Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!
Megerősítem, hogy Te sikeres lehetsz az affiliate marketingben
Megerősítem, hogy Te sikeres lehetsz az affiliate marketingben

Megerősítem, hogy Te sikeres lehetsz az affiliate marketingben

Az évek során az volt a kívánságom, hogy sikeres affiliate marketing üzletet építsünk fel és együtt dolgozzak több száz , az élet minden területéről, minden életkorban, hatalmas és elképesztő készségekkel rendelkező emberrel!

A sikeres Affiliate Marketing titka az emberekkel való együttműködés

Szeretek az emberekkel együttműködni és legfőképpen azt, hogy segíthetek nekik abban, hogy olyan dolgokat hajtsanak végre, amit ők sem gondoltak volna, hogy ez lehetséges!

Az emberek túlnyomó többsége mégis kételkedik magában, amikor elindul. Különösen akkor, ha valami újat tanul. Sok-sok ezer ember döntött így, ahogyan én is. A bemutatkozó oldalamon olvashattad, hogy mennyi mindenen keresztülmentem, tanultam, tanultam és tanultam. És ez csak a jéghegy csúcsa. Az élettörténetemet majd könyvben fogom publikálni, ha eljön az ideje. Szeretnék segíteni Neked és egy “vitát” nyitni ebben a témában, hogy mivel tudod legyőzni és megszabadulni azokat az akadályokat, ami megakadályozza a Te sikeredhez vezető utat.

Azzal kezdeném, hogy feltennék számodra néhány kérdést

A válaszod vagy “igen” vagy “nem” lehet.

  1. tanultál ezen a héten valami újat? Tettél egy pici erőfeszítést ennek érdekében?
  2. magabiztos vagy a saját képességeidben, amikor valami újat tanulsz?
  3. valóban hiszed, hogy sikeres online vállalkozásod lehet?

Ezekre a kérdésekre “nem”-el válaszoltál? Teljesen őszinte lehetsz velem és persze magaddal is. Ha “nem”-et válaszoltál, szeretném tudni, hogy miért gondolod így?

Mi az oka annak, hogy a saját kezdeményezésed akaratából nem tanultál valami újat ezen a héten? Vagy miért nincs önbizalmad a tanulás során? Vagy miért kételkedsz abban, hogy Te is sikeres lehetsz az online pénzkeresésben?

Ha “igen”-nel válaszoltál ezekre a kérdésekre, akkor nagyszerű helyzetben vagy, mert egy egész életen át tartó üzleti vállalkozás létrehozása az online világban állandó tanulással és változásokkal van tele. Mindig jönnek újabb és újabb eszközök, trendek, lehetőségek. Ha ezekre a kérdésekre néhány “nem” -t válaszoltál, akkor beszéljük meg, hogy miért? Ezért vagyok itt, hogy segítsek a problémád megoldásában, amiben segít a közösségünk is.

A problémák megoldása a kulcs

Valójában egy család vagyunk. Az affiliate marketing teljesen ugyan arra a rendszerre épül, így könnyen tud segíteni az, aki már tapasztaltabb ezen a területen. Nem ellenségei vagyunk egymásnak, annak ellenére, hogy versenytársként jelenünk meg bizonyos piaci résben. De pont ezt tanítjuk tanítom a kurzusokon, hogy legyen meg a Te saját piaci résed, úgynevezett niche-ed és egyáltalán nem lesz még versenytársad sem.

Szeretném fenntartani benned a bizalmat, amit saját magad döntesz ell. Nincs okod arra, hogy ne lehess sikeres és ne legyen online üzleti vállalkozásod.

Olvasd el mások véleményét erről és Te is szólj hozzá a lentebb. Csak bátran! Már az is előrelépés, ha megszólalsz, kérdéseket teszel fel. Nincs az a kérdés vagy probléma, amit nem tudunk megoldani az affiliate marketing üzletet területén!

Zarina Davis tanárnő, aki 20 éve tanít angolul és teljesen új az affiliate marketingben. Pár napja csatlakozott a csapatunkhoz

 

“Kezdetben nem magabiztosan indultam neki a tanulásnak. De aztán minden nap új dolgokat tanulok és rájöttem, hogy bármikor megismételhetem az órákat vagy a videókat, amíg meg nem értem. És egyedül meg tudom csinálni. Valóban, csak bizalom kérdése. A múltban történt dolgokkal már nem foglalkozok. Ezért mostanra minden megváltozott.”

 

IMorona, aki egyszerre 7 munkát is vállal. Teljesen új tag. Szeretné elérni pénzügyi céljait, hogy ne keljen ennyi helyen dolgoznia.

“Nem szívesen mondom, de ebben a hónapban csalás áldozata lettem, amikor kerestem a tökéletes online üzletet és nem tudtam, hogy létezik egy korrekt lehetőség, mint például a Wealthy Affiliate. Tehát elmondhatom, hogy egyről a kettőre haladok és így tovább. egymásra épülnek a kurzusok. De tanulok és csinálom. Pont ez a lényege. Magától semmi sem működik :)”

Nigel, egy apuka, aki szeretné eltartani a családot és szeretné megváltoztatni az életét.

“Valóban, a legnehezebb az, hogy “csinálni” kell. És az, hogy valóban hiszünk magunkban és az üzletben! Mi emberek hajlamosak vagyunk álmodozni vagy éppen ellenkezőleg. Nem tudunk álmodni! Sokan nem tudják fenntartani a hitüket hosszú ideig, ami sikerhez vezet. Ez nem az az üzlet, ami gyors meggazdagodást ígér és igazságtalanságokkal, csalásokkal próbálják rávenni az embereket olyan dolgokra, amiből soha sem profitál. Én ezért választottam ezt az üzletet pár napja. Kipróbálhatom, tesztelhetem ingyen. Nincsenek rejtett, apró betűs információk. Nagyszerű üzlet….csak csinálni kell. 19 dollárért ennyi eszközt és tudást megkapni…hm…nem kéne emelni a havidíjat, mert lehet, hogy pont ettől ijednek meg az emberek. “á…ez túl szép, hogy igaz legyen”…de nem igaz! Valós, profi eszközök, valós oktatás! Miért nem próbálod ki? Én is ezt teszem!”

Következtetés

Folytathatnám még sok-sok ember hozzászólásával, hogyan lesz nekik  sikeres affiliate marketing vállalkozásuk otthonukban. Amikor Én is elindultam nyitott szemekkel és óriási optimizmussal vágtam bele, annak ellenére, hogy eleve volt már egy affiliate marketing tapasztalatom. Így tudtam a sebességen növelni. Csak arra kell vigyáznom, hogy ki ne égjek. Egyenlőre annyi témám és ötletem van, hogy csapattagjaimnak, mint mentor sokat adok belőle és így sem fogy el :).

Az élet történik.

Próbáld ütemezni az online munkádat és egyeztetni a civil élettel. Nézd csak meg, mennyi mindennek foglalkozok, miközben ikerlányaimat is nevelem, oktatom. És még itt vagyok! Nem estem szét.
Van egy weboldalam, ami magával a digitális marketinggel foglakozik. Van egy weboldalam, ahol ezt tanítom Magyar nyelven. Vagy egy oldalam, ahol médiával foglalkozok és a napi életről blogolok Miközben angol nyelven is blogolok, kereső optimalizálok, videókat szerkesztek, fotózok, újra cikkeket írok.

Az élet zajlik.

És miközben alszom, akkor is keresek pénzt, mert a weboldalaim “dolgoznak”. De egyszer el kellett kezdenem…kb 4. hónapja csinálom a Wealthy Affiliate üzletemet. A Google kimutatásom szépen halad felfelé. A weboldalaim indexelve vannak a keresőkben! Miért? Mert megtanították nekem is, hogyan kell csinálni! Ennyi a titok.
Kevés információ
Nagyszerű információ
Nagyon jó információ
Sokat segített ez az információ
Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!

Digitális Marketing Szakértő: Nagy Péter

Köszönöm, hogy elolvastad ezt a cikkemet is! Oszd meg másokkal a közösségi oldalaidon, hogy segíts Te is Nekik pénzt keresni az Interneten. Sok hasonló gondolkodású embert ismersz, akik szeretnének többet tudni, hogy milyen affiliate marketing ötletek, titkok és tippek vannak. Annak érdekében, hogy a digitális marketinged ne a szerencsén múljon (mert nincs is titok), hanem egy kitaposott úton, amin végigvezetlek , ami csaknem 15 éve dominál az online megjelenésemben. „Az információ kincs” Csodás napot kívánok Neked! Nagy Péter vagyok (többet rólam itt): Kreatív Média-Marketing és IT Megoldások Szakértője

Ez is érdekes lehet számodra

A Wealthy Affiliate Black Friday bónuszok 2022-ben is. Kezd el INGYEN!

A Wealthy Affiliate Black Friday bónuszok 2022-ben is. Kezd el INGYEN!

Gratulálok, hogy csatlakoztál rajtam keresztül INGYEN a Wealthy Affiliate Black Friday bónuszok keretén belül a …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük