Pénzkeresés online nem varázslat

Különleges Niche Weboldal Készítés bónusz ajánlatom Neked

Különleges niche weboldal készítés bónusz ajánlatom neked! Nem fogsz pénzt keresni mindaddig, amíg el nem indítod a saját profitáló weboldal projektedet. Ma már nem elég egy webhely, hanem azt egy átgondolt marketing stratégiával, keresőoptimalizálással profitáló niche weboldallá kell alakítanod. Mindezt ingyen? Hm…valóban! Használd ki Te is a Wealthy Affiliate platformját és az általam felkínált affiliate niche kurzusok weboldalam képzéseit!

Készíts Te is egy profitáló niche weboldalt ingyen a bónuszaim segítségével a Wealthy Affiliate Platformon keresztül. Miket is kapsz Tőlem?

1. Bónuszom: Ingyenes domain nevet és 30 GB tárhelyet niche weboldal készítés projektedhez

weboldalad felépítéséhez regisztrálj bátran rajtam keresztül és kapsz egy ingyenes domain nevet, 30 GB tárhelyet, amihez nem csak tárhelyet kapsz, hanem + eszközöket, hogy jövedelmező weboldalad legyen, saját vagy mások termékével, szolgáltatásaival. Teszteld és nézz bele. Nem zsákbamacska! Nem kell hozzá hitelkártya. Valóban ingyenes! Valódi eszközök, valódi képzések! Soha nem kell fizetned, ha nem akarod!

Például Neked a terméked vagy szolgáltatásod egy kozmetikai szalon, vagy étterem, vagy egy játékbolt. Akkor egyszerűen választ ki (ha még nem foglalt) a domain nevedet. pl. “ritakozmetika”, “siofokietterem”, “huncutjatekbolt”. Csak írd be lentebb a mezőbe a domain nevedet és klikk a “Build it Now” gombra  és kezd el építeni azonnal profitáló weboldaladat. Ha még nem foglaltak a domain nevek, akkor így fog kinézni az ingyenes domain neved:

ritakozmetika.siterubix.com
siofokietterem.siterubix.com
huncutjatekbolt.siterubix.com

2. Bónuszom: Ingyenes Tréningek (3 tréning 43 leckével)

 1. Online Entrepreneur Certification első kurzusának 10 leckéje angolul is ingyenes és első magyar kurzusának 10 leckéje magyarul ingyenes: Első lépések online üzletedhez (Folyamatosan készül. Türelmedet kérem!).
 2. Affiliate Bootcamp első kurzusának 10 leckéje angolul is ingyenes és első magyar kurzusának 10 leckéje magyarul is ingyenes: Szerezz egy üzleti vállalkozást (Folyamatosan készül. Türelmedet kérem!).
 3. WordPress Niche Weboldal Készítés-SEO és Amazon Affiliate Marketing Tréning első és második óriási részét, az-az a Niche- és kulcsszó kutatás 2 kurzus sorozatát, hogy szerezz vevőket és célközönséget úgy, hogy Google első helyére kerülsz: Niche kutatás és Piackutatás-Szerezz vevőket és célközönséget, a Kulcsszó kutatás-Google első helyre kerülés titka kurzusok összes leckéje magyar nyelven.
 4. és a WordPress Niche weboldal készítés és SEO tréning kurzusainak összes leckéje magyar nyelven (folyamatosan készül. Türelmedet kérem!)

Mivel rajtam keresztül (remélem 🙂 ) regisztráltál az ingyenes starter csomaggal teljesen ingyen, kapsz 2 tréninget 10-10 angol nyelvű leckéjével, hogy az online vállalkozásodat elindítsd teljesen ingyen. 1. tréning: Online Entrepreneur Certification- 2. tréning: Affiliate Bootcamp

Ne aggódj, ha nem tudsz angolul, mert bónuszként magyar nyelven is megkapod tőlem (olvastad korábban) ezt a 10-10 leckét a két nagyszerű tréningen belül. 1. Tréning: Online Vállalkozói Bizonyítvány első  10 leckéjével és a 2. Tréning: Affiliate Kiképzés első 10 leckéjével.

És ez nem inden! Mivel rajtam keresztül (remélem 🙂 ) regisztráltál az ingyenes starter csomaggal, ezért kapsz egy teljes tréninget, az-az a magyar nyelvű WordPress Niche weboldal készítés TELJES tréninget ingyen itt!  8 kurzus 26 leckével

És ez a legjobb megoldás, amit bónuszként adok Neked, nem hagyhatod ki!

3. Bónuszom 5+7 kurzus, 120 leckéjével angol és *magyar nyelven is

Online Entrepreneur Certification (5 kurzus 50 leckéje) és  Affiliate Bootcamp (7 kurzus 70 leckéje) tréningek további angol nyelvű  kurzusai és leckéi.

Ha úgy döntesz, hogy folytatnád tovább az OEC és AB tréningeket , hogy profitáló weboldalad legyen és 100%-al több profitod és mások termékével jutalékod szerezz , akkor válaszd a prémium havi vagy a *az 1 éves prémium előfizetést (ne a havit), mert így megspórolsz 50%-ot, ha havonta fizetnéd) és sok-sok profi eszközt kapsz hozzá. *Ha 1 éves előfizetéses fiókkal csatlakoztál hozzám, akkor ráadásként az az OEC és AB tréningek további leckéit is megkapod tőlem magyar nyelven. Tudod, az Online Vállalkozói Bizonyítvány és az Affiliate Kiképzés tréningek maradék kurzusának, összes leckéit. Ne hagyd ki ez a lehetőséget!

Figyelem: ha havi előfizetést választottál, akkor angol nyelven kapod meg a az OEC és AB tréningeket! Persze ez is egy nagyszerű tárhely, eszközkészlet és egy komplett platform, amivel Globális üzletet építhetsz magadnak! Ha magyar nyelven is szeretnéd a képzést megkapni, akkor válaszd az 1 éves előfizetést “Yearly”

 

Figyelem: sajnos az 1 éves előfizetés a Wealthy Affiliate Platformonhoz évente egyszer lehetséges (black friday) keretein belül. De, ha már van havi előfizetésed úgy, hogy rajtam keresztül regisztráltál és benne vagy az üzletben és komolyan szeretnéd végezni az affiliate marketinget, akkor is kaphatsz hozzáférést a magyar képzéseimhez, de ehhez konzultálnunk kell! Elkötelezettség, kemény és rendszeres munka szükséges hozzá.

 

De Nézd csak meg mit kapsz a prémium csomagodért itt? (videóban részletesebben)

4. Bónuszom: személyes támogatás Tőlem

Ha csatlakozol  a prémium csomaghoz, személyes és magánjellegű hozzáférést fogsz kapni hozzám! Ez a havi előfizetésnél is jár neked, csak a magyar nyelvű további tréningekhez nem férsz hozzá. (az csak 1 éves előfizetésnél jár). Ettől még segítek neked! Ha bármilyen kérdésed van, vagy segítségre van szükséged kampányaiddal kapcsolatban, ott leszek. Írj bátran!

5. Bónuszom: Logó tervezés

Elkészítem Neked a weboldal logódat és tanácsot adok a további kreatív ötleted megvalósításához. Kizárólag azoknak, akik 1 éves előfizetéssel rendelkeznek a WA -ban. Hozzám csatlakozva.

6. Bónuszom: Niche kutatás

Kizárólag azoknak, akik 1 éves előfizetéssel rendelkeznek a WA -ban. Hozzám csatlakozva. Neked mi a jelenlegi vagy a majdani piaci résed? Ne bajlódj a Niche kutatással! Megkeresem számodra legmegfelelőbb profitáló piaci rést, amivel versenytársaidat lehagyod. Felmérem versenytársasaidat, hogy előnnyel indulj!

7. Bónuszom: egyéni digitális marketing képzés online-élőben

Ha még mindig nem elég a képzés és plusz online “élő” képzésre van szükséged webkonferencián keresztül, akkor egyéni digitális marketing képzésben is részesülhetsz. Kizárólag azoknak, akik 1 éves előfizetéssel rendelkeznek a WA -ban. Hozzám csatlakozva

grammarly

8. Bónusz: 90%-os kedvezmény! Készíts angol nyelvű merész, világos, hibátlan helyesírással és nyelvtani helyességgel tartalmakat a Grammarly Prémium szoftverrel. 30 $ havonta (kb. 9 ezer Ft havi kiadás lenne. Évente 108 ezer forint lenne)

Megkapod tőlem 1 évre mindösszesen 11 ezer forintért. Nem kell havonta fizetned 9 ezer forintos havi díjat!

Kizárólag azoknak, akik 1 éves előfizetéssel rendelkeznek a WA -ban. Hozzám csatlakozva

 • Kritikus nyelvtan és helyesírás-ellenőrzés
 • Tömörség
 • Olvashatóság
 • Szókincs-fejlesztési javaslatok
 • Műfaj-specifikus írási stílus ellenőrzése
 • Plágiumdetektor, amely több mint 16 milliárd weboldalt ellenőriz, hogy egyedi legyen a cikked! SEO!

9. Bónusz: Tanuld meg angol nyelvtudás és angol írás tudás nélkül egyedi, plágium mentes, nyelvtanilag és helyesírásilag helyes cikkek írását kereső optimalizálva (SEO)!

A képzést kizárólag azoknak nyitott, akik 1 éves előfizetéssel rendelkeznek a WA -ban. Hozzám csatlakozva. Megtanítalak a mesterséges intelligencia felhasználásával, hogy egyéni(egyedi, az-az nem létezik sehol az Interneten) tartalmat írj ugyanolyan minőségű, mint az-az ember, aki perfekt angolos. Ne fizess angol nyelvű cikkírónak súlyos ezreket az Upwork-on ,Fiverr-en és hasonló szabadúszó vállalkozók weboldalán! Ezt a képzést itt találod

Hogyan Lehet Igényelni a Különleges Bónuszaimat?

 • Csatlakozz rajtam keresztül az ingyenes start. Teszteld, használd, kukkants bele bátran, aztán döntsd el, hogyan haladsz tovább. A választás a tied! Próbáld ki ingyen. Ingyenes angol és magyar nyelvű képzések
 • Építsd fel az ingyenes opciókkal a profitáló niche weboldaladat. Ha még több profitot szeretnél, akkor upgradelj fel a  havi prémium csomagra, hogy megkapd a maradék angol nyelvű képzéseket hozzá!
 • ami a legjobb, ha 1 éves prémium előfizetést választasz, akkor hozzáférést kapsz a maradék összes magyar nyelvű kurzusok leckéihez is a kurzus oldalamon és a többi bónuszomat is, amit az előbb mutattam meg neked!

Ha úgy döntesz, hogy PREMIUM taggá válsz és előfizetsz 1 éves előfizetésre a Wealthy Affiliate Programban, amikor létrehozod fiókodat a Wealthy Affiliate Programban, személyesen kapcsolatba lépek Veled a profilodban. “Beköszönök” hozzád és néhány további információt kapsz a Wealthy Affiliate-ről, arról, hogyan tudsz tőlem segítséget kapni, és hogyan kell igényelned a bónuszokat.

Bízz bennem, ez néhány félelmetes nagyon jó “cucc” lesz, hiszen 15 éves online marketing szakmai tapasztalattal és 10 éves kreatív média szakértelmemmel, tudok adni neked jó pár szakmai tanácsot!

Keress pénzt otthonodból!

Profilod kitöltése
fiókodban beállítod pár perc alatt a profilodat

Próbáld ki ingyen, nincs kockázat és nincs szükség bankkártya csatlakozásra. Azt akarom, hogy ígérd meg Nekem, ha csatlakozol a fiókodban beállítod pár perc alatt a profilodat. Ez egyszerű, mert lépésről-lépésre vezetünk téged.

 

 • képed feltöltése
 • rövid leírás magadról
 • indulj el az ingyenes képzéseken
 • készíts egy célt magadnak, hány embernek szeretnéd megmutatni ezt az üzletet?

Csatlakozz a Wealthy Affiliate programhoz, ami valóban 0 forint. Klikk ide most!

Teszteld, próbáld ki INGYEN! Nem zsákbamacska!

Ha szeretnél kérdezni, személyes véleményedet vagy tapasztalataidat megosztani, vagy bármilyen kérdésed van, hozzászólásokban a blogomban, szociális médiákon vagy kapcsolatok oldalon megteheted, mert szeretném hallani a visszajelzésedet!

Nagy Péter
Affiliate Marketing Szakértő
AffiliatenNicheBlog.hu

Figyelem: sajnos az 1 éves előfizetés a Wealthy Affiliate Platformon-hoz évente egyszer lehetséges (black friday) keretein belül. De, ha már van havi előfizetésed úgy, hogy rajtam keresztül regisztráltál és benne vagy az üzletben és komolyan szeretnéd végezni az affiliate marketinget, akkor is kaphatsz hozzáférést a magyar képzéseimhez, de ehhez konzultálnunk kell! Elkötelezettség, kemény és rendszeres munka szükséges hozzá.

 

Az Amazon teljes értékesítési adatainak a termék- és a piaci rések kutatása egy eszközzel!