladat. Tudom, hogy munka és erőfeszítés, még ez a kutatás is, de aki azt mondja, hogy gyorsan fogsz meggazdagodni és rengeteg pénzt fogsz keresni munka nélkül, vagy nagyon kevés munkával, az hazudik!

Persze, ezt kihasználják az Interneten, hogy a „lusta” és gazdagodni vágyó embereket becsapják ezzel a tévhittel. NE Higgy EL MINDENT! Természetesen, ha van rá félretett pénzed, hogy a munkát elvégezzék mások, akkor vedd meg a munkát, amivel időt spórolsz meg. Az nem baj, ha kiszervezed a munkát. De akkor is munka lesz mögötte, amivel profitálni fog a weboldalad. A befektetett munkát mindig valakinek el kell végeznie! Csak ekkor lesz bevételed és profitod, ha valódi munka van mögötte!

Most nézzük meg ezeket a TV hirdetéseket

 • vizsgáljuk meg ez a YouTube-on. „tv infomercials” kereső szóval.

Ha lejjebb tekersz, akkor van itt egy érdekes videó. Top 10 legjobb infomédiás termék ( Top 10 Best Infomercial Products )

Top 10 Best Infomercial Products

 

Vessünk egy pillantást erre, mit is értékesítenek – valamilyen kést és villát látok a videóban. Lehet, hogy jó ötlet egy niche-nek?  Megtudjuk, ha megnézzük a jól bevált Amazon.com weboldalán. Keressünk is rá a konyhakések „kitchen knives” kifejezésre. Mint láthatod, sok eredményt kaptunk. 60 ezer találat. Könnyedén építhetsz egy egész webhelyet. Természetesen a különböző késekről is külön, hogy piaci rés legyen. Mert maga a konyhai kés óriási, tág téma.

Ne akarj versenyezni ezzel a nagy témával és ne akarj eladni minden konyhai kést.

Láthatod, hogy a konyhai kések találatokban még további késekről is találsz információkat a baloldali kategóriák között. Ugyan így a villákkal is megteheted. Lássuk, hogy tudunk még néhány ötletet szerezni ebből a videóból?

 • Itt a „chia pets” ( chia nővénnyel benőtt háziállatokról ) szól.

Tudunk építeni erre egy webhelyet erre a piaci résre? Nézzük meg az Amazon-t. Ez úgy néz ki, hogy jó ötlet is lehet, hogy építs egy webhelyet a Chia háziállatok köré. De több kutatást kell végezned, mert nagyon kevés eredményt kaptunk erre a keresésre.

 És itt szeretném megemlíteni:

tény, hogy Tv reklámokban szereplő termékek nagyon szilárd és komoly kutatáson alapulnak. Mint minden más marketing szakértőnek, ezeknek az embereknek is először egy piaci rést kellett választaniuk, majd fejleszteniük kellett egy terméket. Ha úgy gondolják, hogy egy adott niche olyan értékes, hogy kifejlesztenek egy terméket, akkor nagyon valószínű, hogy ugyanarra a piaci résekre is építhetsz egy komoly weboldalt.

Nézzünk meg egy kreatívabb niche kutatási ötletet

de előtte szeretném, ha tudnád. Sokan úgy gondolják, hogy szeretniük kell és szakértője kell lennie a választott piaci résének, amivel építed a weboldaladat, majd az újabb weboldaladat…és így tovább. Nincs az az ember, aki ennyi mindenhez ért és nincs az az ember, akinek ennyi ideje van, hogy szakértője legyen ennyi piaci résnek. Ez nem igaz.

Nem kell szakértőnek lenned, de azt mindig kommunikálom, hogy, ha szereted szenvedélyesen azt a témát, ami a piaci réseddel releváns, akkor óriási segítség lesz számodra. Nem mindegy, hogy amatőrként építesz egy piaci rést vagy már szakértője vagy egy témának, amiben megtalálod a Te piaci réseidet.

De ez fordítva is igaz. Vannak szakértők, akik nagyon értenek egy adott témához, de mégsem tudnak belőle profitálni, mert nem tudják az Affiliate marketing stratégiát hozzá. Egy biztos. Több website-ot kell létrehoznod majd, hogy valóban sikerrel járj összességében. Mert nem fogsz mindenhez érteni.

Ne is akarj, mert sok idő. Vagy pénzt akarsz keresni, vagy egy két lábon járó szegény enciklopédia szeretnél lenni? Ha téged ez motivál, akkor tanulj, de az más út. A legtöbb dolog az életben így működik. Több lábon állni biztonságosabb. Ha az egyik weboldalad 500-1000 dollárt termel havonta, akkor nem fogsz bele még 10 másik webhely kialakításba, hanem elkötelezett és szenvedélyes weboldal tulajdonos leszel és elkötelezed magad az adott témámban.

Hogy jobban megérts

A képzett újságírók sem értenek mindenhez, de tudják, hogyan kell bemutatni a tényeket vagy a tényeket körülvevő történeteket hoznak létre. Ha az újságírók csak arról írnának, amiben szakértők a magánéletükben is, akkor nehezen tudnának megélni az újságírásból. Ezért javaslom azt, hogy kezdőként olyan weboldalt építs, aminek a témája a Te szenvedélyed és amit szeretsz. De később megtanulod rutinosan létrehozni a tartalmakat és felépíteni más témákban is a Niche weboldalakat!

Kérdezd meg magadtól!

 • Mi a munkád?
 • Miben vagy jó?
 • Mik a hobbijaid?
 • és szenvedélyeid?
 • Mivel foglalkoztál, amikor fiatalabb voltál?
 • Mit szeretsz csinálni a szabadidődben?
 • Mik a barátaid hobbijai és érdeklődései?

Ahelyett, hogy csak a saját hobbijainkra összpontosítsunk – ami valóban kicsent jelent számodra, helyette más emberek hobbijaival is foglalkozhatsz. Így több potenciális ötleteket szerezhetsz magadnak!

Itt egy olyan weboldal, amelyet érdemes megnézni – ez a népszerű hobbikról szól http://discoverahobby.com/ Ha ettől egy sokkal nagyobb hobbi listát szeretnél megnézni, akkor javaslom neked a wikipédia oldalát ezen a linken: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_hobbies

Például, ha rajzolsz vagy festesz és ismered a művészetet, akkor előfordulhat, hogy építeni tudsz egy webhelyet a (művészeti kellékek) piaci résre alapozva. Nézzük csak meg az Amazon-on! „artists supplies” keresőszóra. Nagyon sok termék van, amit ezzel kapcsolatban értékesíteni tudsz weboldaladon.

 

Nézzük csak meg az Amazon-on! „artists supplies” keresőszóra
Nézzük csak meg az Amazon-on! „artists supplies” keresőszóra

 

Nem számít, hogy mi érdekel téged jelenleg, az esélyed azzal is nő, hogy olyan dolgokkal foglalkozol, amire sok más ember is érdeklődik. És itt a kulcsszó..a titok…”AMIRE ÉRDEKLŐDIK”! Mindig meg kell nézni az Amazon-on, hogy vannak olyan termékek, amelyeket jól értékesítenek. És ha vannak, akkor esélyes van arra, hogy felépíts egy profitáló weboldalt!

Azért mondom el most ezeket, mert ebben a fázisban vagy most, hogy ötleteket generálj magadnak. Később úgy is meglátod, hogyan kell majd részletesebb kutatást végezni. De jegyezd meg. Ha valamihez nagyon értesz és szenvedélyesen szereted, még nem biztos, hogy  versenyképes és profitáló téma egy weboldalhoz.

Semmit sem végzünk úgy, hogy nem nézzük meg az adatokat. Az aktuális adatokkal kell dolgoznod! Például, ha rengeteg kutatást végzel a fogyás tablettákról, és szeretnél egy weboldalt építeni a fogyás tabletták köré, akkor nem lesz könnyű dolgod! Ez a téma rendkívül versenyképes réspiac, de milliárdos cégekkel fogsz versenyezni. Ez minden bizonnyal nem könnyű dolog – hacsak nem pont ebben vagy nagyon szakértő ?.

További ötlet a saját házad táján

Nézz körül. Milyen niche termékeket látsz magad körül?

Ha az amazon webhelyedre vonatkozó piaci rés ötletedet még most sem találtad meg, még mindig kutatsz és nehéznek találod a Te piaci résed megtalálást, akkor nézd meg, hogy a környezetedben milyen piaci rések vannak? Most nézz körül és meglátod sok ötletet fogsz találni.

 • Milyen ruhákat viselsz mostanában?

Milyen cérnákat használsz a varráshoz? Építhetsz egy egész webhelyet cérnák köré – és mindent eladhatsz a cérnáktól a hímzőgépekig. Milyen övet viselsz? Milyen a csat kialakítása? Készíthetsz egy egész weboldalt az övcsatokra építve . Olyan sok fajta van, hogy el sem hinnéd.

 

 • Milyen bútorokat látsz körülötted?

A bútorok nagyon, nagyon nagy réspiac. A különböző bútorokhoz hasonlóan különböző weboldalakat lehet építeni, mint például a terasz bútorok .

 • Milyen tisztítószereket használsz a házadban?

A különböző típusú tisztítószerek köré több webhelyet is felépíthetsz.

 • Van kép a faladon?

Építhetsz egy weboldalt a „képkeretek” Niche-re.

 • Milyen termékeket vásároltál mostanában?
 • Vannak háziállataid?

A háziállatok ismét nagyon nagy piaci rés. Kutya nyakörvek, kutya játékok, kisállat szőreltávolító és így tovább – a piaci rések listája szinte végtelenek. Csak nézz körül a házadban – szinte mindent, amit látsz, jó ötlet a niche-oldal elkészítéséhez. Szemeteskuka edények, konyhai zsákok, konyhai szigetek, főzőlapok, csempék, edények, sütők, padlóburkoló lapok, mosdókagylók, konyhai és fürdőszoba csaptelepek, számítógépes perifériák —-soroljam még?????:)

Következtetés:

A 100 niche termékek megtalálása 5 perc alatt, amivel létrehozod weboldalaidat,  talán a legegyszerűbb dolog.  Valóban nem nehéz Amazonnal összekötött weboldal építésének folyamata. Az Amazon olyan nagy piac, hogy szinte mindent értékesítenek. Nem hiába lehet rá építeni egy marketing stratégiát, hogy passzív jövedelmed legyen havonta, rendszeresen!

Be is fejezzük egyelőre a niche ötletgyártást ezzel a cikkemmel. A következő bejegyzésben már kidolgozott példákkal láthatod, hogyan is találd meg azt a piaci rést, amivel pénzt is lehet keresni. Az ötleted már meg van. Most már valódi példákkal fogom megmutatni magát a Niche kutatást. De vannak még a tarsolyomban olyan technikák, amivel még könnyebben megtalálhatod a Te piaci résedet, az-az a Niche-t. Itt egy videóm, amivel 1000 niche weboldal ötleteket kereshetsz 10 perc alatt. Habár ezzel fogunk majd a kulcsszó kutatás és a keresőoptimalizálás cikkeimben foglalkozni részletesebben!

#7. 1000 niche weboldal ötletek keresése 10 perc alatt

Niche kutatás és Piackutatás (Szerezz vevőket és célközönséget) YouTube listámban is megnézheted

Kreatív Niche kutatási ötletek, az-az, hogyan szerezz 5 perc alatt 100 piaci rést?

#11 7.rész. Niche kutatás profitáló weboldalhoz

Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!

Digitális Marketing Szakértő: Nagy Péter

Köszönöm, hogy elolvastad ezt a cikkemet is! Oszd meg másokkal a közösségi oldalaidon, hogy segíts Te is Nekik pénzt keresni az Interneten. Sok hasonló gondolkodású embert ismersz, akik szeretnének többet tudni, hogy milyen affiliate marketing ötletek, titkok és tippek vannak. Annak érdekében, hogy a digitális marketinged ne a szerencsén múljon (mert nincs is titok), hanem egy kitaposott úton, amin végigvezetlek , ami csaknem 15 éve dominál az online megjelenésemben. „Az információ kincs” Csodás napot kívánok Neked! Nagy Péter vagyok (többet rólam itt): Kreatív Média-Marketing és IT Megoldások Szakértője

Ez is érdekes lehet számodra

A Wealthy Affiliate Black Friday bónuszok 2022-ben is. Kezd el INGYEN!

A Wealthy Affiliate Black Friday bónuszok 2022-ben is. Kezd el INGYEN!

Gratulálok, hogy csatlakoztál rajtam keresztül INGYEN a Wealthy Affiliate Black Friday bónuszok keretén belül a …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük