Csatlakozz most, hogy kapj 60 ezer Ft kedvezményt! Legjobb Otthoni Affiliate Marketing Üzlet a Világon!
Hogyan keress pénzt otthonról 30 ezer forintot eladásonként?
Hogyan keress pénzt otthonról 30 ezer forintot eladásonként?

Hogyan keress pénzt otthonról 30 ezer forintot eladásonként?

30 ezer forintot, vagy még többet  az-az,  hogyan keress pénzt otthonról minden egyes eladásnál újra és újra, ami azonnal a PAYPAL számládra kerül készpénzben? 3 lépéses folyamat a könnyű induláshoz.

Tartalomjegyzék

Nem pazarolom az idődet. Mielőtt elkezdenél egy nagyszerű és kiszámítható “Hogyan keress pénzt otthonról” pénztermelő üzletet, rövid 3 lépésben leírom, hogyan indulj el.

3 lépéses folyamat a könnyű induláshoz

1. Készítsd el az ingyenes fiókodat

60 másodperces regisztrációs folyamatunk gyors, egyszerű és INGYENES. Kezd el most, és percek alatt felkészülhess a további információkra és lépésekre!

2. Keress vagy kínálj termékeket

Akár a saját terméked elindítása értékesítésre, vagy mások termékeinek promóciójával, kezdőként vagy szakértőként segítünk neked és “tartjuk a hátunkat” számodra, hogy megtaláld a Te saját piaci résedet. Surranj be a versenytársak közé és rátukmálás, direkt értékesítés nélkül profitálj akkor is, amikor éppen alszol. Lehetőségek száma, mint ahány csillag az égen!

3. Építsd fel vállalkozásodat

Amit Én ajánlok neked pillanatnyilag, felépíti veled együtt az üzleti vállalkozásodat, és kezeli a bosszantó online technikai dolgokat. Nem kell programoznod és egyéb bonyolult webfejlesztői munkát végezned. Oktatást kell követned, hogyan cselekedj ahhoz, hogyan keress pénzt otthonról.

Olvasd el lentebb, hogyan lehet ezt kicsit tovább gondolva megcsinálni?! Olvasd el, ha érdekel az otthoni pénzkeresés vagy az online értékesítés.

  • Szeretnél saját üzletet indítani terméked vagy mások termékei számára?
  • Szeretnél több pénzt keresni?
  • Szeretnél az 1%-hoz tartozni?

99%-nak nem sikerül céljait elérni és bekerülni a felső középosztály 1%-ba!

“Az 1% (a gazdagok) egyre gazdagabbak, mert másképp gondolkodnak, mint a 99%. “

A 99% -uk leszakad és eltűnik az Internetes útvesztőben sajnos.

Hogyan keress pénzt otthonról 30 ezer forintot eladásonként?

Ez egy speciális cikk és videó (6 számjegyű jövedelem havonta (gyorsítósáv YouTube csatornámon sorozatban is megnézheted) azért, hogy határozottan megmutassam neked, hogyan lehet több, mint száz dollár keresni jutalékként minden egyes eladásnál újra és újra, ami a PayPal számládra kerül azonnal készpénzben!

Nézd meg videóban, ahol részletesebben láthatod és hallhatod

Figyelj nagyon jól, mert úgy gondolom, hogy fogsz kérdezni tőlem pár dolgot. A kérdések bármikor felteheted a YouTube videó alatt az NboM Média és Marketing csatornámon vagy a kapcsolaton keresztül. Mert az információ kincs! Élj a lehetőséggel, így bármilyen kérdést feltehetsz nekem erről, hogyan keress pénzt otthonról, a  módszerről, amit most fogok megmutatni Neked. Kezdjük el.

Hogyan lehet több, mint 100 dolláros jutalékot szerezni eladásonként?

Affiliate üzleti modell
Affiliate Marketing üzleti modell

Nyilván rájöttél már, hogy arról fogok beszélni, hogy Affiliate Marketing üzleti modell-t használunk fel, amelynek egyetlen célja, hogy lehetővé tegye számodra, hogyan keress pénzt otthonról, hogy saját termékeid lennének. Belegondolni sem akarok, hogy raktároznom és logisztikai feladatokat kellene végeznem minden nap.

Ezért fantasztikus lehetőség, hogy bárki megszerezheted ezt a tudást, hogy online pénzt szerezz nagyon könnyen úgy, hogy
csatlakozik egy affiliate programokhoz, amelyet több cége is felkínál számodra. És nem kell saját offline üzletet nyitnod, online webshopot fejlesztened és termékeket raktároznod.

Szóval, mit is kell csinálni ahhoz, hogy pénzt keress otthonodban?

Meg kell találnia azt a profi program rendszert, amellyel nagy jutalékokat (programdíj) kereshetsz. (és nem csak 5-6, akár 10 %-ot, ahogyan azt például az Amazon.com Associates programmal is lehetséges.

De sokan azért nem kedvelik ezt a digitális marketing otthoni pénzkeresési megoldását, mert nagyon sok szabályokkal és feltételekkel van tele. A legjobb affiliate programmal rendelkező cégek adnak neked egy feliratkozással tagsági lehetőséget ingyen, profi eszközöket és képzést. Kipróbálási lehetőséget, hogy ne zsákbamacska online üzleted legyen.

Hogyan találod meg a sok ezer lehetőség közül?

Ebben az affiliate marketing iparágban nagyon jól tudom, hogy igazán nagyszerű affiliate programok vannak, melyek jól fizetnek, ha ügyes vagy az affiliate üzleted felépítésében. Ha van hozzá képzésed, akkor már csak rajtad múlik, hogy a lépéseket szépen sorban betartod, majd felépíted a saját otthoni vállalkozásod tisztességgel és becsületesen. Ahol, több mint 100 dollárt fizetnek neked eladásonként, de akár többet is.

De maradjunk a 100 dollárnál.

Lehet, hogy még nagyon kezdő vagy. Nem szeretnélek nagy szavakkal és óriási számokkal elijeszteni, mert én is hiszek abban, “ami túl szépen hangzik, az tuti, hogy nem igaz” mondásban. Fontos, hogy olyan eszközökkel rendelkezz, amivel több, mint 30 ezer forintot keresel eladásonként. És olyan üzletet válassz, amit mások már teszteltek és Te is kipróbálhatod teljesen ingyen.

Ha tagja leszel egy affiliate rendszernek, ahol a tagságért fizethetsz havonta vagy évente. Nyilván azért van szükség előfizetéses tagságra, mert olyan eszközöket kapsz a kezedbe, amivel nagy biztonsággal pénzt fogsz keresni weboldalakkal, ráadásul úgy, hogy lehetővé teszik az ismétlődő pénzkeresési jutalékok számodra anélkül, hogy többletmunkát tennél bele.

Tehát mindenképp gondoljon arra, hogy egy hónap alatt tíz terméket tudsz eladni átlagban. Pontosabban a weboldalad, mert nem neked kell kuncsorogni a vevőkért.

OK, de mi van, ha az első hónapban beindulsz néhány plusz eladással azon a 10 eladáson kívül, amit már megszereztél?

Tehát a második hónapodban van már 20 eladásod anélkül, hogy további munkát tennél bele. Mert akik egyszer beléptek, azok után te jutalékot kapsz rendszeresen és azonnal, ha folytatják ők is a munkát. Használják a képzést, az eszközöket. Mert ők is szeretnének pénzt keresni. Szeretnének profi weboldalt készíteni pár kattintással, programozás nélkül. Kulcsszó kutató eszközt használni. Versenyelőnyben kitűnni a tömegből egy profi keresőoptimalizált weboldallal, amire a profi képzés megtanít.

Ezzel az ismétlődő jutalékkal, fantasztikus lehetőségeket érhetsz el az online életedben.

Ettől még offline is dolgozhatsz tovább a jelenlegi szakmádban. Ezért nem kell otthagynod a munkádat. Ráérsz fityiszt mutatni a főnőködnek 1 év múlva is 🙂 . Mert ez ok, hogy azonnal fizet, de hosszútávon szeretném, hogy építsd fel az online üzletedet, hogy passzív jövedelmed legyen. Legalább annyi, amennyit most keresel az offline munkáddal, mondjuk tanárként, eladóként, vagy informatikusként, vagy kőművesként. Bárki meg tudja csinálni, csak kell hozzá egy tanulási szándék.

Jövedelmet szerzel ismétlődő jutalékokkal egy életen át.

Ha behozol valakit ebbe az előfizetési programba, mert rátalált a weboldaladon az információdra, hogy megkapja a tudást oktatással és a profi eszközöket, amit használ, mindaddig jutalékot kapsz utánuk, ameddig a rendszerben maradnak azért, hogy ők is pénzt keressenek.

Nyilván nem kötelező pénzt keresni, vannak, akik nem szeretnének tanulni és tenni azért, hogy napi szinten pénzt keressenek otthonukban akkor, amikor éppen alszanak vagy más tevékenységet folytat. Lesznek, akik abbahagyják. ÉS? Ez az Ő döntésük.

De mindig lesz olyan ember, mint Te, aki otthonában szeretne pénzt keresni, aki rajtad keresztül megismeri a lehetőséget és belép az affiliate programba, hogy Ő is jutalékot szerezzen, ezáltal egy passzív jövedelmet elérve úgy, hogy online keresel pénzt.

Rengeteg lehetőség van számodra, hogyan és milyen termékekkel keress pénzt online?!

Képzés fontossága

Ha csatlakozol egy olyan affiliate programhoz ami eszközöket, képzést ad számodra előfizetésért cserébe minden dolog, amivel foglalkozni szeretnél, vagy amit hirdetni szeretnél egy adott típusú  piaci résben (niche)-el tudod indítani az otthoni vállalkozásodat.

A képzés megtanítja neked, hogy bármilyen piaci résben (niche-ben) a legjobb programot mutatja meg és tanácsolni fogja számodra hogy tartsd meg azt a piaci rést, amivel megoldod az adott célközönség problémáját!

Niche kutatás pár kattintással a Wealthy Affiliate kutató eszközével

Írd be és keress rá erre a piaci résre, amivel szeretnél foglalkozni. Például a játékok a kedvenc hobbid vagy szórakozásod. Rengeteget tudnál erről beszélni és írni. De mivel ez nagyon tág (óriási verseny van már rá, hiszen más is szeretne pénzt keresni ezzel a piaci réssel, ezért szűkítened kell a piacot, hogy Te is beférj és rád találjanak a keresőkben.

Ehhez profi eszközre van szükséged, hogy leszűkítsd arra a kört, amire nincs még verseny, de még keresnek rá az emberek a keresőkben. Itt van például. A “video games”. Nézzük is meg az ingyenes fiókoddal és az eszközzel,mait kapsz hozzá, hogy érdemes-e ezzel foglalkoznod. Lehet-e ebből pénzt keresni online?

Írd be ide, hogy “video games”

 

Láthatod, hogy ez is nagyon nagy téma. Narancssárgán jelzi is, hogy ezzel nem szabad indítanod!  Még mindig szűkíteni kell. Az-az egy piaci rést kell találnod. Ezért nézd meg, hogy melyik az a szó, amit nagyszerűnek ítél az eszköz és zöld utat ad neked, hogy erről készíts egy cikket, kategóriát weboldaladon.

niche kutatás video games kulcsszóra
Niche kutatás pár kattintással a Wealthy Affiliate kutató eszközével

Tudod szűkíteni “video games pc” vagy “best video games” kulcsszavakara. De akár másra is. Nagyon sok lehetőséged van olyan kulcsszavakat keresni, amire nagyszerű cikket írhatsz és amire rátalálnak az Interneten.

Célozd meg azokat a kulcsszavakat amire nem keresnek nagyon sokan és még nincs nagy verseny.

Ezek a 100 alatti QSR és az Avg 250 alatti értékek. A QSR Az adott kulcsszóra, keresőkben versengő weboldalak száma. Az Avg pedig a havi keresések száma az adott kulcsszóra. Ha a QSR  100 alatt van, akkor nagyobb eséllyel találnak rád és a Google is rangsorolja weboldal cikkedet. Ha az a tartalom értéket ad és megoldást másoknak, akkor meg pláne!

Az első 3 hónapban fontos, hogy ne versenyezz a weboldaladdal. Ezért a Google rangsorolni fog téged. Megjutalmaz. Majd 1 év múlva ráérsz olyan kulcsszavakra optimalizált cikkeket készíteni, amire már nagyon sokan keresnek az emberek. De ekkor már a Te bizalmad felépült mind az emberek és a Google felé (úgynevezett Authority rangsorolásod jobb lesz, mint a versenytársaidé, így téged találnak meg a keresőkben. Ez pedig weboldal látogatottságot és vásárlást jelent. Az-az online passzív jövedelem!

Tehát én most úgy döntenék, hogy a “best video games kids” egy nagyszerű piaci rés és kategória kulcsszó is egyben.

Ez a kulcsa (tika) az egésznek. Az emberek kérdésekre akarnak választ! Megoldást! Ahogyan Te is 🙂

Hogyan keress pénzt otthonról 30 ezer forintot eladásonként?
Hogyan keress pénzt otthonról 30 ezer forintot eladásonként?

Milyen válaszokat várnak? A problémájukra szeretnének válaszokat!

Ha a Te célközönséged, mert olyan piaci rést választottál, ami diétával és fogyással foglalkozik, akkor a Te affiliate termékeid megoldja a problémájukat, akkor vásárolni fognak. De lehet más típusú niche-t választani. Hiszen más problémájuk is van az embereknek. Nem? Neked mi az a probléma, amit meg kéne oldani? Biztos fel tudnál sorolni legalább 10 -et 🙂

Ha csatlakozol egy olyan affiliate programhoz amely megmutatja a célközönségednek, hogyan kell lefogyni, ez teljesen rendben van. A sikered kulcsa, hogy a termék vagy program amelyet támogatni szeretnél, megoldhatja a problémáját a célközönségednek. Ha tényleg megoldja a problémájukat, akkor kérdés nélkül megvásárolja a terméket. Ezért meg kell mutatni a célközönségednek, hogyan érhetik el, hogyan juthatnak hozzá ahhoz a termékhez, ami megoldja a problémájukat!

De, hogyan tudod megmutatni nekik? Hogyan tudok segíteni nekik?

Szükséged van egy MÉDIUM-ra ahol meg tudod mutatni az embereknek a megoldást!

Kell egy hely, ahol szeretnéd népszerűsíteni a saját termékedet, szolgáltatásaidat vagy mások termékeit, szolgáltatásait, az-az az affiliate program rendszerében lévő bármilyen terméket, szolgáltatást.

  • Szükséged van online eszközökre (tárhely szolgáltatásra, weboldalra, webmesterre, informatikusra, stb.)
  • Szükséged van egy profi képzésre, ami lépésről-lépésre megmutatja neked, hogyan készítsd el saját magad egy weboldalt,
  • Hogyan készíts online marketing stratégiát? És mennyibe kerül ez Neked? A szolgáltatásokat és az embereket fizetni egy hagyományos vállalkozásban? De akár online vállalkozásodban? Mennyi idődet veszi el?

Nyilván tudod a választ, ezért így nagyon nehéz lesz kitermelned a 100 dollárt (jelen pillanatban ez 30 ezer forint eladásonként, mert ezek az eszközök és képzések nagyon-nagyon drágák. Így nem tudsz keresni 30 ezer forintot eladásonként, mert az eszközök és a képzés többe kerül. Legalább is 3 év, mire talán nullára kijössz a könyveléseddel.

Van egyszerűbb, de nem munka nélküli megoldás számodra. Itt is dolgozni kell és ez is hosszútávú projekt. De legalább otthonról végezheted akkor, amikor van időd. Nincs főnököd. Kizárólag eszközeid és képzésed lesz, amit felhasználsz az új otthoni pénzkereső vállalkozásodhoz.

Te építeni szeretnél egy online üzletet otthonodban egy platform segítségével.

Szeretnél egy weboldalt, ami profi és a Tied. Olyan, mint például az itt az enyém. Ez egy olyan weboldal, ahol cikkeket írok és segítek megoldást találni azok számára, akik szeretnének pénzt keresni otthonukban. Ez is egy piaci rés (niche). Készíts Te is nyugodtan egy ilyen weboldalt programozás nélkül.  Egy blogos weboldalt. Hogy miért kell blogolni?

Mert szeretnél Te is rangsorolni a keresőmotorokban. Szeretnél Te is első helyen lenni az adott piaci résben, az adott kulcsszóra? Naná 🙂

Mert a keresőkben az emberek megtalálhatnak téged az emberek anélkül, hogy Te zaklatnád őket

Ahelyett, hogy kimennél az utcára keresni őket, az emberek jönnek hozzád. Ugye, így már egészen más. Nem is olyan félelmetes, ahogyan azt a direkt értékesítésnél végzik. Én tuti nem csinálnám. Nagyon frusztráló.  (habár minden tiszteletem az övék). Nem jobb, ha téged keresnek “találnak” meg? Ezt hívják “kereső marketingnek”. Így kaphatsz tömegeket weboldaladra.

Rengeteg ember látogatja meg a weboldaladat, ahol vásárolni fognak, hiszen affiliate ajánlatokat is felraksz weboldaladra.  És ezért Te jutalékokat kapsz. Természetesen nem egy nap alatt éred el, hogy naponta 1000 ember olvassa a cikkeidet. Ezt a képzésben megtanítják neked, hogyan érd el. De cikkeimben is olvashatsz róla itt Kulcsszó-niche kutatás és keresőoptmalizálást.  És itt: Az-az Hogyan kerülj a Google Első Oldalára? SEO

Hogyan készítsünk profitáló weboldalt tökéletes kulcsszóra
Hogyan készítsünk profitáló weboldalt tökéletes kulcsszóra

A keresőmotorok nagyon rendben vannak. A képzésben megtanítják neked, hogyan kerülj előre a Google-ben. Weboldalad rangsorolódik a keresőmotorokban és az emberek megtalálhatnak Téged, elolvassák cikkeidet és így nyomon követheted a saját látogatóidat. Ez nagyon rendben van így szerintem. És miután felépítetted weboldaladat. A weboldal látogatók majd rátalálnak, hiszen rákeresnek a keresőkben az adott kulcsszóra, niche-re, termékre, ami számodra hozza el a passzív online jövedelem lehetőségét.

Igen, elképesztő lehetőség van az affiliate marketing által nyújtotta passzív jövedelemben, amikor mindenki már lassan webshopok-ból rendel.

De a webshop-al az a baj, hogy csak elad. Nem igazán informál. Ezért lesznek és már vannak nagy versenyelőnyben azok, akik cikkeket, összehasonlításokat, valódi, egyedi, ÉRTÉKES tartalmat nyújt a weboldal olvasóinak. Ezt hívjuk profi blogolásnak. Nem másolunk másokat, hanem egyedi értéket adunk mások problémájára. Ebből lesz neked az online jövedelmed. Ez nagyon rendben van.  Azt mondom neked, hogy az emberek kiborulnak, pánikolni kezdenek, amikor kimondom, hogy “weboldal”,

de szó szerint kevesebb, mint egy perc alatt elkészítek egy komplett weboldalt.

Olyan könnyű feladat, hogy Ikerlányaim is megcsinálják nagycsoportos óvodás korukban ezt a könnyű folyamatot.

Olyan könnyű feladat még Eszter és Fanni számára is!
Ikerlányaim is megcsinálják nagycsoportos óvodás korukban ezt a könnyű folyamatot

Nézd csak meg, hogyan és hol felépíteni INGYEN a weboldaladat?

Először is hozzáférést kell kapnom. Itt az affiliate linkem, amire klikkelve elérheted a Wealthy Affiliate Platform-ot. Klikk ide >>

Kezd el Te is Wealthy Affiliate Üzletedet!
Kezd el Te is Wealthy Affiliate Üzletedet!

Valóban gyors, én is használom már jó ideje, ez az a profi platformot, ahol Te is könnyedén felépítheted a weboldaladat. Ez a Wealthy Affiliate Platform. Mi ez a Wealthy Affiliate Platform?
Itt építhetsz egy saját vállalkozást (online vállalkozói bizonyítványt) vagy affiliate üzletet magadnak. Az-az egy “leányvállalata” lehetsz bármilyen terméknek. Online eszközöket és képzést nyújt Neked, és megmutatják angol nyelven (Én magyarul),

hogyan kell csinálni és hogyan kell létrehozni online marketing céljából az adott weboldaladat pénzkeresés céljából?

Ha a képzés szerint, a megfelelő módon építed fel, akkor bevonzod azokat a weboldal látogatókat, amivel pénzt keresel a weboldaladon.

1. kurzus: Online Vállalkozói Bizonyítvány első lépései
1. kurzus: Online Vállalkozói Bizonyítvány első lépései

A Wealthy Affiliate pont erre specializálódott.  Arra, hogyan lehet online vállalkozásod. Ez a legjobb hely arra, hogy megtanuld és felépítsd saját üzletedet, amivel pénzt keresel otthonról.

Csatlakozz Te is Wealthy Affiliate-hez rajtam keresztül.

Bevezetlek téged is az online vállalkozás affiliate marketing rejtelmeibe és megmutatom Neked, hogy Én, hogyan csinálom. De fontos, hogy csak is akkor tudok számodra segíteni magyar nyelven számodra a komoly munkában, mint “mentorod” ha használod az affiliate linkemet.

Ezért érdemes odafigyelned, hogy a  Wealthy Affiliate kezdőlapon az én arcom látszódjon, ha valóban azt szeretnéd, hogy megkapd tőlem a plusz prémium bónuszokat olvasd el mit is tartalmaz, mint”edződtől” vagy nevezheted “mentorodtól”

Én így tudok Neked plusz segíteni, hiszen angol nyelvű a Wealthy Affiliate Platform , hogy magyar nyelvű útmutatást nyújtok számodra az internetes kurzus oldalamon. Egyértelmű számodra, hogy bárki, aki csatlakozik rajtam keresztül. Jutalékot fogok kapni utána.

Wealthy Affiliate Platform magyar nyelvű kurzusai
Wealthy Affiliate Platform magyar nyelvű kurzusai- klikk a képre a kurzus oldal megtekintéséhez

Megmutatom Neked, mennyire gyors a honlap, de a képzések is nagyon rendben vannak.  Létrehoztam egy demó fiókot az előbb, hogy ezen tudjam tesztelésként megmutatni Neked, mint kezdő online vállalkozó, hogyan is kezd el.

Itt vannak a kurzusok, amiben  megtanulhatod, hogyan kell felépíteni a weboldalt lépésről lépésre, és mindegyik lecke tökéletesen van felépítve, ami öt szakaszból áll és mindegyikben
tíz lecke van. Tehát összesen ötven lecke, amelyek végig vezetnek téged, hogyan lehet felépíteni a profi weboldaladat. Mindent megmutat a képzés, amit csak tudnod kell, hogy pénzt keress
otthonodban, és passzív jövedelmet szerezz online.

Most készítsünk egy weboldalt együtt, nagyon gyorsan

Most készítsünk egy weboldalt együtt, nagyon gyorsan

Kattints a weboldal felépítésére és hozzunk létre egy weboldalt az oldal eléréséhez az ingyenes domain opcióval, és elnevezhetem bárminek a domain nevemet, amire csak szeretném. Például ” “hogyankeresspenztonline” vagy a korábban kutatott kulcsszóra a “bestvideogameskids” -re. Majd választunk egy olyan témát “weboldal sablont” , amelyik hasonló, mint a weboldalam kinézete, majd kattints az “építsd fel a weboldalamat” gombra.

És láthatod, milyen gyors. Ez kevesebb, mint 1 perig fog tartani és fel fogja építeni és azonnal publikálni (élő weboldalad lesz az Interneten) teljesen ingyen. Van egy fiókod amihez kapsz két ingyenes weboldalt. láthatod, hogy itt a weboldalad url linkje. Rákattintunk, hogy a weboldalamat megnézzem az Interneten. Ez már bárki számára elérhető.

Ingyenes teszt fiókkal létrehoztam egy profi weboldal alapját.

Semmilyen WordPress telepítés, ftp hozzáférés, cPanel,,,,soroljam még? Amihez sokan nem értenek. Nincs szükséged webmesterre, webfejlesztőre. Nem kell tudnod programozni. Ezt a fiókot nem frissítettem prémium csomagra. Ez valóban ingyenes fiók.  A weboldaladba bejelentkezhetsz nagyon gyorsan egy kattintással. Csak a bejelentkezési gombra kattintasz. Látod milyen egyszerű az egész? Innentől kezdheted felépíteni a weboldaladat. Nagyon könnyű blog cikkeket készíteni és publikálni. Nagyon könnyű egy cikket készíteni!

De miért is kell blog cikkeket készíteni?

Szeretne cikkeket írni a weboldaladon, ez az mert így fogod mutatni az embereknek, hogyan fognak profitálni mondjuk, ha a Wealthy Affiliate rendszeréről beszélünk, ahol
affiliate rendszerben értékesítheted Te is ezt a platformot. Ez egy ötlet, piaci rés számodra. De bármilyen weboldalt építhetsz, bármilyen piaci résre. Ha még nem tudod, hogyan találd meg a profitáló és jövedelmező piaci résedet (niche kutatás), akkor ezekben a cikkemben olvashatsz róla és NboM Média és Marketing Youtube csatornámon elég részletesen elmondom, hogyan találd meg a Te profitáló piaci résedet.

Wealthy Affiliate Prémium csomag előnyei

A profil fiókodban itt tudsz belépni a prémium rendszerbe.

A program elképesztő és nagyon rendben van! A profil fiókodban itt tudsz belépni a prémium rendszerbe.

Wealthy Affiliate Prémium csomag előnyei
Wealthy Affiliate Prémium csomag előnyei

Ezen az oldalon elolvashatsz mindent a Wealthy Affiliate programmal kapcsolatban. Mindent megtudhatsz itt, amiről később Te is átadod az információkat másoknak a blog cikkeidben.

Te is átadod az információkat másoknak a blog cikkeidben
Te is átadod az információkat másoknak a blog cikkeidben

Beszélhetsz, írhatsz az előnyökről, funkciókról, arról, amit úgy érzel, hogy már Te is megtanultál. Például az előbb azt, hogyan készíts egy ingyenes fiókot.  Majd összekapcsolod az a Te saját affiliate linkeddel a tartalmadat.

Majd összekapcsolod az a Te saját affiliate linkeddel a tartalmadat.
Majd összekapcsolod az a Te saját affiliate linkeddel a tartalmadat.

Hogyan adhatod hozzá a Te affiliate linkjeidet?

Rákattintasz a $ jelre, majd a láncszem ikonra, ami az URL jelképes nemzetközi jele.
Megtalálhatód az összes linket és a megjelenést. Itt van egy fekete péntek akció és még egyéb link is. Meglehet nézni, hogy mire mutatnak. Sőt. Saját, egyedi kampány linket is létrehozhatsz,

Adjuk is hozzá a cikkben szereplő mondathoz, vagy szóhoz egy affiliate linket. Kimásolod, majd a kiválasztott szóra klikkelve és a link beszúrása ikonra kattintva máris elkészült a Te saját affiliate linked. Máris összekapcsoltad a Wealthy Affiliate programmal a blog cikkedet.

De készíthetsz Bannereket (reklám csíkokat is). Újra a dollár ikonra kattintva elérheted a Bannereket is. Válaszd ki a legmegfelelőbbet, mondjuk a fekete péntek Bannert és olvashatod, majd kimásolhatod a kódot, amit nagyon egyszerűen bemásolsz a cikkedbe. Csak arra figyelj, hogy egy HTML kódot, HTML módban (fülben) végezd. A videóban ezt jól láthatod, ahogyan csinálom.

Bumm és máris kész a reklámcsíkod! Ahogyan itt is láthatod lentebb 🙂

Hogyan adhatod hozzá a Te affiliate linkjeidet

Írhatsz azokról a funkciókról, amelyeket Te is megkapsz. Például a képzésekről. Hogy az ingyenes fiókhoz kapsz 10 leckét. Van 5 kurzus, 50 lecke, nem beszélve az Affiliate Bootcamp képzésről. Rengeteg eszközt kapsz és beszélhetsz róluk. Például a tárhelyről, amit ad ez a platform. A kulcsszó kutató eszközről. Kinek, mire van szüksége. Milyen problémára adsz megoldást számára! Van itt élő chat, élő webinárium képzés.

Wealthy Affiliate Program
Wealthy Affiliate Program

Itt van egy profi platform, amit kifejezetten online vállalkozóknak hoztak létre

Hogyan keress pénzt otthonról?

affiliate program leírása
Affiliate program leírása

Akik szeretnének építeni egy online üzletet vagy egy weboldalt, vagy ezt a Wealthy Affiliate  üzletet szeretnék promotálni, ahogyan én is teszem. Nézzük is meg magát az affiliate programot, hogyan lehet még többet keresni, az-az 30 ezer forintot eladásonként.

Hogyan keress 30 ezer forintot eladásonként
Hogyan keress 30 ezer forintot eladásonként

Ha az ingyenes fiókod van, akkor csak a felét keresheted meg annak, amit a prémium csomagban megkapsz. Tehát, ha a prémium taggá válasz nyilván többet fogsz keresni és láthattad korábban, hogy milyen további előnyökkel jár, ha prémiumra upgrad-elsz.  Milyen eszközöket és szolgáltatásokat kapsz a prémium csomaghoz. Tehát, ha prémium tag vagy, akkor két opció alapján lehet pénzt keresni.

Nézzük meg a prémium tagsághoz való hozzáférés lehetőségét. Havi és éves előfizetéssel. Habár itt a képen még itt van (lentebb) a fekete péntek nagyszerű lehetősége, amivel most, amikor készült ez a cikk az éves előfizetéshez hozzájuthatsz 299 dollárét.

Ez azért jó, mert így fele annyiba kerül egy évre a csomagod. Ez most egy fekete péntek ajánlat, de amúgy 359 dollár az éves díj. Még ezzel is megéri, hiszen fele annyiba kerül, mintha havonta fizetnéd a programot. (amúgy a havi díj első hónapja kezdésként 19 dollár, ha regisztráció után 7 napon belül előfizetsz a havi prémium csomagra. Lényeg, hogy a prémium tagsággal, legyen az éves vagy havi díjas, akkor már a dupláját fogod megkapni az affiliate linkeden keresztül csatlakozók után a jutalékokat.

És újra megemlíteném, hogy ha éves előfizetéssel rendelkezel, akkor hozzáférést kapsz a magyar nyelvű képzésemhez is. Ezt kizárólag azok kapják meg, akik hozzám és a csapatom tagjaihoz csatlakoznak.

Havi és éves előfizetés
Havi és éves előfizetés

Szóval, hogyan is kereshetek eladásonként 30 ezer forintot, vagy még többet?

Ha éves előfizetéssel csatlakozik rajtad keresztül valaki a programhoz, mert szeretné használni az eszközöket vagy Ő is a WA rendszerét akarja értékesíteni, akkor utána Te 175 dollárt, ami jelenleg 54.000 Ft-ot keresel eladásonként. Amit azonnal utalnak a PayPal számládra. amikor épen nyaralsz..vagy éppen hétvége van, akkor is. Onnan utalhatod tovább, vagy felhasználhatod online vásárlásra. Készpénz azonnal. Nem 1 hét, és egy hónap múlva, hanem azonnal! Tehát nem is 30 ezer forintot, hanem 50 ezret. És ez csak egy eladás.

Nagyon sok embernek szüksége van tárhelyre, kulcsszó kutató eszközre. Weboldalra. Ha csak ezért mutatod meg másoknak vagy találnak rá weboldaladra a keresőkből és ők is előfizetnek, akkor Te rendszeres jutalékot kapsz. Hiszen minden hónapban fizetik az előfizetést, ami után Te megkapod a jutalékodat. Ennyire egyszerű. Ezek az eszközök és szolgáltatások amúgy is pénzbe kerülnek. bárki, aki szeretne tárhelyet magának, akkor fizetni kell érte.

Miért ne adnál Te neki tárhelyet. Ráadásul Ő is kereshet pénzt, ha megmutatja másoknak. Persze nem kötelező. Magát a platformot arra találták ki, hogy bármilyen weboldalt felépíts és bármivel pénzt kereshetsz online, amihez még képzést is kapsz, hogyan keress pénzt otthonról! Ez itt a lényege. Így lehet keresni több, mint 100 dollárt eladásonként.

Te tudsz olyan affiliate programot és terméket, ami után ennyi jutalékot kapsz?

Igen, van ilyen Affiliate rendszer, mint a Clickbank MARKETPLACE. Ott van olyan termék, ami után nem csak 10 %-ot kapsz jutalékként. Kérdés, hogy mennyi a termék ára. Csak megemlíteném, hogy itt fel tudsz építeni egy profi weboldalt, ahol Clickbank-os termékeket értékesítesz. Affiliate Program Search segítségével a te piaci résedben megtalálod a megfelelő affiliate programot. Nem csak a Clickbank létezik.

Minden eszközt és képzést megkapsz hozzá itt a WA rendszerében. Ez a legjobb benne. Mindenre felhasználható, amivel pénzt kereshetsz otthonodban, ráadásul még meg is mutatják Neked, hogyan!? Nem nagyszerű?!

Egyszerre tanulni és pénzt keresni, hát nem nagyszerű?

82 cent egy napi költsége az online vállalkozásodnak. Nincs jobb üzlet jelenleg, ami ilyen eszközöket ad a kezedbe és ilyen lehetőségeket. Az ár-érték arány nagyon jó! Hogyan keress pénzt otthonról 30 ezer forintot eladásonként? Egyszerű….Kezd el még ma és csatlakozz az ingyenes fiókhoz és nézd meg Te magad. Teszteld és INDULJ EL MOST.

>>Itt Kezdheted el Teljesen Ingyen<<

Építsd fel online üzletedet a Te szenvedélyedre alapozva!

Erőteljes Online Üzleted Keress Pénzt Online Te is!

Próbáld és teszteld ingyen, nincs kockázat és nincs szükség hitelkártyára

Hogyan lehet pénzt keresni Wealthy Affiliate vállalkozással?

Hogyan kezdjem el?

Hogyan is kezd el és hogyan keress pénzt otthonról részletesebb cikkemet itt olvashatod el. Minden kérdésedre választ ad, ha eddig nem tudtál dönteni. Két videót is tartalmaz, ami elég részletesen megmutatja Neked, merre is indulj el, amit itt lentebb is megnézhetsz.

Hogyan lehet pénzt keresni Wealthy Affiliate vállalkozással
Hogyan lehet pénzt keresni Wealthy Affiliate vállalkozással

Jó döntést! Sok sikert kívánok az Új Online Vállalkozásodhoz! További szép napot!

Nagy Péter
Nagy Péter-Digitális Marketing Szakértő
 Csatlakozz most, hogy kapj 60 ezer Ft kedvezményt! Legjobb Otthoni Affiliate Marketing Üzlet a Világon!

Digitális Marketing Szakértő: Nagy Péter

Köszönöm, hogy elolvastad ezt a cikkemet is! Oszd meg másokkal a közösségi oldalaidon, hogy segíts Te is Nekik pénzt keresni az Interneten. Sok hasonló gondolkodású embert ismersz, akik szeretnének többet tudni, hogy milyen affiliate marketing ötletek, titkok és tippek vannak. Annak érdekében, hogy a digitális marketinged ne a szerencsén múljon (mert nincs is titok), hanem egy kitaposott úton, amin végigvezetlek , ami csaknem 15 éve dominál az online megjelenésemben. „Az információ kincs” Csodás napot kívánok Neked! Nagy Péter vagyok (többet rólam itt): Kreatív Média-Marketing és IT Megoldások Szakértője

Ez is érdekes lehet számodra

Első lépések online üzletedhez az affiliate marketingben

Első lépések online üzletedhez az affiliate marketingben

Első lépések online üzletedhez, hogy felfedezd az online bevételszerzés folyamatát. Megtanulod, hogyan lehet azonnal elmerülni …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük