Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!
Hogyan keress pénzt otthonról -hogyan lehetek én is gazdag?
Hogyan keress pénzt otthonról -hogyan lehetek én is gazdag?

Hogyan keress pénzt otthonról -hogyan lehetek én is gazdag?

Hogyan keress pénzt otthonról -hogyan lehetek én is gazdag, teszik fel a kérdést sokan. Ha egyszerű lenne, akkor nem lenne az emberek 99% szegény, már középosztálybeliként is. A 99% -uk leszakad.

Tudom, hogy merész állítást írtam le előző cikkemben

“Az 1% (a gazdagok) egyre gazdagabbak, mert másképp gondolkodnak, mint a 99%. “

Erről szeretnék neked most írni, hogyan lehetsz Te is gazdag, hogyan keress pénzt otthonodból?

Jómagam is így szocializálódtam és gyermekeimet is így nevelik majd az iskolákban (mert ilyen az oktatás és kész) . Ezen nem akarok és nem is tudok változtatni. Te is tanultál valamit, munkát szereztél, és remélhetőleg egy nap nyugdíjba is vonulhatsz Ez a szokásos menete életünknek. Ez nagyon is logikus gondolkodásmód, nem Te vagy a hibás ezért, de pont ezért az 1% -nak sikerül és a 99%-nak nem. Ezt tudomásuk kell venned.

A Diplomád, ha van egyáltalán már nem biztosítja, hogy jól fizető munkát kapj. Az én gyermekoromban állandóan mondogatták a szüleim, hogy diploma nélkül semmire sem viszed. Ez mára már nem igaz. Lehet több diplomád is, ha nem vagy “jó helyen, jó időben”, nem vagy jó oldalán a politikának és nem tudsz érvényesülni. Lehetőséged sincs valódi versennyel, valódi tudással jó ötletekkel előrébb jutni.

A munka már nem biztosítja, hogy jó nyugdíjban részesülj, vagy akár uram bocsá…meg is engedd megadnak, hogy élj!

Az idők megváltoztak, és ha azt akarod, hogy picit “elhajlítsd” a szabályokat és bekerülj az 1% -ba, akkor abba kell hagynod azt, amit mondtak neked és el kell kezdened azt, ami az „egy százalék” életszínvonalához vezet.

 

This item:Unwinding by George Packer
This item:Unwinding by George Packer

Arra gondolok leginkább, hogy van néhány erős bizonyíték arra, hogy a „középosztály” csökkenni kezdett és az alsó középosztályé válik. Sőt, az emberek csak akkor engedhetik meg maguknak, hogy a Wal-Mart, az Amazon, és komolyabb itthoni webboltokban vásároljon, ha az árak alacsonyak (bár a minőség nem feltétlenül a legjobb).

Itthon a leggazdagabbak már nem milliókkal juthatnak be a “klubba”, hanem 1 milliárd forinttal. Ez az összeg felfoghatatlan már és ezzel játszadoznak a gazdagok. Ezerszer 1 millió forint. És ez csak a legszegényebb 100. magyar ember kezdő vagyona.

A 100 leggazdagabb című kiadvány évente egyszer – májusban – jelenik meg. Első alkalommal 2002-ben jelent meg, akkor még a Magyar Hírlap kiadásában. A rangsort az első számtól kezdve Szakonyi Péter, a Napi.hu főmunkatársa szerkeszti. A kiadvány kiadója 2019 óta a Perche Kft.

Próbáljunk globálisan gondolkodni, most rugaszkodj el itthonról picit. Valójában George Packer, a The Unwinding (az amerikai gazdaságról szóló könyv) szerzője azt jósolta, hogy egy napon a Walton család (a Wal-mart tulajdonosai) annyi vagyonnal fog rendelkezni, mint az alsó középosztály rész 30% -ának együttes vagyona Amerikában.

Igen, egy maroknyi ember több vagyont irányít, mint 130 millió ember 😮 Amerikában.

Fájdalmas gondolat, nem?

Én is úgy gondolom és tudom, hogy meg lehet változtatni, meg akarom változtatni és személyesen szeretném megváltoztatni a Te jövődet oly módon, hogy soha nem tudnád elképzelni.

Van egy határozott lehetőség, amely lehetővé teszi ember számára, hogy elkerüljék a gazdaság negatív tendenciáit, és valóban áttérjenek a középosztályról a felső-középosztályba, az 1% -ba, hogy ők is milliomosok legyenek

Most gondolkodsz, hogy mi ez?

AZ INTERNET!

Nemcsak ki tudod használni a világ legnagyobb globális piacát, amelyben több mint 3,75 milliárd ember él, hanem abszolút bármilyen piaci rést vagy iparágát képviselheted (szenvedélyétől függetlenül).

Az évek során különféle piaci résben vettem részt és nagyon sikeres voltam. Volt, ami eltűnt sajnos. buktam sokat. De nem álltam meg! A trendek  mindig változnak. Millió olyan piaci rés kínálnak, amelyekben van lehetőség és  ráadásul nagy verseny nélkül!

De az Internet kihasználásához néhány dologra van szükséged.

  1. egy ötletre (a piaci rés-az-az niche, a vállalkozás fő iránya)
  2. egy weboldalra (ez az alapod)
  3. megfelelő Internetes marketing oktatásra (ez lehetővé teszi vállalkozásodnak felépítését)
  4. szakértői támogatási rendszerre (ez segít, ha valahol elakadsz)

 

Ha meg van ez a 4 dolog, akkor képes leszel saját sikereket létrehozni, és nem kell aggódnod a gazdaság ingadozások vagy radikális változások miatt. Ez a 4 dolog, amellyel a Prémium tagságon keresztül hozzáférhetsz a Wealthy Affiliate-Platformon keresztül itt

 

Hogyan keress pénzt otthonról -hogyan lehetek én is gazdag?
Hogyan keress pénzt otthonról -hogyan lehetek én is gazdag?

 

Te csatlakozni fogsz az “elithez”, ha hajlandó  vagy tenni erőfeszítéseket, munkát, tanulást, amiben a Wealthy Affiliate “Gazdag Partner” segíthet abban, hogy odakerülj!

==> Csatlakozz a WA-hoz, légy az 1% -ának része (és hagyd abba a 99% -os mentalitást)

Segíthetünk online sikeredben. Ma kezdődik és a Wealthy Affiliate Premium programmal kezdődik.
Sikered valódi, és a legjobb még csak ezután várható….

Az információ kincs…..hiszen már tudod 🙏

Nagy Péter-Digitális Marketing Szakértő

Nagy Péter
Affiliate  Niche Blog alapítója
AffiliateNicheBlog.hu

Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!

Digitális Marketing Szakértő: Nagy Péter

Köszönöm, hogy elolvastad ezt a cikkemet is! Oszd meg másokkal a közösségi oldalaidon, hogy segíts Te is Nekik pénzt keresni az Interneten. Sok hasonló gondolkodású embert ismersz, akik szeretnének többet tudni, hogy milyen affiliate marketing ötletek, titkok és tippek vannak. Annak érdekében, hogy a digitális marketinged ne a szerencsén múljon (mert nincs is titok), hanem egy kitaposott úton, amin végigvezetlek , ami csaknem 15 éve dominál az online megjelenésemben. „Az információ kincs” Csodás napot kívánok Neked! Nagy Péter vagyok (többet rólam itt): Kreatív Média-Marketing és IT Megoldások Szakértője

Ez is érdekes lehet számodra

Digitális marketing segítségével adjon lendületet karrierjének

Digitális marketing segítségével adjon lendületet karrierjének

A digitális marketing alapjaival fogunk megismerkedni az elkövetkező cikkeimben, hogy ismerje meg a digitális marketing …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük