Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!
Hogyan lehet otthon pénzt keresni egy niche bloggal?
Hogyan lehet otthon pénzt keresni egy niche bloggal?

Hogyan lehet otthon pénzt keresni egy niche bloggal?

Egy havi állandó 150 ezer forintot termelő Niche weboldal készítése kihívást jelent. De teljesen megvalósítható, hogyan lehet otthon pénzt keresni egy niche bloggal? Valószínűleg 6 hónap lesz, mire eléred ezt a passzív jövedelmet, de láttam több embernél, hogy az utóbbi időben gyorsabban megvalósítják.

Tartalomjegyzék

Ha Te is úgy döntesz, hogy otthonról szeretnél pénzt keresni blog bejegyzésekkel, akkor kerülj el néhány kulcsfontosságú hibát

Az biztos, hogy technikailag is lehetetlen azonnal pénzt keresni egy weboldallal, mert kell egy bizonyos átfutási idő, de a realitás talaján maradva 6 hónap legyen ellőtted amikor eléred ezt a célt.

Persze napi 1 óra munkával, másodállásként ez egy nagyszerű jövedelemkiegészítés lehet számodra. Csodás napot kívánok, Nagy Péter vagyok. Felmerültek kérdések, amióta elindítottam ezt a YouTube csatornámat és az Affiliate Niche weboldalamat. Rengeteg kérdéssel „bombáztatok” meg.

Megpróbálni összefoglalni és tisztázni pár dolgot ebben a cikkben. Remélem, jól vagy és ellőtted van már a nagy ötlet, az a piaci rés, amivel eléred a kitűzött céljaidat. A niche kutatás blog bejegyzéseimben olvastad, hogyan találd meg a Te, saját online piacodat. Például ebben: 100 niche termékek megtalálása 5 perc alatt. Ha Te is úgy döntesz, ha megteheted, hogy otthonról keress pénzt weboldalakkal, akkor kerülj el néhány kulcsfontosságú hibát, amit én is vétettem anno.

Sok dolgot kell tenned, ha egy Niche weboldal blogot indítasz

Szeretnék pár szót írni és beszélni a videóban erről, mielőtt beszélnénk a  kulcsszó kutatás témában

Korábban, beszéltem arról, hogy hiába volt jó munkám és jó társaságom az-az a vállalati munkáimban, de mégis szörnyű volt azt tudomásul vennem, hogy kizárólag enni, fürödni és aludni jártam haza. Ez még elviselhető volt addig, míg meg nem születtek, már lassan 6 éve Ikergyermekeim.

Hiszen velük akartam tölteni az összes szabadidőmet, pláne azért is, mert az, akire amúgy is számítottunk volna, hogy besegítsen majd a babakorszak áthidalásában, sajnos hirtelen elhunyt a Nagyi ☹  a gyermekeim születése után pár nappal.

Az Édesanyának segítségre volt szüksége! Nagyon sok segítségre. Egyrészt fel kellett dolgozni, az Édesanyja halálát, másrészt két kis csöppségről is gondoskodnia kellett. Ezért úgy határoztunk, hogy otthon maradok és mindenben segítek. Akinek babája volt valaha, az tudja, hogy ez a műszak 24 órából áll. Mivel a munka megoszlott, így mindkettőnknek volt egy kis szabadideje, amikor foglakozhatott magával, hobbijával.

Az én hobbim a CGI és az online pénzkeresés, de közben, hogy pénzt is tegyek az asztalra weblap fejlesztéssel foglalkoztam. Igaz, nem kellett órákat utaznom a munkahelyemre és nem volt főnököm, de a mai világban létező új probléma, az Internet és számítógép „analfabetizmus” kissé megnehezítette a céljaimat.

Hiába készítettem el a profi weboldalakat, az ügyfelek minden egyéb informatikai és weboldallal kapcsolatos problémáikkal megkerestek, amire már egyáltalán nem volt időm. Pláne, hogy mindent azonnal szerettek volna. Hiába fizették volna meg a munkámat, akkor sem tudtam szétszakadni, de ami a legrosszabb, az, hogy hirtelen 100 főnököm lett, akik megmondták, hogy mit, mikor, hogyan csináljak és újra nem lett időm semmire.

Az ügyfeleknek nyújtottam a kisujjamat és az egész karomat tépték ki. Ezért leállítottam minden projektet és úgymond „eltűntem” erről a piacról. Ezért sem láttatok és hallottatok online rólam.

Miközben az emberek azt hitték, hogy „eltűntem”, eközben teljesen más stratégiára váltottam. Első szempont az volt, hogy Én döntsem el, hogy mit csináljak, mikor és hogyan?! Ne legyen főnököm, aki beossza az időmet, így tudtam továbbra is foglalkozni az Ikrekkel.  A második pedig az, hogy egy állandó második jövedelmet biztosítsak otthonról aközben, a munka világába visszatérő Feleségem, offline munkájából kapott fizetése mellé.

Ki akartam jönni az újabb rémálomból és rájöttem, hogy a legjobb módja az volt, hogy passzív jövedelmet hozzak létre. A direkt értékesítést nem nekem találták ki, hogy idegen embereknek eladjak olyan terméket, amit nem is szeretne és Network Marketinggel sem akartam foglalkozni, mert nem szeretem az ismerőseimet, családomat ilyen dolgokkal zaklatni.

Habár ezek viszonylag elég jól és gyorsan fizetnek, ha nem egy csaló céget választasz, amelyik 1 év után eltűnik a semmibe. Ezért, az Amazon Affiliate Niche weboldal építésébe kezdtem. Nem kell senkinek semmit sem eladnom. Nincs kötelező vásárlás, nincs főnököm, szponzorom, aki rugdosna, hogy gyerünk, adj már el valamit. A hányinger is rám jön, ha erre gondolok. Hiszen lassan 10 éve, hogy én is belekóstoltam ilyen hálózati „azonnal meggazdagodsz” üzletbe. Zárjuk is ezt a témát.

Szóval……

amúgy is weboldalakat készítettem és keresőoptimalizálást végeztem korábban, csak másoknak. Nem is volt kérdés, hogy ezt folytassam. De most kizárólag, csak saját magamnak készítettem weboldalakat!

Sok dolgot kell tenned, ha egy piaci rést tartalmazó weboldalt indíts, ezért hagy kérdezzek valamit …

 

-elkezdenéd-e valaha is felújítani a konyhádat anélkül, hogy világos elképzelésed lett volna arról, hogy  mit kell tenned ezért?

Nyilván, semmiképpen nem kezdtél volna bele. Butaság lenne így belevágni. Tuti nagy káosz és rendetlenség lenne ?

Termeléstervezéssel és logisztikával is foglalkoztam anno még az offline munka világában így tudatában vagyok annak, hogy elgondolás és a tervezés fontos dolog minden területen. Ráadásul értékesítéssel is foglalkoztam, ahol belém sulykoltak pár alapfeltételt, ami mindig működni fog, míg világ a világ.

A vállalati világból a tervezési és értékesítési gondolkodásmódot átültettem az affiliate marketingre

és a niche weboldalakra is. Jól jött a gyakorlati tudás. Természetesen nem magamat szeretném fényezni, hanem segíteni szeretnék Neked!

A legnagyobb probléma, amit elsőként elkövetsz az az, hogy amit végzel, az nem teljesen egyértelmű:

 • mit akarsz elérni (a célod)
 • miért akarod elérni (miért csinálnád)

? Természetesen nem szeretném elvenni Brian Tracy kenyerét ? Ezt a feladatot meghagynám neki. De az egyik legfontosabb dolog, amit meg kell tenned, mielőtt elkezded az Affilate Niche weboldal munkádat,

 1. írd le a célodat
 2. írd le, miért…?

 Ha nem tetted még ez soha, akkor szánj rá 1 percet. Használhatod ezt a sablont:

„Havonta ……..forintot akarok keresni, azért mert…….és………! Például. „Én havonta 150 ezer forintot szeretnék keresni másodállásúban otthonról azért, hogy kitudjam egészíteni a jelenlegi fizetésemet, mert az nem elég a diákhitelem kifizetésére.

Mindenkinek más a célja. Ezért saját magadnak kell ezt megfogalmaznod. És miután megvan a célod és a „miért”, bátran írd meg nekem és másoknak is.

Tudtad?

Hogy  célok leírása bizonyítottan növeli annak valószínűségét, hogy a célt, amit kitűztél magadnak 33% hatékonysággal fogod elérni?

Hogyan lehet otthon pénzt keresni egy niche blogolással?  Most már pontosan tudod, mit akarsz…például leírtad, hogy

 • extra pénzt akarsz a hiteled kifizetésére
 • extra pénzt a diákhitelek kifizetésére
 • több időt tölteni a családoddal
 • a szabadság, amiért csinálnád
 • több idő az utazásaidhoz
 • több tartalék készpénzt az utazáshoz és a nyaraláshoz
 • több pénz az adósságmentes élethez
 • az idődet te szeretnéd beosztani
 • nem szeretnél főnököt

Sorolhatnám még, ami nekem egyszerű volt leírni és valószínű neked is,

de hogyan juthatsz el oda, hogy passzív jövedelmed legyen Affiliate marketing és niche weboldal blog bejegyzésekből?

 Ez már, nem is olyan egyszerű. Igaz?

A legtöbb Niche weboldal legnagyobb problémája

Mit tehetsz, hogy elérd a magadnak beállított nagy és szakaszos célt?

Minden hónapban több százezer niche weboldal készül. Az Amazon affiliate niche weboldal többsége nem kap többet, mint havi alacsony számú weboldal látogatót (az-az forgalmat) és a legtöbb weboldalnál még forgalom sincs.

Ez kemény és szomorú valóság, de ez az igazság 🙁

Lehet, hogy pont Te is ezzel a problémával küzdsz?

Az a kérdés “MIÉRT?

És hogyan lehet növelni az esélyeidet? Miért nem ismerik az emberek a niche-oldalakat (és a niche-oldal tulajdonosait)?

Miért csak néhány ember tud sikeressé válni? És miért tudnak építeni sikeres, nyereséges Amazon Affiliate Niche weboldalakat?

 A válasz a folyamatban rejlik!

Ki nem akarja, hogy egy egyszerű niche bloggal részmunkaidős vagy teljes munkaidős bevételt biztosítson magának?

Ki nem akarja, hogy egy egyszerű niche bloggal részmunkaidős vagy teljes munkaidős bevételt biztosítson magának?

Te hajlandó  vagy elvégezni a munkát? Nem olyan munkát keresel, ami egy gyors gazdagodási- rendszert ígér? Tele van vele az Internet! (de ez a Te döntésed, ha bedőlsz minden „túl szép, hogy igaz legyen” pénzkereső ígéretnek)

Olyan hosszú távú eszközt szeretnél létrehozni, amely valóban értéket ad a világnak?! Azt szeretnéd, hogy sikerüljön?! Ezt akarja mindenki!

De elmondom neked, hogy valójában mi történik.

A legtöbb ember, aki a piaci rést tartalmazó oldalakkal kezd foglalkozni, kilép és abbahagyja az első három hónapban!

Miért hagyják abba az affiliate marketinget és a blogolást túl hamar?

Ez nagyon egyszerű. Amikor az emberek elkezdik a niche kutatást a weboldal építését, rosszul csinálják!

És óriási probléma az, amikor időt töltenek mindazokra a dolgokra, ami után valamit várnak és a szomorú valóság, hogy elfogják pazarolni az első három hónapjukat, és semmit tudnak felmutatni, csak egy csomó weboldal admin bejelentkezést, jelszót, nagyszerű tartalmakat, és azt a hitet, hogy „már csak ez az utolsó dolog, amit még be kell fejeznem…” De nem lesz forgalmad a weboldaladon, és az Amazon-on sem lesz bevételed. És az eredmények hiánya teljesen lerombolja az álmaidat és céljaidat. (És higgy nekem. Tudom, mert én is ugyan ebben a cipőben jártam)

Ez az emberi természet. Ha pozitív visszacsatolás nélkül dolgozol, valójában egyre nehezebb és nehezebb lesz a munkád. És pont ezért úgy gondolom és tudom, hogy a legtöbb Niche weboldal tulajdonos sikertelen.

Az emberek jó szándékkal kezdenek piaci résekkel ellátott weboldalakat készíteni, de lassan leállnak a munkával és leáll a weboldal is, mert időt pazaroltak az értelmetlen feladatokra, amelyek nem befolyásolják azt, amit igazán akarnak:

 • nagyobb weboldal forgalmat
 • ezáltal több értékesítést

Szomorú, de nem kell így lennie. Megint van pár kérdésem hozzád:

 • aggódsz, hogy ugyanaz történik veled?
 • félsz, hogy elvesztegeted az idődet azok az értelmetlen dolgok miatt, amelyek nem segítenek a piaci résedet bővíteni?
 • vagy ami még rosszabb, talán már ezek meg is történtek veled és készen állsz arra, hogy tegyél valamit?

Ha azt mondtad, “IGEN!”

Elmesélem a leggyakoribb hibákat a niche weboldal blogolással kapcsolatban. Én magam is létrehoztam egy csomó weboldalt, de még fontosabb, hogy több tucatnyi piaci rést (Niche) tartalmazó weboldal tulajdonosával és másokkal is foglalkoztam, ahogyan ezt korábban is mondtam. Van némi tapasztalatom már negatív és pozitív oldalról is.

1.    hiba: nem tudod, mit kell csinálnod, mi  a munka?

Az egyik leginkább frusztráló dolog az, hogy leülj a számítógép elé, készen állsz a weboldaladdal való munkára, és NEM tudod, mit kell tenned. Tegyük fel, hogy van egy teljes munkaidős állásod, mint a legtöbb embernek, vagy csak korlátozott ideig dolgozol az oldalsó projektedben – mondjuk egy niche-oldal építésével. Az érvelés kedvéért mondjuk, hogy heti 5 órád van, hogy dolgozz a piaci résre alapozott weboldal építésével. Ez csak 1 óra egy nap, az-az heti 5 nap. Ez jelentős, de a legtöbb ember ezt az időt ki tudja még szorítani. Legalább is tapasztalatból is ezt látom.

Ennek a munkának kb. a  60% -át kell kutatással töltened. Ezután csak pár órányi időd marad, hogy elvégezhesd a valódi munkát. Az utolsó dolgok, amit meg kell tenned, már nincs időd. Ráadásul arra  pazarolod az időt, hogy kitaláld, mi a következő lépés. Ez frusztráló és bosszantó. Kevésbé hatékonyan dolgozol.

És amiről senki sem beszél neked…

Jobb, ha foglalkozol azzal a ténnyel, hogy nem minden „ingyenes és szabadon hozzáférhető információ” naprakész és helyes. Ez azt jelenti, hogy nagyon-nagyon kevés időt fektetsz arra, hogy megtudd, megtanuld a legújabb és legjobb technikákat és információkat. Tudod, hány kis lépést (azaz feladatokat) kell teljesítened, hogy nyereséges és virágzó niche-weboldalad legyen?

Rendben van, ha nem tudod. A legtöbb ember nem tudná felsorolni,  még azok sem, akik sikeres niche weboldallal rendelkeznek. Több, mint száz feladat van, és ezek többsége három vagy több részfeladatra bontható, attól függ, hogy milyen irányban indulsz.

Most képzelj el egy idősávot, amikor nagyon produktívnak érezted magad és valamit csináltál.

Gondolj arra, hogy hol ültél vagy álltál. Világos számodra?  Vagy homályos? Milyen napszak volt?

Gondolj bele most.

 • tudtad pontosan, hogy mit kell csinálnod?
 • Vagy elvesztegetted az időd nagy részét arra, hogy gondolkoztál azon, mit tegyél?

Fogadni merek veled, hogy pontosan tudtad, mit kell csinálnod. Céltudatosan csináltad és végig vitted a folyamatot.

Ha szeretnél sikeresen létrehozni egy nyereséges niche weboldalt vagy blogot, pontosan tudnod kell, hogy mit kell csinálnod.

Nézzünk egy pár konkrét idő pazarló folyamatot, miközben rajta vagy a profitáló niche weboldal építési projekteden.

Elkezded a tökéletes megoldást megtalálni. Tökéletesen akarod csinálni és tökéletes dolgokba kezdsz. Pl.

 • WordPress téma
 • Domain név
 • Logó vagy fejléc
 • Színek és tervezés

A tökéletes „valami” megtalálása egyszerűen a bolondok rendszerezése, és ez a halogatás egyik formája. A soha nem hallott sikertörténetek olyan részből állnak, ahol „minden összejött, amikor megtaláltam a megfelelő témát”, vagy „a forgalom görbém átment végre a csúcson, amire vágytam, miután megváltoztattam a fejlécet.

Nincs olyan, hogy eléred a tökéletest. Sohasem lesz ilyen!

 

A sikertörténetek ott kezdődnek, amikor valaki cselekszik, és minden nap halad előre. Minden héten tesz valamit.

 

Mi a megoldás?

Tegyél lépéseket és állítsa be az irányt. Ha rossz domain nevet választ, nincs probléma – módosíthatod azt később. Ha úgy döntesz, hogy a WordPress témád gagyi, ne parázz ezen, később megváltoztathatod.

Sikeres lesz az alkalmazkodóképességed, rugalmassá válsz. Mikor még másoknak készítettem vállalkozói és céges weboldalakat (tehát nem niche weboldalak). A tulajdonosok hetekig azon problémáztak, hogy a logóban itt és itt még változtatni kéne egy piaci dolgot.

Ahelyett, hogy írt volna egy kiváló cikket a weboldalára ahelyett, hogy megírta az emailt nekem, amivel ezer százalék, hogy nem fog profitálni. De az ügyfél kérése a szent, így „időt pazaroltam” az ő csodás logójával.

Mondanom sem kell, hogy azóta sincs egyetlen egy blog bejegyzés ezeken a weboldalakon. (tisztelet a kivételnek). Ez legyen az ő problémájuk. Hála Istennek, ilyen problémákkal nem kell már foglalkoznom. Pláne nem időt pazarolnom. Van olyan rokonom, aki szeretne pénzt keresni niche weboldalakkal és rögtön azzal rohant nekem, hogy ’szeretné megvenni a domaint és építeni a weboldalát. Mire várunk még?” „Minek a niche és kulcsszó kutatás? „ Nem is akadtam volna ki ezen, ha egy olyan ember kérdezi ezt, aki még életében nem készített weboldalt. De ő már talán 15  éve foglalkozik WordPress weboldal készítésével. De Niche weboldalakat még sohasem csinált. Ez egyből kiderült.

És ezzel a hozzáállással nem is fog tudni építeni és nem is lesz sikeres!

2.hiba : Piaci rés (niche) kiválasztása

 

Tegyük fel, hogy van egy tökéletes listád az összes feladatról, amire szükséged van ahhoz, hogy készíts egy piaci rést. Találtál is egyet. Valószínűleg hallottad már több forrásból, hogy a megfelelő piaci rés megszerzése és a megfelelő kulcsszavak kiválasztása KRITIKUS PONTJA a sikernek! Itt az egyik blogbejegyzésem „Jövedelmező niche ötletek weboldaladhoz” Érdemes elolvasnod.

A tanács helyes, aki ezt mondta. Valóban szükséged van egy szuper kulcsszóra, ha egy sikeres niche weboldalt szeretnél a minimum havi 500-1000 dolláros profittal.

Csak megjegyzem újra: a legtöbb niche weboldal értéke harmincszor többet ér az átlagos havi nyereségének, amit aktuálisan termel profitként. Tehát, ha havonta 500 dollárt-t termel, akkor eladhatod azt körülbelül 10 000 dollárért. Emlékszel a flippa.com cikkemre a niche kutatás részben? „Hogyan találj meg 100 niche terméket5 perc alatt?” Ott már belelestünk pár opcióba, persze más témában.

De képzeld el, hogy egy olyan piaci rést választasz, ami nem nyereséges?

Ezt nem kovámon senkinek. Ez totál szívás!!! (láttad már a sorozatot amúgy? Nagyon ütős. Nézd meg. Hát…kb….annyit fogsz szívni Te is, amit abban a filmben…de nem spoiler-ezek. A címe is elárulja ? )

Szóval, a niche kiválasztása a folyamat egyik legkorábbi lépése. Miután végeztél néhány kulcsszó kutatást, értékelted a versenyt az adott piaci résben, majd kiválasztod a nyereséges Niche-t.

Ha rossz piaci rést választasz, akkor elmondom neked, hogy mi történik…

 • elvégezted a niche és kulcsszó kutatást.
 • létrehoztál egy WordPress weboldalt, publikáltál nagyszerű tartalmakat, kaptál visszamutató linkeket.
 • Az emberek meglátogatják a weboldaladat, de alig vásárolnak, vagy semmit.
 • Szomorúnak érzed magad, mert nagyon keményen dolgoztál, de nem kaptad meg a sikeres, jövedelmező niche weboldaladat jutalmát. Elégedetlen leszel.

Ez van. Ez történik. Nem mindegyik piaci rés lesz nyereséges. Tudom, mert a múltban néhány igazán szörnyüket választottam én is!

Azt hittem, találtam egy nagyszerű kulcsszót – havonta 1000 dollárt keresek. Aztán kiderült, hogy egyetlen más niche weboldal sem célozta meg ezeket a keresési kifejezéseket. Találtam 1 fórumot, amely úgy tűnt, hogy szuper tartalommal rendelkezik ebben a témában, de nem voltak igazán versenyképesek.

Kiderült, hogy a termék, amire építettem, nem az, amit az emberek ténylegesen online vásárolni szeretnének. Létrehoztam egy olyan weboldalt, amely naponta néhány 100 látogatót generált ,de vásárolni senki sem akart. Persze, néhány dollár csorgott az AdSense-ből, de az jelentéktelen volt.

A fő problémák, amit  mások is elkövetnek:

 • nem elég olyan piaci rést keresni, amilyen kifejezésekre keresnek az emberek, ami kevés weboldal látogatottságot eredményez
 • a verseny a piaci rés-ben túl kemény
 • a piaci rés termékei nem drágák, így a partneri jutalék kevés lesz.
 • olyan terméket célzol meg, amelyeket az emberek nem vásárolnak online.

A Niche kutatást profin elvégezheted, ha a korábbi videóimat végig nézed, de még előttünk van a kulcsszó kutatás, amiben újra és újra visszatérünk még a niche kutatáshoz is, hogy még tökéletesebb eredményt érhetsz el weboldaladdal.

A szomorú az, hogy olyan sok információ van a kulcsszó kutatásról, ami nagyon régi és elavult.

Nézzünk meg egy igazi példát.

Lehet vásárolni alátéteket, szárítógépeket és hűtőszekrényeket az Amazon-on, és 1000 $ – 2000 dollárért!

De Te ismersz olyat, aki online vásárolja meg ezeket a készülékeket? Én sem.

A legtöbb ember szeretné látni, hogyan néz ki, és valóban úgy néz ki. Az eMAG, alza.hu-n, Euronics üzletekben általában nagyszerű ajánlatok és értékesítések várják az embereket.

Nem beszélve a nagy ünnepeket, amikor a fekete péntek és a karácsonyi kedvezmények miatt offline vásárolnak. Szóval az eredmény az, hogy az emberek nem vásárolnak nagy készüléket online. Habár jómagam offline szoktam megnézni a boltban, majd otthon rendelem meg az Interneten, hogy ne csak 3 nap legyen a visszavásárlási garancia, hanem 2 hét.

És a szállítással sem kell bajlódnom. De hidd el, akkor sem érdemes nagydarab termékekre összpontosítani, pedig jó piaci rést lehet rá építeni.

Ha megfelelő mutatókkal rendelkezik is a kulcsszó kutatásod, csökkentheted annak kockázatát, hogy kiválaszthat egy olyan piaci rést, amely éppen nem nyereséges.

3.hiba: A helytelen dolgok elvégzése a weboldal forgalom eléréséhez

Még akkor is, ha a megfelelő piaci rést találtál, még mindig szükséged van a forgalomra a weboldaladon. Ha a világ legjobb tartalmával rendelkezel, de ha senki sem olvassa, akkor problémába ütközöl.

Mondhatnám azt, hogy a forgalom a szent Grál. Ha nyereséges piaci rést találsz, ami weblátogatót, az-az forgalmat generál, akkor a weboldalad pénzt tud keresni. Emlékszel, amikor néztük a Niche kutatás videókban és a cikkemben „6 lépés, hogy Niche weboldal tartalmadról beszéljenek” a keresési trendeket és a havi kereséseket az adott kifejezésre?

Nem hiába néztük meg a Niche kutatás videók 8. részében, amikor konkrét niche kutatást végeztünk.

Az emberek vásárolnak Amazon-on, mert bíznak az Amazonban. Valójában majdnem 6 évvel ezelőtt volt, amikor megvettem az első domainemet az első Amazon Affiliate Weboldalamhoz. Azóta már nagyon sokan vásárolnak itthonról is a Német Amazon webshopból.

Lényeg, hogy a linkek a Google algoritmus gerincét képezik. Tudom, van 200+ más rangsoroló tényező, de összehasonlításban most nem érdekesek. A lényeg az, hogy a Google-nak szerves forgalmat kell generálnia, ha egy olyan piaci réssel rendelkező weboldalt szeretnél kapni, amely profitot szerez.

A jövedelmező niche-oldalnak minden nap, lehetőleg ingyenes, organikus forgalmat kell biztosítania a Google-ból.

Van néhány buktató, amit itt szeretnék megemlíteni

Régi, elavult technikák használata

Régebben, akár Te is képes voltár arra, hogy weboldalt építs, néhány kulcsszót tartalmazott, néhány linket vásároltál néhány dollárért, és gyorsan rangsorolta a Google a weboldaladat.

Jómagam is építettem webshopokat. Elég volt ráraknom egy automata bővítményt, ami automatikusan berakta a legjobb Amazon termékeket és a legújabb árakat.

Készítettem pár blogbejegyzést és Ámen! És simán termelt hetente 30 ezret. El is szaladt velem a ló, mert gyorsan elkezdtem újabb és újabb webshopokat készíteni. És jött a bummmmmmm….olyan munkára összpontosítottam, amit ma már szürke kalap technikának nevezünk. A seoz.hu  bejegyzésében olvashatsz a különböző fehér, szürke és fekete SEO technikákról bővebben.

Ha a keresőoptimalizáló szakemberként “White hat”, azaz fehér kalapos módszereket alkalmazol, az annyit tesz, hogy minden előírást, irányelvet és feltételt maximálisan betartasz.

Ez az ügyfél számára nagyon megnyugtató lehet, hiszen a weboldala teljesen “tiszta-fehér”, s nem kell attól félnie, hogy a Google büntetésből hátra sorolja weboldalát a találati listákon. Ezzel a szabálykövető módszerrel viszont lassabban, s valószínűleg drágábban lehet elérni a kitűzött célokat.

Sokan a költségkeret szűkössége és az idő szorítása miatt folyamodnak a “grey hat” vagy esetleg a “black hat” módszereihez. Én is ezt tettem. “Grey hat” keresőoptimalizálás lényege: A “grey hat” olyan technika, ami a tisztességes “white hat” módszer (a Google által megállapított szabályok követése) keverése egy kis szabálytalan stratégiával. ?

Például egy tiszta “grey hat” módszerrel dolgozó szakember egy link gyűjteményen keresztül is építheti a hivatkozásokat, de nem vásárolna közvetlenül linkeket, ugyanis ezt bünteti a Google.

Nagy mennyiségben írhat tartalmat a honlapra, tudva, hogy ez annyira nem is fontos, viszont arra ügyelni fog, hogy a szöveg minőségi, az adott tárgyhoz tartozó és lényegre törő legyen, viszont sohasem használna tartalomszolgáltatót (olyan szoftvert, ami egy bemásolt tartalmat átfogalmaz, s lehetővé teszi, hogy új tartalomként lehessen közzétenni).

A “black hat” módszerről is röviden csak annyit, hogy a  lényege, hogy tiltott eszközökkel előnyt szerezzünk más weboldalakkal szemben, minél jobb eredményeket elérve a keresőkben. A Google kereső esetén a linkek vásárlása ebbe a kategóriába esik, viszont a Bing kereső a Facebook like-ok vásárlását tekinti “black hat” technikának.

Én anno a a Build My Rankot, és egy cikk spinnert alkalmaztam.  Más szöveges tartalmakat lemásoltam és átírtam egy szoftverrel. És csodálkoztam, amikor az Amazonon, egyik napról a másikra a bevételem a 0 -ra esett vissza.

Azóta már a White hat technikát alkalmazom és nem is vagyok hajlandó más irányba menni!

Ma már gyorsabban büntet meg a Google-t, mint az Usain Bolt 100M-os futása ?Habár sajnos abbahagyta a profi futást és focizni kezdett. Szóval…. spammelni ne akarj, mert eltűnsz a mocsárban!

Várhatod, hogy a látogatók „csak megtalálják”, mert nagyszerű tartalommal rendelkezel. Én is vártam a csodát.. ? egy darabig, És tényleg…ez néhány évvel ezelőtt tényleg működött, piaci rés nélkül is. Hiszen érkeztek a csekkek az Amazon-tól, amit egyetlen bank tudott beváltani itthon, az OTP. Szerencsére ma már egyenesen utalnak és nincs szükség csekkes kifizetésre. De most sokkal nagyobb a verseny. És még finoman fogalmaztam.

A nagyszerű tartalom csak a kezdet, amit el kell végezned.

Visszafelé mutató linkeket fehér kalapot kell kapnia, hogy a Google ne szankcionáljon. Ha csak hetente, napról napra közzéteszed a tartalmakat az még nem elég,  akkor csalódni fogsz. Pláne, ha azt profikkal iratod meg, mert nem tudsz írni nyelvtanilag helyesen angolul, ahogyan én sem. De ez csak egy kiszervezés kérdése.

Rengeteg szabadúszó, úgynevezett „freelancer” van az Interneten. A gyorsítósáv képzésben segítek, hogyan találhatod meg azokat, akik nem vágnak át a palánkon és profin dolgoznak, jó áron! Ezt nem bünteti a Google. Sőt, profik is íratják már tartalmaikat, mert erre szakosodott szakemberek vannak. Nem utolsó pozitívuma pedig az, hogy rengeteg időt spórolsz.

Szóval fókuszálj olyan dolgokra, amelyek segítenek a weboldalad forgalmában

Sok lehetőség van arra, hogy a weboldaladra visszafelé mutató linkeket kapj. Némelyik könnyű, néhány kemény, néhány jól működik, néhány nem. Majd az ehhez tartozó videókban és cikkeimben és legfőképpen a képzésemben, akik csatlakoztak rajtam keresztül a Wealthy Affiliate platformhoz (mert ők is pénzt akarnak keresni. sok pénzt ? ), de látni fogod a megfelelő YouTube-listámban és cikkeimben, a link építés részben.

A lényeg az, hogy tudnod kell, mi a valójában hatékony és mi nem. Ha korlátozott idő áll rendelkezésedre a niche-weboldaladon való munkára, akkor gondoskodnod kell arról, hogy ne pazarold el a maradék idődet marhaságokra!

Lehet, hogy hallottál,  az „If-This-Then-That” (IFTTT) használatáról, amelyek segítenek a weboldalad rangsorolásában. Nem részletezem, hogy mennyi mindenre használható, de lényege az, hogy alapvető feladatokat végez el helyetted. Két nagy probléma van az ilyen technikákkal:

 1. TUDAT, mintha nagyszerű munkát végeznél
 2. VÉGE a motivációnak, mert nem kapod meg azokat a pozitív eredményeket, amelyeket vársz

Ha érdekel egy hosszú távú eszköz építése (amit NEM szankcionál a Google), akkor tanulnod kell arról, amit csinálsz. Létre kell hoznod egy link építési és promóciós tervet, amely mérhető és hatékony. Ilyen platformot és eszközt itt találsz. Csak egy kattintásra vagy tőle!

 

Következtetés, mi a megoldás?

 

Ügyelje arra, hogy Ne kövesd a régi taktikákat vagy a nem működő rendszereket. Ne vásárolj linkeket semmilyen formában, és kövesd a fehér kalap SEO technikát. Ha a niche-en keresztül szeretnél hálózatba lépni, akkor kérj vendég hozzászólásokat, akkor a megfelelő úton jársz majd. Végül rengeteg értékes, magas szintű jogosultsággal rendelkező linkre kerülsz, amit a Google imád!

Szeretnél egy olyan rendszert, ahol ezt is megkapod? Itt van az egyik legjobb platform jelenleg.

>>Próbáld ki ingyen és teszteld le! Meg fogsz lepődni, hogy mi van a kezedbe!<<

Ne indulj el a rossz úton és ne essél azokba a hibákba, amit fent felsoroltam

Úgy tűnik, a legtöbb ember úgy gondolja, hogy szükségük van arra, hogy gazdag legyen – „egy millió dolláros ötlet”, amely lehetővé teszi számukra, hogy megérdemeljék az időt, pénzt és szabadságot.  Én mindig az mondom, hogy várják, hogy megnyerjék a lottót.

Nem vagyok matematikus és nem szeretnék számításokat végezni, de biztos vagyok benne, hogy milliószor nagyobb az esélyed, ha valódi munkával szeretnél online pénzt keresni Niche weboldalakkal és ne kifogásokat keress ? (én szóltam)

Én is rájöttem, hogy a niche-weboldal létrehozása az egyik legjobb módja a szabadság megszerzésének és az online üzletben való részvételnek. A niche-weboldal lehetővé teszi egy olyan eszköz létrehozását, amely ingyenes, organikus forgalmat bonyolít le a Google-felől.

 

Nem kell, hogy kérd az embereket, hogy legyen az ügyfeled vagy vásároljanak tőled.

 • lehetővé teszi, hogy pénzt keress, miközben az utazol vagy iskolába jársz vagy a barátaival töltött idő alatt is pénzt szeretnél keresni
 • időt, ami a legértékesebb terméked, amit ad, mivel nem kell 60 órát melóznod egy héten

Én azt javaslom neked, hogy írd le a céljaidat. Helyezd el oda, ahol mindig látod. Többszőr, mint a monitorodat ?

Készíts képet róla és küldd el nekem.

Az enyém is itt van előttem. Nézd csak!

 

Kétezer dollár havonta egyetlen egy Niche bloggal! És ez csak a jéghegy csúcsa!

Ne feledd: azok, akik kitűzték a céljukat, megosztották ezt az információt egy barátjukkal, és hetente ezt meg is erősíti, átlagosan 33% -kal sikeresebbek voltak a kitűzött célok elérésében …

 • ha zavarodott vagy és végtelenül görgeted a Facebook időfolyamokat
 • ha eltereli a figyelmedet és elkezdsz olvasni egy másik blogbejegyzést
 • ha zavarodott vagy, és elkezdsz hallgatni egy másik podcastot
 • ha sok az információ, sok a YouTube videó. Már az sem tudod, hogy melyiket nézd

Akkor nézz rá erre a célodra, hogy emlékeztessen, hogy lépéseket kell tenned, hogy elérd a célodat.

NE csinálj más dolgokat, ne kezdjél bele egyszerre több projektbe.

Az életben az emberek hajlamosak arra, hogy jó dolgokat várjanak maguknak. És csak várnak..várnak..és várnak és hiányzik nekik, amire várnak!

Általában az, amit szeretnél, nem esik az öledbe; az valahol a közelben esik le, és fel kell ismerned, fel kell állnod hozzá, és bele kell raknod az időt és munkát, amivel megtalálod azt, amit szeretnél!

Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!

Digitális Marketing Szakértő: Nagy Péter

Köszönöm, hogy elolvastad ezt a cikkemet is! Oszd meg másokkal a közösségi oldalaidon, hogy segíts Te is Nekik pénzt keresni az Interneten. Sok hasonló gondolkodású embert ismersz, akik szeretnének többet tudni, hogy milyen affiliate marketing ötletek, titkok és tippek vannak. Annak érdekében, hogy a digitális marketinged ne a szerencsén múljon (mert nincs is titok), hanem egy kitaposott úton, amin végigvezetlek , ami csaknem 15 éve dominál az online megjelenésemben. „Az információ kincs” Csodás napot kívánok Neked! Nagy Péter vagyok (többet rólam itt): Kreatív Média-Marketing és IT Megoldások Szakértője

Ez is érdekes lehet számodra

Hogyan keressek pénzt otthonról segítséggel. Tanulj sikeres emberektől

Hogyan keressek pénzt otthonról segítséggel. Tanulj sikeres emberektől

Hogyan keressek pénzt otthonról segítséggel? Tanulj  olyan emberektől, akik már sikeresek az otthoni pénzkeresésben! Mindig …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük