Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!
Hogyan keress pénzt otthonodban úgy, hogy másoknak is segítesz pénzt keresni.
Hogyan keress pénzt otthonodban úgy, hogy másoknak is segítesz pénzt keresni.

Hogyan keress pénzt otthonodban úgy, hogy másoknak is segítesz pénzt keresni.

Hogyan keress pénzt otthonodban úgy, hogy másoknak is segítesz pénzt keresni. De blog főcímnek legszívesebben lentebb található címet adtam volna, mert ez fejezi ki leginkább az affiliate marketing üzleti vállalkozásodnak szilárd alapját.

Hogyan keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt otthonról?

Ne dolgozz feleslegesen! Valóban keress pénzt otthonról úgy, hogy másoknak is segítesz pénzt keresni.
Ne dolgozz feleslegesen! Valóban keress pénzt otthonról úgy, hogy másoknak is segítesz pénzt keresni.

Két nagy  pénzkereseti lehetőség csoportra oszthatjuk:

 • vannak saját termékeid akár fizikai, akár online letölthető szellemi termékek vagy szolgáltatásaid, amit egy weboldalon, webshopban értékesítesz
 • vannak másoknak termékei, szolgáltatásai, amit Te jutalékért cserébe egy weboldalon, webshopban értékesítesz

Mire van szüksége bárkinek, hogy termékeiket, szolgáltatásiakat értékesítsék az interneten? 😱 (és el is megy a kedved az egésztől, ha elolvasod)

 • befektetéshez szükséges pár milliód, de talán 500 ezerből elindulhatsz
 • cégalapítás
 • termék, szolgáltatás, ahogyan azt már fentebb írtam
 • ehhez raktár
 • logisztika (szállítás)
 • ügyviteli, számviteli rendszer, hogy számlázni, könyvelés tudj
 • CRM rendszer: értékesítéshez, ügyfélkapcsolataid rendszerezéséhez, számlázáshoz, teendőidhez, dokumentumaidhoz és marketing kampányaid szervezéséhez, az-az magyarul ügyfélkapcsolat-kezelés (Customer Relationship Management)
 • weboldal, webshop
 • a weboldal, webshop elkészítéséhez egy programozóra
 • a weboldal tárolásához tárhely
 • a weboldalhoz domain cím
 • a weboldalhoz email cím
 • marketing stratégia
 • reklámozás
 • keresőoptimalizálás, hogy egyáltalán rátaláljanak a weboldaladra
 • oktatás, képzések
 • automatizálás, hírlevél
 • idő! (egyik legfontosabb tényező, hogy családod mellett még erre is legyen időd)
 • és még sok dolog. Nem sorolom tovább…, hiszen az első két sortól kirázott már a hideg, de még nem hagytad el ezt a weboldalt, mert mégis keresel valamilyen megoldást, hogy pénzt keress otthonodban egy számítógéppel, akár telefonnal, tablettel

Rögtön felteszed a kérdést, hogyan keressek pénzt otthonról úgy, hogy nekem ezek nincsenek?

Rövid válaszom: SEHOGYAN!

Hosszabb válaszom: ha segítenek a szüleid és örököltél egy kisebb vagyont, hogy elindítsd vállalkozásodat. Vagy hitelt veszel fel (ha adnak). De mi a garancia, hogy sikeres is leszel? Semmi! Most már jól elvettem a kedvedet és lassan bedobom a csalit, ahogyan azt a profi marketingesek tanítják, de már ezen réges-rég átlátunk, mint a Nagy-ho-ho-horgász halacskái 🤪. Nem akadnak fent a horgon! Te sem fogsz. Legalább is ezen a weboldalon biztosan nem. Az Internet tele van átveréssel, hogy pénz és munka nélkül meggazdagodhatsz, csak fizess most, mert csak most akciós és csak neked…..🤮 (igen, ettől én is..)

Jön a csali..figyelj 🙃 : Mi lenne, ha pénz és munka nélkül pénzt kereshetsz otthonodból?

Még szegényebb lennél, de bölcsebb! Már megérte, hogy idáig elolvastad.

Jön a csali kettő…figyelj 🙃: Mi lenne, ha pénz nélküli kezdéssel és napi 1 óra munkával  pénzt kereshetsz otthonodból?

Szegényebb nem lennél, mert nem költöttél egy fillért sem, de még bölcsebb lettél! Mert, ha a “túl szép, hogy igaz legyen” érzésed van, akkor gyorsan lépj ki erről a weboldalról.

Mi lenne ha Te segítenél másoknak, hogy termékeiket, szolgáltatásiakat értékesítsék az interneten? Mi lenne, ha Te mutatnád meg, Hogyan mások, hogyan keressenek pénzt otthonukból?

-Hogy a fenébe tudnám én segíteni?,….kérdezed magadtól, amikor neked sincs hozzá se pénzed, se annyi tudásod.

Egyszerűen, érthetően, de nem könnyedén, ne dolgozz feleslegesen! Valóban keress pénzt otthonról úgy, hogy másoknak is segítesz eközben pénzt keresni.

Nekem először az MLM jutott eszembe, amikor ezt megláttam, de szerencsére tovább olvastam és megtudtam, hogy köze nincs hozzá szerencsére. Mert köszönöm, de nem szeretnék senki torkán lenyomni olyan drága terméket, amire nincs is szüksége!

Amiért itt vagy és rákerestél erre az oldalra az azért van, mert olyan lehetőséget keresel, amihez megkapod a segítséget, tudást, stratégiát, hogy annyi pénzt keress otthonodban, amennyire vágysz úgy, hogy közben mások is megtanulják Tőled, hogy Ők, hogyan keressenek pénzt! (szerintem olvasd el még egyszer, mert én sem értettem elsőre ☺️)

Emlékszel még, hogy mire van szükség  bárkinek, hogy termékeiket, szolgáltatásiakat értékesítsék az interneten? Szerintem biztosan, mert kirázott tőle a hideg!

Tessék…amiért itt vagy: Hogyan keress pénzt otthonodban

Adok Neked egy olyan csomagot ingyen, amit azonnal továbbadhatsz másoknak egy linkkel, amiben minden eszköz, tudás, stratégia, termék meg van, hogy szerezzen magának egy üzleti vállalkozást, ezzel pénzt keresve, miközben Neked is lesz egy üzleti vállalkozásod az Interneten, egy olyan üzleted, ami legjövedelmezőbb “visszatérő” affiliate jutalékod teremt számodra. Az-az folyamatos bevételed lesz akkor is, amikor éppen nem dolgozol. (na, ez túl szépen hangzik..ezt vedd úgy, hogy nem is olvastad).

Szóval dolgoznod kell sajnos. De Te döntöd el, hogy mennyit. És igen. Lehet, hogy túl szépen hangzik, de ingyenesen elkezdheted, majd később eldöntöd, amikor belelátsz, hogy mennyit invesztálsz bele. Látod, hogyan működik. Érzed, hogy ez Neked menni fog. Látod az eszközöket, lehetőségeket. De ami legfontosabb:

Azonnal kereshetsz pénzt, miközben másoknak is megmutatod ezt a lehetőséget. Ehhez kapsz képzést. Kapsz eszközöket. Mindent, ami egy Internetes vállalkozáshoz szükséges.

Ezért indítom el az új, most kezdődő kurzusomat, amit eddig csak prémium tagoknak adtam.

Affiliate Kiképzés Képzés

Az Affiliate Kiképzés (Wealthy Affiliate vállalkozásod létrehozása)
Építs magadnak egy niche WordPress weboldalt, miközben pénzt is keresel. Szerezz egy üzleti vállalkozást és add meg a lehetőséget másoknak, hogy Ők is szerezzenek egy üzleti vállalkozást

Ezen a képzésen megtanítom azt, hogyan keress pénzt azzal is, hogy megmutasd másoknak is, Ők, hogyan keressenek pénzt otthonukból, online. Bonyolultnak gondolod? Nem! Nem bonyolult! Nehéz, kemény munka? Igen!

Nem könnyű. Nem azoknak való, akik gyorsan, tanulás, tudás és munka nélkül szeretnének pénzt keresni otthonukból. Akik még soha sem hallottak a digitális marketingről otthonukból, azoknak nem javaslom.

Mit kell tenned ehhez?

Amit majd másoknak is tennie kell, ha szeretne pénzt keresni online 🤑. Csak akkor kattints, ha valóban dolgozni szeretnél és kitartó munkával, tanulással célodat elérni, amiben természetesen segítek!

>Ide kattints<<

Úúúú, ezt elfelejtettem mondani

Ha úgy döntöttél és csatlakoztál hozzám, akkor azonnal adhatod is tovább (megtanítom, hogyan). Csak egy link (az majd a saját affiliate linked lesz. Meg fogod tanulni, hogyan). Semmi több. Persze nem csak ennyi lesz a munkád. De miért ne mutatnád meg azonnal másoknak, hogyan keressenek pénzt, miközben még Te is 1 perce kezdted!

Akik hozzád csatlakoznak majd Ők is hozzáférést kapnak a képzéshez! NEM NEKED KELL KÉPEZNI ŐKET, elég, ha saját magadnak építed a vállalkozásodat. Te csak eszközöket és képzést adsz számukra. A nehéz munka egyik részét bízd ránk!

Na, belevágsz? Kipróbálod?

Kattints ide<<

Még több infót szeretnél? Akkor itt lentebb olvashatsz még a címre kattintva

Affiliate kiképzés: szakértőket hozunk létre, életre szóló jövedelemért

 

Hogyan keressek pénzt online
Hogyan keressek pénzt online
Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!

Digitális Marketing Szakértő: Nagy Péter

Köszönöm, hogy elolvastad ezt a cikkemet is! Oszd meg másokkal a közösségi oldalaidon, hogy segíts Te is Nekik pénzt keresni az Interneten. Sok hasonló gondolkodású embert ismersz, akik szeretnének többet tudni, hogy milyen affiliate marketing ötletek, titkok és tippek vannak. Annak érdekében, hogy a digitális marketinged ne a szerencsén múljon (mert nincs is titok), hanem egy kitaposott úton, amin végigvezetlek , ami csaknem 15 éve dominál az online megjelenésemben. „Az információ kincs” Csodás napot kívánok Neked! Nagy Péter vagyok (többet rólam itt): Kreatív Média-Marketing és IT Megoldások Szakértője

Ez is érdekes lehet számodra

Csatlakozz most, hogy kapj 60 ezer Ft kedvezményt! Legjobb Otthoni Affiliate Marketing Üzlet a Világon!

Wealthy Affiliate Black Friday újra-Spórolj meg 62.400 Ft-ot

Wealthy Affiliate Black Friday újra-Spórolj meg 62.400 Ft-ot. Csodálatos kedvezmény kínál újra a Wealthy Affiliate. …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük