Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!
Hogyan kereshetsz nyereséges termékeket az Amazonon?
Hogyan kereshetsz nyereséges termékeket az Amazonon?

Hogyan kereshetsz nyereséges termékeket az Amazonon?

Hogyan kereshetsz nyereséges termékeket az Amazonon niche weboldalad készítés projektedhez? A partemarketing, termékek értékesítése, szolgáltatásaid bemutatása még nem biztos, hogy nyereséget is termelnek számodra. Az affiliate stratégiádban fontos, hogy beépítsd azt a “változót”, ami biztos, hogy profitot termel számodra a niche WordPress weboldaladon.

Hogyan kereshetsz nyereséges termékeket az Amazonon?

Sok vagy kevés termék kínálattal lehet nagyobb nyereséged?

Meglepődsz, de egyikkel sem :). Hiába a nagy kínálat, ha azt az aktuális szezon vagy trend nem teszi elérhetővé a weboldaladat a keresők számára. Mert nem keresnek rá az emberek. De, ha rá is keresnek, még nem biztos, hogy a Te weboldalad lesz az első 10 találatban és nem biztos, hogy az a termék profitot is termel számodra. Összetettebb, de nem olyan bonyolult megtalálni és azokat a termékeket értékesíteni, amivel bevételt termelsz niche weboldaladon.

Sokan elpazarolják az idejüket és fáradságosan befektetett munkájukkal nem keresnek egy fillért sem. Miért is? Mert beleesnek egy csapdába: vagy túl sok terméket és nagyon nagy piacot foglal magában a termék palettája, vagy túl kevés és drága termékeket kínál fel a weboldalán a nagyobb profit reményében. Találd meg az aranyközéputat és találd meg azokat a nyereséges Amazon termékeket (ha affiliate értékesítéssel foglalkozol), amivel garantáltan profitálni fogsz.

Az Amazon parteprogramot itthon, az-az helyi vállalkozásként nem tudsz indítani, ehhez más marketing stratégia kell. (webshop-Buisness to Buisness) B2B marketing vállalkozás, ahol egy másik vállalkozásnak adod tovább a termékedet. De most nem a marketingről szeretnék beszélni konkrétan. Az egy külön óriási témát igényel. Weboldalam leginkább a tartalom marketingre épít, ha már említettem a különböző marketing startégérákat. A kereskedelmi láncok jobban passzolnak az itthoni körülményekhez. Az affiliate marketing nem jellemző.

Minden nap újabb és újabb termékek jelennek meg az Amazon-on.

Résen kell lenned mindig, hogy melyik a “legforróbb” termék, amit éppen vásárolnak az emberek. Viszont

Legjobb termék kategóriák értékesítése az Amazonon
Legjobb termék kategóriák értékesítése az Amazonon

ezt az adatot (pontos adatot), nem nyújtják át tálcán neked :). Több dolgot tehetsz, hogy megtudd, melyek azok a termékek, amit értékesíthetsz online úgy, hogy bevételed is legyen.

Fontos azért ehhez tudnod, hogy maguk a termékek értékesítési görbéje bármikor változhat. Egyszer lent, egyszer fent, vagy mindig lent. Ha rossz piaci rést, vagy termékkategóriát választottál és abban nem éppen profitáló terméket reklámozol niche WordPress weboldaladon, akkor nagyot fog zuhanni a bevételi görbéd!

Ha Te már tapasztalt Amazon értékesítő vagy, akár affiliate, akár FBA rendszerben, akkor tapasztalhattad, hogy mindig van olyan pillanat, akkor megáll az eladás vagy elkezd csökkenni. Ilyenkor  új terméket kell elindítani, hogy kompenzálja a bevétel kiesét.

Szükséged van Amazon termékkutató eszközökre, kulcsszavakra és terméklistára, ingyenes eszközökre, információkra, tudásra

A legnagyobb kincs az információ

Mindenki szeretné  megtalálni az aktuális hét legjövedelmezőbb termékét az Amazon-on! Pláne egy ilyen 3 hónap után, amikor szinte minden leállt a pandémia miatt. Ezért szeretnék neked segíteni, hogy még 2020-ban megtaláld az újabb piaci résedet és szeptemberre már profitot termeljen számodra. Nem kell kitalálnod, hogy vajon melyik eszközt fogom most Neked ajánlani: próbáld ki INGYEN a leghatékonyabb eszközt az Amazon-on történő értékesítés elindításához – az AMZScout PRO Extension-t!

Ez az eszköz az üzletedet felgyorsítja, ha helyesen alkalmazod. Mert a bevételi igények mindig a korábbi eredményeken alapulnak. Az AMZScout eszközökkel vagy tanácsokkal kapcsolatos korábbi eredmények nem garantálják a jövőbeli eredményeket. Én sem vagyok jós :), de még mindig jobb, mint a vak szerencsére bízni a jövőnket és az online vállalkozásunkat!

Leghatékonyabb eszköz az Amazon-on történő értékesítéshez - az AMZScout PRO Extension
Leghatékonyabb eszköz az Amazon-on történő értékesítéshez – az AMZScout PRO Extension

2020 elején az egyik legjobb termék kategória az Apple iPhone 11, amiből havonta kétezernél is többet tudsz értékesíteni. 70%-os haszonkulccsal ez 28 ezer dollár havonta. Ezzel az eszközzel megtudhatod, hogy milyen költségekkel számolhatsz. Pl. a szállítási költség. Az eszközben van egy listázási minőség mutató (LQS), ami egy 100-as skálán mozog. Ha az érték alacsony, de az értékesítés pedig magas, akkor érdemes ezzel az termékkel foglalkozni. Lásd a lenit képen:

Szükséged van Amazon termékkutató eszközökre
Szükséged van Amazon termékkutató eszközökre

Nincs más dolgod ahhoz, hogy megtudd melyik az a nyereséges termék, amivel pénzt kereshetsz, csak annyi, hogy rákattintasz a webalkalmazás letöltéséhez és felhasználni a saját ötleteidhez és piaci résedhez!

Cél a kockázat csökkentése!

Maximalizáld a profitodat az AMZcout segítségével

Maximalizáld a profitodat az AMZcout segítségével
Maximalizáld a profitodat az AMZcout segítségével

A PRO Extension ingyenes próbaverziója – nagyszerű eszköz, szerintem az egyik legpontosabb eszköz a jövedelmező termék megtalálásához. Ritka, hogy próbaverziót találsz ezen a területen, de 110% -ban bízok benne, hogy ezt az eszközt ingyenesen kipróbálhatod!

Rendkívül pontos értékesítési adatokat kapsz. Az árazási előzményeket, versenytársakat, az értékesítés volumene és így tovább, hogy valóban megnézhesd, vajon egy termék jövedelmező-e vagy elveszíted-e pénzedet!

Hogyan lehet pénzt keresni az Amazonon 2020-ban?

Mindannyian ismerjük az Amazon-t, mint a világ legnagyobb online kiskereskedelmi webáruházát. Sok hozzáértő vállalkozó számára ez nagyszerű üzleti lehetőséget is jelent. Sokan keresnek pénzt az Amazonon. Az online óriás számos különféle módot ad számodra, hogy pénzt keress. Tehát, ha valaha is gondolkodtál saját online üzleti vállalkozásod elindításáról, ez egy remek lehetőség a kezdéshez.

De hogyan kezdje el az Amazon vállalkozást?

2 nagy csoportra osztottam:

1-saját vagy mások termékének eladása

2-nem kell saját termékeket létrehoznod

Az alábbiakban körvonalakban bemutatom, hogyan lehet a pénzt keresni online az Amazonon.

1-Saját vagy mások termékének eladása-Amazon eladó vagy

 • kiskereskedelmi értékesítés: megvásárolod a termékeket, és megemelt áron viszont eladhatod azokat az Amazon-on. Hátránya az, hogy van egy korlát. Viszonylag nagy profitra nem számíthatsz
 • nagykereskedelmi értékesítés: Azok számára, akiknek valamivel több pénze van befektetésre, érdemes megfontolnia a termékek vásárlását a nagykereskedőtől, vagy közvetlenül a gyártótól. Az ilyen típusú szállítók sokkal olcsóbban árusítanak termékeket, mint a kiskereskedők, ami azt jelenti, hogy sokkal jobb árrést tudsz realizálni. A hátránya , hogy általában ömlesztve kell vásárolnod. A megrendelések még a szállítók által megengedett minimális mennyiség megvásárlásakor is nagyon költségesek lehetnek, és a termékenkénti legjobb ár elérése érdekében nagyobb megrendelést kell végrehajtanod.
 • Private Label -saját címkés termékek: Az utolsó lehetőség az, hogy saját márkás termékeket készíthetsz az Amazon-on történő értékesítéshez. Saját egyedi termékeidet, akár meglévő termék márkanevével, egy új termék létrehozásával, akár valami teljesen eredeti ötlettel. Ez sok munkának tűnhet, de valójában könnyebb, mint gondolnád 🙂 A legjobb stratégia az, hogy olyan népszerű termékeket keresünk az Amazonon, amelyeknek alacsony a versenyük. Az AMZScout PRO a Google Chrome kiterjesztése segíthet ebben, és gyorsan meghatározd azokat a termékeket, amelyek nyereségesek lehetnek.Miután megvan egy eladható termék, a következő dologra kell előre gondolnod, hogyan fogod
  FBA model
  FBA model

  szállítani ezt a terméket az ügyfeleknek. Van néhány különböző választási lehetőséged.

  Az egyik az FBA modell

 

 

 

 

1-Amazon affiliate program-Amazon munkatárs vagy

Pénzkeresés az Amazon-on a legegyszerűbb módszer, ha az Associates programjukon keresztül Amazon-fiókot aktiválunk . Ezzel a programmal nem kell saját terméket létrehoznod, beszerezned vagy eladnod. Ehelyett egyszerűen csak más emberek termékeire “küldöd” az ügyfeleket, és összegyűjtesz egy kis jutalékot.

A regisztráció az Amazon Associates oldalán ingyenes. Ha már van fiókod, affiliate linkeket helyezhet el weboldalaidon, amelyek egyedi nyomon követési azonosítókat tartalmaznak. Ha valaki rákattint az egyik linkre, és vásárol valamit, akkor akár 10% jutalékot kereshet az eladáskor.

Ellentétben az Amazon eladóként értékesítési lehetőséggel, az Associates programba való belépésnek nincs előzetes költsége . Tehát ha nincs sok pénzed befektetésre, ez valószínűleg jó lehetőség számodra. Ha azonban igazán szeretnél sikert járni, akkor elég erős kutatásra lesz szükséged, akár a weboldaladon, akár a közösségi médián keresztül. Ne felejts el, hogy az eladásoknak csak egy kis részét kapod meg, így jó nagy pénzforgalmat kell irányítanod az Amazon-hoz, hogy pénzt keress.

Következtetés: Van értelme elkezdeni az Amazon-on pénzt keresni?

Mint láthattad, rengeteg módon lehet pénzt keresni az Amazonon.  Akár az Amazon leányvállalatává, akár az Amazon egyedi eladójává válsz, pólókat árusíthatsz az Amazon Merch-en keresztül, vagy akár saját könyveidet teszed közzé az Amazon Kindle-nél, lehetőségek vannak bőven. Ha hajlandó vagy időt és erőfeszítést fordítani a helyes út végrehajtására, nincs okod arra, hogy miért nem építhetnél magadnak sikeres Amazon üzletet!?

Szerezz be 8 rendkívül nagy teljesítményű szeszközt és a jövedelmező termékek legfontosabb 1% -át, hogy azonnal elkezdj “zúzni” az Amazon-on!

Szerezd meg az Amazon Seller csomagod, hogy nyereséges Amazon vállalkozást építs ki, és független maradj a munkaerő piacon. Klikk a képre

Hogyan kereshetsz nyereséges termékeket az Amazonon?
Hogyan kereshetsz nyereséges termékeket az Amazonon?

Készíts Te is egy profitáló niche weboldaladat ingyen a bónuszaim segítségével a Wealthy Affiliate Platformon keresztül. Miket is kapsz Tőlem? Klikk ide

Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!

Digitális Marketing Szakértő: Nagy Péter

Köszönöm, hogy elolvastad ezt a cikkemet is! Oszd meg másokkal a közösségi oldalaidon, hogy segíts Te is Nekik pénzt keresni az Interneten. Sok hasonló gondolkodású embert ismersz, akik szeretnének többet tudni, hogy milyen affiliate marketing ötletek, titkok és tippek vannak. Annak érdekében, hogy a digitális marketinged ne a szerencsén múljon (mert nincs is titok), hanem egy kitaposott úton, amin végigvezetlek , ami csaknem 15 éve dominál az online megjelenésemben. „Az információ kincs” Csodás napot kívánok Neked! Nagy Péter vagyok (többet rólam itt): Kreatív Média-Marketing és IT Megoldások Szakértője

Ez is érdekes lehet számodra

Hogyan lehet Amazon termékeiből profitáló blogot indítani?

Hogyan lehet Amazon termékeiből profitáló blogot indítani?

Hogyan lehet Amazon termékeiből profitáló blogot indítani? Útmutató kezdőknek, akik szeretnének több millió termékből pénzt …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük