Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!
Keress pénzt Niche weboldalakkal
Keress pénzt Niche weboldalakkal

Keress pénzt Niche weboldalakkal

Ezen az oldalon fogod látni, hogy pontosan hogyan építhetsz Niche oldalakat, amelyek több száz vagy akár több ezer dollár jutalékot generál Neked minden hónapban? Keress pénzt Niche weboldalakkal Te is otthonról!

De most röviden leírom, hogyan működik a digitális marketing rendszere

Ahhoz, hogy termékeinket és szolgáltatásainkat eladhassuk és hogy az emberek elolvassák vagy megnézhessék tartalmainkat, követni kell 4 lépést.

1. Első lépés a célközönséged megtalálása

Tudni akarod, hol van a célközönséged. Ez rengeteg időt, pénzt és energiát fog megspórolni Neked. A tartalmad megfelel-e a közönség igényeinek? Ez az a tartalom, amit a Niche közönséged keres? Ez egy olyan téma, ami tényleg érdekli az embereket? Határozd meg üzletedet, termékedet és célközönségedet.

2. Második lépés

Vonz be a célközönségedet. Más szóval, szeretnéd megragadni a figyelmüket. Ehhez tartalmakat hozunk létre, majd megosszuk a közösségi médiákon. Hozz létre hosszútávú kapcsolatot ezekkel az emberekkel és tartsd is meg őket feliratkozásokkal, különböző marketing rendszerekkel.

Majd ezután értékesítheted számukra termékedet.

Nem számít, mennyire jó a tartalmad, ha a közönséged nem reagál rá, ha nem érdekli, és nem foglalkozol az Ő problémáikkal!

3. Harmadik lépés, hogy keress pénzt Niche weboldalakkal

Reklámozás. Most a célod, hogy termékeidet vagy szolgáltatásaidat értékesítsd, hiszen végső soron a pénz megteremtése a cél! Nem mindegy, hogyan és hol értékesítünk!? Ehhez készítünk Niche weboldalakat, amit Te is megtanulhatsz ezen a csatornán.

És miután ezeket a lépéseket megtetted máris sikeres leszel. De van egy 4. lépés. ami elválasztja az átlagos embert a digitális marketing szakértőtől. Ez lesz az otthoni bázisunk, ahol az összes varázslat megtörténik, és ez ahhoz vezet, hogy többet teremtsünk azzal, ami már működik.

4. lépés. A működő stratégia

Google Analytics és más platformon való elemzések. Megtanulod, hogyan készíts értékes BLOG tartalmakat. Ami azt jelenti, hogy többet fogsz eladni, és több pénzt fogsz csinálni a végén, mint, amennyit gondolnál! Tehát az, hogy kezdőként indulva sikeres digitális marketing szakértővé válsz. Szükséged lesz egy komplett platformra, amiben minden eszközöd: weboldal tárhelyed, kulcsszó kutató eszközöd, képzés, keresőoptimalizálás és még sorolhatnám, MEGKAPOD EGY HELYEN!

A gyorsítósáv előnye

Mindenki, aki az én csapatomhoz csatlakozik és rajtam keresztül építi és keress pénzt az egyik online Affilate rendszerrel, előnyben részesülnek, az-az

  • van egy gyorsítósáv információs tartalmi kurzus itt a weboldalon, Youtube csatornámon, ami publikus, de nem közvetlenül és részletesen kidolgozva segít neked
  • és van egy másik információs Facebook oldal, amit csak kizárólag azok érnek el, akik hozzáférést kapnak a zártkörű Facebook csoportunkhoz. Ebben a gyorsítósávban részletesebb, kidolgozott információt és segítséget kapsz, hogyan keress pénzt otthonról, vagy bárhol a világon digitális marketing segítségével és közvetlenül tőlem kérdezhetsz a Te saját üzleted építéséről!

Itt tudsz feliratkozni a zártkörű Facebbok csoportra

A zártkörű NboM Média és Marketing Facebook csoporthoz csatlakozásának feltételei

  • követed, az-az lájkolod (tetszik gomb megnyomásával) az  NboM Média és Marketing Facebbok oldalamat
  • csatlakoztál valamelyik Affiliate Programhoz közvetlenül rajtam keresztül, az-az az én URL linkemen keresztül (amiért utánad jutalékot kapok). Ha nem vagy biztos, hogy jó linkre kattintottál, akkor inkább kérdezz bátran elérhetőségeimen! Mert, ha nem rajtam keresztül csatlakozol, akkor nem tudok sajnos neked segíteni :(. Időt és energiát szánok azokra, akik bíznak bennem. Nem pazarolom a maradék időmet és energiámat azokra, akik nem hozzám csatlakoztak.
  • olvastad és hozzászólsz valamelyik bejegyzésemhez (építő kritikával, kérdésekkel, értékes információkkal fűszerezve) olyan email címmel, amivel regisztráltál az ingyenes Gravatar oldalon. (valódi avatar képet tölts fel magadról. Élethű, nem hamis profil!)

Ezeket a feltételeket leellenőrizzük és, ha megfeleltél, akkor érvényesítjük csatlakozásodat a csoporthoz, amit az alábbi képre kattintva találsz

NboM Média és Marketing Csoport csatlakozás

Megnézheted videó csatornámon is azt a 4 egyszerű lépést, amivel digitális marketingedet építheted fel, hogy profitálj Niche weboldalakkal

 

 

Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!

Digitális Marketing Szakértő: Nagy Péter

Köszönöm, hogy elolvastad ezt a cikkemet is! Oszd meg másokkal a közösségi oldalaidon, hogy segíts Te is Nekik pénzt keresni az Interneten. Sok hasonló gondolkodású embert ismersz, akik szeretnének többet tudni, hogy milyen affiliate marketing ötletek, titkok és tippek vannak. Annak érdekében, hogy a digitális marketinged ne a szerencsén múljon (mert nincs is titok), hanem egy kitaposott úton, amin végigvezetlek , ami csaknem 15 éve dominál az online megjelenésemben. „Az információ kincs” Csodás napot kívánok Neked! Nagy Péter vagyok (többet rólam itt): Kreatív Média-Marketing és IT Megoldások Szakértője

Ez is érdekes lehet számodra

Hogyan keressek pénzt otthonról segítséggel. Tanulj sikeres emberektől

Hogyan keressek pénzt otthonról segítséggel. Tanulj sikeres emberektől

Hogyan keressek pénzt otthonról segítséggel? Tanulj  olyan emberektől, akik már sikeresek az otthoni pénzkeresésben! Mindig …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük