Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!
Csatlakozz a Wealthy Affiliate programhoz és megkapod a Különleges BONUS és ajánlatomat
Csatlakozz a Wealthy Affiliate programhoz és megkapod a Különleges BONUS és ajánlatomat

Különleges Niche Weboldal Készítés bónusz ajánlatom Neked

Niche weboldal készítés elkezdéséhez nincs szükség tapasztalatra. Nincs szükség informatikai ismeretekre. A Wealthy Affiliate-nél azt a megközelítést alkalmazzuk, hogy bárki létrehozhat egy nagyszerű, sikeres és hosszú távú üzletet a semmiből.

Figyelem: módosulni fog újévre

Építs jövedelmező vállalkozást a semmiből niche weboldal készítés segítségével

Van egy különleges ajánlatom a számodra, mielőtt elolvasnád lentebb a + bónuszokat, amit Tőlem kapsz, ha upgradelsz a prémium csomagra!

Próbáld ki az első hónap prémium lehetőségiet CSAK 19 dollárért!

Legyél PRÉMIUM tag most >>

 

Prémium tagságodhoz bónuszokat adok plusz a niche weboldal készítés pénztermelő vállalkozásodhoz
Klikk ide a Prémium tagságodhoz. Plusz bónuszokat adok a niche weboldal készítés pénztermelő vállalkozásodhoz

sikeres online üzlet leckék niche weboldal készítés megalapozásához

Niche weboldal készítés projektekhez 120+ alapvető üzleti építési lecke.

Minden sikeres vállalkozáshoz megfelelő alapok szükségesek. A Wealthy Affiliate alapképzésén belül lépésről-lépésre betekintést nyersz azonnal, amely megadja Neked a saját sikeres online üzleti tevékenységednek alapvető építőköveit. Ez a feladatorientált képzés a világ legsikeresebb partnermarketing lehetőségét biztosítja . Te lehetsz a következő sikeres online vállalkozó, aki otthonról keres pénzt úgy, hogy ezt lépésről-lépésre megtanítjuk Neked angol és magyar nyelven ( Velem).

 

A szakértői segítség és támogatás a nap 24 órájában elérhető.

A szakértői segítség és támogatás a nap 24 órájában elérhető. A niche weboldal készítés így könnyebb!

Dolgozz össze a legeredményesebb internetes vállalkozókkal. Érd el Őket és kérj élő segítséget olyan szakértőktől, akik valóban sikeres üzleti vállalkozásokat építenek online. Építs tartós üzleti kapcsolatokat a világ legnagyobb online üzleti közösségében több mint 2,7 millió millió vállalkozóval és pályakezdő otthon pénzkereső társaiddal. Korlátlan támogatás, korlátlan interakció angol és magyar nyelven (Tőlem), mindez a korlátlan lehetőségek felszabadításához!

 

Gyönyörű niche weboldal készítés, korlátlan formatervezés és szolgáltatások.

Gyönyörű niche weboldal készítés lehetőségek, korlátlan formatervezés és szolgáltatásokkal

Azonnal készíts saját, gyönyörű, keresőmotorra kész niche weboldalakat. Több, mint 4000 különböző webdizájner által tervezett weboldal téma hozzáféréssel és a funkciók hozzáadásának lehetőségével több mint 60 000 + különféle beépülő plugin (modul) segítségével, weboldalad képes lesz fejlődni és növekedni az otthoni pénzkeresés üzleti partnermarketing vállalkozásoddal együtt. A weboldalak még soha nem voltak ilyen erősek vagy ilyen egyszerűen készíthetők. 10 domain, az-az komplett webhelyet építhetsz úgy, hogy közben a nap 24 órájában, a hét minden napján és egész évben technikai segítséget kapsz  angol és magyar nyelven (Tőlem)!

 

Az elit marketingszakemberek is a Wealthy Affiliate tárhely platformot használják a niche weboldal készítés projektekhezAz elit marketingszakemberek is a Wealthy Affiliate tárhely platformot használják niche weboldal készítés projektekhez

A Wealthy Affiliate tárhelyszolgáltatása páratlan az iparban. Manapság minden a weboldalsebességen múlik és a Google SiteSpeed ​​100/100-as besorolásával számíthatsz arra, hogy SEO-előnnyel fogsz rendelkezni versenytársaiddal szemben. A tárhely a vállalkozásoddal együtt növekszik, támogatva akár 10 webhelyet (domaineket) és havonta több, mint 500 000 egyedi weboldalt, a szintedtől, tehetségedtől függetlenül jó kezekben vagy.

 

A nihce weboldal látogatási forgalmad egy erőteljes kutatási platformmal indulA weboldal látogatási forgalmad egy erőteljes kutatási platformmal indul

Kizárólagos hozzáférést kapsz a Jaaxy-hoz, a világ legfejlettebb és leglátványosabb kutatási platformjához, ahol minden üzleti tevékenységével kapcsolatos kutatási feladatot elvégezhetsz. Fedezd fel a versenytársaidat, kövesd nyomon őket és elemezd a rangsorokat az összes keresőmotorban, azonnal fedezz fel 1000 egyedi kulcsszavakat az Alphabet Soup platformon keresztül és mesteri keresőoptimalizálást végzel (SEO). KORLÁTLAN keresések bármikor, bármilyen eszközről.

 

Legyél Te is szakértő, a heti élő képzésekkelLegyél Te is szakértő, a heti élő képzésekkel

Lépj be minden héten egy sikeres online üzleti tulajdonos fejébe és ismerkedj meg a vállalkozásával kapcsolatos vadonatúj témával. Évente több mint 52 osztályhoz férhetsz hozzá , korlátlan visszajátszással és tanulhatsz adatbázisunkban több, mint 400 órán át tartó tanórákból angol nyelven. Minden osztálynak van egy teljes Q & A (kérdések és válaszok) ideje, ahol közvetlenül kapcsolatba léphetsz a szakértővel angol nyelven. A készség fejlesztés előrelépést jelent az üzleti vállalkozásod sikere terén. Élő képzéseket Nagy Péter is tart magyar nyelven a YouTube csatornáján. Iratkozz fel Te is, hogy nehogy lemaradj róla!

 

Ahol a sikeres internetes vállalkozások élnek.Ahol a sikeres internetes vállalkozások élnek

Szeretnél egy olyan virágzó vállalkozást létrehozni otthonodban, amely eleve arra van beállítva, hogy Te is sikeres legyél!? A vWealthy Affiliate 2005 óta segít Hozzád hasonló embereknek hosszú távú és fenntartható otthoni pénzkeresés vállalkozások létrehozásában, növekedésében és irányításában online. Építs kapcsolatokat magas rangú marketingszakemberekkel, tanulj az iparág legjobb szakértőitől és érezd szórakozásnak a sikeres online üzleti tevékenységed kiépítését.

Prémium tagságodhoz bónuszokat adok plusz a niche weboldal készítés pénztermelő vállalkozásodhoz

Hogy sikeres és hosszútávú üzleted legyen, ezért különleges niche weboldal készítés bónusz ajánlatom van számodra.

Nem fogsz pénzt keresni mindaddig, amíg el nem indítod a saját profitáló weboldal projektedet, tanulásodat és az affiliate marketinget.

Akár egy nagy cég, egy közepe-s és kisvállalkozó, szabadúszó, de egy magánember is lehetsz, szükséged van komoly eszközökre, hogy online érvényesülni tudj az online marketinges világban.

Akár csak most kezded, vagy már komoly céged van és van tapasztalatod, vagy már rendkívül sikeres marketingszakember vagy, a Wealthy Affiliate Platformját Neked fejlesztették!

A Wealthy Affiliate Platform csomagok, amivel pénzt keresel otthonodban
A Wealthy Affiliate Platform csomagok, amivel pénzt keresel otthonodban

Hagyd le versenytársaidat profi eszközökkel, képzésekkel, marketing stratégiával

Mert nem elég csak egy Facebook fiók,  sima weboldal, hanem egy átgondolt marketing stratégiával, keresőoptimalizálással, képzéssel, keresőoptimalizálással (SEO) profitáló niche (piaci rés) weboldallá kell konvertálnod online megjelenésedet, hogy beférj abba az óriási versenybe, ami zajlik éppen a kibertérben. Aki megtalálja ezt a pici rést, ahol versenytársait lehagyva első lesz a keresőkben, online megjelenésben óriási előnyben van és 2.8 milliárd potenciális vásárló várja, hogy Tőled vásároljanak!

2,8 milliárd online vásárló van jelenleg. Építs jövedelmező vállalkozásokat a semmiből, hogy megtalálják termékedet, szolgáltatásodat!

2,8 milliárd online vásárló van jelenleg. Építs jövedelmező vállalkozásokat a semmiből, hogy megtalálják termékedet, szolgáltatásodat!
2,8 milliárd online vásárló van jelenleg. Építs jövedelmező vállalkozásokat a semmiből, hogy megtalálják termékedet, szolgáltatásodat!

Profi eszközök, képzések, marketing stratégia ingyen?

Igen! Használd ki, teszteld Te is az ingyenes az online megjelenésedhez szükséges eszközöket, később a prémium, prémium+ Wealthy Affiliate eszközeit és képzéseket és az általam felkínált affiliate niche kurzus magyar nyelvű ingyenes és prémium képzéseimet is!

Mi az elképzelésed a sikerről? Mit szeretnél vállalkozásoddal, cégeddel eléri?

10 dollárt profitálni naponta? 100 dollárt? Vagy 1000 dollárt profitálni naponta? Többet? Túl szép, hogy igaz legyen?

Tele van az Internet az azonnal gazdagodás lehetőségével, ahol ígérnek neked mindent és munka és tanulás nélkül meggazdagodsz vagy cégedet fellendítheted pár kattintással. Ami túl szépen hangzik, azt soha sem szabad elhinned! Ezért Én sem kecsegtetlek, és kérlek lépj ki a rózsaszín buborék felhőből és maradj a realitás talaján.

Kizárólag befektetett munkával, tanulással és pénzzel lehet pénzt keresni online, otthonról!

Az általam leírt pénzkereseti összegek mindegyike teljes mértékben elérhető profi angol és magyarnyelvű oktatással, weboldalakkal és a sikeres emberek közösségének segítségével, az Én mentorálásommal, amelyet teljes mértékben ki tudsz majd használni saját termékeiddel és szolgáltatásaiddal vagy, ha nincs még terméked, szolgáltatásod, akkor másokét értékesítve (affiliate rendszerben) profitálj Te is otthonodból.

Három út lehetséges, hogy pénzt keress online!

  1. meglévő vállalkozásod termékével és szolgáltatásával. Legyél kis-közép vagy multi (mindháromnál ugyan arra az eszközökre és folyamatra van szükség, hogy eladj! Több profitra van szükséged.
  2. van ötleted, kevés pénzed, de nem tudod, hogy merre haladj tovább. Van már weboldalad is, de csak “döcög”. Vagy egyáltalán nincs weboldalad,  online eszközeid, elég tudásod, hogy profitálni tudj azzal, amivel szeretnél foglalkozni. Végre profitálni is szeretnél!
  3. teljesen nulláról, mert nincs weboldalad, nincs pénzed, sem céged, sem vállalkozásod, sem terméked/szolgáltatásod, de mégis szükséged van eszközökre, képzésre, hogy megtanuld, hogyan keress pénzt otthonodból. Szeretnél pénzt keresni!

 

Mindhárom esetben tenned kell érte. Magától senki sem lesz sikeres és gazdag sem!

 

Az affiliate marketing tanulásod, munkád alatt fogod elérni céljaidat. Kezd el az ingyenes starter fiókkal. Teszteld és próbáld ki! Nem zsákbamacska és nem kell fizetned egy fillért sem, hogy kipróbáld.  Nézd meg, hogy mi az-az affiliate marketing? Ha még nem tudsz sokat róla, itt olvashatod el az egyik cikkemben.

Készíts Te is egy (vagy többet) profitáló niche weboldalt, akár ingyenes vagy prémium eszközökkel, felhasználva a magyar nyelvű képzéseimmel, amit bónuszként adok Neked, ha csatlakozol a Wealthy Affiliate Platformhoz rajtam keresztül.

Miket is kapsz Tőlem azért, mert Te is szeretnél pénzt keresni? Érdekes ügye? Biztos hallottad már tőlem, hogy,

Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!

Építs jövedelmező vállalkozást a semmiből a bonuszaim segítségével, vagy meglévő vállalkozásodat újítsd meg.

Mindezt teljesen ingyen is elkezdheted, kipróbálhatod, tesztelheted, belenézhetsz, tanulhatsz úgy, hogy egy fillért sem fizetsz! Azoknak ez nagy segítség, akiknek nincs induló tőkéjük egy online vállalkozáshoz. Természetesen itt is érvényesül az a szabály, ha ingyenes eszközökkel, képzéssel indítod el online vállalkozásodat, akkor a profitod is jóval kevesebb lesz. De legalább lesz.

Ha tovább olvasod, akkor megláthatod, hogyan lehet ingyenesen és prémium havi előfizetéssel online üzletet építeni, hogy pénzt keress otthonodból. Mindkét lehetőség adott, de egyértelmű, hogy van, aki 1.000 dollárt akar keresni naponta, de  vannak, akik még a napi 100 dollárt is csodának hiszik, pedig nagyon is lehetséges, csak “sajnos a rosszhírem az” itt is dolgoznod, tanulnod kell érte. Csak nem mindegy, hogy itt nem lesznek főnökeid 😉

BONUSZOK, amit NEKED adok, ha elfogadod.

1. bónuszom: ingyenes aldomain nevet és 5 GB tárhelyet niche weboldal készítés projektedhez a Wealthy Affiliate Platformon keresztül, egy kezdő weboldal és tárhelycsomag (29 dollárt fizetnél érte havonta!)

Az emberek millió dolláros vállalkozásokat működtetnek ezen a platformon. Most és örökké támogathatjuk vállalkozásodat.

Fordítsd szenvedélyedet virágzó vállalkozássá, ami egy gyönyörű weboldallal kezdődik!

A sikeres WordPress tárhely-platform, hogy elérd céljaidat!
A sikeres WordPress tárhely-platform, hogy elérd céljaidat!

weboldalad felépítéséhez regisztrálj bátran rajtam keresztül és kapsz egy ingyenes domain nevet, 5 GB tárhelyet, amihez + eszközöket is kapsz, hogy jövedelmező weboldalad legyen, saját vagy mások termékének, szolgáltatásainak értékesítésével úgy, hogy senkire nem kell rátukmálnod semmit! Ezt kifejezetten kérem is. Hiszen az affiliate marketing más stratégiára épül. Pont ezért kezd bele naponta minimum ezer ember a világon. Teszteld és nézz bele. Nem zsákbamacska! Nem kell hozzá hitelkártya. Valóban ingyenes! Valódi eszközök, valódi képzések! Soha nem kell fizetned, ha nem akarod!

Például Neked a terméked vagy szolgáltatásod egy kozmetikai szalon, vagy étterem, vagy egy játékbolt. Akkor egyszerűen választ ki (ha még nem foglalt) a domain nevedet. pl. “ritakozmetika”, “siofokietterem”, “huncutjatekbolt”. Csak írd be lentebb a mezőbe a domain nevedet és klikk a “Build it Now” gombra  és kezd el építeni azonnal profitáló weboldaladat. Ha még nem foglaltak a domain nevek, akkor így fog kinézni az ingyenes domain neved:

ritakozmetika.siterubix.com
siofokietterem.siterubix.com
huncutjatekbolt.siterubix.com

Fordítsd szenvedélyedet virágzó vállalkozássá, ami egy gyönyörű weboldallal kezdődik!
Fordítsd szenvedélyedet virágzó vállalkozássá, ami egy gyönyörű weboldallal kezdődik!

Fordítsd szenvedélyedet virágzó vállalkozássá, ami egy gyönyörű weboldallal kezdődik! Csak írd be a domain nevét és máris kezdheted pár kattintással felépíteni gyönyörű weboldaladat!

Készen állsz? Kezd el most, és készíts INGYENES WordPress weboldalt a SiteRubix tárhely platformunkon. Már csak 60 másodpercre vagy egy ÉLŐ niche weboldalad legyen! Kezeld weboldaladat és vegyél részt egy olyan folyamatban, ahol  csodálatos online megjelenést tudsz felépíteni Magadnak!

2. bónuszom: Ingyenes Tréningek (4 óriási tréning )

1.tréning: Online Entrepreneur Certification (Az online vállalkozói bizonyítvány) tréning első nagy kurzusát, 10 leckével angolul és magyarul is, ha hozzám csatlakozol: Az első nagy kurzus címe “Első lépések online üzletedhez” (Pont most frissítem a magyar nyelvű képzéseket, hogy mindig a legújabb trendeket tanuld. Türelmedet kérem, mert óriási munka). Az angol azonnal elérhető, amint regisztráltál hozzám.

Az online vállalkozói bizonyítvány tréning: Szerezz egy üzleti vállalkozást kurzus. Angol és magyar nyelvű 10 leckéje
Az online vállalkozói bizonyítvány tréning: Szerezz egy üzleti vállalkozást kurzus. Angol és magyar nyelvű 10 leckéje

2.tréning: Affiliate Bootcamp (Affiliate kiképzés) tréning első nagy kurzusának “Szerezz egy üzleti vállalkozást” című kurzusa, 10 leckéje angolul és magyarul is ingyenes, ha rajtam keresztül csatlakoztál (Folyamatosan készül a magyar nyelvű képzés. Türelmedet kérem). Az angol azonnal elérhető, amint regisztráltál rajtam keresztül a Wealthy Affiliate Platformhoz.

Affiliate kiképzés) tréning első nagy kurzusának "Szerezz egy üzleti vállalkozást" című kurzusa, 10 leckéje angolul és magyarul
Affiliate kiképzés) tréning első nagy kurzusának “Szerezz egy üzleti vállalkozást” című kurzusa, 10 leckéje angolul és magyarul
A Wealthy Affiliate Platform csomagok, amivel pénzt keresel otthonodban
A Wealthy Affiliate Platform csomagok, amivel pénzt keresel otthonodban

3.4. Bónuszom

a WordPress Niche Weboldal Készítés-SEO  tréning első és második óriási részét, az-az a Niche- és kulcsszó kutatás 2 kurzus sorozatát: hogyan szerezz vevőket és célközönséget úgy, hogy Google első helyére kerülsz és a Niche kutatás és Piackutatás-Szerezz vevőket és célközönséget és a Kulcsszó kutatás-Google első helyre kerülés titka kurzusok összes leckéje magyar nyelven. Ez csak magyar nyelven elérhető azoknak, akik rajtam keresztül csatlakoztak a Wealthy Affiliate Platformhoz. (Folyamatosan készül a magyar nyelvű képzés. Türelmedet kérem)

 

Niche kutatás és Piackutatás-Szerezz vevőket és célközönséget
3. tréning: Niche kutatás és Piackutatás-Szerezz vevőket és célközönséget és a 4. tréning: A kulcsszó kutatás-Google első helyre kerülés titka

Tehát, mivel rajtam keresztül regisztráltál és csatlakoztál az angol nyelvű Wealthy Affiliate Platformhoz az ingyenes starter csomaggal, kapsz azonnal 2 óriási tréning 10-10 angol nyelvű leckéket, hogy az online vállalkozásodat elindítsd teljesen ingyen. 1. tréning: Online Entrepreneur Certification- 2. tréning: Affiliate Bootcamp és folyamatosan készülő magyar nyelvű leckéket is!

Ne aggódj, ha nem tudsz angolul, mert bónuszként magyar nyelven is megkapod tőlem (olvastad korábban) ezt a 10-10 leckét a két nagyszerű tréningen belül. 1. Tréning: Online Vállalkozói Bizonyítvány első  10 leckéjével és a 2. Tréning: Affiliate Kiképzés első 10 leckéjével. (Folyamatosan készülnek a magyar nyelvű képzések. Türelmedet kérem!)

 

5. bónuszom: WordPress Niche weboldal készítés és SEO tréning

Mivel rajtam keresztül regisztráltál az ingyenes starter csomaggal, ezért kapsz egy teljes tréninget, az-az a magyar nyelvű WordPress Niche weboldal készítés és SEO képzést is. 8 kurzusának sok-sok leckéjével. Ez nagyon hasonló az Az online vállalkozói bizonyítvány tréninghez, amint fentebb olvashattál, csak ez inkább a niche weboldal készítést és a keresőoptimalizálást oktatja általánosan (egyszerűbben) azoknak, akik weboldalt szeretnének építeni, amire rátalálnak a keresőkben.

WordPress Niche weboldal készítés és SEO
WordPress Niche weboldal készítés és SEO tréning 8 kurzusa és rengeteg leckéje

És ez a legjobb megoldás, amit bónuszként adok Neked, nem hagyhatod ki szerintem! 😲

 

6. bónuszom: a korábbi kurzusok folytatása magasabb szinteken, 4+6 kurzus, 100 leckéjével magyar nyelven folyamatosan készül és angol nyelven azonnal megkapod!

Online Entrepreneur Certification Az online vállalkozói bizonyítvány  maradék (4 kurzus 40 leckéje) és  Affiliate Bootcamp Affiliate kiképzés (6 kurzus 60 leckéje) tréningek további angol nyelvű  kurzusai és leckéi azonnal elérhetőek, ha úgy döntesz, hogy folytatnád tovább az OEC és AB tréningeket , hogy profitáló weboldalad legyen és 100%-al több profitod és mások termékével jutalékod szerezz , akkor válaszd a prémium havi előfizetést a Wealthy Affiliate Platformján és sok-sok profi eszközt is kapsz hozzá. Ha havi előfizetéses fiókkal csatlakozol hozzám vagy fel upgradelsz az ingyenes starter csomagról, akkor ráadásként az az OEC és AB tréningek további leckéit is megkapod tőlem magyar nyelven. Tudod, az Online Vállalkozói Bizonyítvány és az Affiliate Kiképzés tréningek maradék kurzusainak összes leckéit magyar nyelven (4-6 kurzus, 100 leckéje). Ne hagyd ki ez a lehetőséget!

Ha a prémium csomag havi előfizetést választottál, akkor angol nyelven kapod meg a az OEC és AB tréningeket azonnal! Persze ez is egy nagyszerű tárhely, eszközkészlet és egy komplett platform, amivel globális üzletet építhetsz magadnak! Ha magyar nyelven is szeretnéd a plusz képzéseket megkapni (4+6 kurzus, 100 leckéjével), akkor

legyél prémium tagja legalább 2 hónapig rajtam keresztül csatlakozva (vagy az ingyenes starter csomagoddal upgrade-elve.

😲 Ja, hogy az első havi előfizetés csak 19 dollár? Ezt is bónuszként ajánlom fel számodra.😲

 

Ha komolyan szeretnéd végezni az affiliate marketinget és otthonodban pénzt keresni és rajtam keresztül csatlakoztál a Wealthy Affiliate Platformhoz. Elkötelezettségre, kemény és rendszeres munkára lesz szükség, hogy Te is végre pénzt keress otthonodból!

 

De Nézd csak meg mit kapsz a prémium csomagodért itt? (videóban részletesebben is beszélek róla. Hamarosan feltöltve magyar nyelven)

Hogyan keress pénzt otthonról -hogyan lehetek én is gazdag?
>>> Hogyan keress pénzt otthonról -hogyan lehetsz Te is gazdag? Klikk a képre <<<

 

7. bónuszom: személyes támogatás Tőlem

Ha csatlakozol a prémium csomaghoz, vagy fel upgradel-tél az ingyenes starter csomagról, személyes és magánjellegű hozzáférést fogsz kapni hozzám! Ez a havi előfizetésnél jár neked, ha már 2 hónapja tagja vagy a WA-nak. Ha bármilyen kérdésed van, vagy segítségre van szükséged kampányaiddal kapcsolatban, ott leszek. Írj bátran!

Személyes támogatás tőlem, ha hozzám csatlakozol
Személyes támogatás tőlem, ha hozzám csatlakozol

8. bónuszom: logó tervezés

logó tervezés ingyen

Elkészítem Neked a weboldal logódat és tanácsot adok a további kreatív ötleted megvalósításához. Kizárólag azoknak, akik már legalább 2 hónapja prémium tagsággal rendelkeznek a WA -ban, persze hozzám csatlakozva.

9. bónuszom: niche kutatás

Niche kutatás ingyen
Niche kutatás ingyen

Kizárólag azoknak, akik 2 hónapja prémium előfizetéssel rendelkeznek a WA -ban.  Persze hozzám csatlakozva. Neked mi a jelenlegi vagy a majdani piaci résed? Ne bajlódj a Niche kutatással (habár profi képzést kapsz hozzá)! De, ha mégsem megy Neked a kutatás, megkeresem számodra legmegfelelőbb profitáló piaci rést, amivel versenytársaidat lehagyod. Felmérem versenytársasaidat, hogy előnnyel indulj!

10. bónuszom: egyéni digitális marketing képzés online-élőben

Egyéni digitális marketing képzés [élő közvetítés]
Egyéni digitális marketing képzés [élő közvetítés]
Ha még mindig nem elég a képzés és plusz online “élő” képzésre van szükséged webkonferencián keresztül, akkor egyéni digitális marketing képzésben is részesülhetsz. Kizárólag azoknak, akik 2 havi prémium előfizetéssel rendelkeznek a WA -ban. Persze hozzám csatlakozva.

egyéni digitális marketing képzésben is részesülhetsz. Kizárólag azoknak, akik 2 havi prémium előfizetéssel rendelkeznek a WA -ban. Persze hozzám csatlakozva.
Egyéni digitális marketing képzésben Zoom-on keresztül. Kizárólag azoknak, akik 2 havi prémium előfizetéssel rendelkeznek a WA -ban. Persze hozzám csatlakozva.

A Wealthy Affiliate Platform csomagok, amivel pénzt keresel otthonodban
A Wealthy Affiliate Platform csomagok, amivel pénzt keresel otthonodban

11. bónusz: Tanuld meg angol nyelvtudás és angol írástudás nélkül egyedi, plágium mentes, nyelvtanilag és helyesírásilag helyes cikkek írását kereső optimalizálva (SEO)!

Tanuld meg angol nyelvtudás és angol írástudás nélkül egyedi, plágium mentes, nyelvtanilag és helyesírásilag helyes cikkek írását
Tanuld meg angol nyelvtudás és angol írástudás nélkül egyedi, plágium mentes, nyelvtanilag és helyesírásilag helyes cikkek írását

A képzést kizárólag azoknak nyitott, akik már legalább 3 hónapja havi prémium előfizetéssel  vagy rögtön 1 éves előfizetéssel rendelkezik a WA -ban hozzám csatlakozva. Megtanítalak a mesterséges intelligencia felhasználásával, hogy egyéni (egyedi, az-az nem létezik sehol az Interneten) tartalmat írj ugyanolyan minőségű, mint az-az ember, aki perfekt angolos. Ne fizess angol nyelvű cikkírónak súlyos tízezreket az Upwork-on ,Fiverr-en és hasonló szabadúszó vállalkozók weboldalán! Ezt a képzést itt találod . Figyelem: a cikkíró szoftver havi előfizetése nincs benne. Ezt neked kell fizetned. Én csak a képzést adom hozzá ingyen magyar nyelven plusz

Itt tudod kipróbálni ingyen lentebb klikk a képre

Article Forge cikkíró szoftver
Article Forge  angolul író cikkészítő szoftver. Próbáld ki ingyen!

 

Hogyan Lehet igényelni a Különleges Bónuszaimat?

  • Csatlakozz rajtam keresztül az ingyenes start. Teszteld, használd, kukkants bele bátran, aztán döntsd el, hogyan haladsz tovább. A választás a Tied! Próbáld ki ingyen. Ingyenes angol és magyar nyelvű képzések.
  • Építsd fel az ingyenes opciókkal a profitáló niche weboldaladat. Ha még több profitot szeretnél, akkor upgradelj fel a  havi prémium csomagra, hogy megkapd a maradék angol nyelvű képzéseket hozzá!
  • ami a legjobb, ha 1 éves prémium előfizetést választasz (sajnos ez csak évente lehetséges pár napig, a szokásos Black Friday-kor, hiszen az 1 éves előfizetéssel fele annyiba kerül, mintha havonta fizetnéd.

Ha úgy döntesz, hogy PREMIUM taggá válsz a Wealthy Affiliate Programban, amikor létrehozod fiókodat a Wealthy Affiliate Programban, személyesen kapcsolatba lépek Veled a profilodban. “Beköszönök” hozzád angol nyelven is és néhány további információt kapsz a Wealthy Affiliate-ről, arról, hogyan tudsz tőlem segítséget kapni, és hogyan kell igényelned a bónuszokat. Csak kérdezz bátran és írj.

Bízz bennem, ez néhány félelmetes nagyon jó “cucc” lesz, hiszen 15 éves online marketing szakmai tapasztalattal és 10 éves kreatív média szakértelmemmel, tudok adni neked jó pár szakmai tanácsot 😁!

Keress pénzt otthonodból niche weboldal készítéssel, hiszen csak Te rád van szükség hozzá

minden megkapsz, amire szükség van egy vállalkozás létrehozásához és online szintű növekedéséhez. Az oktatás, az eszközök, a támogatás, a szakértői hálózat, a weboldal és a közösség, amihez tartozni fogsz. Az egyetlen hiányzó darab Te vagy és némi erőfeszítés.

Profilod kitöltése
fiókodban beállítod pár perc alatt a profilodat

Próbáld ki ingyen, nincs kockázat és nincs szükség bankkártya csatlakozásra. Azt akarom, hogy ígérd meg Nekem, ha csatlakozol a fiókodban beállítod pár perc alatt a profilodat. Ez egyszerű, mert lépésről-lépésre vezetünk téged.

 

  • képed feltöltése
  • rövid leírás magadról
  • indulj el az ingyenes képzéseken
  • készíts egy célt magadnak, hány embernek szeretnéd megmutatni ezt az üzletet?

Csatlakozz a Wealthy Affiliate programhoz, ami valóban 0 forint. Klikk ide most!

Teszteld, próbáld ki INGYEN! Nem zsákbamacska!

Ha szeretnél kérdezni, személyes véleményedet vagy tapasztalataidat megosztani, vagy bármilyen kérdésed van, hozzászólásokban a blogomban, szociális médiákon vagy kapcsolatok oldalon megteheted, mert szeretném hallani a visszajelzésedet!

Nagy Péter
Affiliate Marketing Szakértő
AffiliatenNicheBlog.hu

Figyelem: sajnos az 1 éves előfizetés a Wealthy Affiliate Platformon-hoz évente egyszer lehetséges (Black Friday most November 27. től 30-ig! van/volt, amit még meghosszabbítottak 2 nappal, az-az 2-ig tart (ott) ) keretein belül. Amivel szintén megspórolsz csomagtól függően 30-60 ezer forintot.

Ne feledd. Ez nem játék és ámítás! Valódi dollárokat fogsz keresni. De ehhez,

 elkötelezettség, kemény és rendszeres munka szükséges!

Erőteljes Online ÜzletedKeress Pénzt Online Te is!

Próbáld és teszteld ingyen, nincs kockázat és nincs szükség hitelkártyára

A Wealthy Affiliate Platform csomagok, amivel pénzt keresel otthonodban
A Wealthy Affiliate Platform csomagok, amivel pénzt keresel otthonodban
Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!