Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!
Ha eddig nem sikerült réspiacot találnod, akkor a jó hírem az, hogy most biztosan
Jövedelmező niche ötletek weboldaladhoz

Jövedelmező niche ötletek weboldaladhoz

Ebben a bejegyzésben az eBay-t és az Alibaba-t használjuk, hogy niche-t találj magadnak. Az eBay és az Alibaba valóban óriási e-kereskedelmi weboldalak, ezért használd is fel,  jövedelmező niche ötletek megszerzéséhez , ahogyan az Amazon-on is néztük korábban. Az eBay folyamatosan fejlődik az aktuális trendekhez igazodva.

Jövedelmező niche ötletek weboldaladhoz az eBay és Alibaba e-kereskedelmi weboldalakról

Az eBay-en is azokat a termékeket szeretnénk megtalálni, ami a Te szenvedélyes témádat átöleli. Ha bármelyik kattintasz, akkor mélyebben is megnézheted a kategóriákat. És látni fogod az egyes termékeket, amelyeket népszerűsíthetsz a saját szenvedélyes témádban és egyedi, valóban egyedi tartalmat hozol létre ezekkel kapcsolatban.

Számos széles körű kategória szerepel a listában
Számos széles körű kategória szerepel a listában

Számos széles körű kategória szerepel a listában. Kattints bármelyikre, hogy mélyebben kutass. Menjünk bele például a „motors” A bal oldali navigációs sávban vannak alkategóriái és itt több alkatrészek és kiegészítők találhatók. Gumiabroncsok, fékek, felfüggesztés, lámpák és motorkerékpár-alkatrészek. Kattints a motorkerékpár-alkatrészekre. Mint láthatod kismillió alkatrész van. A bal oldalon újra még több alkategóriát láthatsz. Ezek már kezdenek közeledni a Te piaci résedhez, amivel könnyen felépíthetsz több Niche-t is tartalmazó website-ot ezen alkategóriára építve.

 

Most válasszuk ki a Fashion-t.  A bal oldalon több alkategória szerepel. Bármelyik közül választhatsz, ha mélyebbre szeretnél ásni az alkategóriákban. Lépjünk be a shoes alkategóriába, és látni fogod, hogy rengeteg niche-ötletet találsz.

Kattints a  Women’s Shoes -ra, és mint láthatod, több mint harminckét millió egyedi termék található ebben az alkategóriában is. A női cipők köré könnyen építhetsz egy Niche website-ot. Rengeteg termék van, amit értékesíteni tudsz weboldaladon, de javaslom, hogy ne legyél nagy versenyben szűkítsd a rést a Women’s Heels alkategóriára!

Célunk az, hogy ötleteket hozzunk létre, amit az Amazon termékei között is megfogsz találni.

Nézzük meg az Amazon-on a Women’s Heels. Mint láthatod, több mint, 90,000-et talált ebben a kategóriában. ELÉG LESZ A KUTATÁSHOZ? ? Természetesen!

Amazon.com női magassarkú cipő - 4 Csillag és felett
Amazon.com női magassarkú cipő – 4 Csillag és feletti értékelésekkel

Niche kutatás és Piackutatás (Szerezz vevőket és célközönséget) YouTube listámban is megnézheted

#9. 5 rész. Niche kutatás profitáló weboldalhoz

 

Hasonlóképpen, az alibaba.com nagyszerű forrást jelenthet a niche-ötletekhez.

A világ egyik legnagyobb online vállalata, a maga 500 millió vásárlójával. A forgalma minden negyedévben csúcsot dönt, és a tőzsdén is remekül teljesít.

A cég túl nőtt a kínai kereskedelmen. Igaz, maga a portál kínai, de éppúgy találunk itt indiai, dél-koreai, és egyéb más nációjú eladókat, akik saját termelésű termékeiket próbálják piacra dobni. Ez nekünk csak jó, hiszen Globális üzletünknek a verseny csak kedvez ?

A kezdőlapon megtekintheted a kategóriák részleges listáját, de, ha az „All Categories” hivatkozásra kattintasz, akkor egy másik, teljesebb listát tartalmazó oldal jelenik meg. Minden kategória mellett láthatod az ebben a kategóriában felsorolt ​​termékek számát.

Alibaba termék ötletek és piaci rés kategóriák
Alibaba termék ötletek és piaci rés kategóriák

És ha rákattintasz a „View More” gombra  , az egyes kategóriákon belül megtekintheted az összes alkategória teljes listáját. Könnyen felépítheted akár több piaci rést is tartalmazó weboldaladat ezen alkategóriák köré építve. Azért vigyázz, mert még ez is nagyon tág téma, TESSÉK SZŰKÍTENI A RÉST!

 

Nagyszerű Niche ötletek magazinok, folyóiratok, filmsztárok és sportolók felhasználásával weboldaladhoz

Ha eddig nem sikerült réspiacot találnod, akkor a jó hírem az, hogy most biztosan

Miért érdemes a magazinokat figyelni? A magazinok is a piacból élnek és ezért termékeket vagy szolgáltatásokat reklámoznak. Azt reklámozzák, amire épen a jelen trendekben érdeklődnek az emberek és legjobb esetben is ugyan úgy egy adott piaci résen belül részesülnek a nyereségből.

Lépjünk be a magazines.com weboldalára. Az oldal tetején lévő menüből válasszuk a Men’s kategóriát. A bal oldalon láthatod, hogy milyen kategóriák vannak.

 • Men’s (214)
  • Auto (50)
  • Men’s Fitness (10)
  • Men’s Interests (32)
  • Outdoor (59)
  • Sports & Athletics (28)
  • Weaponry (15)
Férfi kedvezmények és ajánlatok Magazines.com weboldalról
Férfi kedvezmények és ajánlatok Magazines.com weboldalról

Ezek a kategóriák nagyon tág halmaz kategóriák, amiben sok-sok alkategóriák vannak. Kattints az „outdoor” kategóriára. Most láthatjuk azon magazinok listáját, amiben megtalálhatod a Te niche ötletedet.

Azért szeretném felhívni még egyszer a figyelmedet:

arra, hogy itt olyan alkategóriák vannak, mint a bowhunting, RifleShooter , szabadidős sport magazin, amely az olvasók számára betekintést nyújt a vadászathoz, a halászathoz és még sok máshoz. „Field & Stream” golf, síelés és még sok más, melyek még „széles-tág” piacot jelent számodra, amivel nem tudsz versenybe szállni weboldaladdal.

Nagyszerű Niche ötletek magazinok, folyóiratok, filmsztárok és sportolók felhasználásával weboldaladhoz

 

De kiindulási pontnak tökéletes, hogy megtaláld azt, ami érdekel téged és ez után megnézzed az Amazon-on vagy a Google Adwords kulcsszótervezőjében. Mélyebbre tudsz már „ásni” és további kutatásokat végezhetsz.

Nézzük meg most az összes olyan kategóriát, amelyet ezen oldalon felsoroltak. Kattints az összes kategória gombra. ” All Categories ” . Itt már sokkal több kategória jelenik meg. Kattints a Browse All Categories gombra. Láthatod, hogy mennyi-mennyi hatalmas kategória van még, amelynek több ezer terméke van az Amazon-on.

Például nézzük meg 2012-es című filmet.

A népszerű tévéműsorokat, szuperhős filmeket és még más népszerű filmes karaktereket is felhasználhatod,

hogy sok-sok piaci résre bukkanhass – olyan helyeken, ahol egyébként soha nem gondoltad volna, hogy keresgélj!

Például nézzük meg 2012-es című filmet.

Ha túlszeretnél élni egy természeti katasztrófát, akkor mi az, amivel foglalkoznak az emberek? Természetesen a survival gear! Rálehet építeni egy tökéletes Niche weboldalt, hiszen nagyon sok pénzt költenek erre.

Nézzük csak meg az Amazonon, hogy mit is találunk ezzel kapcsolatban? „survival gear

 

De, ha már mozifilmek, akkor nézzük csak meg, hogy van-e niche az egyik legsikeresebb sorozatnak, a  Star Wars filmnek?

A Star Wars az egyik legsikeresebb filmes koncesszió a világon. Keressünk rá a „star wars” kulcsszóra. Előre szolok, nehogy elszámold a nullákat ? ötvenezer ezer termék. Gondolom, hogy te is szeretnél részesülni ebből a tortából.

Ne feledd, itt is a piaci rést kell megtalálnod. Ne akarj minden Star Wars-os terméket eladni. Nem fog menni. Hidd el, óriási verseny van rá kint az Interneten, de ne aggódj, mert pont ezért szükséges a Niche kutatás és a kulcsszó kutatás.

Nem hiába mondtam és mondom most is, ha rossz Niche- és kulcs-szóra építesz, akkor a hónapok alatt erre épített befektetett munkád elvész.

Pláne, ha a Google keresési algoritmusát upgrad-eli. A SEO-ban meglátod, hogy mivel is jár ez, ha mondjuk van 50 website-od, kb. ötezer blogbejegyzésed, amit már nem fogsz újra optimalizálni az új algoritmushoz, mert egyszerűbb egy teljesen új weboldalt felépíteni, egy új domain-re, új tartalmakra.

Amúgy is mindig új tartalmakat kell létrehoznod (6 havonta a regéiket is újítani). Alkalmazkodni kell a legújabb technikához, trendekhez. Aki nem halad a korral, az lemarad a versenyben. Ma már nem elég elkészíttetned egy honlapot „oszt jó napot…”….nem elég egy Facebook oldal, amit sokan alkalmaznak weboldalak helyett. Nekik mélyen a zsebükbe kell nyúlni, ha a Facebook-on lévő rajongói láthassák azt, amit kitesznek az idővonalukra, mert a Facebook dönti el, hogy mit lássanak és mit nem.

Tehát…REKLÁMOZNOD KELL. Most kérdezem én…NEM JOBB EGY PROFIN FELÉPÍTETT, KERESŐOPTIMALIZÁLT weboldal, amire rátalálnak ingyen a keresők a Google-ben? Természetesen, ettől még a Facebook hirdetéseket nem úszod meg, de nem kell Több ezres, többmilliós követőket szerezned, hogy a blogodra irányítsd az olvasókat és ezzel a potenciális vevőket. A komoly tartalmaké a jövő és nem a lájkvadász Facebook oldalaké.

Következtetés:

Tehát minél több profitable niche ideas  tudunk előállítani, annál alaposabb lesz a kutatásunk. Megfogod találni Te is a saját piaci résedet. Ha kell, akkor a hírességek nevének felhasználásával. A népszerű filmcsillagok és sportolók nevét is használhatod a Niche-el kapcsolatos ötleted létrehozásához.

Látunk hirdetést az edzés tervekről, edzés kiegészítő termékekről, DVD-k, filmek, plakátok, képeslapok, pólók és így tovább. Ezek mindegyike potenciális jelölt lehet piaci fülkédnek. Simán feltudsz építeni egy webhelyet a DVD filmekről, filmek,  plakátokról, poszterek vagy pólók köré.

Fali plakátokat, könyveket látunk, naptárak és így tovább.

Parfümöket, pólókat, könyveket, teniszütőket, plakátokat és így tovább. Amint azt korábban említettem, ezek mindegyike potenciális niche-t jelenthet a weboldaladon. Nem kell Maria Sharapováról létrehozni egy webhelyet, de létrehozhatsz egy webhelyet a teniszütőkről, plakátokról és így tovább.

 

Láthatod, hogy hétezer találat van ebben a pillanatban. Az első dolog, amit itt láthatsz az a Bedding Sets. ? Lehet, hogy a „takarók” „ágyneműk” potenciális rést képezhetnek? Természetesen!

 

 

Lehet, hogy a „takarók” „ágyneműk” potenciális rést képezhetnek
Lehet, hogy a „takarók” „ágyneműk” potenciális rést képezhetnek

Keressük az Amazon-on a „throw blankets” kulcsszóra. A keresés, annyi eredményt hoz, hogy nem is hinné az ember! Negyvenezer találat. Tehát a takarók nagyszerűek lennének, mint piaci rés, de nyilván további kutatásra van szükségünk, de ebben a szakaszban csak potenciális ötleteket generálunk.

 

 

Tehát a takarók nagyszerűek lennének, mint piaci rés, de nyilván további kutatásra van szükségünk
Tehát a takarók nagyszerűek lennének, mint piaci rés, de nyilván további kutatásra van szükségünk

Minél több ötletet tudunk generálni, annál alaposabb lesz a kutatásunk,

Ez az alapja az egész Affiliate Marketing, otthoni pénz keresési stratégiádnak.

Remélhetőleg megtalálod a saját témádat, ötletedet, amivel szeretnél foglalkozni. Azok az emberek, akik ezeket a termékeket állítják elő és forgalmazzák a hírességek nevével, már sok kutatást végeztek. Tudják, hogy mit kell értékesíteni! Folyamatosan tanulmányozzák a piacot, és évente több millió dollárt költenek kutatásra és piackutatásra. Tippeket „elszedjük” tőlük, ami nem baj, hiszen Te is értékesíteni fogsz az Amazonon keresztül és hozzájárulsz a profitokhoz. Ezzel a módszerrel a kutatással és az Amazon szakértelmével előnyt élvezel. Használd ki bátran!

És itt még nincs vége, ha eddig nem lettél lelkes, akkor most az leszel. A következő bejegyzésben megmutatom,

hogyan szerezz 5 perc alatt 100 piaci rés ötletet

és olyan keresési módszert is megmutatok, amiről senki sem beszél.

Niche kutatás és Piackutatás (Szerezz vevőket és célközönséget) YouTube listámban is megnézheted

#10. 6 rész. Niche kutatás profitáló weboldalhoz

Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!

Digitális Marketing Szakértő: Nagy Péter

Köszönöm, hogy elolvastad ezt a cikkemet is! Oszd meg másokkal a közösségi oldalaidon, hogy segíts Te is Nekik pénzt keresni az Interneten. Sok hasonló gondolkodású embert ismersz, akik szeretnének többet tudni, hogy milyen affiliate marketing ötletek, titkok és tippek vannak. Annak érdekében, hogy a digitális marketinged ne a szerencsén múljon (mert nincs is titok), hanem egy kitaposott úton, amin végigvezetlek , ami csaknem 15 éve dominál az online megjelenésemben. „Az információ kincs” Csodás napot kívánok Neked! Nagy Péter vagyok (többet rólam itt): Kreatív Média-Marketing és IT Megoldások Szakértője

Ez is érdekes lehet számodra

Hogyan keressek pénzt otthonról segítséggel. Tanulj sikeres emberektől

Hogyan keressek pénzt otthonról segítséggel. Tanulj sikeres emberektől

Hogyan keressek pénzt otthonról segítséggel? Tanulj  olyan emberektől, akik már sikeresek az otthoni pénzkeresésben! Mindig …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük