Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!
Hogyan keress pénzt online kezdőként
Hogyan keress pénzt online kezdőként?

Hogyan keress pénzt online kezdőként-de hogyan fogjak hozzá?

Megtiszteltetés számomra, hogy segíthetek abban, hogyan keress pénzt online, még nagyon kezdő, vagy már haladó online “szakértőként” vagy jelen az Interneten, de még mindig nem lettél milliomos! Ha jelenleg nincs pénzed, vagy van már, de még többet szeretnél keresni. Minkét lehetőség adott! Akár teljesen INGYEN is el tudsz indulni!

Tartalomjegyzék

>>Csatlakozz hozzám Itt!<<

Persze így kicsit lassabban és fele annyi jövedelmed lesz, mint egy prémium csomaggal, de végre lesz jövedelmed és ez a fontos! Ha már lesz több pénzed, akkor fejlesztheted tovább a globális üzletedet és elkezdheted a prémium csomagot!

Szépen sorjában és ne fordítva üld meg a lovat. Mert sokan azt mondják, hogy pénzből lehet, csak pénzt csinálni. Ez igaz is. Az Internet is pénzbe kerül! Az áram, amivel működik az az eszköz, amivel épen ezt a cikket olvasod, de ettől még nem lesz plusz jövedelmed…. Biztos vagyok benne, hogy megkérdezted már magadtól:

Hogyan keress pénzt online kezdőként-de hogyan fogjak hozzá?
Hogyan keress pénzt online kezdőként-de hogyan fogjak hozzá?
 • de, hogyan fogjak hozzá?
 • hogyan folytassam már eddigi befektetett munkámat, hogy ne vesszen kárba az a sok idő és pénz, amit már eddig rászántam?
 • mit is kell csinálnom?
 • mennyibe fog ez nekem kerülni?
 • annyi lehetőség van az Interneten, hogy “nem látom a fát az erdőtől”
 • már annyi mindent kipróbáltam, de nem kerestem vele sokat, vagy egyáltalán semmit
 • megint egy újabb átverés?

 

Teljesen jogosan teszed fel ezeket a kérdéseket. Otthonról, kényelmesen egy számítógéppel a kanapédon  ülsz és számolgatod, hogy most melyik csekket fizesd be, vagy milyen munkát keress, hogy több pénzed legyen. Sokan szeretnének még több pénzt keresni és kihasználni az online globális lehetőségeit. De melyiket? És tényleg,…….. hogyan is?

 

Indítsd el a Starter csomagodat ingyen Most
Próbáld és teszteld ingyen, nincs kockázat és nincs szükség hitelkártyára

Vagy még további információra van szükséged? Olvasd tovább cikkemet

Az Én affiliate marketing stratégiám mindig az, hogy jobban  ki tudjuk szolgálni a vevőket termékekkel vagy szolgáltatásokkal, mint mások.

A szakma versenytársaknak hívja, de társak biztos nem lesztek :), de versenyre biztos, hogy szükséged lesz, hogy ELADJ!  Igen, jól hallottad!

El kell adnod egy terméket vagy szolgáltatást. Csak ebből lehet pénzt “csinálni”. Aki eddig mást mondott Neked, az az öreg vasorrú bába a mesékből. Még mindig hiszel a mesékben? 🙂

Persze, ezt könnyű mondani. Senki sem szeret eladni! Én sem! És Te?

Okoskodni lehet! Miért éppen pont Én fogok neked ebben segíteni Neked?! Miért éppen engem választasz úgymond “mentorként”. Semmiért! Semmivel sem vagyok jobb, okosabb, ügyesebb Tőled! Ha csak nem tudsz írni és olvasni. De ők is emberek. Nem bántani szeretném őket, mert nem ez a célom. De ehhez a munkához is alapként szolgál.

Kezdőként, esetleg már haladó online pénzkereső emberként eltévedsz az erdőben és nem találod az aranyalmát termő fát. Vagy még mindig a mézeskalács házikót keresed? Igen, hinni kell a mesékben és pláne magadban, ezt nagyon jól teszed!  Mert Te is meg tudod csinálni! De amit én mutatok meg számodra az nem egy mese, tele mézeskaláccsal és tündérekkel. Habár, simán ebből is pénzt tudsz termelni magadnak! De azért szólok előre, hogy

nem varázspálcával készítjük a pénzt és nem fogsz azonnal meggazdagodni egy csapásra,

hanem termékekkel és szolgáltatásokkal!

Hogyan fogjak hozzá otthonomban, hogy kitűnjek a tömegből és pénzt is keressek, lehetőleg minél gyorsabban úgy, hogy

 • nincs is termékem
 • nincs szolgáltatásom
 • sőt, még pénzem sincs 🙁

De van még egy viharvert, működőképes számítógépen, táblagépem, okos telefonom és Internetes előfizetésem. Jó, nem olyan gyors és lehet, hogy csak mobil Interneted van, de mégis van egy Internetes hálózatod ott, ahol éppen élsz és vagy. Ez már magában is nagy dolog, hiszen sok millió embernek még csapvíz sem folyik az otthonában. De mobilja már van 🙂

Célom az, hogy olyan üzletet építs, amitől a vásárló boldogabb lesz, elégedett a termékeddel, szolgáltatásoddal és Te is, mert növekszik a bevételed.

Ehhez megtanítom neked, hogyan lehet Neked is saját terméked, szolgáltatásod vagy már meglévő termékeidet, szolgáltatásaidat bővítheted

Kezdőként ott állsz, pontosabban ülsz a számítógép vagy mobiltelefonod, táblagéped előtt és olvasod azt a sok-sok információt, amivel elárasztanak az Interneten és a közösségi oldalakon.

És azon töröd a fejedet, hogy melyiket nézzem, melyiket kezdjem el, hogy én is pénzt keressek vagy nagyobb látogatottsági forgalmat generáljak már meglévő üzletem weboldalának.

 • de mi van akkor, ha még weboldalam sincs?!
 • hogyan fogjak hozzá?
 • hogyan keressek pénzt online kezdőként ebben a gyorsan pörgő online világban, ahol naponta “tukmálnak” rád termékeket, network marketing hálózatokat, amit valójában nem is szeretnél csinálni, de mégis szeretnél pénzt keresni otthonodban online az Interneten, akár egy mobiltelefonnal a kezedben?

Tudom, nem fogod elhinni, mert már “idáig-idáig” vagy

Nagyon sok nagy cég is sokszor töri a fejét, hogyan tűnjenek ki, vagy, hogyan menthetnék meg az üzletüket. Milyen új terméket értékesítsenek? Mit is csináljanak, ebben a gyorsan változó világban? Ez alapján azt gondolhatnád, hogy minden ember, vállalkozó és cég piacot kutat. Fészkes fenét! Sokan nem tudják, hogyan kezdjék el, vagy annyira pici az üzletük, hogy minek is kutatni? Vannak, akik egyszerűen a konkurenseit lesi és talán még másolja is, ami óriási hiba, de még mindig jobb, mint nem kutatni a piacot. Keresni egy  olyan terméket, amivel profitálsz is. A réspiacodat, az-az a Niche-t.

Most szeretnéd elkezdeni, mert profitálni szeretnél otthonodból

Hogyan keress pénzt online kezdőként, ha most sincs pénzem? Pénzből lehet pénzt csinálni, sokat hallottam már!

Ez igaz, de nagyon kevés pénzből is építhetsz egy olyan “online birodalmat”, amivel folyamatosan fogsz profitálni.

Ha nincs még saját terméked, amit eladj, javaslom neked kezdésnek a partnermarketinget. (affiliate marketing) Ha ezt a marketinget stratégiát nézzük, amit most szeretnél elkezdeni, de nincs hozzá pénzed, hogy termékfejlesztésbe, cégalapításba, piackutatásba kezdj, még azért ne döfd a kést magadba 🙂 .

Attól, hogy neked nincs saját terméked, még másoknak van, amit értékesíthetsz, amiért még örülni, támogatni is fognak, hogy minél hatékonyabb legyél.

Fontos megértened, ha pénzt szeretnél keresni és ráadásul “el kell adnod”, akkor olyan dologgal keress pénzt, amit amúgy is szeretsz. Mielőtt elkezdnéd a digitális marketingedet, üzletedet és később a piackutatást, réspiac kutatást (úgynevezett Niche-t), elkezdenéd a saját márkádat (brand) szépen lassan felépíteni, gondold át, hogy jelen pillanatban mivel szeretnél foglalkozni?

Mi az a dolog, amit akkor is csinálnál, ha nem keresnél vele egy fillért sem?

Kérlek, írd le azt az öt nagy témát, amivel szívesen foglalkoznál otthonodból online, az-az értékesítenéd (nem direkt értékesítéssel, mert ez nem az a hely, ahol erőszakosan rátukmálunk termékeket a vevőre. Én sem preferálom!), tudnál írna róla blog bejegyzéseket? Havi minimum tízet, de akár harmincat is? Egyelőre ne foglalkozz vele, hogy tudsz-e vele pénzt keresni! Csak bátran írd le.

 • 5 nagy téma, amivel foglalkoznál: Pl. kisállatok, gyermekek oktatása, felnőttek oktatása, lovak, kertészkedés, varrás, kutyák, macskák, informatika, mobiltelefon, weboldal készítés, autószerelés, motorok, madarak, madárvédelem, fotózás, lakás, divat, sminkelés, fodrászat, kézápolás, zenélés, éneklés, videózás, környezetvédelem, valamelyik sport: foci, futás, kerékpározás…..soroljam még???? Megtaláltad a saját  5 nagy témádat? Biztos vagyok benne, hogy igen!!! Leírtad már????? 🙂
 • havi minimum 10 blog bejegyzést tudnál írni weboldaladon? Igen vagy nem?

Ha van 5 saját témád és igen a válaszod, akkor Már van hited, terméked és szolgáltatásod és ez már a valóság! Már csak két dolog kell, hogy álmaidat, céljaidat elérd!

 • időre van szükséged még: van nap, heti, havi felszabadítható időd, hogy dolgozhass otthonodban? Napi 30 perc? Vagy heti 5 óra, vagy havi 30 óra? Tőled függ! Én nem fogom beosztani az idődet. Pont elég a sajátomat 🙂 két ikergyermekkel!
 • képzésre, aki lépésről-lépésre megmutatja, MIT KELL CSINÁLNOM!

Na….van mindenből? Szerinted?

Hogyan keress pénzt online kezdőként, ha most sincs pénzem?
Hogyan keress pénzt online kezdőként, ha most sincs pénzem?

 

Sokan bele esnek abba a csapdába, hogy másolni kezdik azokat, akik már sikeresek valamiben és profitálnak is vele. Tőlem is azonnal “ellopják” a cikkeimet, ami legyen az Ő Google indexelési problémája 😛 ), Nekem nem probléma. De elfelejtik azt, hogy valójában nem is szeretik azt csinálni, vagy egyáltalán nem kedvelik azt a terméket vagy szolgáltatást, csak azért csinálják, mert ami másoknak sikeres, akkor az neki is működni fog. Óriási tévedés!

Való igaz, hogy nem azért sikeres a terméke vagy digitális marketingje, mert a kutya sem keres rá az Interneten, hanem azért, mert valószínű, hogy van rá kereset és profi marketing stratégiát épített fel hozzá. De ez magában még nagyon nem elég! Pláne, ha kezdő, esetleg haladó vagy.

 

Ezért vagyok itt, hogy segítsek neked!

Nagy Péter
Lehetek a “mentorod”?

>>Csatlakozz hozzám Itt!<<

Itt egy videó, hogyan indítsd el a Starter csomagodat

De tényleg szeresd, amit csinálsz!

Szeresd, amit csinálsz otthonodban, vagy bárhol is vagy! Ha ez az egy tényezőt már kipipáltad és tudod is, akkor óriási előnyben leszel. Ne aggódj, később úgy is megtudod, hogy van-e értelme az adott témával foglalkozni. Ne aggódj! Csodálkozni fogsz, hogy mennyi lehetőséged lesz az adott területen digitális marketinget, azon belül pedig affiliate marketinget végezned szabadidődben, vagy, akár fő tevékenységként. Hidd el, a piackutatást már rég elvégezték helyetted , súlyos dollármilliókat költenek cégek arra, hogy egy adott termék vagy szolgáltatás eladható-e a piacon vagy nem!

Te tudsz olyan öt témát, amivel foglalkoznál napi egy órában?

Ha le tudtad írni most azt az 5 témát, amit kértem, akkor menjünk is tovább, de előtte megköszönöm, ha hozzá szólsz ehhez a cikkhez vagy tedd fel a hozzászólásodban kérdésedet, hogy segíteni tudjak neked. Hogy mik lesz a következő téma? Nem más, mint az üzleted és célközönséged felkutatása, Niche (piaci rés) kutatás, piackutatás, márka identitás. Jajjjjj…túl szakmai? Nem kell félni. Nem harap? Könnyebb lesz, mint gondolnád kiválasztanod azt a réspiacot (niche), amivel profitálni fogsz a közeljövőben. Elég egy eszköz és hozzá az Internet! Ja, és sok-sok szeretet! Éééééééés mééééég…:), már tudod

 1. 5 nagy téma, akivel szívesen foglalkoznál
 2. blog bejegyzés (cikkek) írása magyar nyelven és angol nyelven (ezt eddig nem mondtad Péter!!! Hűha…ez nem fog menni). Ne aggódj már, ha nem beszélsz és nem tudsz angolul. Megtanítalak (nem angolul 🙂 ), hogyan készíts angol nyelvű merész, világos, hibátlan helyesírással és nyelvtani helyességgel olyan cikkeket, ami keresőoptimalizált (SEO) lesz. Tudod, hogy rád találjanak a kertesőkben. De ne ugorjunk…
 3. idő: olyan idő, amit csak erre szánsz
 4. képzés: ezen is kár aggódnod. Profi képzést kapsz angol és magyar nyelven is.
 5. pénzre: ja, ez nem kell hozzá 🙂 Ezért vagy itt, hogyan keress pénzt otthonodból! (tudom, viccelődöm, de halálosan komoly az affiliate marketing. Nem játék. De azzal, hogy sírsz és szomorkodsz, még nem fogsz előrébb jutni. Humor….jajj…ez is egy nagy téma! Humor! Hiszen a vicces dolgokkal is sok pénzt kereshetsz, majd megtudod. Írd fel bátran, ha ezzel szeretnél foglalkozni!

Az Affiliate marketing, vagy, ahogyan itthon nevezik: partnermarketing egy  félelmetesen jó lehetőség számodra

Az affiliate rendszerek a világ egyik legfejlettebb programjai.

Ebben az iparágban számos különböző potenciálisan kihasználható lehetőségek rejlenek, hogy maximalizáld bevételeidet otthonodból és nagyszerű konverziót érj el majd a munkád alatt. Mert rendszeres munkád lesz.  Ha munka nélkül szeretnél pénzt keresni, akkor sajnos nem fog menni 🙁 . Természetesen, nem egy nap alatt éred el a csúcsot, de folyamatosan haladva, egyre többet fogsz tanulni és elérni céljaidat. Minden nap fejlődni tudsz. Minden nap tanulsz valami újat, még akkor is, ha 20 éve online marketing guru vagy. Állandóan változó trendek. A Google kereső algoritmusának módosítása, finomítása egyre kifinomultabbá teszi az online, digitális marketing egyik szegmensét, az Affiliate marketinget is.

Nem baj, ha most még nem tudod, hogyan lehet pénzt keresni online, otthonodból

Mielőtt pénzt keresnél, először a niche weboldal létrehozására kell majd koncentrálnod

Amit ezen a weboldalon megmutatok neked. Arra fogok törekedni, hogy forgalmat generálj a weboldaladra.

 

Hiszen weboldal nélkül, tartalom nélkül nincs weboldal látogatottság (forgalom) és forgalom nélkül nem keresel egy fillért sem

 

Affiliate üzleti modell-Hogyan keress pénzt online kezdőkéntNézd meg ezen az ábrán, hogyan is működik az ”aranytojás tojó tyúk” pénztermelő folyamata. Biztos vagyok benne, hogy belekezdtél már ezer dologba és végre szeretnél profitálni otthonodból. Sokféle módon lehet pénzt keresni online, és számos különböző módon lehet létrehozni egy vállalkozást. Ha figyelemmel kíséred blogbejegyzéseimet, videóimat,  fogod látni, hogyan is működik ez a nagyszerű, nem bonyolult, egyszerű folyamat.

Ez egy kitűnő lehetőség, de sokan hibát követnek el!

Ne kezdj bele egyedül és ne menj a saját fejed után. Cikkeimben olvashatod, hogy milyen csapdák vannak. Akár a Fényes Tárgy Szindróma Elkerülése. Persze még sok más buktató is van. Ezt a képzéseken úgy is megtanulod. Tény, hogy rengetek képzés, információ van az Interneten, de nagy része vagy elavult már, de jónak tűnik, vagy szó szerint átverés.

 

Aki hajlandó egy kicsit tovább informálódni és lépéseket tenni az érdekében, hogy ne essenek csapdába, azok az emberek már félig sikeresek!

 

Nyilvánvaló, hogy nem lehet egy nap alatt megtanulni mindent a digitális marketingről, azon belül is a partner marketingről. Időre van szükséged.

De, ha lepésről lepésre haladsz előre a saját ütemedben, akkor nagyon érdekes dolgokkal fogsz találkozni és kifizetődő lesz az, ha picit tanulsz és rendszeres munkát teszel bele.  RENDSZERES munkát. Direkt ismételtem. Ha pénzt szeretnél keresni, akkor dolgoznod  is kell érte. Aki mást mond, az hazudik Neked! Megtanulhatod, Hogyan keress pénzt online kezdőként az Interneten, de szükséged van arra a pár dologra, amit korábban olvastál.

Hogyan döntöttél? Szerinted Izgalmas lehetőség számodra?

Piackutatásra és egy Affiliate marketing rendszerre, oktatásra van szükséged, hogy otthonodból pénzt keress online, bárhol legyél is a világban. Ne vessz el a tömegben. Keress magadnak egy mentort, programot, ami segít neked lépésenként elindulni ezen az úton! Építs fel egy profi weboldalt programozói tudás nélkül és a többi már menni fog magától!

Ne aggódj, segítek neked! Óriási mennyiségű időt megtakarítasz, csalódást elkerülsz és garantálható a siker a digitális marketing projekted alatt, ha betartod és meg is csinálod azt a típusú feladatot, ami szükséges ehhez a marketing stratégiához.

Szeretnél elindulni? Szeretné végre pénzt keresni? Itt van, hogyan kezd el

Használd ki bónuszaimat, ha még nem tudsz róla. Feltétlenül nézd meg. Nehogy kihagyd!

0. lépés: Csatlakozz INGYEN  az angol nyelvű Starter csomaghoz a Wealthy Affiliate Platformhoz, hogy angol nyelven azonnal megkapd az ingyenes képzéseket. Mert erre is épülnek a tréningek!

 

Indítsd el a Starter csomagodat ingyen Most
Próbáld és teszteld ingyen, nincs kockázat és nincs szükség hitelkártyára

Itt egy videó, hogyan indítsd el a Starter csomagodat

1. lépés: iratkozz fel YouTube csatornámra. Az NboM Kreatív Média-Marketing és IT Megoldások videó lejátszási listákban szervezve teljesen INGYEN megtanulhatsz mindent. Időt kell szakítanod rá, ha szeretnéd. Mert nem 5 perces anyagokról van szó. De kedvedre válogathatsz a videókban, éppen, amire szükséged van! Valódi stratégiát és lépésről-lépésre képzést a következő pontban olvashatod

 

2. lépés: kezd el az INGYENES és Prémium magyar nyelvű kurzusokat is, ahol saját terméked vagy szolgáltatásod lesz egy adott témában és piaci résben. Itt már sorrendben, stratégiára építve-lépésről-lépésre tanulhatsz. Azok is elkezdhetik a pénzkeresést, munkát, tanulást akiknek nincs pénzük képzésre, weboldalra, további eszközökre.

 

3. lépés: ha már pénzt keresel ezekkel a termékekkel és szolgáltatásokkal, amit megtanítok neked, akkor forgasd vissza a 20%-át a profitodnak egyéb eszközökre, marketingre

 

4. lépés: ismételd meg ugyan ezt egy másik piaci résben :), de már főnök nélkül szabadon! Főállásban akár! Csak otthonról dolgozva!

 

5. lépés: vagy kezdj el már meglévő pénzedből egy új vagy másik fajta üzleti vállalkozást. Akár egy offline boltot. Vagy online webshopot. Határ a csillagos ég!

 

Figyelem: kemény, verejtékes munkával, tanulással tudsz csak pénzt keresni, befektetett idővel és később befektetett pénzzel, hogy még több legyen. Kérdés, hogy Te mennyi időt és munkát teszel bele?! Annyit is fogsz kivenni belőle! Pénz nélkül is elkezdheted vagy már sok millióval rendelkezel, csak még több kell. A sikered nem ettől függ! Sőt, nem is attól, hogy lemásolsz egy létező sikeres embert! Az nem fog működni! Nem mindenki lehet sikeres és kereshet pénzt otthonából. A lehetőség adott Neked is. Használd ki, ha már idáig elolvastad a cikket, akkor már 50%-ban garantálom Neked, hogy pénzt fogsz keresni otthonodból! Van, aki ennyit sem tesz meg, így 0, az-az nulla bevétele lesz. Ez is garantált!

Hogyan fogj hozzá?

 

Különleges Niche Weboldal Készítés bónusz ajánlatom Neked

Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!

Digitális Marketing Szakértő: Nagy Péter

Köszönöm, hogy elolvastad ezt a cikkemet is! Oszd meg másokkal a közösségi oldalaidon, hogy segíts Te is Nekik pénzt keresni az Interneten. Sok hasonló gondolkodású embert ismersz, akik szeretnének többet tudni, hogy milyen affiliate marketing ötletek, titkok és tippek vannak. Annak érdekében, hogy a digitális marketinged ne a szerencsén múljon (mert nincs is titok), hanem egy kitaposott úton, amin végigvezetlek , ami csaknem 15 éve dominál az online megjelenésemben. „Az információ kincs” Csodás napot kívánok Neked! Nagy Péter vagyok (többet rólam itt): Kreatív Média-Marketing és IT Megoldások Szakértője

Ez is érdekes lehet számodra

A Wealthy Affiliate Black Friday bónuszok 2022-ben is. Kezd el INGYEN!

A Wealthy Affiliate Black Friday bónuszok 2022-ben is. Kezd el INGYEN!

Gratulálok, hogy csatlakoztál rajtam keresztül INGYEN a Wealthy Affiliate Black Friday bónuszok keretén belül a …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük