Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!
Hogyan lehetek elől a Google rangsorolásban, hogy pénzt keressek?
Hogyan lehetek elől a Google rangsorolásban, hogy pénzt keressek?

Hogyan lehetek elől a Google rangsorolásban, hogy pénzt keressek?

Hogyan lehetek elől a Google rangsorolásban, hogy pénzt keressek? Mert már jól tudod, hogy a tökéletes kulcsszavakra keresőoptimalizált tartalmad a Google első 10 helyezésébe rangsorolja és sok weboldal látogatót generál. Ez bevételt termel számodra!

De, hogyan találhatom meg a tökéletes kulcsszavakat? Hogyan lehetek elől a Google rangsorolásban?

Kicsit másképpen kell gondolkodnod, hogy megértsd annak jelentőségét, hogyan lehet a weboldalad a Google kereső első 10 találatának egyike. (SERP). A következőkben erről fogok beszélni, aminek az információs forrása az Affiliate Niche képzési oldalam

Az alacsonyan lógó gyümölcs megértése

Mi az “alacsonyan lógó gyümölcs” kulcsszó?

Ha még nem hallottál erről a kifejezésről, akkor ennek a leckének a végére nagyon jól megismered majd.

Hogyan lehetek elől a Google rangsorolásban. Az alacsonyan lógó gyümölcs megértése
Hogyan lehetek elől a Google rangsorolásban. Az alacsonyan lógó gyümölcs megértése

Lényegében az alacsonyan függő gyümölcs kulcsszó alacsony versenyű kulcsszó. A gyümölcsfához hasonlóan ez a kulcsszó a kisebb gyümölcs (kevesebb forgalmat bonyolít). Több van belőle a fa alatt, az-az bőségesen terem a fa alsó, könnyen ELÉRHETŐ részén. Ugyan így az alacsony versenyű kulcsszóból sokkal több van és sokkal kevesebben versenyeznek érte, mert a legtöbb ember (természetéből adódóan)  fa tetején lévő “nagyobb és szebb” gyümölcsért versenyez (a nagy forgalmú kulcsszavakért, amelyek sok weboldal látogatót generálnak).

Ennek a megközelítésnek az-az előnye, hogy rangsorokat szerezzünk a Google-ben és ezt sokkal könnyebben meg tudjuk valósítani, mintha versenyképesebb feltételeket követnénk.

Jellemzően egy vadonatúj weboldallal nehezebb bekerülni a Google kereső első oldalára egy adott kulcsszóval, oda ahol versenyképesebb kulcsszavakra optimalizált weboldalak vannak már, megelőzve azokat, eléjük kerülve. Ezért sokkal jobban jársz, ha az idődet és energiádat alacsony versenyű kulcsszavakra fordítod. Valójában ezt a stratégiát MINDIG lehet használni … olyan, amelyet újra és újra használok és korlátlan mennyiségű forgalomhoz vezethet.

Szeretném újra kihangsúlyozni a Google rangsorolás fontosságát:

A kulcsszavak segítenek neked úgymond “kiindulópontként”, hogy a Google kereső első oldalára kerüljön weboldalad

Ezért újra megismétlem ezt a folyamatot egy videóban és megmutatom neked, hogy személy szerint hogyan veszek fel egy meglehetősen új weboldalt és a Google kezdeti rangsorai nagyon szépen kullognak utánam.

Készítettem erről egy videót, amit a következő linken megtalálsz

Hogyan lehet egy adott kulcsszót rangsorolni alacsonyan függő gyümölcsökkel?

 

Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!

Digitális Marketing Szakértő: Nagy Péter

Köszönöm, hogy elolvastad ezt a cikkemet is! Oszd meg másokkal a közösségi oldalaidon, hogy segíts Te is Nekik pénzt keresni az Interneten. Sok hasonló gondolkodású embert ismersz, akik szeretnének többet tudni, hogy milyen affiliate marketing ötletek, titkok és tippek vannak. Annak érdekében, hogy a digitális marketinged ne a szerencsén múljon (mert nincs is titok), hanem egy kitaposott úton, amin végigvezetlek , ami csaknem 15 éve dominál az online megjelenésemben. „Az információ kincs” Csodás napot kívánok Neked! Nagy Péter vagyok (többet rólam itt): Kreatív Média-Marketing és IT Megoldások Szakértője

Ez is érdekes lehet számodra

Hogyan készítsem el weboldalamat, hogy online is jelen legyek?

Hogyan készítsem el weboldalamat, hogy online is jelen legyek?

Hogyan készítsem el weboldalamat, hogy online is jelen legyek, az-az hogyan keress pénzt otthonról? Profitáló …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük