Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!
Hogyan lehet pénzt keresni Wealthy Affiliate vállalkozással
Hogyan lehet pénzt keresni Wealthy Affiliate vállalkozással

Hogyan lehet pénzt keresni Wealthy Affiliate vállalkozással

A sikeres online üzletedhez, hogy pénzt keress otthonodban egy rendszerre, folyamatra, képzésre van szükséged. Tisztában vagyok azzal, hogy ez az iparág tele van olyan cégekkel, melyek nem megbízhatók. Ezért fogom most megmutatni, hogyan lehet pénzt keresni Wealthy Affiliate vállalkozással. Az elmúlt 15 digitális marketing küldetésem az, hogy segítsek másoknak olyan módszerekkel, ami egy kicsit más, mint egy hagyományos online marketing.

Wealthy Affiliate platform képzésével bármikor képes leszel arra, hogy ezt a szakértelmi tudást bármikor felhasználhatod.

Nézd meg videómat is, amiben részletesebb információt adok arról, hogyan lehet pénzt keresni Affiliate marketing stratégia felépítésével és a Wealthy Affiliate Platform bámulatos eszközeivel.

 

Weboldalamon megmutatom neked, hogyan működik az otthoni pénzkeresés, a Te online sikered. Segítek neked kiaknázni a digitális marketingben rejlő lehetőségeket, hogy bevételét szerezz otthonról. Használd ki az Internet adta lehetőségeket, ami nagyon nagy ütemben “tör előre”

Néhány fontos információ, amire szeretnék rámutatni, mielőtt belekezdenél bármilyen otthoni pénzkeresési lehetőségbe.

 • Bárki tud pénzt szerezni otthonában és sikeres lehet online. Több milliárd ember használja az Internetet. Mindenki más irányban, más területen kezdi el online üzleti vállalkozását. Ami különbözik közöttük az, hogy milyen eszközöket, milyen platformot választ és milyen marketing stratégiát alkalmazz.
 • Előfordulhat, hogy kezdőként először túlterhelő lesz. Ne aggódj. Pont ezért vagyok itt, hogy lépésről lépésre megmutassam, hogy mi működik és hogyan? Az autóvezetést sem rögtön úgy kezdted, hogy rögtön beültél az autóba és elindultál valamerre.
 • Nincs szükséged korábbi online marketing tapasztalatra és informatikai tudásra. Minden megtanulható, nem kell, hogy online guru és technikai zseni legyél.
 • Sikered a tervezésen múlik. Mi is értek ezen? Minden, amit otthon csinálsz és minden egyes megtett lépésed hozzájárul a személyes otthoni pénzkeresés sikeredhez. Egy izgalmas digitális marketing tervezésen fogsz átmenni, ha megtanulsz, akkor később bármikor felhasználhatod és örökre megtérül a befektetett munkád. A sikered motorja a terv és egy rendszer kialakítása, ami működő stratégiát biztosít neked örökre.

A sikeres online üzleted néhány nagyon egyszerű lépésekből áll.

Bármelyik platformot, eszközt és céget is választasz, aminek segítségével pénzt fogsz keresni otthonról a következő folyamati ábrán mutatom meg.

sikeres online üzleted folyamata
Sikeres online üzleted folyamata

Rövid áttekintés, hogyan működik a folyamat, amivel sikeres leszel

 1. lépés: válassz egy területet, ami iránt érdeklődsz. Ez bármi lehet. Fontos, hogy ez az érdeklődés a szenvedélyed is egyben. Még azok is beletartoznak ebbe, amiben nincs személyes tapasztalatod az online világban, de mégis érdeklődsz iránta.
 2. lépés: Készíts el egy weboldalt. Ehhez szükséged lesz tárhely szolgáltatóra és domain névre. Ez bárhol lehet, csak arra vigyázz, hogy melyik tárhely szolgáltató céget választod és mennyibe is kerül az neked? Van-e ott 24/7 támogatás? Milyen gyorsan tölt be a weboldalad. Milyen méretű tárhelyet kapsz és milyen forgalmat tud “elviselni”, az-az hány weboldal látogatót tud kiszolgálni egyszerre lefagyás nélkül? Erről itt az “Ingyenes webtárhely és tárhelyek áttekintése” cikkemben részletesen beszélek majd.
 3. lépés: Weboldal látogatók bevonzása. Mindent megtanulsz erről, hogyan lehet weboldal látogatókat szerezni weboldaladra? Nagyon fontos, hogy az ingyenes weboldal forgalomra összpontosítunk. Az organikus kereséssel találnak rád teljesen ingyen. Hogyan találnak rá weboldaladra? Ezt megfogod tanulni. Profi niche- és kulcsszó kutatással és keresőoptimalizálással fényévekre lehagyod versenytársaidat. Itt már a piackutatásról olvashattál már fontos információkat: Hogyan találnak meg az Interneten? – Piackutatás
 4. Bevételszerzés otthonodból.  Ha már rendszeresen vannak weboldal látogatók a weboldaladon, így forgalom. akkor pénzt fogsz keresni online. 15 éves tapasztalatom során megtudtam, hogy több, mint 50 módon lehet pénzt keresni weboldalad online forgalmából és több, mint 1 milliárd terméket vagy szolgáltatást reklámozhatsz digitális marketinggel, illetve egyesszerűbb változatával az  affiliate marketinggel.

Három egyszerű jó tanács, hogy sikeres legyél bármilyen otthoni pénzkereséssel!

 1. jó tanács: Olyan marketing rendszerhez csatlakozz, ahol szakértők segítenek neked. Ha kérdezni szeretnél, akkor azonnal kapj válasz a problémádra! Ha segítségre van szükséged, kérdezd meg!

Pont ezért javaslom a Wealthy Affiliate Platformját, mert ott hozzáférsz  “edzőkhöz”. Vagy tőlem kérsz tanácsot, ha rajtam keresztül csatlakozol, de kérdezhetsz bárkitől, aki bent van a Wealthy Affiliate platformjában. több, mint százezer ember van jelen szakértőként, akik már évek óta keresnek pénzt affiliate marketinggel. biztos vagyok benne, hogy segíteni fognak neked. De hozzám is fordulhatsz bármikor, mert a platform így van kialakítva. Nézd csak meg, hogyan tudsz velem kapcsolatba lépni?

Ha segítségre van szükséged, kérdezd meg

 

2. jó tanács: Csináld is meg, amit megtanítunk Neked. A siker kulcsa maga a cselekvés. Bármennyiszer megnézheted és elolvastatod a képzést, ha nem teszed meg ezeket a lépéseket, nem dolgozol, akkor  nem fogsz sikerrel járni.

Nem kell megijedned. Ez a Te vállalkozásod. Induláskor három egyszerű lépést kell megtenned. Nem fogunk elárasztani bonyolult feladatokkal. Tölts néhány percet még Ma és kezd el ezeket a feladatokat. A képzés folyamatosan vezetni fog Téged. Megtudhatod, hogyan keress pénzt online és meg is válaszoljuk az összes felmerülő kérdésedet és problémádat. Pontosan megmutatjuk, hogyan kell csinálnod!

Bármikor visszatérhetsz a képzéshez, ráadásul az intelligens rendszer megjegyzi, hogy hol hagytad abba és ott folytathatod, ahol befejezted. Pont azért, hogy nehogy lemaradj a fontos információkról.

Látni fogod a folyamatos fejlődésedet.

Látni fogod a folyamatos fejlődésedet.. Csak rákattintasz és bármikor visszatérhetsz a képzéshez, ahol jártál

3. jó tanács: Mint láthatod a Wealthy Affiliate Platform teljes mértékben angol nyelvű. A képzéseket is angol nyelven láthatod (videók) és olvashatod. Mivel már kitapostam előtted az utat és megfelelő digitális marketing 15 éves tapasztalatommal tudlak támogatni, így segítenek neked abban, ha hozzám csatlakozol,  hogyan tudd magyar nyelven megnézni, hallgatni az angol nyelvű képzéseket. Ráadásul a gyorsítósávban külön magyar nyelvű (nem csak a Wealthy Affiliate Platform képzését), hanem komplett digitális marketing stratégiát is tanulhatsz, amivel teljesen kihasználhatod az online marketing, otthoni pénzkeresés rejtelmeit.

Természetesen a gyors startoláshoz és az azonnali pénzkereséshez egyenlőre hírlevél kampány és egyéb digitális marketing stratégiára nem lesz szükséged. Elég a gyorsítósáv kezdő képzésem és csatlakozás a Wealthy Affiliate Platformjához. Célom nem az, hogy online marketing guruvá válj, hanem minél hamarabb pénzt keress otthonodban egy általad kiválasztott piaci résben. Ha hozzám csatlakozol, akkor plusz  prémium képzést kapsz, amit itt a Wealthy Affiliate képzésén felül még-több kincs lesz számodra. Nem beszélve a Bónusz ajánlatomról 🙂

A gyorsítósav online marketing affiliate ,magyar nyelvű képzésemhez kizárógaz azok férnek hozzá, akik rajtam keresztül csatlakoztak a a Wealthy Affiliate-hez. Természetes vannak publikus információk is, mert szeretnék segítenie másoknak is, hogy pénzt keressen otthonában, de olyan tippeket és trükköket, amivel gyorsabban és profibban tudod elkezdnek az otthoni vállalkozásodat, csak is prémium tagok kapják meg tőlem.

Hogyan lehet pénzt keresni Wealthy Affiliate vállalkozással. Hogyan kezdjem el.

 1. Első lépés: Nézd meg a videómat fentebb, ha még nem tetted,  majd kapcsolódj be ebbe a fantasztikus közösségbe 7 napig INGYEN, a Wealthy Affiliate Platformba. Egy olyan közösségbe, akik törődik a Te sikereddel. >> Itt tudsz csatlakozni az INGYENES pénztermelő gépezetedhez << Egy komplett rendszert kapsz a kezedbe. Egy profi eszközparkot, képzést, amivel sikeressé tudod tenni az otthoni pénzkeresésesedet! 7 napig teljes hozzáférést kapsz hozzám, hogy bármikor kérdezhess, hogy megoldjuk a problémádat. válaszoljunk a felmerülő kérdéseidre!
 2. Második lépés: végezd el a fiókbeállításokat. A következő feladat az, hogy beállítod a Wealthy Affiliate fiókodat. A profilképed alatt NÉGY kör jelenik meg. Ezek ismertetik a kezdeti fiókbeállítás befejezésének lépéseit.
Végezd el a fiókbeállításokat, mert hiteles leszel a közösségen belül

 

A Wealthy Affiliate profil beállítása csak négy elemből áll:

1. Profilkép hozzáadása: bármi lehet, amit szeretnél, beleértve az alapértelmezett beállításokat is

2. Adj hozzá egy profilleírást. Ez is a Te döntésed.. Oszd meg magadról olyan információt, ami érdekel téged és talán arról, hogy miért vagy itt a Wealthy Affiliate-ben. Miért csatlakoztál. Milyen célokat tűztél ki magadnak?

3. Indítsd el az képzést. Ahogyan ígértem. Itt komoly képzés van. Nem hagyunk magadra.

4. Állítsa be a célokat. Itt állíthatsz be néhány „pénzkereső” célt magadnak a WA-ban. Ez nagyszerű hatással lesz a továbblépésre, de természetesen sokkal több eredményhez vezet.

Egyszerűen, kattints ezekre a körökre, hogy elindítsd a megfelelő elem beállítási folyamatát. Ha hozzá akarsz adni egy profilképet, rákattintasz a négy ikon közül az elsőre.

Ez nagyon egyszerű , de vannak bizonyos okok, amelyek miatt be kell fejezni a számlabeállítási folyamatot. Íme néhány előnye a fiók beállításának:

 • A közösség jobb kapcsolatokhoz vezet
 • A közösségen belüli „követőid” legalább 5-szörösére növekednek (bizonyos esetekben)
 • Az emberek hajlandó segíteni, ha van profilod
 • Hiteles leszel a közösségen belül
 • Megmutatod másoknak, hogy komolyan veszed a saját sikeredet!

Nézz körül és kezd el a többi Wealthy Affiliate tagjaival együtt az otthoni vállalkozásodat. Mivel nem egyedül vagy, így és sokkal több esélyed lesz a sikerhez, amit azonnal tapasztalni fogsz, amint belépsz. Ez nem történik meg minden nap.  Ez egy ritka pillanat, hogy a Wealthy Affiliate Platformon belül találkozhatsz már milliomos marketing-szakemberekkel, akik ebben közösségben vannak, ahol Te is, úgyhogy vedd ezt komolyan, és legalább profilodat töltsd ki (az embereknek fontos az első benyomásod rólad). Nekem is!

A céljaid fontosok, hogy elérd a saját elképzeléseidet és sikeredet, ezért azt javaslom, hogy ezeket a célokat korán állíts be. És ne aggódj, később úgy is valószínűleg új célokat fogsz kitűzni, amint haladsz előre!

Harmadik lépés: Ismerd meg a tagságodat. Ismerkedj a felülettel.

Ha INGYEN csatlakoztál, akkor jelenleg a starter fiókkal (membership) rendelkezel. Ez az online sikered egyik fontos startolási pontja. Nagyon sok hozzáférést kapsz a kezdő szintű tagsággal, de tudnod kell, hogy sokkal többet találhatsz a Wealthy Affiliate Platformban, mint gondolnád!

Ha készen állsz, hatalmas előnyei vannak a prémium tagságnak. Ma negyedik lépésed a sikered felé az, hogy egy pillanat alatt megismerkedj a prémium tagsággal, és hogy ez miben különbözik a Starter programtól, és megmutatom, hogy a Wealthy Affiliate miért a legmegbízhatóbb és legelismertebb platform az affiliate marketing (digitális marketing) világában az elmúlt 14 évben.

Itt láthatod az összes “lédús gyümölcsöt” a prémium csomagban

Jó kezekben vagy az NboM Média és Marketing weboldalán és a Wealthy Affiliate-nél. 🙂

 

Nézd meg, mit is jelent a Wealthy Affiliate premium lehetőséged
Hozd létre még ma saját wealthy affiliate fiókodat
Hozd létre még ma saját Wealthy Affiliate fiókodat.

Megígéred Nekem?

Szeretném, ha ma megígérnéd nekem, hogy adsz esélyt a Wealthy Affiliate számára. Tudom, hogy a múltban valószínűleg rossz tapasztalataid voltak az Interneten, és azt szeretném, ha hagynád, hogy bebizonyítsam Neked az ellenkezőjét!

Mi törődünk Veled, és jobban, mint gondolnád, Törődünk a személyes digitális marketing és Affiliate sikereddel

Megegyeztünk? 🙂

Ismét szeretném, hogy személyesen üdvözöljelek Téged az NboM Média -Marketing és a WA közösségben, és remélem, hogy segíthetek Neked az online sikered elérésében, ami messze meghaladja majd az elvárásaidat 🙂

Barátod,

Péter

Utóirat:. ha befejezted a lépéseket, egyszerűen ellenőrizd le őket lentebb, majd léphetsz a következő leckére. És ha bármilyen kérdésed van, kérlek írj az alábbi megjegyzésekben.

Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!

Digitális Marketing Szakértő: Nagy Péter

Köszönöm, hogy elolvastad ezt a cikkemet is! Oszd meg másokkal a közösségi oldalaidon, hogy segíts Te is Nekik pénzt keresni az Interneten. Sok hasonló gondolkodású embert ismersz, akik szeretnének többet tudni, hogy milyen affiliate marketing ötletek, titkok és tippek vannak. Annak érdekében, hogy a digitális marketinged ne a szerencsén múljon (mert nincs is titok), hanem egy kitaposott úton, amin végigvezetlek , ami csaknem 15 éve dominál az online megjelenésemben. „Az információ kincs” Csodás napot kívánok Neked! Nagy Péter vagyok (többet rólam itt): Kreatív Média-Marketing és IT Megoldások Szakértője

Ez is érdekes lehet számodra

Affiliate kiképzés: szakértőket hozunk létre, életre szóló jövedelemért

Affiliate kiképzés: szakértőket hozunk létre, életre szóló jövedelemért

Affiliate kiképzés angol és magyar nyelven is: szakértőket hozunk létre, hogy teljes életeden át passzív …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.