Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!
A Wealthy Affiliate Black Friday bónuszok 2022-ben is. Kezd el INGYEN!
A Wealthy Affiliate Black Friday bónuszok 2022-ben is. Kezd el INGYEN!

A Wealthy Affiliate Black Friday bónuszok 2022-ben is. Kezd el INGYEN!

Gratulálok, hogy csatlakoztál rajtam keresztül INGYEN a Wealthy Affiliate Black Friday bónuszok keretén belül a programhoz és azoknak meg pláne, akik újabb egy évre előfizettek vagy újabb egy hónnapra használják az eszközöket és pénzt keresnek otthonukból!

Elképesztő árral tudjátok megkapni a Wealthy Affiliate eddigi legjobb szolgáltatásait, eszközeit.

A Wealthy Affiliate Black Friday bónuszok 2022-ben is vannak, de még milyenek!

Valóban nagyon sok fantasztikus dolgot tartogat a Wealthy Affiliate Black Friday bónuszok számodra az előttünk álló évben is, ahogy 2022-ben haladunk majd, új képzések és kezdemények áradatára számíthatsz az online marketing üzleted technológiai oldaláról.

Két csoportra osztanám ezeket a bónuszokat

  1. Wealthy Affiliate bónuszai angol nyelven

  2. Különleges niche weboldal készítés bónusz ajánlatom Neked (már módosulni fog hamarosan)

Itt most a beígért Wealthy Affiliate bónuszokról szeretnék röviden említést tenni

Wealthy Affiliate Black Friday bónuszok
Wealthy Affiliate Black Friday bónuszok

Idén egy kicsit más megközelítést alkalmaztunk. Úgy gondoltuk, hogy igazán hasznos beszélgetés lenne a Wealthy Affiliate néhány vezetőjével és legrégebb óta csatlakozó tagjával arról, HOGYAN indítanának most, egy rendkívül sikeres otthoni munka vállalkozás létrehozását 2022-ben. Hogyan nézne ki ez a folyamat? Mik azok a dolgok, amelyeket feltétlenül elkerülnének? Mik lennének a vállalkozásuk fókuszpontjai?

Természetesen mindezt magyar nyelven fogom publikálni is azoknak, akik már a csapatom tagjai és napi rutinnal tanulnak az Affiliate kiképzésemen kurzusaimban. Hiszen a készségek megtanulása nem egy varázslat és titok, hanem egy folyamat, ami a kurzus weboldalamon végig vezet téged.

Ezer módja van a „egy tojás megfőzésének”, és a valóság az, hogy ha nyitott kérdéseket teszel fel 100 szakértőnek az affiliate marketing világában, különböző válaszokat fogsz kapni… amelyek mindegyike legyenek helyesek, biztos, hogy saját személyes tapasztalataik alapján történik.

Ez egy olyan szintű betekintés, amely nagyon hatékony eszköz lesz tudásodnak bővítéséhez és felgyorsítja és növeli azt a konverziót, amellyel magas szintű online sikereket érhetsz el.

Tehát az idei bónusz KÉT fantasztikus és szórakoztató is egyben, az angol nyelvű online osztályteremi képzés lesz Jay-től és Tőlem is magyar nyelven.

Bónusz: Vállalkozás építése 2022-ben és azon túl: 2 szakértő, 2 különböző gondolkodásmóddal

Amikor leültem, hogy kidolgozzam az idei bónusztréning koncepcióját, a Wealthy Affiliate egyik tagjával nemrégiben folytatott beszélgetésem hatása alá került. Kíváncsiak voltak, mit tennék, ha elölről kellene kezdenem, és a nulláról kellene vállalkozást felépíteni 🙂

A válasz könnyű volt. – Végezd el a képzést.

De lehet, hogy ez nem volt teljesen helyénvaló, tekintettel a válasz szűkszavú jellegére. Nyilván nem ennyire szofisztikált, de mégis ez az alapja.

Affiliate kiképzés: szakértőket hozunk létre, életre szóló jövedelemért
Affiliate kiképzés: szakértőket hozunk létre, életre szóló jövedelemért

Noha a Wealthy Affiliate alapképzése végig vezet Téged az online üzletépítés folyamatán, valószínűleg sok mindenre gondolok személyesen, amikor vállalkozást építek. A gondolkodásmódra, hogyan érzékelem az online üzleti világot és azokra a dolgokra, amelyekre figyelni kell és amelyekre tényleg jobban oda kell figyelni!

Tehát, teljesítsem önző vágyamba,  amibe több betekintést kapj, amit én személy szerint csinálnék, összeállítottam egy listát olyan kérdésekről, amelyek jobban belemélyednek egy vállalkozás felépítésének mentális oldalába és lehetővé teszik, hogy érintsek néhány témát a „siker” finomságaihoz, amelyek kezdetben talán nem is látszanak.

Íme néhány kérdés, amit magamnak tennék fel:

• melyek azok a piaci rések, amelyeket fontolóra vennél, és miért?
• mik azok a kritikus dolgok, amelyeket megtanultál a gondolkodásmódról az évek során?
• melyek a siker kulcsai az elkövetkező évben?
• mit kerülnél el, ha ma vállalkozásba kezdenél?
• milyen változásokat/fejlődéseket tapasztaltál az elmúlt években?
• ha lenne EGY dolog, amire azt ajánlaná, hogy valamire összpontosítsak, az hogyan nézne ki?
• szerinted mik lennének a fő “bűnösök”, ha egy vállalkozás 2022-ben csődbe megy?

Sokat gondolkodtam ezeken a válaszokon és tudom, hogy nagyon éleslátónak fogod találni őket. Ezek az online képzések a közeljövőben elérhetők lesznek és érdemes figyelni az órarendet, ahogy kezdenek bővülni 🧐

Csatlakozz INGYEN és vegyél részt a képzésen

Vállalkozás építése 2022-ben és azon túl – Kyle elméjében

Szakértő:  Angol nyelven Kyle-vel. Magyar nyelven Nagy Péter
Kulcsfontosságú készségek: Google hirdetések, PPC-marketing, keresőoptimalizálás, kulcsszó-/piackutatás, ügyfélmegértés és konverziók, hosszú távú sikerteremtés
Tanfolyam időpontja: 2021. december 13. Angol nyelvű

(Itt iratkozz fel)

A Wealthy Affiliate Black Friday bónuszok 2022-ben is. Kezd el INGYEN!
A Wealthy Affiliate Black Friday bónuszok 2022-ben is. Kezd el INGYEN!

Azonnali hozzáférést kapsz ehhez az angol nyelvű képzéshez és: 14 napos Premium plusz  INGYENES 0 dolláros próbaverzió 500+ szakértői képzési képzés, Profit-kész webhelyek támogatás és coaching És még sok más…

Csatlakozz most A 0 dolláros próbaverzióhoz, a IS Full Premium Plus+ hozzáférést tartalmazó a világ vezető internetes vállalkozási platformjához!

Bejelentkezés vagy fiók létrehozásaTöbb mint 120 alapvető üzletépítési lecke.

Minden sikeres vállalkozás megfelelő alappal indul. A Wealthy Affiliate alapképzésén belül lépésről lépésre történő képzéshez fogsz hozzáférni, amely megadja az alapvető építőköveit saját sikeres online üzletéhez. Ez a feladat-orientált képzés a világ legsikeresebb leányvállalatait inkubálta. Te lehetsz a következő. Magyar nyelven is, ha rajtam keresztül csatlakozól itt.

Bejelentkezés vagy fiók létrehozásaSzakértői segítség és támogatás a hét minden napján, 24 órában elérhető. Angol nyelven, Péterhez csatlakozva magyar nyelven

Nézz körül a vállát a legtermékenyebb internetes vállalkozóknál. Fordulj hozzájuk angol nyelven, Péterhez magyar nyelven és kérje élő segítséget olyan szakértőktől, akik ténylegesen sikeres online vállalkozást építenek. Hozz létre és építs ki tartós üzleti kapcsolatokat több mint 2,7 millió munkatárssal és törekvő vállalkozóval a világ legnagyobb online üzleti közösségében. Korlátlan támogatás, korlátlan interakció… mindez azért, hogy feltárja korlátlan lehetőségeit!

Weboldal tervezésGyönyörű webhelyek, korlátlan kivitel és funkciók.

Azonnal készítsd el saját, gyönyörű, keresőmotorra kész weboldaladat. A több mint 4000 különböző webhelykialakításhoz való hozzáférésnek és a több mint 60 000-nél több különböző beépülő modulon keresztüli funkciók hozzáadásának lehetőségével webhelyed képes lesz fejlődni és növekedni a vállalkozásoddal együtt. A webhelyek még soha nem voltak ilyen erősek, vagy ilyen könnyen elkészíthető 50 webhelyet tartalmaz, valamint 24/7/365 technikai segítséget.

Bejelentkezés vagy fiók létrehozásaAz elit marketingesek használják tárhely-platformunkat.

A Wealthy Affiliate tárhelyszolgáltatása páratlan az iparágban! Manapság a sebesség a legfontosabb, és a Google SiteSpeed ​​100/100-as értékelésével arra számíthatsz, hogy SEO-előnyben leszel versenytársaiddal szemben. A tárhely a Te vállalkozásoddal együtt növekszik, akár 10 webhelyet és több mint 500 000 havi egyedi webhely látogatót támogat , így Te jó kezekben vagy, a szintedtől függetlenül.

Bejelentkezés vagy fiók létrehozásaA forgalom egy hatékony kutatási platformmal kezdődik.

Exkluzív hozzáférést kapsz a Jaaxy-hoz, a világ legkifinomultabb és legélesebb kutatási platformjához, ahol elvégezheted az összes vállalkozással kapcsolatos kutatási munkát. Fedezd fel versenytársaidat, kövesd nyomon azokat és elemezd helyezéseidet az összes keresőmotorban, azonnal fedezz fel 1000 egyedi kulcsszót az Alphabet Soup platformon keresztül, és végezd el a mester SEO-t. KORLÁTLAN keresést, bármikor, bármilyen eszközről.

Bejelentkezés vagy fiók létrehozásaLegyél szakértő a heti angol nyelvű élő órákkal.

Lépj be egy sikeres online üzlettulajdonos elméjébe minden héten, és ismerd meg a vállalkozásához kapcsolódó vadonatúj témát. Hozzáférhetsz évente több mint 52 osztályhoz, korlátlan újranézéshez és tanulhatsz az adatbázisunkban található több mint 400 órányi kurzusból. Minden osztályhoz tartozik egy teljes kérdés-felelet időszak, ahol közvetlenül kapcsolatba léphet a szakértővel. A készségek fejlesztése előre lépéshez vezet a vállalkozás általános sikerében.

Bejelentkezés vagy fiók létrehozásaAhol a sikeres internetes vállalkozások élnek.

Ha egy virágzó vállalkozást szeretnél létrehozni, amely a siker érdekében van beállítva, a Wealthy Affiliate 2005 óta segít a hozzád hasonló embereknek hosszú távú és fenntartható online vállalkozások létrehozásában, növekedésében és menedzselésében. Építs kapcsolatokat magas rangú marketingesekkel, Péterrel magyar nyelven, angolul tanulj a az iparág legjobb szakértőivel együtt és jó szórakozást kívánunk sikeres online üzletépítésedhez!
Csatlakozz most A 0 dolláros próbaverzióhoz, a IS Full Premium Plus+ hozzáférést tartalmazó a világ vezető internetes vállalkozási platformjához!

 

Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!

Digitális Marketing Szakértő: Nagy Péter

Köszönöm, hogy elolvastad ezt a cikkemet is! Oszd meg másokkal a közösségi oldalaidon, hogy segíts Te is Nekik pénzt keresni az Interneten. Sok hasonló gondolkodású embert ismersz, akik szeretnének többet tudni, hogy milyen affiliate marketing ötletek, titkok és tippek vannak. Annak érdekében, hogy a digitális marketinged ne a szerencsén múljon (mert nincs is titok), hanem egy kitaposott úton, amin végigvezetlek , ami csaknem 15 éve dominál az online megjelenésemben. „Az információ kincs” Csodás napot kívánok Neked! Nagy Péter vagyok (többet rólam itt): Kreatív Média-Marketing és IT Megoldások Szakértője

Ez is érdekes lehet számodra

Hogyan készítsem el weboldalamat, hogy online is jelen legyek?

Hogyan készítsem el weboldalamat, hogy online is jelen legyek?

Hogyan készítsem el weboldalamat, hogy online is jelen legyek, az-az hogyan keress pénzt otthonról? Profitáló …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük