Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!
A Wealthy Affiliate átverés?
A Wealthy Affiliate átverés?

A Wealthy Affiliate átverés?

Valószínű, hogy már hallottál sikertörténeteket arról, hogy az emberek pénzt keresnek online. Felmerül a kérdés, hogyan keresnek pénzt otthonról. Vajon a Wealthy Affiliate átverés? Hamarosan megtudod, mivel összehasonlítjuk más affiliate marketinggel foglalkozó programokkal és szolgáltatásokkal.

Nagyon gyorsan szögezzük le, hogy az affiliate marketinggel nem lehet gyorsan meggazdagodni!

Tény, hogy lehet otthonodból pénzt keresni affiliate marketinggel, de kizárólag kidolgozott digitális marketing stratégiával. Ne dőlj be senkinek, aki ezt ígéri Neked!Szóval…. ez lehet, akár egy tartalom marketingre épülő értékesítés. Az-az olyan információkról írsz keresőoptimalizált cikket, ami megoldást ad egy adott problémára. Úgynevezett megtalálod “fájdalom pontot” és erre megoldást nyújtasz a weboldal látogatójának, ha Rád talál a Google organikus keresőjében egy adott kifejezésre, ahogyan a SEO szakma mondja, kulcsszóra.

Miért a Google?

Hiszen a legnagyobb weboldal látogatottsági forgalmat a Google keresőből kapjuk

Legokosabb lépés, amit tehetsz, hogy felépítesz egy profi weboldalt, ami a leglátogatottabbá teszi az információdat a világon. Mi lehet az? Nem más, mint a Google! Ez okos lépés, ha így cselekszel. Hiszen a legnagyobb weboldal látogatottsági forgalmat a Google keresőből kapjuk. Ahogyan ezt a képen is illusztrálom. Eltörpül a Facebook és a Youtube mellette, még akkor is, ha összeadom a kettőt 🙂 .

Weboldal készíteni már nagyon egyszerű, de ahhoz, hogy meg is találjanak a Google keresőben, ahhoz komoly tudásra van szükséged, mondjuk SEO (Search Engine Optimization, vagyis keresőoptimalizálás) tudásra. Erről a SEO témáról már rengeteget írtam, hiszen egyik alaptényezője, hogy pénzt keress az Interneten, hogy megtaláljanak és kiemelkedj versenytársaid közül. Más is szeretne pénzt keresni, de az, aki valóban szeretne otthonról egy valódi, reális havi jövedelmet magának, annak tudnia kell, hogyan, mit, merre…legfőképpen a SEO-t.

Őszinte véleményem a Wealthy Affiliate-ről

Ahhoz, hogy weboldalt készíts elég gyorsan és profin, több lehetőséged van. Például a Wealthy Affiliate programja. Itt minden tudást és eszközt megkapsz egy helyen. Ezt nagyon fontos kiemelnem. Egy helyen. Az-az a tárhelyed, domain, képzés, a kulcsszó kutató és piaci rés kutató szoftverek, tanácsadás, segítség és támogatás. Az, hogy még pénzt is keresel vele, csak hab a tortám, de a Wealthy Affiliate nem csak azért jött létre, hogy pénzt keress, hanem egy eszközpark és képzési program azoknak, akik bármilyen célból weboldalt szeretnének készíteni és bármilyen blogot, üzletet, webshopot szeretnének üzemeltetni és ezáltal reklámozni magukat az Interneten. Ezt teljesen ingyen is megteheted, amiről ezekben a Wealthy Affiliate cikkeimben írtam. De arról még nem, hogy a Wealthy Affiliate átverés?

Egy kis múlt és történelem

a Wealthy Affiliate egy olyan program, amely 2005-ben indult. Pont abban az időben, amikor világszerte a legtöbb online vállalkozás is beindult. Több, mint 1,5 millió felhasználóval büszkélkedhet és 15 éves tapasztalat van a hátuk mögött. Világszerte több ezer aktív affiliate marketinggel foglakozó ember döntött úgy, hogy pénzt szeretne keresni otthonról, Interneten, online. Nyilván oka van, hogy ennyien hisznek ebben a programban.

A legitim kérdése nem vitatható, habár a legtöbb új csatlakozni kívánó affiliate marketinggel pénzt keresni vágyók mindig óvatosak és felteszik ezt a kérdést. Természetesen joggal teszik ezt, hiszen nagyon sok olyan cég,  affiliate program létezik, akik valóban átverik a hiszékeny és laikus embereket. Egy vállalkozás akkor legitim, ha megmutatja, amit ígér. Nem zsákbamacskát árul. Nyitott könyv és megnézheted, elolvashatod a sikertörténeteket a tagokról. Teljesen publikus, ráadásul minden információt megosztanak veled, hogyan is lehet pénzt keresni ezzel a programmal. Nincsenek titkok. Komoly eszközöket és képzést kapsz. De, ha már képzésről beszélek. Nem hiába olvashatod különleges BONUS és + ajánlatomat, aminek egyik fontos része a magyar nyelvű oktatás teljesen INGYEN. 

Ennek a programnak nagyszerű és átlátható képzési platformja van angol nyelven, amihez regisztrálhatsz és megtudhatod, hogyan lehet pénzt keresni online azáltal, hogy felépíted a Te saját affiliate marketing vállalkozásodat. Ehhez adok segítséget magyar nyelven, akik hozzám csatlakoznak. Az-az rajtam keresztül hozzák létre a Wealthy Affiliate fiókjukat. Kezd el Te is Wealthy Affiliate Üzletedet és keress pénzt otthonodból! Ez egy fokozatos folyamat, amely magában foglalja a termékek promócióját és a jutalék megszerzését. Kétségtelen, hogy ez jól hangzik és a legtöbb ember el is érte ezt és jelenleg is aktívan dolgozik és folyamatosan csatlakoznak a programhoz.

A siker minden nap megtörténik.

Mi az elképzelésed a sikerről? háromezer forint/nap? Vagy harmincezer forint/nap? Napi háromszázezer forint, vagy több? Ezek mindegyike teljesen lehetséges. Az oktatás, a weboldalak, az eszközök, a segítség és támogatás és a közösség révén teljes mértékben kihasználhatod a Wealthy Affiliate Premium lehetőségeit. Minden nap új tagok sikertörténeteket tesznek közzé. Segítek elérni számodra is!

Erőteljes technológia háttér, nélkülözhetetlen egy sikeres affiliate marketinghez

Nem fogsz találkozni olyan együttes technikai háttérrel, mint amit nyújt számodra a Wealthy Affiliate rendszere.

Nem csak a képzésben jók, hanem az információs technológia, webfejlesztés, a web biztonságod is előtérbe van helyezve. Az a céljuk, hogy működő technikát adjanak a kezedbe, amivel pénzt keresel otthonodban, online. Ha nem megfelelően működik, akkor senki sem csatlakozna és használná a digitális marketing eszközeit.

Informatikai rendszergazdaként is megvilágítva jómagam is tanúsíthatom, hogy így egyben nincs párja a világon. Természetesen vannak jobb tárhely szolgáltatók, de azok, csak azzal fog lakoznak, az a szakterületük. Van jobb kulcsszó kutató eszköz, de az a cég, kizárólag SEO-ra épít. És még sorolhatnám a digitális marketing eszközöket, amit  ad a kezedbe a WA. Egyértelmű, hogy ár-érték arányban győztesként hirdethetném ki. De neked nem kell technikai szakembernek lenned és a weboldaladért kell soha sem aggódnod. Ott van mögötted egy erőteljes háttértechnika.

van fogalmad, hogy mennyibe kerül egy használható és komoly kulcsszó kutató eszköz vagy egy weboldal építő platform?

Kulcsszó és piaci rés kutatás, versenytársak átvilágítása

Igen, pl. a SEMrush, ami egy az egyben minden eszköz, ami csak az online marketinghez kell nagyon ütős és döbbenetesen hatékony eszköz. Meg is van az ára. Ajánlom figyelmedbe eszt az eszközt. Fizess elő egy Pro csomagra, ami a legkisebb csomag ( jelenleg harmincezer forint havonta). Ennyi pénzért persze meg is kapod az eszköz “varázserejét”. Nélküle elég sokan bajban lennénk. Jelenleg a világ legjobb SEO eszköz, amivel fényévekre fogod lehagyni versenytársaidat. De meg is van az ára :). Kinek mennyit ér? Hatalmas időt és pénzt spórol meg nekem! És Neked is! Nézd meg ezt a videómat lentebb, amivel 1000 niche weboldal ötletet találok meg 10 perc alatt. Az affiliate marketing egyik sarkalatos pontja a kulcsszó és niche (piaci rés) megtalálása.

Amire itt utalni szeretnék az, hogy vannak “olcsóbb” eszközök is ennél, amelyek ugyan úgy hatékonynak. Nyilván nem helyettesíti a profi kulcsszó kutató eszközöket adó vállalatokat, de használható és valódi, értékes niche és kulcsszó kutatást tudsz a Wealthy Affiliate egyik eszközével, a Jaaxy-val. Itt lentebb ki is próbálhatod weboldalamon ingyen.

Írd be bátran azt a kulcsszót, amire szeretnél weboldaladra látogatókat hozni, hogy termékeidet és szolgáltatásaidat megmutasd célközönségednek.

Weboldal készítés ingyen?

Ha te kezdő vagy és szeretnél egy weboldalt felépíteni anélkül, hogy programoznod kelljen vagy fizetni egy magas óradíjjal rendelkező webmestert itt van számodra szintén a WA egyik eszköze a SiteRubix. Ezzel az eszközzel könnyedén felépíted a profitáló weboldaladat úgy, hogy minden felelősséget vállal a cég, hogy minden eszközt megad számodra azért, hogy profitáló, online üzletet építs magadnak.

Ne várj...készítsd el weboldaladat most
Ingyenes!

Ingyenes affiliate marketing és egyéb képzések?

Kell ennél több bizonyíték, hogy életképes ez a program és ráadásul valódi eszköz? Meglehetősen erőteljes eszköz az Internetes világban, ami létezik is és nem csak ígérik, hogy majd valamikor elkészül. (tudjuk nagyon jól, hogy soha, ne is áltassuk magunkat. a legtöbb csaló pontosan így adja el a nemlétező termékét, ami leginkább a network marketingre igaz.

Azért ilyen népszerű a WA, mert magas szintű tanfolyamokat nyújt a felhasználók számára a fizetett és ingyenes platformok használóknak egyaránt. Pont azért, hogy beleláss, kipróbáld, teszteld, vagy használd. Az ingyenes eszközökkel is felépíthetsz tökéletes online otthoni üzletet, amihez lépésről-lépésre képzést kapsz, szintén ingyen. Persze angol nyelven. Magyar nyelvű képzésről itt találsz több információt és megismerheted a különleges BONUS és + ajánlatomat is.

Hogyan lehetsz Te is sikeres az otthoni digitális marketing és Wealthy Affiliate vállalkozásoddal?

Ahhoz, hogy sikeres legyél pozitív elkötelezettség szükséges. Rengeteg lehetőség kínálkozik ebben a programban, hiszen bármit értékesíthetsz egy weboldalon, amihez minden eszközt és képzést megadnak, ráadásul még ezt az eszközt is értékesítheted. Attól függ, hogy érdekel-e téged ez a niche. De bármilyen weboldalt készíthetsz. Lényeg, hogy készen állsz arra, hogy elvégzed a képzést, majd megfelelő munka befektetéssel elindítod az online üzleti vállalkozásodat.

Átfogó képzési program

Átfogó képzési program

Amikor a Wealthy Affiliate tagjává válsz, akkor egy személyes profilt készítesz magadnak. Ezzel kezdődik. Ez az első lépés fontos, mivel így tudsz taggá válni és hozzáférni a képzéshez.

Az online üzleti vállalkozás növeléséhez érdemes csatlakozni a prémium tagsághoz. A képzésben a tizedik modullal jutsz erre a szintre. Ezen a szinten fogod látni azokat a lépéseket, ütemtervet, ami bemutatja, hogyan legyél sikeres? Ez a csomag nagyon hasznos a kezdőknek, hiszen kiváló alkalom arra, hogy megtanuld az alapokat. A következő lépés a piaci rés (niche ) kiválasztása, majd a weboldalad felépítése, látogatók bevonzása, majd a bevételszerzés, az-az az otthoni pénzkeresés ideje is eljön.

Ahhoz, hogy pénzt is keress sok munkára és türelemre lesz szükséged. Legfőképpen, ha erősen követed a képzésben a tervet. Ha úgy haladsz, ahogyan a képzésen mutatjuk, akkor végül Te is ugyan úgy sikeres lehetsz, mint sok millióan, akik digitális marketinggel foglalkoznak otthonukban.

A második  leckében megtanulod, hogyan tudsz pénzt keresni és az egész modellt szisztematikusan kibontják. Szépen folyamatosan haladva piaci résed, kulcsszavak kiválasztásával eljutsz a negyedik leckéhez, ahol megtanulod, hogyan  kell a weboldaladat a semmiből felépíteni. A tárhelyed benne van a díjban, így azért külön nem kell fizetned. Habár az ingyenes tagságban élvezheted az ingyenes aldomain lehetőséget is. Fentebb kipróbálhattad a ” ne várj, készítsd el weboldaladat most” gombra kattintva. Ahhoz, hogy sikeres legyél, elengedhetetlen szerintem egy saját domain.

Az ötödik leckében megismerheted a WordPress konfigurációját. Megjelennek olyan dolgok, mint a blogírás, oldalak készítése, cikkek, hozzászólások és az összes alapvető ismeret. A hatodik leckében megtanulod, hogyan készítheted el a weboldalt a Google számára. Legfontosabb az, hogy olyan készségeket fogsz elsajátítani, mint például speciális bővítmények telepítése: pl. All in SEO. Persze használhatod a Yoast plugint is, ami általában kedveltebb a WordPress felhasználók körében.

Megtanulod a kulcsszó kutatást és a niche kutatást is és persze azt, hogyan írj vonzó címeket és profi tartalmat. Persze, ez már a fizetett

Az Affiliate Bootcamp képzés egy 7 fázisú (70 órás) tanfolyam-sorozat, amely végigvezet Téged egy vállalkozás létrehozásának és megalapításának folyamatában a Wealthy Affiliate vállalkozás népszerűsítésével kapcsolatos piaci résre építve.

tagságban érhető el, ami jelenleg a kezdő hónapban 19 dollár (jelenleg 5.700 Ft).

A hetedig leckében megismerheted az alap oldalakat, adatvédelmi irányelv és a “rólam” oldalt. Fontos, hogy magadról is írj, hiszen bizalmat kell építened, ha még nem ismernek. további képzésen megismered a menük készítését, testreszabását. A kulcsszavak keresését. Fentebb megtalálod az ingyenes verziót, amit most kipróbálhatsz. 30 keresés lehetséges, de a fizetett tagsággal korlátlan.

Az utolsó leckében dönthetsz úgy, hogy feliratkozol és átváltasz a fizetett tagságra. Az első hónapban, amúgy is csak 19 dollár jelenleg. Ez egy kedvezmény, ha az első 7 napban fel upgrade-elsz. Ha később, akkor már 49 dollár lesz a havidíjad.

Amit amúgy is fizetni kell havonta.Ez sem sok, hiszen már tudod, hogy mennyi eszközt és képzést kapsz havi 15 ezer forintért, miközben kapsz egy tárhelyet, weboldal építőt, kulcsszó kutató, plágium ellenőrzőt, helyesírás ellenőrzőt és még sok-sok mást. Ha regisztrálsz, akkor úgy is látni fogod majd, hogy mennyi eszköz lesz a kezedbe.

A fizetős képzés közvetlenül arra világít rá, hogy mennyire fontos a domain-ed, azzal a feltételezéssel, hogy a piaci résed (niche) és a weboldalad készen áll. Itt azonban értékes tanulságot kaphatsz arról, hogyan válasz “brand-et”, saját márkát és saját domain nevet.

További hasznos információt fogsz kapni a képek használatáról, a kulcsszó választásról és az egyik legfontosabb tényezőről, a keresőmotorok rangsorolásáról. Hiszen megtanítják neked, hogyan lehetsz elől a Google-ben (SERP). Most csak röviden taglaltam a képzést. Ha belépsz a fiókba, akkor saját szemeddel is láthatod részletesebben.

 

Wealthy Affiliate átverés, amivel rengeteg módon lehet pénzt keresni otthonodban?

Eddig azt vizsgáltuk, hogy a fizetett vagy ingyenes képzési program alapozza-e meg, hogy részt vegyél egy “utazáson”, hogy online vállalkozóvá, sikeres digitális marketing üzleted építs magadnak. Egy nagyon erős eszközt kapsz a kezedbe a WA -val, amivel weboldal olvasóidnak nagyon hasznos információkat közölhetsz.

Kétségtelen, hogy az olvasókból később ügyfelek lesznek. A konverziód egyre nagyobb lesz. A Wealthy Affiliate nem csak azért lesz neked, hogy pénzt keress és csak úgy odadobj egy csontot a weboldal olvasóidnak. Természetesen azért csatlakoznak a Wealthy Affiliate programhoz, hogy pénzt keressenek az Interneten, de ki tudod elégíteni a saját piaci résed kéréseit, kérdéseit. Megfelelsz majd az igényeiknek, így a Google is rangsorol. De nem egyik napról a másikra.

A Wealthy Affiliate átverés? Persze, hogy nem. Miért is? Bár, ez egy fokozatos folyamat, a program sok tudással felruház téged, hogyan keress pénzt azáltal, hogy megnöveled a webhelyed forgalmát (weboldal látogatottság). Az emberek rád találnak a Google keresőben, ha az adott kifejezésre optimalizáltad (SEO) a cikkedet. Általában többféle módon lehet pénzt keresni azáltal, hogy ezek a keresők megoldást keresnek és a Te weboldaladon találják meg ezt. Legyen az bármilyen niche (piaci rés). Pl. kisállatok, gyógyítás, fotózás és még sorolhatnám. A jövedelmező piaci résekhez itt is adok Neked tanácsot egy korábbi cikkemben. Olvasd el, ha szeretnél egy nagyon jó piaci rést találni magadnak. Érdemes!

A programban megtudhatod, hogy mi az az affiliate marketing és hogyan lehet pénzt keresni otthonodban. Ezzel a programmal megtanulhatod, hogyan lehet linkeket csatolni az affiliate termékekhez, vállalkozásokhoz. Hogyan lehet csatlakozni az Amazon Affiliate (Amazon associates) programhoz, amivel több millió terméket értékesíthetsz.

 

 

A termékek értékelésével, összehasonlításával javíthatod bevételeidet és azt is megtanulhatod, hogyan lehet pénzt keresni hirdetésekkel, különösen, ha rendelkezel a Google AdSense szolgáltatással.  Megtanulhatod az adatok elemzését is a Google Analytics segítségével.

Hogyan hozhatsz létre irányító pultot a Google Data Studio alkalmazásban?

Az affiliate bootcamp képzés egy nagyszerű eszköz a tanuláshoz, ahol megtanítják, hogyan kell népszerűsíteni a Wealthy Affiliate

weboldaladat, amivel sok pénzt kereshetsz. Lehetőséged van arra, hogy a bevételedet megduplázd, ha a prémium tagságban maradsz.

Van egy olyan modul is a képzésben, amely a szociális média jelenlétének pozitív elkötelezettséggel történő fokozásáról szól. A releváns hozzászólások megosztása és a webhely vonzóvá tétele azáltal, hogy az emberek megjegyzéseket fűznek cikkeidhez, ez egy nagyon jó példa  arra, hogyan lehet a szociális média segítségével is pénzt keresni.

Nyilván, csak akkor fogsz keresni jutalékot, ha valaki rákattint és csatlakozik a prémium tagsághoz. Persze, ha ezt a piaci rést választod. A modul segít megérteni a szociális média interakcióját, a márkád jelentőségét és az elkötelezettséget. Összességében, szépen kereshetsz tisztességes összeget a közösségi média fiókod felhasználásával.

Egy affiliate niche marketing közösség, amely támogat téged és segít számodra felépíteni az online otthoni pénzkereső vállalkozásodat.

A Wealthy Affiliate egy olyan kezdeményezés, amely segít az emberek online üzletének felépítését. Ritka jelenség ez a marketing iparágban, hiszen a boltok egymással versengenek. Ez ugyan így van a digitalis marketing területén is. De attól, hogy van egy egyedi, márkára felépített affiliate weboldalad, a saját piaci résedre építve, amivel mások is pénzt szeretnének keresni. Azonos niche -el foglakozó weboldalak milliói versenyeznek egymással az Interneten. És ettől függetlenül mégis segítenek egymásnak a WA-n belül az emberek, hiába versenytársaik egymásnak.

Másképpen gondolkodnak az Egyesült Államokban, így fontos megértened, hogy ott nem eltapossák egymást a konkurensek, hanem támogatják a hasonló gondolkodású és azonos piaci rést (niche) választó affiliate-tartalom marketingre építő vállalkozókat. Ráadásul a korábban kezdők bátorítják az újakat és hozzájárulnak a Te otthoni pénzkereső vállalkozásodhoz. Hogy Te is SIKERES legyél! Mint egy nagy család! Például elakadsz a képzésben. Nem tudod, hogyan találhatod meg a réspiacodat. Nem tudod, hogyan kutass fel olyan kulcsszavakat, amire optimalizálva blog tartalmadat előre kerülj (SERP) a Google keresőjében.

Egy affiliate niche marketing közösség segít Neked, hogy pénzt keress otthonról. De bárki segít neked! Természetesen a fő segítséged Tőlem (mentorodtól) fogod kapni!

Te is csatlakozhatsz a programhoz, ahol szó szerint kapcsolatba léphetsz másokkal és természetesen velem is, pláne, ha az én csapatomhoz csatlakozol. Minden segítséget megkapsz. Pláne magyarul :). Persze, ha tudsz angolul, akkor talán könnyebben felépíted az online üzletedet. Azért írtam, hogy talán, mert nem a TE nyelvismerettől függ, hogy rád találjanak a Google-ben.

Támogatásunk lényege, hogy egy közösségbe lépsz be. Bármikor kapcsolatba léphetsz velünk és bármilyen támogatást kaphatsz, amikor segítségre van  szükséged. A közösség szuper aktív és a nap 24 órájában, hétvégén is mindig van segítség. De megkönnyíti a kérdések és válaszok oldal is, ahol sok téma van, a SEO-tól a PPC-n át a webtervezésig.

Következtetés

A Wealthy Affiliate átverés? Természetesen nem, mivel a tagok száma az igazi bizonyság arról, hogy ez legitim otthoni pénzkeresési módszer. Nyilván kell hozzá egy kis tanulási vágy, mert néhány dolgot biztos tanulnod kell majd, ha kezdő vagy, hiszen akkor leszel sikeres, ha pozitív visszacsatolást kapsz arról, amilyen célokat kitűztél magadnak. Csatlakozz most, hiszen csak 19 dollár és azt követően majd később dönthetsz arról, hogy maradsz-e prémium tag és visszatérsz az ingyenes tagságra.

Függetlenül attól, hogy még csak most kezded, vagy már van valamilyen tapasztalatod, esetleg rendkívül sikeres affiliate marketing szakember vagy már, a Wealthy Affiliate számodra készült!

Hozd létre fiókodat most, és kezd el online üzleti vállalkozásodat ma! Pénzkeresés otthonról!

 

Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!

Digitális Marketing Szakértő: Nagy Péter

Köszönöm, hogy elolvastad ezt a cikkemet is! Oszd meg másokkal a közösségi oldalaidon, hogy segíts Te is Nekik pénzt keresni az Interneten. Sok hasonló gondolkodású embert ismersz, akik szeretnének többet tudni, hogy milyen affiliate marketing ötletek, titkok és tippek vannak. Annak érdekében, hogy a digitális marketinged ne a szerencsén múljon (mert nincs is titok), hanem egy kitaposott úton, amin végigvezetlek , ami csaknem 15 éve dominál az online megjelenésemben. „Az információ kincs” Csodás napot kívánok Neked! Nagy Péter vagyok (többet rólam itt): Kreatív Média-Marketing és IT Megoldások Szakértője

Ez is érdekes lehet számodra

Affiliate kiképzés: szakértőket hozunk létre, életre szóló jövedelemért

Affiliate kiképzés: szakértőket hozunk létre, életre szóló jövedelemért

Affiliate kiképzés angol és magyar nyelven is: szakértőket hozunk létre, hogy teljes életeden át passzív …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.