Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!

Kulcsszó kutatás

Milliárdnyi kulcsszó a kezedben

Több mint 8,7 millió új kulcsszó jelenik meg havonta

Tudtad, hogy több mint 500 millió új márka kulcsszóra keresnek minden nap a Google-ban? Ez a “kulcsszópiac” valósága, és a létező milliárdnyi kulcsszó valódi kiaknázásához szükség van egy olyan kulcsszó kutatás eszközre, mint a Jaaxy, amivel olyan mélyen tudsz kutatni, amilyen mélyen, csak szeretnél.

A Jaaxy-val órákat takarítasz meg a kutatási munkádban, így több időt lesz Neked, hogy vállalkozásoddal foglalkozz!

A verseny legyőzéséhez meg kell értened versenytársaidat

A verseny legyőzéséhez meg kell értened versenytársaidat

A Jaaxy segítségével hozzáférhetsz az egyik legkritikusabb, mégis legnehezebben felfedezhető mutatókhoz. Az igazi kulcsozóversenyre. Ha szeretnéd elsajátítani a kulcsszó-kutatást és rangsorolni szeretnél a weboldaladdal, akkor a Jaaxy-ban feltárt versenyadatok az egyes kulcsszavak számára a valódi versenyelőnyt fogják nyújtani.

Hatékony, gyors, hatékony kulcsszó adatok

10,8 perc átlagos mentési idő keresésenként

Függetlenül attól, hogy internetes marketingszakember vagy, esetleg helyi marketingcég, keresőoptimalizáló (SEO) cég vagy egy egyszerű kisvállalkozó, affiliate niche marketing weboldal építő, aki pénzt akar keresni weboldalakkal, hozzáférést szeretne kapni vállalkozása, niche weboldal kulcsszavaihoz, a Jaaxy másodpercek alatt elkészíti a szükséges kulcsszó adatokat.

A forgalom, verseny, QSR (Quoted Search Results-Idézett keresési eredmények: a versengő weboldalak száma a Google-ban e pontos kulcsszóra rangsorolva.), rangsor és domain adatok milliárd keresési kifejezései állnak rendelkezésedre. Nem is beszélve arról, hogy akár öt keresést is egyszerre lehet végrehajtani többszálú keresési funkciókkal.

A 100  milliónyi kulcsszót tartalmazó növekvő adatbázis, a Jaaxy a legerősebb, legpontosabb és legmegbízhatóbb kulcsszó-kutatási platform a piacon.

99,7% keresőmotor-lefedettség

A Google, a Bing és a Yahoo adatait közvetlenül a Jaaxy tárolja

A Google, a Bing és a Yahoo adatait közvetlenül a Jaaxy tárolja, 99% -os kulcsszóval és a hozzájuk kapcsolódó adatfedettséggel biztosítva az összes keresésedet. Ez a 3 keresőmotor az összes keresési forgalom 99,7% -át birtokolja. Te páratlan hozzáféréssel rendelkezel az összes keresőmotor-adathoz.

A legfontosabb a kulcsszó kezelésben

Mentsd el, tárold, oszd meg, exportáld és kezeld az összes kulcsszó-kutatási tevékenységedet a Jaaxy korszerű kulcsszó kezelő platformon keresztül. Soha nem volt hatékonyabb a kutatási tevékenységek kezelése és ezen adatok felhasználása saját, személyes vagy üzleti betekintés céljából. De akár  a marketing- és tartalomfejlesztő csapatok számára is.

kulcsszó kutatás példa-find niche
kulcsszó kutatás példa-find niche

De ki is próbálhatod itt lentebb és keress egy elképesztő kulcsszót.

Az eredmények készen állnak, ha beírsz egy kulcsszót,  de ahhoz, hogy azonnal megnézhesd, hozz létre egy ingyenes starter fiókot.

Hozz létre kezdő fiókodat azáltal, hogy megadod az adataidat. Csak néhány másodpercre vagy a világ legjobb kulcsszavaitól- és piaci rések kutatási csomagjától.

Teszteld, próbáld ki. Ez nem zsákbamacska!

Figyelem:

ha rajtam keresztül csatlakozol a Jaaxy kulcsszó kutató eszközhöz a linkemen keresztül, akkor magyar nyelvű ingyenes képzést kapsz Tőlem. A képzésről a gyorsítósávban kapsz több információt.

Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!