Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!

Jaaxy Kulcsszó kutatás és Niche keresés

A Jaaxy az iparág egyetlen kulcsszó- és kutatási platformja, amelyet affiliate marketing szakemberek fejlesztettek ki affiliate marketing szakemberek számára. Hihetetlenül sok olyan folyamat van, amely nagyon időigényes az üzleti vállalkozás szempontjából. A kulcsszó- és versenykutatás most már ezzel az eszközzel könnyebb és áttekinthetőbb lehet!

A versenyed a Jaaxy-val kezdődik!

Más eszközökkel bonyolult és költséges lehet a kutatás

Ha figyelemmel kíséred a kulcsszó kutatás és niche kutatás cikkeimet és YouTube videóimat NboM csatornámon, akkor már tudhatod, hogy mennyi eszköz és milyen árakon érthető el, hogy felkutasd a legjobb kulcsszavakat, a legjobb piaci réseket és átvilágítsd a versenytársaidat.

A Jaaxy segítségével a világ legfejlettebb, mégis hasznos platformját kapod a kulcsszó, a weboldal, a verseny és a piackutatás minden szempontjának kezelésére.

Kulcsszó bőség!

Ha több, mint 500 millió “vadonatúj” keresési kifejezést keresnek minden nap, fontos, hogy legyen egy kulcsszó kutatás eszközöd, amely pontos forgalmat, versenyt és domain betekintést kínál több milliárd kulcsszóba. Jaaxy az-az eszköz a sok közül, amit használhatsz.

A Kulcsszó-kutatási eszköz segítségével gyorsan felfedezheted az egyedi, forró és érintetlen kulcsszavakat, amelyeket akkor használhatsz, ha új magasságokba kívánod vezetni keresőoptimalizálás (SEO) és PPC „Pay per Click” , az-az kattintás alapú fizetés kampányaidat.

Milliónyi piaci rések (niche) online verseny nélkül

Még nem foglalt és felfedezetlen piaci rések vannak, csak tudnod kell megtalálni azokat!

Szó szerint milliónyi niche van online, amelyek közül nagyon kevés vagy  egyáltalán nincs még verseny. A Jaaxy-on belüli niche ötleteket, Affiliate kereséseket és az “Alphabet Soup” platformjai valódi betekintést nyújtanak Neked a vadonatúj piaci résekbe anélkül, hogy piszkos munkát és kemény kutató munkát kellene végezned. Időt és pénzt megspórolva számodra!

Akár új üzleti ötletet keresel, akár bele akarsz mélyedni a meglévő niche marketing mélyebb bugyraiba, a Jaaxy lesz az egyik digitális eszközöd ehhez.

A verseny legyőzéséhez többet kell tudnod, mint a többiek.

Nem tudok jobb szót ehhez, hogy a Jaaxy megengedi, hogy “kémkedj” a versenytársaid után, és megvizsgáld, hogy MIÉRT az Ő weboldalaik rangsorolódnak a Google-ben, az-az, hol vannak rangsorolva, és tiszta képet, adatokat kapsz a saját weboldaluk tartalmi struktúrájáról, meta címkéiről, tartalomminőségéről és hosszáról, linkek, hirdetési elhelyezések, valamint egyéb információk, amelyekkel nem akarsz versenyezni, hanem Te fogsz rendelkezni olyan adatokkal, ami sima és egyszerű információt, versenyképességet fog nyújtani Neked.

SiteRank egy álom SEO  funkció

A SiteRank a Jaaxy számára exkluzív platform, amely lehetővé teszi, hogy minden rangot figyelhessen és követhessen a Google, a Yahoo vagy a Bing minden weboldalán!

Te képes leszel arra, hogy nyomon kövesd az ingadozásokat, és automatikusan értesítést kapsz, ha rangsorolási mutatókat érsz el a Google-ben, a Yahoo-ban vagy a Bing-ben. Ez egy igazi SEO álom eszköz, és nélkülözhetetlen az affiliate marketing, internetes marketing-szakemberek, blogtulajdonosok, helyi marketing-szakemberek és online kereskedők számára.

Hihetetlenül értékes domain portfóliók készítése.

Egy egyszerű domain névvel 100, 1000 és néha millió dollárt is kereshetsz. Egyetlen egy domain. A jó minőségű, márkás domain nevek hiányoznak még a piacról, és mint bármely típusú ingatlan, egy domain tulajdonosa lehetsz, amit bármikor eladhatsz.

A Jaaxy domain-ben a domain keresés funkcióval 100 kiváló minőségű .com, .net és .org domaint (a legértékesebb) fedezheted fel minden elvégzett kulcsszóval vagy helyi marketing kereséssel.

 

Regisztrálj és 30 keresést kapsz

Hozz létre egy starter fiókot teljesen ingyen itt >>

De ki is próbálhatod itt lentebb és keress egy elképesztő kulcsszót.

Az eredmények készen állnak, ha beírsz egy kulcsszót,  de ahhoz, hogy azonnal megnézhesd, hozz létre egy ingyenes starter fiókot.

Hozz létre kezdő fiókodat azáltal, hogy megadod az adataidat. Csak néhány másodpercre vagy a világ legjobb kulcsszavaitól- és piaci rések kutatási csomagjától.

Teszteld, próbáld ki! Ez nem zsákbamacska!

Figyelem:

ha rajtam keresztül csatlakozol a Jaaxy kulcsszó kutató eszközhöz a  linkemen keresztül, akkor magyar nyelvű ingyenes képzést kapsz Tőlem. A képzésről a gyorsítósávban kapsz több információt.

Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!