Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!
Hogyan keress pénzt Niche weboldalakkal?
Hogyan keress pénzt Niche weboldalakkal?

#0. Pénztermelő gép – Hogyan keress pénzt Niche weboldalakkal?

Csodás napot kívánok Neked. Megérkeztél a gyorsítósávban, ami azt jelentheti számodra, hogyan keress pénzt Niche weboldalakkal otthonodban? Az Affiliate niche weboldal, a passzív jövedelem SZENT GRÁLJA, ha nevezhetnénk így. Ez az üzlet, amit elszeretnél kezdeni velünk, egy 24 órás “pénztermelő gépezet”, de nem szeretnék ilyen nagy szavakat mondani. A gyakorlatban fogod meglátni és megtanulni, hogy ez nem átverés és nem hazugság.

Tartalomjegyzék

Akkor is fogsz pénzt keresni, amikor éppen alszol, nyaralsz a családoddal vagy éppen a füvet nyírod a kertedben

De van azonban egy csomó munka és feladat, amit bele kell tenned, ahhoz, hogy egy Affiliate niche, de bármilyen digitális marketing stratégiába működjön. Időt, energiát és egy kevés pénzt is kell befektetned, hogy egy tisztességes, havi passzív jövedelmed generálódjon.

A kezdők és sok, már évek óta digitális marketinggel foglakozó szakember is rosszul kezdik el az üzletet

Ezért beszéljünk arról, hogy mit ne tegyél, ha Affiliate Niche weboldallal szeretnél pénzt keresni otthonodban?

Ezért beszéljünk arról, hogy mit ne tegyél, ha Affiliate Niche weboldallal szeretnél pénzt keresni otthonodban?
Mit ne tegyél, ha Affiliate Niche weboldallal szeretnél pénzt keresni otthonodban?

 

Az Affiliate niche weboldal egyik legjobb passzív jövedelem üzleti lehetőség számodra. Én azért szeretem végezni ezt a munkát, mert egyszerűen nem kell rábeszélnem a családtagjaimra, ismerőseimre, pláne nem idegen emberekre a digitális és fizikai termékeket. Valóban egy értékesítési folyamat van van benne, ami 24 órás pénztermelő gépezet, ami akkor is pénzt fog hozni a házhoz, hogyha úgy döntesz, leállsz pár hétre, akár 1 hónapra.

De, amikor dolgozol, azt Te döntöd el, hogy naponta, hetente, havonta hány órát dolgozol. Nyilván, amilyen gyorsan (és helyes irányban, profin) dolgozol, olyan gyorsan kezdesz pénzt keresni otthonról.

Egy tisztességes havi jövedelmet keresel

hogy Neked mennyi a célod, hogy mennyi pénzt szeretnél keresni, azt már csak Te tudhatod, de én itt leírom Neked a realitást, az-az a valóságot, hogy véletlenül se csalódj! Az én célom az a havonta két ezer dollár, az-az havi hatszázezer Ft profit online, otthonról egyetlen egy weboldallal (komplett website-nehogy konkrétan egy oldalra értsd!).

Függetlenül attól, hogy órákat töltesz el a megfelelő weboldal dizájnod kiválasztásával, versenytársaid elemzésével, jövedelmező vásárlói kulcsszavak keresésével, amire építheted profitáló niche weboldaladat, ezért, gyakran, egy szörnyűnek tűnő folyamatot érzel, amitől gyorsan ki is téped az összes hajadat! És itt mondod ki hangosan, hogy -ajjajjjjj

Valóban bonyolult lehet egy sikeres niche weboldal felépítése (ha rossz úton haladsz) és aki nem türelmes, annak nem is ajánlom ezt az üzleti stratégiát. Ezek az emberek, akik most azonnal szeretnének pénzt keresni online, azok menjenek el egy valós és profi Network Marketing üzletbe és direkt értékesítéssel mindenkinek megmutatva termékedet, szép pénzeket kereshetsz (vigyázz, mert nagyon sok a hamis, csaló) és nagyon drága hálózatépítésre és pilótajátékra épülő üzlet, ami azt ígéri neked, hogy  nagyon gyorsan gazdag leszel munka és pénzbefektetés nélkül. Csak mutasd meg 2 barátodnak az üzletedet. -mutassa meg a fészkes fene. És futhatsz a pénzed után!

De tény, hogy egy WordPress weboldalt már a 6 éves Ikerlányaim is megcsinálják 30 másodperc alatt, de azt, hogy abból profitáló, nyereséges folyamat legyen, azt már NEM!

Kezdők, néhány hét múlva be is fejezik a niche weboldaluk készítését és néhányan még az első blogbejegyzésükhöz sem érnek el.

A niche weboldal készítésének indításakor az az egyik probléma, hogy gyorsan eltudsz tévedni a technikában, van egy csomó információ az Interneten, amelyek mind-mind ígérgetnek mindent, csak fizessél és ez a lényeg. Persze, ha egyáltalán megtalálod azt, amelyik tényleg hozzád passzol, az-az szereted is csinálni!

Lebénít a sok információ és frusztrál téged, mert közben valóban pénzt szeretnél “csiholni” otthonodból, de nem sikerül. Belebonyolódsz az elemzésekbe. Ezt a “förtelmes” és ” unalmas munkát hagyd rám :), “percek alatt” megoldom számodra. Csak annyit kell tenned, hogy iratkozz fel hírlevelemre, Youtube csatornámra és egyetlen egy gyorsítósávban, az-az semmilyen kanyar és félrevezetés nélkül elindítalak és sikeressé teszlek online. Miért is? Mert segíteni szeretnék Neked! Ja, hogy pénzt fogok keresni rajtad? Az tuti! ?. Nem hiába vagyok Affiliate marketing szakértő. De az önfényezés “büdi”, így ezzel nem is folytatnám. Úgy is az adatok, a cselekvés támassza alá szakértelmemet. Mondani bármit lehet! (és sajnos mondanak is, de egy nagy üresség tátong mögöttük)

De mennyi felesleges kiadástól és nyűgtől foglak megóvni, annak már biztosan örülni fogunk! (hiszen és is beleestem pár csapdába az évek folyamán)

Ingyenes információkat kapsz az NboM Youtube csatornámon és itt az affiliatenicheblog.hu blogomban, de tudom, hogy néha hosszú és bonyodalmas, így elindítottam a gyorsítósávot, ami még egyszerűbben, letisztult formában, így időt, energiát és pénzt spórolva Neked, gyorsabban tudsz pénzt keresni bárhol a világon, akár egy mobiltelefonnal is a kezedben.

Ezért adok a kezedbe egy átfogó stratégiát és egy platformod ad a kezedbe, kissé felgyorsítva, hogy profin elkezdhess az otthoni munkádat

Mi az affiliate marketing jelentése?
Mi az affiliate marketing jelentése?

Niche weboldalakat építhetsz, az.az a piaci résed (niche) kiválasztásával, ahol termékeket fogsz értékesíteni. Én ezért szeretem ezt az üzletet, mert senkire sem kell rábeszélnem semmit és nem kell konferenciákra hívnom idegen embereket. Ez, nem az a hely! A rendszer úgy működik, hogy rád találnak a weboldaladra és rajta keresztül vásárolják meg a termékeket. Nem is tudják, hogy létezel a Földön! Őket kizárólag egy dolog érdekli: a termék, amiről olvasott a bejegyzésedben és KELL NEKI AZ A TERMÉK! Nem kell webshopot építened, termékeket raktároznod és így tovább. Az affiliate marketing előnyeit és hátrányait szépen kiveséztük már a “Mi az affiliate marketing jelentése?” bejegyzésemben és videómban.

 

Ebben az üzletben is mindent magadnak kell elvégezned, csak kapsz egy mentort, aki, segít, ha elakadsz.

A munkát neked kell beleraknod! Senki sem fogja elvégezni helyetted. Ha csinálod (és ha jól csinálod, mert ez nagyon fontos), ahogyan itt a gyorsítósávban csináljuk, a csapat, aki csinálja már profin, akkor lesz neked is pénzed. Ha rossz utat választasz, hiszen nem vagy ideláncolva, akkor valószínű, hogy nem lesz bevételed. Ha nem csinálod, akkor egyértelmű a válasz: egyáltalán nem lesz bevételed.

Sajnos, itt dolgozni kell!

Ha úgy döntöttél, hogy elkezded ezt az üzletet, akkor olvasd el, hogy mit ne csinálj, ha nem szeretnél profitálni Affiliate üzleteddel?!

Leggyakoribb hibák, amit elkövetnek a kezdők és célom az, hogy ezt megakadályozzam! (ne feledd megnézni a lenti videót is, mert ott részletesebben beszélek és mutatom is)

1.fényes tárgy szindróma: ne vakítson el egy nagyszerű üzleti lehetőség, ha találsz egy olyan terméket, amit sokan vásárolnak, vagy egy olyan üzletet modellt találsz, amelyik óriási belépési díjért, milliókat ígér neked. Ezt már most elbuktat. Ez 100%

2. ne akarj mindent eladni. Egy adott piaci résben kell gondolkodnod. Akár egyetlen egy termékben is gondolkodhatsz (de csak akkor, ha ara nincs még verseny.) Szerintem a niche-és kulcsszó kutatás videó sorozatomban és bejegyzésekben olvashatod. De itt a gyorsítósávban újra fogod látni

3. több affiliate programot alkalmazó cég van az Interneten. Vannak súlyos szabályok, amit be kell tartanod, ezért ne kezdj bele egyszerre egy weboldalon, csak, ha a szabályzat engedni! (nem beszélve a csaló cégekről)

4. kizárólag csak webshop-al nem fogsz a SERP-ben lenni. Kiváló tartalmakat, összehasonlításokat, informáló, érdekes cikkeket kell írnod az adott termékről (és itt nem a termék tulajdonságairól és jellemzőiről beszélek, amit felsorolsz)

5. nem tudod, hogy melyik niche-t (piaci rés) válaszd. Ki kell választanod azt a réspiacot, amire még keresnek (vagy még nem is keresnek rá, de erről később tanulni fogsz, úgynevezett KGR “Keyword Golden Ratio” kulcsszavak. De ne ugorjunk, mert ez is nagy téma ) de még nincs nagy verseny az Interneten. Ne tölts el heteket ezzel, de nem is szabad elkapkodni. Azért azt is tudnod kell, hogy nem csak ettől leszel sikeres! Több tényező is lesz azért a SIKERED eléréséhez!

Jó tanács: Soha sem lesz tökéletes a piaci résed. Nem kell ezen aggódnod

6. foglalkozz azzal, ami Téged érdekel. Nem kell profinak lenned (nem is szabad tudományos értekezést publikálnod, mert a Google megbüntet, ha nem vagy valóban a PhD és Dr-a, professzora az adott témának! ), de már érdekesen és mégis szakértelemmel fogsz a témában írni.

7. Ha tudsz (nyelvtanilag és helyesírásilag is) írni angolul, vagy más nyelveken, az csak jó, de nem feltétel. Hiszen nem Magyarországon végezzük ezt a marketinget. Nem tudsz angolul, vagy nem tudod az adott ország nyelvét, ahol értékesíteni szeretnél még nem akadály, mert erre is vannak eszközök. itt megtanulod. De némi hozzáállás kell a tanuláshoz, hogy legalább az eszközt helyesen használd, ha már nem beszéled a nyelvet. De soha se fordítsd direktbe a Google fordítóval és írd így a cikkedet, mert akkor én döföm magamba  a kést most ? (habár vannak már erre kísérletek, hogyan generálj valódi “human” blogbejegyzést bármilyen nyelven, de még gyerekcipőben jár! ). Fogsz erről is informálódni.

8. profi angolos is kiszervezi a blogírást vagy a fordítást más nyelvre. Fontos, hogy már előnyben leszel, ha Te magad tudsz írni, akár több száz oldalt ( harmincezer szó) magyar nyelven. Hiszen a legfőbb pillére az affiliate marketingnek és a tartalom marketingnek az, hogy tartalomra építkezik a stratégia.

9. ne kezdjél olyan témába, amiről fogalmad nincs! Mert jónak tűnik, vagy mert a szomszéd Pistike is ezzel lett  milliomos.

10. nagyon sok időt pazarolsz a weboldal dizájnra! Csodás, hogy “király” weboldalad lesz, de hány ember fogja látni azonnal az Interneten? Hm….SENKI nem fogja látni legalább 1-2 hétig. Kezdésként ne pazarolj a weboldalad tervezésére időt. Tartalommal indulj, később majd a Te weboldalad is szép lesz. De azért megjegyzem. Nem neked kell, hogy tetsszen a weboldalad és amúgy sem ez fogja érdekelni a weboldal látogatódat. Hanem a megoldás fogja keresni a problémájára! Segítsél neki!

A gyorsítósáv affiliate platformjához csatlakozva csodálatos sablonokat fogsz kapni. Tehát, amúgy sem kell ezzel bajlódnod. Nagyon szép weboldalad lesz 1 kattintással!

A következő gyorsítósáv tartalma ezt mutatja be, légy türelmes és haladj sorban. Pont ezért vannak megszámozva a videók is.

Az csak hab a tortán, hogy tárhelyet is kapsz és kulcsszó kutató, keresőoptimalizáló eszközöket is kapsz. De ne rohanjunk előre.

 

11. elakadsz a kulcsszó kutatásban. Ez tényleg nem egyszerű. De semmivel sem vagy lemaradva, mert állandóan változik a keresőoptimalizálás. Ha kezdő vagy, akkor is meg tudod keresni azokat a kulcsszavakat, amivel profitáló tartalmakat fogsz készíteni weboldaladra. Ismét megjegyezném, kapsz egy eszközt, ami megkeresni neked a legjobb kulcsszót, amire építheted a blog bejegyzésedet. Ez egy óriási előny! Van fogalmad, hogy mennyibe kerül egy jó kulcsszó kutató szoftver? ?

Kulcsszó kutatás (Google első helyre kerülés titka) Youtube videó listám- klikk a képre

Hogyan keress pénzt Niche weboldalakkal?
Hogyan keress pénzt Niche weboldalakkal?

 

12. ne akarj versenyezni az elején a nehéz és közepes kulcsszavakkal (versenytársaiddal). Videóban lentebb részletesebben láthatod, hogyan talalhatsz alacsony versenyű kulcsszavakat. Ettől még egyszerűbb lesz a platformban, ha hozzám csatlakozol!

13. nem alkalmazod azokat az a szabályokat, amivel elérheted az “alacsonyan függő” kulcsszavakat.

14. nem írsz előre vázlat cikkeket, amiről később írni lehet a weboldaladon. Tehát nem publikált blogbejegyzés. Csak címe van és az adott kulcsszó. Részletesen a leni videóban beszélek róla. Készíts cikklistát!

15. órákat töltesz a tökéletes blogbejegyzésed írásával. Miért is? Legalább 1000 szavasnak kell lennie, de nem szabad a tökéletes blogbejegyzés írására. Ne essen szét a fejed…nincs értelme még az elején tökéletes cikkekre, met úgy sem fognak még rád találni a Google-ben. Kell egy kis idő (1-2 hét, mire indexel a Google).

Figyelem: ettől még SEO-zott (megtanulod a gyorsítósávban) cikkeket kell írnod! Ezt ne hagyd ki! Írj az elején olyan kulcsszavakra épülő cikket, amire egyáltalán nincs nagy verseny! Mert nem az a cél, hogy a Google rangsoroljon, aztán lehet majd “turbózni” és előre kerülni olyan kulcsgazvakkal is, amire harmincötezren keresnek és elől leszel a SERP-ben! Videóban mutatom is lentebb! Javaslom nézd meg az “Ideális kulcsszavak és keresési mennyiség tévhitek” című videómat is. Érdemes!

16. ne kezd még optimalizálni a bevételszerzésre. Az-az még ne rakjál be Affiliate linkeket. A cikkírás a fontos a z elején. Utólag úgy is be tudod majd rakni az értékesítés linkeket, amiből bevételed lesz! Többet a lenti videóban mondok.

17. nem rendszerben dolgozol! Nincs egy mentorod. Legyen egy helyen minden eszközöd és ne Te csinálj mindent magad! Egyedül nem fog menni. A versenytársaid naponta 3 elkészített blogbejegyzéseivel nem fogsz versenyezni! Ha nem szeretnél a családoddal foglalkozni, mert nem lesz időd rá, akkor hajrá… Javaslom az Upwork használatát!

 

24 órás pénzkészítő gép – Mit NE tegyél, ha Affiliate Niche Weboldallal szeretnél pénzt keresni?

Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!

Digitális Marketing Szakértő: Nagy Péter

Köszönöm, hogy elolvastad ezt a cikkemet is! Oszd meg másokkal a közösségi oldalaidon, hogy segíts Te is Nekik pénzt keresni az Interneten. Sok hasonló gondolkodású embert ismersz, akik szeretnének többet tudni, hogy milyen affiliate marketing ötletek, titkok és tippek vannak. Annak érdekében, hogy a digitális marketinged ne a szerencsén múljon (mert nincs is titok), hanem egy kitaposott úton, amin végigvezetlek , ami csaknem 15 éve dominál az online megjelenésemben. „Az információ kincs” Csodás napot kívánok Neked! Nagy Péter vagyok (többet rólam itt): Kreatív Média-Marketing és IT Megoldások Szakértője

Ez is érdekes lehet számodra

Hogyan keressek pénzt otthonról segítséggel. Tanulj sikeres emberektől

Hogyan keressek pénzt otthonról segítséggel. Tanulj sikeres emberektől

Hogyan keressek pénzt otthonról segítséggel? Tanulj  olyan emberektől, akik már sikeresek az otthoni pénzkeresésben! Mindig …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük