Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!

A niche weboldalak domain rendelés – összes domain igénylés egy helyen

A niche weboldalak domain rendelés lehetősége és a Te weboldalaidnak kezelése teljes mértékben integrálva van az Affiliate Niche Gazdagság platformon. Amikor az ilyen technológia egyedi és soha nem látott funkciót tesz lehetővé. A platform napi fejlődésével új funkciókat fogsz látni, amellyel messzebb katapultálhatod vállalkozásodat.

A domain rendelés élménye soha nem volt ilyen zökkenőmentes.

Az összes domain menedzselése egy ragyogóan “sima” felületen történik.

Erőteljes és átfogó keresési lehetőség

Az  Affiliate Niche Gazdagság Domain platformja azonnal lehetővé teszi, hogy másodpercek alatt felfedezz minden domaint. Ez a szolgáltatás felgyorsítja a domain kutatásodat, és valóban felfedi a valódi domain drágaköveket.

A .com, .net, .org, .info és az összes többi kedvenc legfelső szintű domain-hez azonnal hozzáférhetsz és vásárolhatsz. Itt a globális domaineket kezelheted. A Magyar domain .hu domain név vásárlása és menedzselése nem itt történik. Erre más szabályok érvényesek.

Ha globális niche weboldal affiliate weboldallal szeretnél otthonodban pénzt keresni, akkor nem is javasolt a .hu domain-re építened online affiliate üzletedet.

Hiszen az Affiliate marketing még nem kifinomult és elterjedt Magyarországon.

Természetesen, ettől még indíthatsz .hu domain weboldalt is bármilyen más marketing céllal, de azt nem ezen a platformon indítjuk. Ehhez mindig az itthon lévő legjobb és legprofibb tárhely szolgáltatót javaslom, a Tarhely.Eu -t. 15 éve minden Magyar weboldalam rajtuk keresztül működött és működik.

Keress magadnak rendelkezésre álló domaineket azonnal.

A Jaaxy-n belüli minden keresés feltárja, mely .com, .org és .net domain elérhető az adott kulcsszóhoz. Egy átlagos keresés sokszor nagy forgalmú, nagy értékű domaineket fog feltárni, és minden kereséssel átlagosan 90 domain lesz ellenőrizve (keresési kifejezésenként 3).

Ez a leggyorsabb és legerősebb módja az értékes domainek felkutatására.

Nincs domain továbbértékesítés

Az összes domain igénylés egy helyen

Minden domain tartalmazza, amire szükséged van:

 • teljes hozzáférés a domain e-mailek-hez. pl peter@tedomained.com
 • a magánélet és a domain teljes védelme.
 • minden domain vásárláshoz teljes e-mail fiók tartozik
 • nem kell aggódnod, hogy különféle termékekkel zaklatunk téged, vagy hogy a következő években több díjat számítanak fel, mint más domain regisztrátorok.
 • az Affiliate Niche Gazdagság platform segítségével mindent tartalmaz, egy helyen … egyetlen áron.

Ezt MINDEN, amit egyetlen domain tartalmaz!

Biztonság és adatvédelem

Domain védelem

Az összes domain, amelyet a Affiliate Niche Gazdagság segítségével vásárolsz, adatvédelemmel rendelkezik, és védi személyes adataidat a spam küldőktől, a csalóktól, ügynököktől, domain cápáktól és a versenytől. Ugyanakkor a biztonság további szintjeivel is rendelkezik, amelyek megvédik az embereket a spam-től, kérelmektől. Ezeket a szolgáltatásokat alapértelmezés szerint minden domain-hez kínáljuk, és biztos lehetsz benne, hogy a domainjeid mindig biztonságban vannak.

Olyan egyszerű, amilyen könnyű.

Néhány kattintással a saját domainedet publikálttá teheted egy weboldalon.

 • nincs eladás
 • nincs zavaró beállítás, amelyet be kell konfigurálnod
 • ne várj 24 órát a domain beállításához
 • domained elérhető lesz, és percek alatt készen áll weboldalad felépítésére!
 • gondoskodunk az összes „technikai” dologról számodra, így azokra a fontos dolgokra összpontosíthatsz, mint például a vállalkozásod felépítése!

Minden benne van

Alacsony ár

Prémium tagként minden domain funkciót a legköltséghatékonyabb áron kapsz:

 • e-mail fiókok,
 • a WHOIS védelme / magánélet,
 • domain biztonság,
 • a fejlett DNS-automatizálás és -kezelés mind beletartozik
Ezek a szolgáltatások általában “kiegészítők” és extra költségeket jelentenek más domain-regisztrátoroknál, de a Affiliate Niche Gazdagság-nál külön költségek nélkül szerepelnek

A leginkább megfizethető és kiszámítható domain-élmény az interneten!

Figyelem! a .hu domain nem tartozik ide.
Figyelem! a .hu domain nem tartozik ide.

Ne várj … Készítsd el ingyen weboldaladat, ingyenes aldomain névvel MOST! (25  ingyenes aldomaint üzemeltethetsz egyenként 30 GB-os tárhelyen.)

De mosat őszintén…a saját domain neved (nem aldomain) is 1 évre 13,99 dollár, ez nem kérdés! De, ha mégsem szeretnél fizetni mondjuk 25 aldomain nevet, akkor itt megkaphatod!

Csak írd be a domain nevet és máris kezdheted! pl: dronecamera

 

Figyelem:

ha rajtam keresztül csatlakozol  linkemen keresztül, az összes eszköz platformhoz (nem csak a weboldal építő platformot), hogy kipróbáld ingyen, akkor magyar nyelvű  képzést kapsz Tőlem. A képzésről a gyorsítósávban találsz több információt.

Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!