Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!
Hogyan készítsem el weboldalamat, hogy online is jelen legyek?
Hogyan készítsem el weboldalamat, hogy online is jelen legyek?

Hogyan készítsem el weboldalamat, hogy online is jelen legyek?

Hogyan készítsem el weboldalamat, hogy online is jelen legyek, az-az hogyan keress pénzt otthonról? Profitáló weboldalak, a helyi vállalkozások adatai, mobilapp-ok, közösségi média. A vállalkozásokat többféleképpen meg lehet találni az interneten. Amennyiben a céljai eléréséhez a profitáló weboldal a legmegfelelőbb, érdemes megismerkednie a weboldal alapvető működési alapelveivel. Ennél még lényegesebb szempont, hogy ha megismerkedik a weboldal tervezéssel és a bevált stratégiákkal, olyan weboldalt tud majd készíteni, amely jól összefoglalja az üzenetét, miközben az ügyfelek is könnyedén megtalálhatják azt, amire szükségük van. Ez előző cikkemben a digitális marketingről írtam, hogy annak segítségével adj lendületet karrierednek, vállalkozásodnak. Hogyan?

Az online megjelenésed kiválasztása

Ebben a cikkben elkezdem bemutatni, hogy hogyan építheti ki online jelenlétét a weboldalaktól a közösségi oldalakon keresztül a helyi cégjegyzékekig és a véleményeket tartalmazó oldalakig. Az NboM  kisvállalkozás tulajdonosaként mesélek egy kicsit a folyamatról. Hogyan készítsem el weboldalamat.

Amikor elindítottam a vállalkozást, az egész üzleti terv az e-kereskedelmen alapult. Bemutatkozásomban már olvashattad, hogy mennyi mindenen keresztülmentem és hogyan készítsem el weboldalamat. Itt egy picit másképpen világítom meg önnek, aki éppen most készül az online jelenlétét felépíteni. Egy országos kreatív média és IT céget indítottam el, ezért nem volt kérdéses számomra, hogyan készítsem el weboldalamat és az, hogy értékesítés az interneten keresztül fog történni. Lenyűgözőnek találom, ahogyan a szociális média és az online jelenlét révén ügyfeleket tudok szerezni.

Nagyon érdekes, ahogy az egész folyamat kifejlődött. Különösen napjainkban nagyon fontos a vállalkozásának online jelenléte, bármilyen kicsi is az. Ennek legkézenfekvőbb módja a weboldal készítés. A weboldalak sokkal többet érnek, mint az online ismertető kis füzetek, amelyek a gyártókat, a termékeket és az elérhetőségeket tartalmazzák. Fontos elgondolkodnia azon, “hogyan készítsem el weboldalamat”

A mai weboldalak ennél sokkal, de sokkal többre képesek. Miért?

Hogyan készítsem el weboldalamat, hogy online is jelen legyek?
Hogyan készítsem el weboldalamat, hogy online is jelen legyek?

A látogatók kereshetnek, szakértőkkel kommunikálhatnak, értékeléseket olvashatnak, videókat nézhetnek meg, vásárolhatnak, és még a rendeléseiket is nyomon követhetik. Az interneten azonban weboldal nélkül is jelen lehet vállalkozásod. Tegyük fel, hogy Önnek van egy péksége és szeretné, ha a vevők weboldal nélkül is rátalálnának Önre. Emlékezzen vissza, amikor legutóbb friss köleses kiflire fájt a foga, valószínűleg rákeresett a környékbeli pékségekre, hogy árulnak-e ilyesmit. Ilyenkor vagy egy weboldalt talál, vagy pedig a helyi cégjegyzékben fedez fel egy jó üzletet.

Néhány vállalkozás a helyi cégjegyzékek révén biztosítja digitális jelenlétét olyan termékek használatával, mint pl. a Google Cégem vagy a Bing Places for Business. Ezekkel a címjegyzékekkel a vállalkozások leírásokat, értékeléseket, térképeket és képeket tehetnek közzé. A listák általában ingyenesek és elősegítik, hogy a cégek, üzletek megjelenjenek a SERP-ben (Search Engine Results Page-a keresőmotorok találati oldala, vagyis a keresőmotorban pl. Google, Bing).

Niche ötletek profitáló weboldal készítés otthonodban

A helyi cégjegyzékeken kívül az értékeléseket tartalmazó oldalak is hasznosak bizonyos tevékenységek esetén. Az ügyfelek visszajelzést küldhetnek, amelyre Ön válaszolhat. A jó vélemények segítenek kitűnni a versenytársak közül, hiszen ezek valós vélemények és nem hamis nevekkel ellátott weboldalra beszerkesztett kitalált vélemények, amit elhisznek az emberek. Ezért is a közösségi média is nagyszerű módja az online jelenlétnek. Hiszen az ismerősök ismerősei valós emberek. Az emberek az egész világon használnak Facebook-, a Twitter– és  más közösségi oldalakat is a weboldalak mellett. Sőt, néha azok helyett 😃

Az ügyfeleket emellett mobiltelefonjukon is elérheti online. Biztosan töltött már le alkalmazásokat vagy játékokat a mobiljára, igaz? Most már Ön is létre tud hozni ilyen alkalmazásokat ügyfelei részére. Az alkalmazások a mobiltelefonok funkcióit kihasználva GPS, térképszolgáltatások és telefonbeszélgetés révén tudnak kapcsolatba lépni az ügyfelekkel. Ha az ügyfél telepíti az alkalmazást a mobilján, a következő alkalommal, amikor a bolt közelében jár, különleges ajánlatot kaphat telefonjára a GPS-nek köszönhetően. Az alkalmazás (app) azt is lehetővé teszi, hogy akár azonnal le is adja a rendelését, majd sorban állás nélkül rögzíti a boltban, majd mobiltelefonjával fizessen a kasszánál.

A mobilalkalmazások gyakran használnak elkötelezettség növelő eszközöket, amelyekkel a meglévő ügyfeleket csábítják vissza, pl. egy ingyen kávé vagy egy szelet torta felajánlásával.

Hogyan döntsük el, hogy weboldalt, helyi cégjegyzéket, a közösségi médiát, mobilalkalmazásokat vagy mindet használjuk-e?

Nagyon fontos, hogy döntsük el már az elején annak tudatában, mit is várunk a leendő ügyféltől, majd teremtsük meg a feltételeket a célok megvalósításához. Ezek alkotják a vállalkozás “digitális kirakatát”, ahol kapcsolatba léphetünk az ügyfelekkel az interneten.  Ezzel a területtel foglalkozó képzéseket is készítettem anno, de most a weboldalakra fogunk összpontosítani. Meg fogunk ismerkedni a weboldalak működésével, a domainnév kiválasztásának és regisztrálásának módjával, valamint megtanuljuk, hogy tevékenységtől függetlenül hogyan tegyük barátságossá a weboldalt az online látogatók számára, miközben saját céljainkat is szem előtt tartjuk.

#0. Pénztermelő gép – Hogyan keress pénzt Niche weboldalakkal?

Következtetés

Az emberek nem csak egy helyen találhatják meg az Ön vállalkozását az interneten. Ebben a leckében rámutatunk arra, hogy mennyire fontos napjainkban az online jelenlét, valamint bemutattuk ezek eszközeit, többek között az alábbiakat:

  • weboldalak
  • helyi vállalkozások hirdetése és értékelési webhelyek
  • közösségi média
  • mobilalkalmazások

Mivel folytatom a következő cikkemet?

Ha vállalkozásának webhelyre van szüksége, először is tisztában kell lennie az alapokkal. Íme egy rövid összefoglalás miről fogok írni legközelebb:

  • mi a feladatuk a webszervereknek?
  • hogyan működnek a domainnevek?
  • hogyan használja ezeket az Ön weboldala?

Keress pénzt Niche weboldalakkal

Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!

Digitális Marketing Szakértő: Nagy Péter

Köszönöm, hogy elolvastad ezt a cikkemet is! Oszd meg másokkal a közösségi oldalaidon, hogy segíts Te is Nekik pénzt keresni az Interneten. Sok hasonló gondolkodású embert ismersz, akik szeretnének többet tudni, hogy milyen affiliate marketing ötletek, titkok és tippek vannak. Annak érdekében, hogy a digitális marketinged ne a szerencsén múljon (mert nincs is titok), hanem egy kitaposott úton, amin végigvezetlek , ami csaknem 15 éve dominál az online megjelenésemben. „Az információ kincs” Csodás napot kívánok Neked! Nagy Péter vagyok (többet rólam itt): Kreatív Média-Marketing és IT Megoldások Szakértője

Ez is érdekes lehet számodra

A Wealthy Affiliate Black Friday bónuszok 2022-ben is. Kezd el INGYEN!

A Wealthy Affiliate Black Friday bónuszok 2022-ben is. Kezd el INGYEN!

Gratulálok, hogy csatlakoztál rajtam keresztül INGYEN a Wealthy Affiliate Black Friday bónuszok keretén belül a …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük