Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!
Hogyan válasszuk ki a legjövedelmezőbb termékeket?
Hogyan válasszuk ki a legjövedelmezőbb termékeket?

Hogyan válasszuk ki a legjövedelmezőbb termékeket?

Ebben az oktatásban  nagyszerű ötleteket kínálok neked, mint Amazon affiliate marketing szakértő, hogy még sikeresebb legyél azzal, hogyan válasszuk ki a legjövedelmezőbb termékeket, amelyeket reklámozni fogsz nagyszerű niche weboldaladon.

Megtudhatod:

 • miért érdemes használni az Amazon Associates a niche weboldaladon?
 • hogyan lehet megtalálni a megfelelő termékeket és piaci réseket (niche) a népszerűsítésükhöz?
 • hogyan tudod megállapítani és meghatározni a Te piaci résedet?
 • ötletek nyereséges termékek kiválasztására, amelyek elősegítik a Te piaci résedet!

Miért érdemes használni az Amazon Associates Programot a niche weboldaladon?

Kiegészítve a Wealthy Affiliate Platformmal

De emellett előnyben részesítem a Wealthy Affiliate Platformot a nagyszerű képzése és marketing eszközei miatt
De emellett előnyben részesítem a Wealthy Affiliate Platformot a nagyszerű képzése és marketing eszközei miatt

Szerintem, Amazon az egyik legnagyobb piac a világon, és az Amazon Associates affiliate  marketing programja az első számú választás az affiliate marketing-szakemberek számára. De emellett előnyben részesítem a Wealthy Affiliate Platformot a nagyszerű képzése és marketing eszközei miatt. Függetlenül attól, hogy kezdő vagy profi affiliate marketinges vagy, biztos vagyok benne, hogy Te is sikeres leszel Amazon Associates-nél.

Ha neked szenvedélyed egy adott termék és niche és azt reklámozod az Amazonon, bizony-bizony, pénzt fogsz keresni otthonodban. A legjobb az egészben, hogy ha a két céget, az Amazon Associates affiliate és a Wealthy Affiliate rendszerét „egyesíted”, nagyszerű lehetőségek tárulnak fel elfőtted.

Rendszeres kifizetésekkel, könnyen használható eszközökkel (tárhely, domain, kulcsszó kutatás, niche kutatás, versenyelemzés, SEO) hihetetlen előnyökkel és magasabb konverziókkal növelheted kiegészítő jövedelmedet.

Az Amazon Associates programhoz való csatlakozás és a Wealthy Affiliate előnyei

 • Világos, könnyen követhető oktatás az affilate niche weboldal készítés / blog tartalomkészítés, a kulcsszó kutatáson át a jutalékok kereséséig lépésről-lépésre nagyon egyszerű üzleti modell, hogy pénzt keress otthonodban
 • Az Amazon cookie segít a jövedelemszerzésében, hiszen megjegyzi a vásárló adatait
 • Az Amazon megszerezte már az ügyfelek bizalmát, így nem kell győzködni senkit, hogy vásárolják meg a kívánt termékeket A niche weboldaladon keresztül az Amazon-tól.
 • Könnyen létrehozhatsz review blog bejegyzéseket affiliate linkekkel
 • Az állandó raktári készlet, az ügyfélszolgálat, a fizetések, a szállítást, tárhelyedet, domain nevedet, weboldaladat és a visszatéréseket mind az Amazon és a Wealthy Affiliate kezeli. Csak affiliate marketingszakértőként kell cselekedned, hogy a weboldal látogatókat az Amazonon webshop-ba irányítod. Hosszú távon jelentős kiegészítő jövedelmet keresel otthonodban. Amihez minden eszközt megkapsz!

A legnagyobb kihívás, hogy megtaláld a megfelelő termékeket és niche-t

Mégis vannak olyan kihívások, amelyeket Neked kell megküzdened. Blog bejegyzéseimben már olvashattad a piackutatás, niche kutatás részleteit. De mégis a legnagyobb kihívás az, hogy megtaláld a megfelelő termékeket, amelyeket reklámozol niche weboldaladon vagy blogodban.

Még szerencse, hogy a weboldalad felépítéséhez és a marketing stratégiához a Wealthy Affiliate is nagyban hozzájárul a Te sikeredhez. Ha ezeket az eszközöket külön-külön kellene megvásárolnod, hogy elindítsd vállalkozásodat otthonodból, akkor jó mélyen kell a zsebedbe nyúlnod. De ebben segít neked a Wealthy Affiliate Platform, hogy minden profi eszközt megkapj és ehhez még szakmai támogatást is nyújt a nap 24 órájában. Nem beszélve, hogy mentorodként (ha hozzám csatlakozol), akkor magyar nyelven kapsz képzést a gyorsítósávban és még + bónuszokat is, amiről itt olvashatsz.

Az Amazon affiliate jövedelmednek növelésének kulcsa Te weboldal olvasói és követői számára megfelelő termékek reklámozása. Ezért fogom Itt megmutatni Neked, hogyan kell kiválasztani a megfelelő termékeket, amelyeket reklámozhatsz a Wealthy Affiliate által üzemeltet szervereken készített niche weboldaladon vagy a blogodban.

Hogyan tudod megállapítani és meghatározni a Te piaci résedet, az-az a niche-t

Hogyan válasszuk ki a legjövedelmezőbb termékeket?

Na, most melyiket válaszd?

 • amiben jó vagy és szenvedélyesen szeretsz?
 • vagy olyannal foglalkozz, amivel pénzt is keresel?

Az én javaslatom az, hogy mindenképpen olyan niche-t válassz, amit valóban szenvedélyesen szeretsz és foglalkozol is vele.

Tippek nyereséges termékek kiválasztásához, amelyeket reklámozni kell a niche-ben

Íme néhány tipp, amely segít kiválasztani a legjobban jövedelmező termékeket a niche-ben. Hogy niche weboldalad blogod-ból több jutalékot kapj.

1. Legkeresettebbek termékek a niche-ben

Már tudod, hogy miben vagy jó és legeredményesebb. Már csak fel kell kutatnod az Amazonon elérhető termékeket ezzel kapcsolatban. (javaslom, hogy olvasd el a niche kutatás cikkeimet). Keress olyan termékeket, amelyek relevánsak az Te niche-edben, kiváló minőségű és jövedelmezőek, és nagy mennyiségben értékesítik.

A Wealthy Affiliate is segít Neked ebben a folyamatban, ha csatlakozol rajtam keresztül. Egyszerűen keresd meg termékkategóriát, amely a legjobban megfelel az Te niche-dnek. Például, ha van egy olyan niche weboldalad, amely a fashion-al foglalkozik, akkor menj fel amazon.com weboldalra és keresd meg a kategória szerinti lehetőséget, és válaszd a Women’s Fashion kategóriát. Használd a rendelkezésre álló szűrőket, hogy a Te niche-del releváns termékeket megtaláld.

 

Hogyan válasszuk ki a legjövedelmezőbb termékeket?
Hogyan válasszuk ki a legjövedelmezőbb termékeket?

 

A bestseller oldalon felsorolt ​​termékek népszerűsítése növeli annak esélyét, hogy weboldal olvasóid vásároljanak, ezáltal a Te jutalékod is növekszik. Nagyszerű képzések vannak ehhez a Wealthy Affiliate képzési platformjában, amihez bármikor csatlakozhatsz és INGYENESEN tesztelhetsz. Kipróbálhatod! Try Wealthy Affiliate Free, No Risk, and No Credit Card Required.

2. Örökzöld Niche termékek

Néhány termék örökzöld és több éven át értékesíthető. Most picit térjünk el a trendektől. Ha csak most kezded el a saját niche blogodat vagy weboldaladat építeni, akkor ajánlom figyelmedbe „Hogyan keress pénzt online kezdőként” cikkemet

Szeretnék neked felsorolni a legjobb niche ötleteket, de ne feledd, ezeket még „szűkítened” kell, hiszen óriási a verseny. Íme a legjobbak:

 • Gamning (játék, szerencsejáték) niche- Játssz pénzért
 • Fitness niche ( fitnesz-ez az, ahol szűkítenie kell még a fókuszt, hogy versenyben maradj)

Olyan életforma, amely a jó fizikai erőnlétet, a szív, a tüdő és a vérkeringés tartós teljesítő képességnek fejlesztését, az egészséges életmódot és az esztétikus külsőt helyezi előtérbe.

 • Photography niche -fényképezés
 • Beauty niche – Szépségipar ( ez is nagyon sok al-rést ad számodra-szűkítsd a piaci rést)
 • Fashion (Divat-rengeteg al-rést lehet találni, ami lefedi ezt a területet: kiegészítők, ruhák, cipők, sport, ruházat)
 • Pet niche- Cats ( Házi kedvenc – Ez potenciálisan hatalmas forgalmat hoz a SEO és a Pinterest oldalán)
 • Religion niche – Vallás
 • Business niche ( Üzleti- mint például a fitnesz niche-eben, itt is szűkítenie kell a piaci rést)
 • Tech niche-például: technológia, software, gadgets (erre építhetsz talán a legörökzöldebb tartalmat blogodban 🙂

3. Nagyon közkedvelt, keresett Amazon termékek

Nagyon közkedvelt, keresett Amazon termékek-drone with cameraA keresett termékek megtalálásának egyszerű módja a reviews ellenőrzése. Azok a termékek, amelyek nagy mennyiségű reviews kapnak (legalább 50-100), jó termékeknek tekinthetők, amelyek valószínűleg többet árusítanak.

 

A felülvizsgálatok számának ellenőrzésén kívül nem árt ellenőrizni dátumát. Ez képet adhat a termék eladási gyakoriságáról, és meghatározhatod, hogy valószínűleg a termék most eladható, vagy csak trend.

 

4. Tudd meg, mit hirdetnek a versenytársaid

Versenyelemzés és rangsorolás a SEO számára. Elemezd SEO versenytársaidat.

Időnként a SEO versengés legjobb módja az, ha megértjük, mit csinál a versenytársad, és meghatározzuk, hogy mely „rangsorolási tényezők” járulnak hozzá rangsorolásukhoz. Ez könnyen meghatározható a Jaaxy-ban található “Search Analysis” algoritmussal, amely figyelembe veszi az összes keresés eredményeit és feltárja, hogy mit csinálnak a rangsorolt ​​weboldalak.

Így azt is megtudhatod, hogy mit is hirdetnek a versenytársaid. Rengeteg nagyon drága kutató eszköz létezik a piacon, de egyik sem tud segíteni annyit, mint a Jaaxy versenytárs elemző modulja. Amit pont az affiliate niche marketing szakembereknek találtak ki.

Itt, ki is próbálhatod

Próbáld ki és teszteld bátran. Ez nem zsákbamacska!

Írd be a kifejezést

5. Keresd meg, hogy mivel keresnek sok pénzt versenytársaid

Az eredmények készen állnak, ha beírsz egy kulcsszót,  de ahhoz, hogy azonnal megnézhesd, hozz létre egy ingyenes starter fiókot.

Hozz létre kezdő fiókodat azáltal, hogy megadod az adataidat. Csak néhány másodpercre vagy a világ legjobb kulcsszavaitól- és piaci rések kutatási csomagjától. Próbáld ki és teszteld bátran.

Szeretnél hihetetlen sikerrel belépni egy új piaci résbe anélkül, hogy időt kellene költenie komplex és bonyolult piaci és versenytársak kutatására?

Ez a realitás a Jaaxy-n belül, mivel bármilyen sikeres weboldalt megtervezhetsz, a kulcsszó sűrűségét, a meta címkéket, az alexa rangot, a tartalmi betekintést és a backlink betekintést. Ahhoz, hogy sikered legyen, először meg kell értened, hogy versenytársaid miért sikeresek!

6. Keresd meg Long-Tail kulcsszavakat, amelyek szerepelnek a blog tartalmaidban

Íme egy gyors tipp: A „for” képző szó használata egyszerű módja annak, hogy Long-Tail Keywords (hosszú farok kulcsszavak) találj a niche-ben.

Például: „best drone camera for”

Például: „best drone camera for”

Ez képet ad az összes többi kulcsszóról, amelyet a tartalomban megcélozhatsz. De tudok még jobbat számodra!

Néha, amikor kutatást végzel, ez nem könnyű. Ha már megnézted az ezzel kapcsolatos blogbejegyzéseimet és videóimat, akkor láthattad, hogy eszköz nélkül nem igazán lehet kulcsszavakat keresni. Vettük az egyik legerősebb kutatási technikát és automatizáltuk azt. Vegyél fel minden keresési kifejezést vagy csak egy egyszerű kifejezést, és gyorsan felépítheted abból az ábécé szerinti listát vagy keresési kifejezési változatokat. Az egyik keresésből szó szerint 100 fantasztikus kulcsszó lesz, amelyeket felhasználhatsz keresőoptimalizálás vagy PPC kampányaidhoz.

Kutass, értékelj, uralkodj

100 000 örökzöld niche van előtted, amelyek már beértek a szedéshez.  Alacsonyan lógó gyümölcsöket csak szüretelned kell. Jaaxy büszke arra, hogy intelligens új módszerekkel fedezze fel a piaci réseket. A legfrissebb trendek kipróbálásától kezdve a releváns, mégis különféle keresések felfedezéséig, másodpercek alatt új lehetőségeket találhatsz a Jaaxy segítségével.

Próbáld ki és teszteld itt ezt nagyszerű Niche kutató eszközt!

Használd fel arra, hogyan válasszuk ki a legjövedelmezőbb termékeket.

Próbáld ki és teszteld bátran. Ez nem zsákbamacska!

Írd be bátran a kifejezést fentebb

Következtetés:

A megfelelő termékek megtalálása a sikered kulcsa

Amazon-partnerként több millió termékhez férhetsz hozzá az Amazon piacán. A Te sikered nagyban függ az általad reklámozott termékektől. Használd bátran az itt felsorolt ​​tippeket, ötleteket egy affiliate niche weboldal vagy blog felépítéséhez, és válassz olyan termékeket, amelyek valószínűleg vonzzák a célközönséget. Többet fogsz eladni, ezáltal pedig növekedni fog a jutalékod.

Az eszközöket megkapod, hiszen weboldaladat felépítheted percek alatt a Wealthy Affiliate Platformjával és a kulcsszó és niche kutató eszközöket is kapod automatikusan. MINDEN egy helyen! Már csak el kell döntenéd, hogy melyik piaci rést választod és melyik céggel lépsz kapcsolatba, hogy termekéit jutalékért cserébe értékesítsd. Javaslom neked az Amazon Associates programot. egy nagyszerű lehetőség, hogy pénzt keress otthonodban!

Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!

Digitális Marketing Szakértő: Nagy Péter

Köszönöm, hogy elolvastad ezt a cikkemet is! Oszd meg másokkal a közösségi oldalaidon, hogy segíts Te is Nekik pénzt keresni az Interneten. Sok hasonló gondolkodású embert ismersz, akik szeretnének többet tudni, hogy milyen affiliate marketing ötletek, titkok és tippek vannak. Annak érdekében, hogy a digitális marketinged ne a szerencsén múljon (mert nincs is titok), hanem egy kitaposott úton, amin végigvezetlek , ami csaknem 15 éve dominál az online megjelenésemben. „Az információ kincs” Csodás napot kívánok Neked! Nagy Péter vagyok (többet rólam itt): Kreatív Média-Marketing és IT Megoldások Szakértője

Ez is érdekes lehet számodra

Affiliate kiképzés: szakértőket hozunk létre, életre szóló jövedelemért

Affiliate kiképzés: szakértőket hozunk létre, életre szóló jövedelemért

Affiliate kiképzés angol és magyar nyelven is: szakértőket hozunk létre, hogy teljes életeden át passzív …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.