Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!
Hogyan lehet pénzt keresni affiliate marketinggel?
Hogyan lehet pénzt keresni affiliate marketinggel?

Hogyan lehet pénzt keresni affiliate marketinggel?

Egy picit itt álljunk meg. Vegyél nagy levegőt! Előző bejegyzéseimben mondtam, hogy itt szoktak pánikba esni az emberek és megtorpannak! (nem is csodálkozom)  Mielőtt belekezdnénk a Niche kutatás második részébe, hogyan lehet pénzt keresni affiliate marketinggel, tisztázzunk néhány félreértést, ami terjed az Interneten.

Gyakori tévhitek az a Affiliate marketingben

Szeretnék kérdezni tőled valamit!

Miért nem kezdted még el az Affiliate üzletedet?

Talán félsz a kudarctól. Nem tudsz írni és beszélni angolul? Nem ismered a szoftvereket, rendszereket? Nem tudod, hogyan kell

Gyakori tévhitek az a Affiliate marketingben

felépítened egy niche weboldalt programozás nélkül?

Ez egy teljesen egészséges félelem. Nem kell félned, nem a világ vége, ha nem sikerül. Mivel ez az üzleti modell az egyik legjobb költséghatékonysággal indítható el, ha online szeretnél pénzt keresni otthonodból, akár egy mobiltelefon segítségével is.

Te döntöd el, hogy mennyi pénzt fektetsz bele és mennyi affiliate marketing munkát szánsz rá egy héten. Nem függsz senkitől és semmitől!

Vagy elkezdted és nem sikerült, befejezed. És mondod magadban, hogy

-kaptam egy esélyt, valamit rosszul csináltam,

és? Leporolod magad és próbáld újra!

Tanulj a hibáidból. Lehet nem jól követted a képzést (gyorsítósáv)? Talán a technikai dolgok idegesítenek? Hidd el, csak egy kis türelmem kell hozzá. Én sem affiliate marketing szakértőnek és programozónak születtem. Lehet, hogy nincs időd erre? Sőt, biztos vagyok benne, hogy a legjobb kifogásod az,

-hogy nincs időm!

Hidd el én tudom a legjobban! (de, ha szabadságot akarsz és kitörni börtönödből, időt kell szánnod rá)

De tudod, mit tudok?

Amikor én kezdtem, és fél évig nem volt forgalom a weboldalamon és nem kerestem egy büdös vasat sem, mit lett volna, ha feladom? Vagy, amikor majdnem 100 weboldalam ment a kukába, mert új trend következett a webshop-ok világában!

-ááá, ez nekem nem működik…

-ááá, ezzel már annyi mindenki foglalkozik, már késő…

-ááá, nekem erre nincs időm….

-ááá, nekem erre nincs pénzem…

Korábbi videóimban már mondtam az én történetemről pár mondatot.

Szükséged van neked is a szabadságra?

Ha ezeket a videókat megnézted és meg is hallgattad az én történetemet, ez valószínű azt jelenti, hogy saját sikeres online üzletedet szeretnéd felépíteni.

Szükséged van neked is a szabadságra. Azt akarod, hogy a szabadidődben foglalkozz azzal, amit szenvedélyesen szeretsz. Nem hiába mondom abban a bejegyzésemben –Hogyan keress pénzt online kezdőként, hogy írd össze, mivel szeretnél foglalkozni?

A NAPI ROBOTOT szeretnéd lecserélni a szabadság menetrendjére?

Azt akarod, hogy elég pénzt keress úgy, hogy akár egész nap a pizsamában vagy? És hétköznap is azt csinálsz, amit akarsz, ha szeretnéd? Kell ennél jobb? Nos, szeretnék segíteni, hogy elkezdjük az utazást. De ne tévessz össze engem semmilyen hálózati humbuk MLM üzlettel!

De nem ilyen utazásra gondolj, mert akkor rossz helyen jársz:  én nem fogom kérni, hogy vásárolj egy mosogatószert tőlem, vagy nem fogom kérni, hogy lépj be egy újabb pilótajátékra épülő network marketinges üzletbe, ami sajnos nagyon jellemző itthon!

Olyan hálózatépítő pénzkeresési lehetőségeket ígérnek neked, amivel azonnal milliomos leszel és nem is kell szinte dolgoznod. (természetesen a Te döntésed eldönteni és gazdaggá tenni újra és újra a network marketing gurukat, akik, szinte minden évben új cége lépnek be és “butítják” a népet. Amit, sajnos elhisznek.

Emlékezz, korábban is ezt mondtam, hogy segítek elindulni az Affiliate marketing úton. De ezt tényleg saját magadnak kell felépíteni. Ez most nem azt jelenti, hogy mondd fel az állásodat és csak ezzel foglalkozz, mert ennek a munkának a gyümölcse nem 1 hónap alatt érik be. Saját tapasztalatból tudom és olvashatod a weboldalamon.

A weboldal létrehozásának első lépése az volt, hogy a megfelelő témát, ötletet találj. Megfelelő piaci rés! (Niche-t)! Ezért szeretnék neked segíteni, hogy jöjjön létre a megfelelő témád. A Tied! Mert mindenkinek más. De a feladat, munka ugyan az lesz. Hidd el, én sem állok meg. Még mindig tanulok. És nem is fogom abbahagyni!

Attól, hogy lehet, többet tudok, mint egy átlagember, már megint egy tévhit az emberek között az, hogy nagy cégek vagy más weboldalak, mint az Amazon, Ebay és még sorolhatnám. Ezeknek az oldalaknak is át kell menni a ranglétrán. Ő weboldalaikat is ugyan úgy vizsgálják felül nap, mint nap, ahogyan a Te saját, először indított weboldaladat.

Képes leszel lehagyni őket és bárki mást,

mert magasabb rangú (úgynevezett outrank /outrank/ oldalad lesz). Ma már egy sima webshop nem elég! (nagyot hazudik, aki ezt mondja! Ne dőlj be ennek a tévhitnek, hogy elég megvenni egy webshop licencet és máris dől a lé…tévedsz!)

Valószínű, hogy az authority rangsorolásod a Google-ben nem lesz a legjobb. De az idő múlásával a gondosan megválasztott kulcsszavad, Nich kulcsszavad-Long Tailed kulcsszavadra épített tartalom és profi, egyedi cikkek miatt, weboldalad rangsorolva lesz, az-az ott leszel az Google első oldalán.

Itt egy 3 napja készült blog bejegyzésem, amivel a Google első oldalán landoltam 3 nap alatt 31,600 weboldallal versenyezve

Hogyan lehet pénzt keresni affiliate marketinggel?
Hogyan lehet pénzt keresni affiliate marketinggel?

 

Természetesen, bizonyos feltételekkel! (amit ezen a weboldalon majd megtanulsz-a tartalommarketing és a gyorsítósávban tanultak során). Mert hidd el, a Te tartalmad őszintén jobb lesz, mint ezeknek a cégeknek általában. A sok általános (gagyi) tartalommal és hivatkozva a domain nevükre tudnak csak támaszkodni, amivel a authority rangsorolásuk jó lett a Google-ben.

Ha van egy olyan weboldalad, ami igazán fókuszál és összpontosít, az-az behatóan foglalkozik egyedi témákkal és specifikus cikkeket tartalmaz. (figyelem: nem orvosi, gyógyítási, mérnöki cikkekre kell itt gondolni és nehogy ez irányba indulj, ha csak nem vagy orvos és valódi professzora a témának). Képes leszel lehagyni őket és bárki mást, mert magasabb rangú (úgynevezett outrank /outrank/ oldalad lesz). Csak legyél türelmes! Nyilván nem 1 nap alatt fogod ezt elérni. De eléred, az tuti! És nem kell szakértőnek lenned ehhez.

Még egy gyakori félreértés az emberek között.

Azt hiszik, hogy a versenytársak már minden témát, ötletet és weboldalt elkészítettek, amivel versenyben vannak, akkor miért is kellene nekem azzal a témával foglalkoznom?! Meg se próbálom! Hát, ? jó nagy mafla vagy, ha Te is ezt gondolod, hiszen pont az ellenkezője igaz. Ha eddig jól figyeltél az előző bejegyzésekben, akkor biztos látod már azt a fényt az alagút végén, ami nem más, mint a Te saját Niche (piaci résed).

Hiába vannak weboldalak évek óta egy adott témában, ha Neked van egy jó piaci rés témád, amit érdekelni fogják az embereket persze. És ettől lesz a

te online üzleted életképes és ez lesz a megoldás az üzleted számára!

Nyilván megfogod találni a versenytársak weboldalainak hasonló témáit. De, ha ezektől eltérően egy kisebb niche weboldalt hozol létre ugyan ebben a témában, minimum 15-20 oldalassal (nyilván profin megírva, niche kulcsszóra, SEO-va, amit a gyorsítósávban megtanulsz) már egy igazán jó Authority rangsorolású weboldalad lesz.

Ha emlékszel, ha neked lesz egy 50-100 oldalas weboldalad. Nincs az-az óriási cég, vagy vállalkozó, aki már 25 éve online a piacon és profi domain neve van utolérne és lehagyna a versenyben. Ha megérted ezt az utat, munkát, hogy versenyezni fogsz és kell is ezekkel a cégekkel, meg kell győződnöd róla, hogyan csinálod és jobban csinálnod, mint a többek.

Fontos, hogy szeretném tisztázni a Niche weboldal tévhiteket folyamatosan. És szeretnék segíteni annak meghatározásában, hogy a weboldaladdal, hogyan keress pénzt.

Hogyan lehet elkezdeni pénzt keresni affiliate marketinggel és niche weboldal készítéssel?

Egyszerű a válaszom! ?

Könnyen!

És még egy gyakori SEO (keresőoptimalizálás) félreértés az emberek között!

Hogy az Authority rangsorolású weboldaladdal könnyedén és gyorsan fogsz keresni sok pénzt.

Ez egy nagy baromság, nem igaz és szép álom mindenkinek,

aki szeretne létrehozni weboldalakat, webshopokat, hogy rangsorolva legyen egy pillanat alatt a keresőmotorokban és hirtelen milliomosok lesz az vagy nagyom naiv, vagy félrevezették!

Mondjuk, havonta 1000 dollárt keresnek egy webshop-al munka nélkül. Éppen tegnap kaptam egy ajánlatot hasonló Affiliate üzletnek álcázott hálózatépítő lehetőséghez. Csak elég megosztani másokkal a linkedet a webshopodról.  Na ja….Ez így, nem igaz! Az Affiliate marketing nem network marketing! Ne keverjük össze! éls ne feledd, volt pár webshopom. Az más üzleti stratégia.

Én sajnálom, ha az álmodat most törtem szét! Az igazság az, hogy az egyik kulcsa, hogy valóban rangsorolva legyen a weboldalad, hogy válassz egy témát, amit szenvedélyesen szeretsz! (emlékszel bejegyzésemre, amikor kértem, hogy válassz 5 témát, amit kedvelsz és akkor is csinálnád, ha nem keresnél pénzt vele? Na, hát itt most vedd is elő azt az 5 témát. Ha nem olvastad bejegyzésemet vagy nézted meg a videómat erről, ” Hogyan fogj hozzá?” , akkor itt az ideje ? Mert ne hátulról üld meg a lovat ?

És végül ott lesz a munkád gyümölcse, a pénz!

Ez a szenvedély, amiért ezt csinálni fogod. Mert biztos vagyok benne, hogy sokat fogsz tenni azért, hogy tanulj ezekről a témakörökről és témákról, hogy valódi írásokat hozz létre.

Létre kell hoznod egy csomó tartalmat, amiben összpontosítasz.

De értsd meg, amikor először indulsz…keményen fogsz dolgozni és szenvedélyesen persze, ha jó témákat (niche ötleteket) választottál még nem lesz azonnal belőle hasznod, profitod.

Az ötödik gyakori félreértés, hogy

azt hiszik az emberek, hogy a Google Adsense hirdetésekkel lehet sok pénzt keresni.

A Google Adsense hirdetésekkel, csak néhány dollárt fogsz keresni, még akkor is, ha jó piaci rést választottál.

Az tény, hogy bizonyos piaci fülkék jobban profitálnak, mint másban, de erre a jövedelemre ne igazán támaszkodj, mert szörnyen csalódni fogsz. Nyilván alkalmazni lehet, mint egy mellékforrásként, de nem szabad, csak erre az egy bevételre támaszkodnod. Valóság az, ha valaki rákattint egy Google Adsense hirdetésre, amit felraktál a weboldaladra, a kattintásért kifizetett értékének a töredékét (amit a hirdető fizet persze) kapod meg.

Ha létrehozol egy Authority rangsorolású weboldalt és erre támaszkodsz, kb. 100 dollárt tudsz havonta ezzel generálni. Igaz, hogy különösen rövid időn belül reálisan félévtől egy évig kaphatsz egy tisztességes összeget, de itt az a lényeg, hogy Te ne csak a Google Adsense-re támaszkodj, mint bevételi forrás a vállalkozásodban.

Egy utolsó tévhit, hogy sok pénzbe kerül egy online vállalkozást elindítani.

Nyilván vannak költségek. Tárhely szolgáltatás, email szolgáltatás stb. De kezdőként minden megoldható nagyon-nagyon kevés pénzből is, de költhetsz rá több százezer forintot is. Az eredmény ugyan az lesz.

Hiába szánsz rá több pénzt, ettől még nem fogsz többet keresni ? . Az már másik kérdés, hogy vannak eszközök, melyekkel időt spórolhatsz meg és az idő pénz. Így nyilván megállja a helyét ez a tévhit. De van egy határ, amit hiába költesz rá, akkor sem fog működni. Mert nem ettől működik. Maximum könnyebb lehet. De még ez sem biztos. Mert vásárolsz  egy méregdrága szoftvert, ami egy kattintásra megmutatja neked a Niche kulcsszavadat, de meg kell tanulnod azt a szoftvert, szakértővé kell válnod hozzá, hogy ki is használd azt az eszközt. Pont azért, hogyan lehet pénzt keresni affiliate marketinggel? Lehet, több időt fogsz eltölteni a Niche kulcsszó kutatással, miközben én megírok ennyi idő alatt 50 oldal egyedi, profi tartalmat, ami fogja hozni a weboldal forgalmat és így a profitot.

Gyorsan összefoglalom ezeket a gyakori tévhiteket

  1. szakértőnek kell lened- Nem igaz
  2. a nagy cégek és weboldalak mindig előnyben lesznek. – Nem igaz
  3. a versenytársak léteznek és pont ezért nem kezdesz bele – Jó nagy mafla vagy, ha így gondolod
  4. gyorsan, sok pénzt fogsz keresni – Cáfolj meg! Aki mást mond Neked, az hazudik!
  5. a *Google Adsense elég ahhoz, hogy életképes legyen az online vállalkozásod – Igaz, hogy gyorsan lehet vele keresni, de keveset.

*Akár új látogatókat szeretnél weboldaladra vonzani, online értékesítéseidet szeretnéd növelni, akár több telefonhívást szeretnél kapni, vagy rá szeretnéd venni ügyfeleidet, hogy legközelebb is Nálad vásároljanak – a Google Ads erre tökéletesen segít, de ez egy hirdetési felület, ami kiadást jelent és nem bevételt.

6. Sok pénzbe kerül – Kinek mi a sok…vagy kevés ? A munkát így is úgy is bele kell tenned!

Iratkozz fel csatornámra. Szerezz vevőket és célközönséget-Niche kutatás és Piackutatás NboM Média és Marketing Youtube videó sorozat

Gyakori tévhitek- Hogyan keressek pénzt online?

Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!

Digitális Marketing Szakértő: Nagy Péter

Köszönöm, hogy elolvastad ezt a cikkemet is! Oszd meg másokkal a közösségi oldalaidon, hogy segíts Te is Nekik pénzt keresni az Interneten. Sok hasonló gondolkodású embert ismersz, akik szeretnének többet tudni, hogy milyen affiliate marketing ötletek, titkok és tippek vannak. Annak érdekében, hogy a digitális marketinged ne a szerencsén múljon (mert nincs is titok), hanem egy kitaposott úton, amin végigvezetlek , ami csaknem 15 éve dominál az online megjelenésemben. „Az információ kincs” Csodás napot kívánok Neked! Nagy Péter vagyok (többet rólam itt): Kreatív Média-Marketing és IT Megoldások Szakértője

Ez is érdekes lehet számodra

Hogyan keressek pénzt otthonról segítséggel. Tanulj sikeres emberektől

Hogyan keressek pénzt otthonról segítséggel. Tanulj sikeres emberektől

Hogyan keressek pénzt otthonról segítséggel? Tanulj  olyan emberektől, akik már sikeresek az otthoni pénzkeresésben! Mindig …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük