Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!
Amazon Affiliate Marketing VÉGE? Hogyan folytassuk?
Amazon Affiliate Marketing VÉGE? Hogyan folytassuk?

Amazon Affiliate Marketing VÉGE? Hogyan folytassuk?

COVID–19-pandémia mennyire hat ki magára az affiliate marketingre

Az Amazon Affiliate Marketing VÉGE? A  COVID–19-pandémia mennyire hat ki magára az affiliate marketingre. Hogyan folytassuk? A történelem folyamán az emberiség többször nézett szembe pandémiát okozó betegségekkel. Ilyen volt a fekete himlő és a gümőkór. Az egyik legpusztítóbb endémiát a pestis okozta: a “Fekete Halál” a 14. században 75-200 millió ember halálát okozta. Pusztító világjárványt okozott 1918-ban és 1919-ben a spanyolnátha. A közelmúlt világjárványa volt a 2009-es influenzapandémia, a jelenkoré pedig a COVID–19-pandémia. Forrás

Az egész világ online marketing életbe kezdett

Azok az emberek, vállalkozások és még offline cégek is, akik eddig nem voltak jelen az online világban, mert a marketing startégiájuk nem is “igényelte” ezt. Simán elboldogultak weboldalak nélkül is. elég volt számukra a szociális marketing, egy Facebook oldal és ennyi.

Mindig is azt kommunikáltam, hogy egy weboldal (profi website) mindig stabil alapra teszi értékesítésedet, hiszen a digitális forradalom kirobbanása ezt diktálja. De nagyon sokan mégsem használták ki az online marketing lehetőségeket. Nem beszélve az affiliate marketinget. Megdöbbentő még mindig az Internet és a számítógép analfabetizmus a diplomások körében is. Nem azért, mert buták, hanem egyszerűen nem érdekli őket vagy nincs idejük tovább képezni magukat.

A kényszer nagy úr!

Aki boldogulni szeretne, most rá kényszerűl az online életre. Aki eddig nem szerette, még azok is kénytelenek legalább az alapdolgokat megtanulni, ha nem másért, hogy gyermekei otthoni oktatását segítsék. Szerencsésebbek home office miatt fejlesztik magukat és vannak, akiknek semmilyen offline munkájuk nincs és szeretnének pénzt keresni otthonukból.

Otthoni pénzkeresés, szinte  már kötelezővé vált. Affiliate marketing soha sem volt ennyire felkapott, mint most!

Azért teszem hozzá, mint mindig: Az affiliate marketing és az Amazon Affiliate Marketing még mindig nem az azonnali pénzkeresés kánonja. Ne dőlj be ezeknek a hírdetéseknek! Az affiliate marketing valóban egy biztos és passzív jövedelemforrást nyújt számodra, de nem azonnal kapsz jutalékot.

Tehát ne kezdd el, ha azonnal akarsz pénzt keresni otthonodban! Aki mást mond, az hazudik! Kérlek szépen, ne dőlj be semmilyen szép ígéretnek! Kérj ki mindig egy online marketing szakértőt, de legalább olvass utána az Interneten.

Ha Te is belevágnál egy otthoni munkába, amivel kereshetsz napi 100 dollárt, vagy sokkal többet

A jó hírem az, hogy igen, lehet pénzt keresni otthonról megfelelő hozzáállással, tanulással. A rossz hírem az, hogy a COVID–19-pandémia az affiliate marketing területre is kihat! A címben is olvashattad, hogy az Amazon is döntésekre kényszerült!

Tudom, hogy nem a legjobb hír azoknak, akik az affiliate marketinget az Amazon associate programra építették.

Az Amazon Affiliate Marketing Halott?

Az egyszerű válasz az, hogy az Amazon affiliate marketing nem halt meg, de ez már eleve drasztikusan megváltozott az évek során, még a COVID–19 betörése előtt.  Többé nem támaszkodhatsz a legalapvetőbb Amazon affiliate marketing programokra az otthoni pénzkeresés során.

Azoknak, akik ezen az online technikán keresztül keresnek jövedelmet, kreatívnak kell lenniük és hajlandónak alkalmazkodniuk az új trendekhez és ötletekhez. Pláne most, hogy minden megváltozik. Semmi sem lesz ugyan az, mint 2 hónappal ezelőtt!

2020-ban becslések szerint 6,82 milliárd dollárt költöttek az affiliate marketingre. Nyilvánvaló, hogy az emberek hajlandók továbbra is pénzt költeni az affiliate marketingre, még akkor is, ha egyre nehezebb betörni a piacra. Nem hiába beszélünk réspiacokról (niche marketing), amit most az Amazon háztáján is eléggé megkurtítottak.

Nem titok, hogy az Amazon mindig megváltoztatja bizottsági struktúráját,

Elég régen foglakozok affiliate marketinggel és az évek során elég jól megismertem  az Amazon associate programot is, amely amúgy is csökkenő tendenciát mutatott, de soha nem hozott ilyen drasztikus változtatásokat, amit a napokban jelentett be.

Ezért muszáj erről is beszélnünk, mert van sok otthoni pénzkereső weboldal tulajdonos, akinek vannak olyan weboldalai, amelyek az Amazon affiliate programjától függenek és e drasztikus döntések miatt, az online bevételi forrásuk egyik napról a másikra megállt!

Megmutatok neked néhány módot lentebb, hogyan tudsz valamilyen módon alkalmazkodni és továbblépni anélkül, hogy az Amazon szétrobbantaná online munkádat, affiliate üzletedet!

Vessünk egy pillantást az Amazon változtatásokra, mielőtt segítenék neked a folytatásban, otthoni pénzkeresésed megalapozásában. Ezeket a változtatásokat 2020. április 21-én léptetik életbe.

Az Amazon csökkenti a kategóriák számát 13-ról 8-ra. Amazon Affiliate marketing jutalékok eddig sem voltak magasak

Nagyon sok kategória létezett különböző “tarifákban”, amivel pénzt kereshettünk és most, hogy a hatalmas lista csökkent, hogy csak a táplálkozás kategóriát említsem, a kifizetések mértéke a szokásosnál (1 és 10) százalékos jutalék volt, ami most csak 1% és 3% :(.

Ez nagyon-nagyon kevés, hiszen rengeteg időt és munkát kell befektetni, hogy egy weboldalt felépíts és keresőoptimalizálj (hogy meg is találjanak a keresőkben és kiemelkedj a tömegből). De megérte, mert, ha a weboldalad látogatottsága beindul, akkor passzív jövedelmet teremt számodra. Pláne, ha jó piaci rést találtál. (niche). Piackutatás, kulcsszó kutatás, SEO nélkül lehetetlen volt eddig is pénzt keresni weboldalakkal, de ezt tanulással, szorgalommal könnyen mgoldható most is. Persze nem mindegy, hogy mennyi jutalékot kapsz eladásonként. Nagyon nem mindegy!

Csak az alapvető termékekkel foglalkoznak és szállítják azokat

Az alapvető termékek eladására koncentrálnak, mert ők is látják az adatokból, hogy nincs elegendő pénz az embereknek és a járvány miatti rendeletek, szabályok, adók is megakadályozzák, hogy egy adott termék kategóriát vásároljanak az Amazonon.

Az Amazon is beszáll a magyar járványügyi költekezésbe?
A hét elején megjelent két kormányrendelettel ismét különadókat vezetnek be Magyarországon. Ezek közül a kiskereskedelmi különadó érdekessége, hogy az a Magyarországra értékesítő online kereskedőket, így az Amazont is megadóztatja – vagy legalábbis megpróbálja. Márpedig ez, az Amazon magyarországi forgalmától függően, egy vaskos bevételi forrást jelenthetne az államnak. Forrás:

2020. április 21-én változtatások az Amazon Associates program üzemeltetési megállapodásában és a programszabályokban

2020. április 21-én változtatások az Amazon Associates program üzemeltetési megállapodásában és a programszabályokban
2020. április 21-én változtatások az Amazon Associates programban

Ez a régi:

Amazon Associates program üzemeltetési megállapodásában és a programszabályok
Régi Amazon Associates program üzemeltetési megállapodásában és a programszabályok

Megdöbbentő, hogy mennyi kategória tűnik el!

Ha van egy olyan weboldalad, amely ettől az Amazon affiliate programtól függ és havonta sok pénzt kerestél vele, akkor a bevételei ennek megfelelően csökkeni fog, ha a megszüntetett kategóriákra építetted a piaci résedet, weboldaladat! 🙁

Maradt 8 kategória, amire támaszkodhatsz. Természetesen ez is elég nagy halmaz, de a verseny mégnagyobb lesz az ezekben kialakult piaci résekre.

Az Amazon  affiliate program úgy tűnik megszűnik a közeljövőben,

tehát ne nagyon ragaszkodj az Amazonhoz, mert nagyon kockázatos ha továbbra is erre alapozol.
A következőket javaslom Neked, amit meg kell tenned, ha neked is megszűntek ezen termékek értékesítése weboldalaidon az affiliate linkeken keresztül. Legjobb, ha “megszabadulsz most” az Amazon-tól. Nem ismerjük a jövőt. Lehet, újra elindul egy felfele ívelő görbe, de hosszútávon is a legjobb döntés, ha más programokra váltasz.

Még mindig jól működő és jól fizető affiliate programokkal tovább tudod végezni az otthoni pénzkeresésedet

Itt va például a

 • CJ Affiliate
 • ShareASale‎
 • és a privát programok

Csatlakozni tudsz ezekhez az affiliate programokhoz és el tudod kezdeni vagy folytatni tudod új termékekre alapozva weboldaladon való termékek értékesítését jóval magasabb jutalékokért. Át kell mennie egy jóváhagyási folyamaton, ami nem nehéz. Természetesen kell egy tárhely, szükséged lesz weboldalra, SEO-ra, képzésre, hogyan is építs fel programozási tudás nélkül egy profi weboldalt, hogyan értékesíts.  Ehhez nagyszerű eszköz (minden egy helyen a Wealthy Affiliate)

Használhatod továbbra is  a

 • CPA marketinget: Pénzt kereshetsz a weboldalaiddal

Hirdetésedet az emberek pont akkor fogják látni, amikor olyan termékekre vagy szolgáltatásokra keresnek rá, amilyeneket a weboldalad is kínál. Fizetnie pedig csak akkor kell, ha a weboldal felkereséséhez vagy a vállalkozás felhívásához rákattintanak a hirdetésre vagy megnézik a videóját.

A tartalomkészítés időigényes feladat – a bevételszerzésnek azonban nem kell annak lennie Forrás:

A hirdetési helyéért hirdetők milliói versenyeznek egymással. Mindez több pénzt, relevánsabb hirdetéseket és több kitöltött hirdetési helyet jelent. Ha van egy szuper kis réspiaci weboldalad, akkor ezek hírdetések elhelyezésével kattintásonként pénzt fogsz keresni. Persze ehhez szükséged lesz weboldal látogatóra. Ehhez szintén keresőoptimalizálásra van szükséged. Ezt mind megtanulhatod a Wealthy Affiliate rendszerben ingyen is, hiszen az első 10 lecke teljesen ingyenes.

Sikeres online üzleti vállalkozásod létrehozása az első kurzusban

Hogyan keress pénzt otthonról 30 ezer forintot eladásonként?

Nagy lehetőség a digitális termékek

Ehhez is szükséged lesz egy online oktató platformra. Ahol megtanulod, hogyan tudod ezeket a digitális terméjkeket értékesíteni, hogyan kereshetsz pénzt otthonodból.

 • Digital Products Affiliate Programs
 • Envato Market
 • WP Engine + StudioPress
 • Wondershare
 • InPixio
 • InkyDeals
 • Animoto
 • SoftwareKeep
 • Dover Publications
 • Autodesk
 • Easy Digital Downloads
 • ClicBank

Javaslom, hogy nézd meg ezt a lehetőséget és nézd meg, miről is szól ez a weboldal, ami megtanítja neked, hogyan építs fel  affiliate marketinget egy weboldaladon. Ha már van weboldalad, csak nem termel elég bevételt, akkor is javaslom, hogy csatlakozz a csapatomhoz és megtanulhatod angol nyelven, hogyan lendítsd fel, hogyan profitálj már meglévő weboldaladdal.

Igen, angol nyelvterületen működik a legjobban az affiliate marketing

Ezen ne is csodálkozz. Egyelőre itthon még nem alakult ki ez a marketing forma. Legalább is nem kifinomult. És  persze a piac sem elég nagy. Ezért javasolt angol nyelvű weboldalt és blog cikkeket írni, vagy íratni (profi angolosok is másokkal íratják meg a cikekkeket, mert erre szakosodtak). Erről sokat beszéltem YouTube csatornámon és cikkeimben is olvashattad.

6 lépés, hogy Niche weboldal tartalmadról beszéljenek

 

Remélem, tudtam segíteni. Az Amazon nélkül is online birodalmat építhetsz magadnak. Csak megfelelő platformra, képzésre van szükséged. Mind ezt teljesen ingyen is elkezdheted. De ne feledd…….kizárólag kitartó, szorgalmas tanulással és kemény munkával lehet felépíteni ezt a vállalkozási formát. Nem azonnal fizet, de, ha kitartó vagy és szorgalmas, akkor passzív jövedelmed lesz. Hiszen weboldalaid akkor is bevételt termelnek, amikor alszol. COVID–19 vírus “tovább lép” az online marketing e szegmense megmarad.

Kezd el még ma az affiliate marketinget napi 1 óra munkával és meglátod, hogy megérte belekezdeni!

Jó munkát, jó tanulást a képzésemen itt >>INGYENES  online vállalkozói bizonyítvány tréning<<

 

Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!

Digitális Marketing Szakértő: Nagy Péter

Köszönöm, hogy elolvastad ezt a cikkemet is! Oszd meg másokkal a közösségi oldalaidon, hogy segíts Te is Nekik pénzt keresni az Interneten. Sok hasonló gondolkodású embert ismersz, akik szeretnének többet tudni, hogy milyen affiliate marketing ötletek, titkok és tippek vannak. Annak érdekében, hogy a digitális marketinged ne a szerencsén múljon (mert nincs is titok), hanem egy kitaposott úton, amin végigvezetlek , ami csaknem 15 éve dominál az online megjelenésemben. „Az információ kincs” Csodás napot kívánok Neked! Nagy Péter vagyok (többet rólam itt): Kreatív Média-Marketing és IT Megoldások Szakértője

Ez is érdekes lehet számodra

Hogyan lehet Amazon termékeiből profitáló blogot indítani?

Hogyan lehet Amazon termékeiből profitáló blogot indítani?

Hogyan lehet Amazon termékeiből profitáló blogot indítani? Útmutató kezdőknek, akik szeretnének több millió termékből pénzt …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük