Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!
Niche kutatás profin [melyik termékkel profitálsz a legtöbbet?]
Niche kutatás profin [melyik termékkel profitálsz a legtöbbet?]

Niche kutatás profin [melyik termékkel profitálsz a legtöbbet?]

Ez a téma több bejegyzésből fog állni, mert nem lehet röviden azt megmutatnom, amire épül, valójában a jövőd, ebben az iparágban! Niche kutatás profin, az-az szelet a tortából, vagy csak morzsákat szeretnél? Profitáló weboldal, de hogyan? Melyik termék az, amivel pénzt kereshetek az Interneten?

Kiveszed a szeletedet a tortából?

Kiveszed a szeletedet a tortából?
Az amerikai cég bevétele egy év leforgása alatt 38 százalékkal, 43,74-ról 60,45 milliárd dollárra lőtt ki.

Korábbi bejegyzésemben írtam, hogy lesz alap kulcsszó kutatás, Niche kutatás és Amazon Affiliates kulcsszó kutatás. Mindhárom különböző, de mégis egymásra épülő kutatás. Most mégis Niche kutatással kezdem, hogy minél hamarabb elinduljon az, aki az Amazon bevételéből szeretne elcsípni pár ezer dollárt ? . Csak úgy megjegyzem, az amerikai cég bevétele egy év leforgása alatt 38 százalékkal, 43,74-ról 60,45 milliárd dollárra lőtt ki. Persze ez 2018-as infó. Egyértelmű, hogy ez nőni fog a következő évben is. Vedd már ki Te is azt a szeletedet ebből a tortából!

Ebben a bejegyzésben megtudod, hogyan kell megtalálnod a piaci résedet,

a saját projektedet, miközben felkutatjuk a Niche kulcsszavaidat is, hogy forgalmad, majd profitod is legyen weboldaladdal. Két dolgot azért itt is jeleznem kell (tudod, a szokásos széljegyzet ? ). Korábbi bejegyzésemben említettem,

ha nem a megfelelő Niche kulcsszavadat találod meg, akkor a további hetek, hónapos munkád gyümölcse, nem fog beérni.
Hiába fektettél bele energiát, időt és pénzt, ha rossz alapokra építesz!

Pont emiatt szoktak itt pelenkát cserélni a kezdők, hiszen túl sok időt töltenek ezzel a résszel és „túlelemzik” magukat, majd lebénulnak. Meg is állnak ennél a résznél, mert pánikolnak.

-mi van, ha rosszul végzem el a Niche kutatást és feleslegesen dolgozok majd később?

Figyelj: minden vállalkozásban vannak buktatók. Pláne a hagyományos kereskedelmemben. Nem tudhatod előre, hogy nyereséges leszel vagy nem. Nem vagyok pénzügyi szakember, csak is gyakorlatból táplálkozom. Az árbevétel növelése alapvetően a marketing és az értékesítés dolga, a költségek szoros követése, kontrollja, tervezése, kalkulációja pedig a pénzügyé. Ezért is szoktam azt mondani, hogy ha egy

vállalkozásban a marketing, az értékesítés és a pénzügyek rendben vannak, akkor az a vállalkozás stabilan nyereséges tud maradni.

Ebből a részből a marketinget és az értékesítést (digitális marketing), ha már gyakorlatban is fogod tudni hasznosítani, akkor a pénzügyi kontrollt már nem lesz olyan nehéz készben tartanod.

Tehát, ne pánikolj. Megtanulod, hogyan lehet a Niche kutatás profin elindítanod.
Végezd el jól a Niche kutatást és onnantól kezdve már sínen vagy. Hiszen tudod, hogy az Affiliate marketinged biztos alapon nyugszik. Nem szabad túl sok időt pazarolnod ezzel, mert úgy is „belebolondulsz”, de végezd el tökéletesen ezt a munkát. Ebben fogok neked segíteni, hogy tökéletes végezd el ezt a folyamatot. No para! ?

Hogy már az elején el ne szédülj, kezdünk is az aranytojás tojó tyúkocskánk szabályaival.

Igen, jól hallottad. Szabályok, amitől, ha eltérsz, akkor így jártál! (természetesen nem vagyok főnököd és nem szeretnék az attitűdön változtatni, de érdemes lesz betartani ezeket a szabályokat). Kezdjük először a száraz dumával, aztán a gyakorlatban is megmutatom. Mert leírni könnyű és dumálni róla, gyakorlatban érted meg igazán! (meg majd a saját hibáidból, ha nem hallgatsz rám)

1.      szabály

Az amazonon értékesített termékek különböző „értékeit” kell követned.

A fő irány az, hogy ezeknek a termékeknek a többsége legalább 50 dollárért kell eladnod, amelyeknek legalább 50 db 4 és 5 csillagos értékelése legyen. Nem szeretnél olyan Niche-t választani, ami nincs az Amazonon. Nem kell aggódnod, találni fogsz ilyen termékeket. Viszont, ha nem maradsz ebben a sávban, akkor nehezebb lesz keresned 500 vagy 1000 dollárt havonta.

 • az amazon átlag jutalékai 6-8 %, vagy valamivel több. Ez termékektől függ. És mindig változik!
 • az-az, 50-250 dolláros termékeladásnál ez 3-15 dollár
 • nem lehetetlen egy olyan weboldalt felépíteni, amivel havonta 1000 vagy még több dollárt tudsz keresni minden egyes hónapban
 • Ehhez naponta 10 db 50 dolláros terméket kell eladnod, vagy csak napi 5 db 100 dolláros terméket
 • vagy 100 darab 5 dolláros termék eladása naponta?

Gondolj bele, hogy melyik lehet könnyebb? 10 terméket eladni vagy 100-at naponta?

 

Az amazonon értékesített termékek különböző „értékeit” kell követned.
50-250 dolláros termékere szűrtem és persze, ha jobban megnézed kiváló Niche ötleteket is adtam 🙂

 

De tovább megyek….

 • Ne építs olyan weboldalt, amely kizárólag 1000 dolláros termékeket értékesítesz, mert valószínű, hogy nagyon-nagyon alacsony lesz a konverziód. Ne menj túl messzire és ne szállj el. Maradj ezen szabályokon belül.
 • Lehet egy ékszer értékesítő weboldalt is építeni, szuper magas minőségű termékeket értékesítesz, de ezek nem lesznek olyan mennyiségben eladva, mint pl. az 50 és 250 dolláros termékeket reklámozó weboldalaid. Drága termékekkel nehéz lesz nyereséges Amazon Affiliate weboldalt létrehoznod.

Hidd el megjártam a hadak útját. Tapasztalatból beszélek. Ennek már 10-12 éve. Voltak nekem ékszeres weboldalaim és olyan webshopjaim, ahol minden volt, még döglött egér is. ? Tele 1 dollárostól, a több ezer dolláros termékig. Mindent elakartam adni, de a végén egy fillért sem termeltek ezek a webshopok. Miért? Elsősorban a fent felsorol szabályok nem betartása miatt és nem piaci résben értékesítettem. (habár itt megjegyzem kb., ekkor kezdett el terjedni ez az érdekes kis szócska, a NICHE. De még nem vettem tudomást róla. Nagy hiba volt. ). Nem beszélve arról, hogy nem értékes tartalmakra pozicionáltunk, hanem elkészítettünk egy webshopot és ennyi. Vártuk a messiást ?.

Egy újabb szabály! (ez általános szabály és nem csak az Amazon Affiliate marketingeseknek szól)

Profi, egyedi tartalom nélküli weboldallal semmire sem fogsz menni, vagy marketing reklámköltségekre fogod elkölteni a bevételedet.

A profitod így nem sok lesz. (emlékszel a piaci csatornák bejegyzésre?) Simán elől lehetsz a Google-ben hirdetésekkel is, ahogyan azt mutattam.

Folytassuk az Amazon Affiliate marketing szabályokat.

Mennyi „rewiews” felülvizsgálat, értékelés, ki, hogyan nevezni, van az adott terméknél?

Niche kutatás profin
4 Csillag és a feletti értékelések ennél a példánál. 1.147 értékelés. Szerinted mennyire viszik, mint a cukrot?!

legalább 50-100 értékelés kell, hogy legyen minimum egy terméknél és ezek mind-mind 4-5 csillagosak legyenek. Ugye, ezek a legjobb termékek. Szeretnénk megtudni, hogy milyen kereslet van rá (durva becsléssel persze)?

Ezek az emberek, akik megvásárolták ezeket a termékeket. Boldogok és a nagy boldogságukban írnak értékeléseket. Azok az emberek, akik rossz vásárlási tapasztalattal rendelkeznek, sokkal valószínűbb, hogy negatív hozzászólást, értékelést fog írni. és hidd el, a legtöbb ember, aki boldog és meg van elégedve a termékkel sohasem ír véleményt (és ezek vannak többen)

Ebből egyértelműen levonható az, hogy ha egy terméknek legalább 100 értékelése van és a többségük utólag 4 vagy 5 csillagos, akkor biztosan azt jelenti, hogy a termék jól eladható és az emberek elégedettek vel! (mindezt sokkal részletesebben megmutatom majd a kulcsszó kutatás részben)

 

 

2.      szabály

 • Legalább 3-4 hónapig „kényelmesen” kell dolgoznod ezen a projekten. Nem kell szakértőnek lenned ebben a nagy „csatában” és nem kell annyira szenvedélyesen belemásznod a niche kutatás profin témába. Nyilván tudásod és szenvedélyed biztos segítene. De ezekre nincs szükséged. Akkor tudsz haladni szépen tovább, kényelmesen, ha maradsz ebben a ritmusban, hiszen így maradsz meg a 3-4 hónapos tervben.

Csak megkérdezem, hiszen itt még nem járunk, vajon mennyi időbe telik, hogy 50-100 oldalt (az-az blog bejegyzést. Profi tartalmat) készíts, hogy stabil jövedelmet generáljon a weboldalad!?

Ne aggódj, ha még erről a témáról nem tudsz semmit, vagy nagyon keveset, mert később úgy is mindig kutathatsz és közben megteszed azokat a lépéseket is, hogy weboldalad elkészüljön.

3.      szabály

 • a kutatott Niche-ednek képesnek kell lennie arra, hogy „támogassa” a weboldaladat. Ez 50-100 oldalt jelent. Tehát az a piaci rés, amit kutattál (50 dolláros termékek 4-5 csillaggal), arról tudsz-e majd ennyi tartalmat készíteni a következő napokban-folyamatosan?

Miért?

 • mert a nagyobb weboldaladat, amelyeken sok és egyedi (profi) tartalmak lesznek, A Google felülvizsgálva ezt rangsorolni fogja. Az-az kiemelkedsz a tömegből. (szerinted hányan készítenek 100 blog bejegyzést 3-4 hónap alatt? ) Igen, jó a válasz. Kevesen ? Ezért leszel előnyben! Ki is szervezheted a cikkírást vagy a fordítást, mert nagyon sokan szeretnének ezzel pénzt keresni. Ott is nagy a verseny. Nagyon gyorsan találsz szabadúszókat! Pláne, ha
 • nem esel abba a hibába, hogy olyan piaci rést (Niche) választasz, amivel nem tudsz ennyi témát és tartalmat készíteni vagy készíttetni. (aki nem tud írni angolul-de megsúgom, még magyarul sem tudnak és akarnak sokan. Mert nincs idejük és lusta dögök ?, mint én voltam. Nem is volt forgalmam! És most sírnom kéne? Legyél okos ember és tanulj az én hibáimból is!)
 • nehéz 100 oldalas weboldalt készíteni olyan termékekről, melyek 10 dollár alatti értékűek. Például „golflabdák”
 • másrészről megjegyezném itt, a golflabdák nagyszerűek lennének abban az esetben, ha rengeteg eladandó terméket találsz velük kapcsolatban az adott szabályokra építve, amivel könnyen készítesz 100 oldalas weboldalt

Ez az egyetlen eszközöd, amit ki kell választanod, amit sok ember túlságosan túlkomplikál, pedig ez egy egyszerű folyamat. És hetekig, hónapokig erőfeszítéseket teszel csak erre a folyamatra, ami tényleg nem szükséges az Amazon Affiliates programban, mert több niche weboldalad is lesz, különböző piaci résben. Az már 200 tartalom, az-az blog bejegyzés.

Tehát, igazából szó szerint több ezer  (Niche) tudunk építeni nyereséges weboldalakon, mindösszesen annyit kell tenned, hogy

VÁLASSZ EGY Niche-t és vágj bele a lecsóba

A szabályokat már tudod, csak alkalmaznod kell! Ha mégsem tudod megtalálni álmaid üzletét, akkor keresd meg az affiliate mentorodat, hogy segítsen ebben ( kizárólag gyorsítósáv tagoknak)

Iratkozz fel csatornámra. Szerezz vevőket és célközönséget-Niche kutatás és Piackutatás NboM Média és Marketing Youtube videó sorozat

Niche kutatás profitáló weboldalhoz

Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!

Digitális Marketing Szakértő: Nagy Péter

Köszönöm, hogy elolvastad ezt a cikkemet is! Oszd meg másokkal a közösségi oldalaidon, hogy segíts Te is Nekik pénzt keresni az Interneten. Sok hasonló gondolkodású embert ismersz, akik szeretnének többet tudni, hogy milyen affiliate marketing ötletek, titkok és tippek vannak. Annak érdekében, hogy a digitális marketinged ne a szerencsén múljon (mert nincs is titok), hanem egy kitaposott úton, amin végigvezetlek , ami csaknem 15 éve dominál az online megjelenésemben. „Az információ kincs” Csodás napot kívánok Neked! Nagy Péter vagyok (többet rólam itt): Kreatív Média-Marketing és IT Megoldások Szakértője

Ez is érdekes lehet számodra

Hogyan keressek pénzt otthonról segítséggel. Tanulj sikeres emberektől

Hogyan keressek pénzt otthonról segítséggel. Tanulj sikeres emberektől

Hogyan keressek pénzt otthonról segítséggel? Tanulj  olyan emberektől, akik már sikeresek az otthoni pénzkeresésben! Mindig …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük