Hogyan keress pénzt online kezdőként
Hogyan keress pénzt online kezdőként?

Hogyan keress pénzt online kezdőként

Megtiszteltetés számomra, hogy segíthetek abban, hogyan keress pénzt online kezdőként? Megkérdezed magadtól, – de, hogyan fogjak hozzá?  Az affilitate marketing stratégiám mindig oda lyukad ki, hogy én jobban ki tudjam szolgálni a vevőket termékekkel és szolgáltatásokkal, mint a versenytársaim.

Hogyan fogjak hozzá otthonomban, hogy kitűnjek a tömegből?

Célom az, hogy olyan üzletet építsek, amitől a vásárló boldogabb lesz, hiszen elégedett a termékemmel, szolgáltatásommal és én is, mert növekszik a bevételem. Kezdőként ott állsz, pontosabban ülsz a számítógép vagy mobiltelefonod, táblagéped előtt és olvasod azt a sok-sok információt, amivel elárasztanak az Interneten és a közösségi oldalakon.

És azon töröd a fejedet, hogy melyiket nézzem, melyiket kezdjem el, hogy én is pénzt keressek vagy nagyobb látogatottsági forgalmat generáljak már meglévő üzletem weboldalának. De mi van akkor, ha még weboldalam sincs. Hogyan fogjak hozzá, és Te is felteszed ezt a kérdést magadnak, hogyan keress pénzt online kezdőként ebben a gyorsan pörgő online világban, ahol naponta “tukmálnak” rád termékeket, network marketing hálózatokat, amit valójában nem is szeretnél csinálni, de mégis szeretnél pénzt keresni otthonodban online az Interneten, akár egy mobiltelefonnal a kezedben.

Nem fogod elhinni, mert már ideáig-idáig vagy

Nagyon sok nagy cég is sokszor töri a fejét, hogyan tűnjenek ki, vagy, hogyan menthetnék meg az üzletüket. Mit is csináljanak, ebben a gyorsan változó világban. Ez alapján azt gondolhatnád, hogy minden ember, vállalkozó és cég piacot kutat. Fészkes fenét ? Sokan nem tudják, hogyan kezdjék el, vagy annyira pici az üzletük, hogy minek is kutatni? Vannak, akik egyszerűen a konkurenseit lesi és talán még másolja is, ami óriási hiba, de még mindig jobb, mint nem kutatni a piacot. A réspiacodat, az-az a Niche-t.

Most szeretnél elkezdeni, mert szeretnél pénzt keresni otthonodból

Hogyan keress pénzt online kezdőként?

Ha az Affiliate marketinget nézzük, amit most szeretnél elkezdeni, de nincs hozzá pénzed, hogy termékfejlesztésbe, cégalapításba, piackutatásba kezdj, még azért ne döfd a kést magadba. Attól, hogy neked nincs saját terméked, még másoknak van, amit értékesíthetsz, amiért még örülni, támogatni is fognak, hogy minél hatékonyabb legyél.

Fontos megértened, ha pénzt szeretnél keresni, akkor olyan dologgal keress pénzt, amit amúgy is szeretsz. Mielőtt elkezdnéd a digitális marketingedet, üzletedet és később a piackutatást, réspiac kutatást (úgynevezett Niche-t), elkezdenéd a saját márkádat (brand) felépíteni gondold át, hogy jelen pillanatban mivel szeretnél foglalkozni?

Mi az a dolog, amit akkor is csinálnál, ha nem keresnél vele egy fillért sem?

Kérlek, írd le azt az 5 nagy témát, amivel szívesen foglalkoznál otthonodból online, az-az értékesítenéd (nem direkt értékesítéssel, mert ez nem az a hely, ahol erőszakosan rátukmálunk termékeket a vevőre), tudnál írna róla blog bejegyzéseket. Havi minimum tízet, de akár harmincat is. Egyelőre ne foglalkozz vele, hogy tudsz-e vele pénzt keresni?! Csak bátran írd le.

Sokan bele esnek abba a csapdába, hogy másolni kezdik azokat, akik már sikeresek valamiben és profitálnak is vele Tőlem is azonnal lemásolják a cikkeimet, ami legyen az Ő Google indexelési problémájuk 😛 ), de elfelejtik azt, hogy valójában nem is szeretik azt csinálni, vagy egyáltalán nem kedvelik azt a terméket vagy szolgáltatást, csak azért csinálják, mert ami másoknak sikeres, akkor az neki is működni fog. Óriási tévedés!

Való igaz, hogy nem azért sikeres a terméke vagy digitális marketingje, mert a kutya sem keres rá az Interneten, hanem azért, mert valószínű, hogy van rá kereset és profi marketing stratégiát épített fel hozzá. De ez magában még nagyon nem elég! Pláne, ha kezdő vagy.

Ezért vagyok itt, hogy segítsek neked!

Szeresd, amit csinálsz!

Szeresd, amit csinálsz otthonodban, vagy bárhol is vagy! Ha ez az egy tényezőt már kipipáltad és tudod is, akkor óriási előnyben leszel. Ne aggódj, később úgy is megtudod, hogy van-e értelme az adott témával foglalkozni?! Csodálkozni fogsz, hogy mennyi lehetőséged lesz az adott területen digitális marketinget, azon belül pedig Affiliate marketinget végezned szabadidődben, vagy, akár fő tevékenységként. Hidd el, a piackutatást már rég elvégezték helyetted, súlyos dollármilliókat költenek cégek arra, hogy egy adott termék vagy szolgáltatás eladható-e a piacon vagy nem!

Te tudsz olyan öt témát, amivel foglalkoznál napi egy órában?

Ha le tudtad írni most azt az 5 témát, amit kértem, akkor ugorj is neki a következő bejegyzésnek, de előtte megköszönöm, ha hozzá szólsz ehhez a bejegyzéshez vagy tedd fel a hozzászólásodban kérdésedet, hogy segíteni tudjak neked. Hogy mik lesz a következő téma? Nem más, mint az üzleted és célközönséged felkutatása, Niche (piaci rés) kutatás, piackutatás, márka identitás (azonosság). Nem kell félni. Nem harap ?. Könnyebb lesz, mint gondolnád kiválasztanod azt a réspiacot (niche), amivel profitálni fogsz a közeljövőben. Elég egy eszköz és hozzá az Internet! Ja, és sok-sok szeretet!

Az Affiliate marketing félelmetesen jó lehetőség számodra

Az affiliate rendszerek a világ egyik legfejlettebb programjai. Ebben az iparágban számos különböző potenciálisan kihasználható lehetőségek rejlenek, hogy maximalizáld bevételeidet otthonodból és nagyszerű konverziót érj el a munkád alatt. Természetesen, nem egy nap alatt éred el a csúcsot, de folyamatosan haladva, egyre többet fogsz tanulni és elérni céljaidat. Minden nap fejlődni tudsz. Minden nap tanulsz valami újat, még akkor is, ha 20 éve online marketing guru vagy. Állandóan változó trendek. A Google kereső algoritmusának módosítása, finomítása egyre kifinomultabbá teszi az online, digitális marketing egyik szegmensét, az Affiliate marketinget.

Nem baj, ha most még nem tudod, hogyan lehet pénzt keresni online

Mielőtt pénzt keresnél, először a niche weboldal létrehozására kell majd koncentrálnod

Amit ezen a weboldalon megmutatok neked. Arra fogok törekedni, hogy forgalmat generáljak weboldaladra.

Hiszen weboldal nélkül, tartalom nélkül nincs weboldal látogatottság (forgalom) és forgalom nélkül nem keresel egy fillért sem.

Affiliate üzleti modell-Hogyan keress pénzt online kezdőkéntNézd meg ezen az ábrán, hogyan is működik az ”aranytojás tojó tyúk” pénztermelő folyamata. Biztos vagyok benne, hogy belekezdtél már ezer dologba és végre szeretnél profitálni otthonodból. Sokféle módon lehet pénzt keresni online, és számos különböző módon lehet létrehozni egy vállalkozást. Ha figyelemmel kíséred blogbejegyzéseimet fogod látni, hogyan is működik ez a nagyszerű, nem bonyolult, egyszerű folyamat.

Ez egy kitűnő lehetőség, de sokan hibát követnek el

Ne kezdj bele egyedül és ne menj a saját fejed után. Később írni fogok erről, hogy milyen csapdák vannak. Tény, hogy rengetek képzés, információ van az Interneten, de nagy része vagy elavult vagy átverés. Aki hajlandó egy kicsit tovább informálódni és lépéseket tenni az érdekében, hogy ne essenek csapdába, azok az emberek már félig sikeresek!

Nyilvánvaló, hogy nem lehet egy nap alatt megtanulni mindent a digitális marketingről.

De, ha lepésről lepésre haladsz előre a saját ütemedben, akkor nagyon érdekes dolgokkal fog találkozni és kifizetődő lesz az, ha picit tanulsz és rendszeres munkát raksz bele. Megtanulhatod, Hogyan keress pénzt online kezdőként az Interneten?

Következtetés:

Piackutatás és egy Affiliate marketing rendszerre van szükséged, hogy otthonodból pénzt keress online, bárhol legyél is a világban. Ne vessz el a tömegben. Keress magadnak egy mentort, programot vagy egy profi weboldalt, ami segít neked lépésenként elindulni ezen az úton!

Ne aggódj, segítek neked! Óriási mennyiségű időt megtakarítasz, csalódást elkerülsz és garantálható a siker a digitális marketing projekted alatt, ha betartod és meg is csinálod azt a típusú feladatot, ami szükséges a piackutatáshoz.

 

Iratkozz fel csatornámra. Szerezz vevőket és célközönséget-Niche kutatás és Piackutatás NboM Média és Marketing Youtube videó sorozat

Hogyan fogj hozzá? Digitális Marketing

 

 

Digitális Marketing Szakértő: Nagy Péter

Köszönöm, hogy elolvastad ezt a cikkemet is! Oszd meg másokkal a közösségi oldalaidon, hogy segíts Te is segíts Nekik pénzt keresni az Interneten. Sok hasonló gondolkodású embert ismersz, akik szeretnének többet tudni, hogy milyen affiliate marketing ötletek, titkok és tippek vannak. Annak érdekében, hogy a digitális marketinged ne a szerencsén múljon (mert nincs is titok) hanem egy kitaposott úton, amin végigvezetlek , ami csaknem 15 éve dominál az online megjelenésemben. „Az információ kincs” Csodás napot kívánok Neked! Nagy Péter vagyok (többet rólam itt): Digitális Marketing Szakértő.

Ez is érdekes lehet számodra

Hogyan indulj el a sikeres otthoni pénzkeresés útján?

1. kurzus, 1. lecke: Hogyan indulj el a sikeres otthoni pénzkeresés útján?

Ez az első kurzus 50 órás, amely a Wealthy Affiliate Online Entrepreneur Certification (Online vállalkozói …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük