Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!

Szolgáltatásaim – hogyan keress pénzt?-Tárhely-Weboldal-Képzés-SEO-IT

Hogyan keress pénzt? Weboldalt már bárki tud készíteni, akár 1 perc alatt. Ami már jóval nehezebb és kihívást jelent számodra, hogyan keressek pénzt otthonról weboldalammal? Legegyszerűbb válaszom, hogy -könnyen! De ez így nem teljesen igaz. Ha nem tudod és nem ismered jól az affiliate marketinget, pláne nem jól alkalmazod a szabályokat, akkor több hónapos, éves munkád mehet a kukába.

Ne dolgozz feleslegesen! Valóban keress pénzt otthonról

Ne dolgozz feleslegesen!

Valóban keress pénzt otthonról

Ezért hoztam létre az Affiliate Niche Gazdagság weboldalamat, ahol különböző szolgáltatásokkal segítek Neked, hogy jövedelmező weboldalad legyen! Különleges ajánlatommal legyél prémium tag  19 dollárért az első hónapban. 7 napig ingyenesen kipróbálhatod itt. Nem kell hozzá hitelkártya és semmilyen elköteleződés. Tesztelheted és belenézhetsz a képzésekbe, eszközökbe. Nem zsákbamacska! Mindez angol nyelvű platform. De ez érthető, hiszen az Affiliate Niche weboldal vállalkozásodat legfőképpen globálisan lehet építeni.

Ha hozzám, az-az rajtam keresztül csatlakozol ezen a linken, akkor Magyar nyelvű információkat kapsz Tőlem a gyorsítósávban, de, ha úgy döntesz, hogy prémium taggá válasz, akkor Magyar Nyelvű Oktatás Prémium Tagoknak  Kurzus Weboldalam és az NboM Média és Marketing Csoportban a teljes angol nyelvű kurzust Magyar nyelven nézheted meg. Az ingyenes képzésekről lentebb olvashatsz.

 

 

Legfőbb szolgáltatásom a Magyar képzés ingyenes, de értékes, mert az információ kincs!

1. Legfőbb szolgáltatásom az INGYENES képzések

Ingyenes publikus képzések

Ehhez létrehoztam a Gyorsító sávotYoutube csatornámat, Facebook oldalamat.Ezeken az információs csatornákon teljesen ingyenesek a képzések és magyar nyelven történnek, amit akkor nézel meg és olvasod el, amikor van időd.

Ingyenes, nem publikus képzések

Bemutatom, összehasonlítom legjobb, tisztességes Affiliate programokat és Magyar nyelvű képzést illesztek hozzá és hozzáférést kapsz, ha rajtam keresztül csatlakozol valamelyik Affiliate Programhoz, az-az jutalékot kaptam utánad. Ezért jött létre a zárt Magyar Nyelvű Oktatás Prémium Tagoknak  Kurzus Weboldalam és az NboM Média és Marketing Csoport. Ehhez jön még az élő YouTube bemutató az NboM csatornámon, ahová, csak prémium tagok kapnak meghívást és léphetnek be. (kizárólag élő, később nem megtekinthető). Az Affiliate programok eleve adnak angol nyelvű képzést, teljesen részletesen és profin. Én csak segítek neked Magyar nyelven, hogy pénzt keress Te is otthonodban akkor is, ha nem beszélsz és írsz angolul! Ez tágítja a lehetőségeidet Globális üzletté. Az élő képzések mellett offline képzés is van, amit bármikor megnézhetsz.

 

Nyereséges Niche weboldal készítés

2. Építs Nyereséges Niche weboldalt Saját Magad!

Mindenki saját maga készíti el a saját niche weboldalát én csak kisegítem a magyar nyelvű képzésekkel. Célom az, hogy Te magad építs fel weboldaladat.

De, ha nincs rá időd vagy kedved és tudásod?

 

 

Akinek nincs ideje niche weboldalak felépítésre, de mégis szeretne profitálni otthonából, akkor előkészítem és felépítem  a Te nyereséges niche weboldaladat, bármilyen termékre, szolgáltatásra optimalizálva!

Profi, Gyors Niche Weboldal Készítés Neked (ehhez külön létrehoztam egy weboldalt. Klikk erre a linkre)

6 lépés, hogy Niche weboldal tartalmadról beszéljenek

Teljes mértékben elkészítem a komplett weboldalt. A weboldal elkészítése után Te végzed a blogolást, cikkírást. További képek, videók és egyéb média tartalmakat is Neked kell biztosítani a weboldal átadása után. Én csak a website-ot készítem el. (tárhely, domain, keretrendszer, fejlesztés, alap képek, saját YouTube videóid beágyazása, telepítések, bővítmények és hozzáférések átadása). A további munkát Te végzed! Garanciát, csak a profi alap weboldal elkészítésre adok. Azt, hogy mit, hogyan végzel a weboldaladdal átadás után, az már a Te döntésed. Az biztos, hogy nyereséges niche kezdő weboldalt kapsz a kezedbe, ahonnan már csak publikálnod kell. Lépj kapcsolatba velem, ha vannak még kérdéseseid.

 

Tartalomkészítés keresőoptimalizálással (SEO)

3. Tartalomkészítés keresőoptimalizálással (SEO)

Weboldalak magában semmit nem érnek. Tartalmakat kell készíteni és cikkeket, blogbejegyzéseket kell publikálni, hogy egyáltalán megtaláljanak a keresőkben. Ezt az képzésen is megtanulhatod és persze az Affiliate programok által nyújtott képzésekből is. Ha nincs időd és kiszerveznéd a magyar és angol nyelvű cikk és blogírást, akkor lépj kapcsolatba velem.

 

 

Niche kutatás-Piackutatás

4. Niche kutatás-Piackutatás

Piaci betekintés és a versenytársak stratégiai áttekintése

Jövedelmező piaci réssel lehet keresni pénzt. Ezért egyik “titok” az, hogy megtaláld azt a piaci rést, az-az Niche-t, amivel verseny előnyel pénzt kereshetsz otthonodból, ha megfelelő kulcsszavakra építed és optimalizálod weboldal tartalmaidat. A niche megtalálása nem olyan nehéz feladat, de, ha mégis szükséged van erre a szolgáltatásomra, mert biztosra szeretnél menni,  akkor lépj velem kapcsolatba.

 

Kulcsszó  kutatás és versenytárs elemzés

5. Kulcsszó  kutatás és versenytárs elemzés

Megkeresem weboldaladnak legjövedelmezőbb kulcsszavait

Hasonló, mint a Niche, de ezt a tartalmak keresőoptimalizálásakor kell felhasználnod. Olyan kulcsszavakra kell építened, amire van kereslet, de még nincs rá nagy verseny. Ez sem nehéz feladat, de, ha biztosra szeretnél menni, akkor lépj velem kapcsolatba.

 

 

Videók, animációk, képek, kreatív média készítése

6. Videók, animációk, képek, kreatív média készítése (kedvelt hobbim a legnagyobb szakértelmem is)

Az írási tartalmakhoz képek, videók, animációk és promóciók is kellenek. Az online videó az internet jövője. A YouTube a bizonyíték.

 

 

 

  • Ami a tartalmat illeti, unalmas blogbejegyzés vagy érdekes, akár vicces animált videó lesz. A választás a tiéd. Nem elég csak az írás. új, kiváló minőségű video- és képbeállítások, amelyek tökéletesen megfelelnek minden közösségi média és marketing igénynek
  • Minden vállalkozásnak rendszeresen fellendülésre van szüksége. Az animációs magyarázó videók pontosan ezt teszik. Növeli az átváltási arányokat és példátlan módon növeli az értékesítést
  • Szeretnéd lenyűgözni ügyfeleidet. Hagyd abba az unalmas diákat. Válts animációs videókra. Ezt csinálják a nyertesek

 

Egyéni képzések

7. Egyéni képzések

Ha az előző szolgáltatások nem elegek számodra, akkor kérhetsz egyedi, privát képzést óradíjban, képernyő megosztáson, Skype-on keresztül.  Lépj kapcsolatba velem, ha valahol nagyon elakadtál és az ingyenes , de profi képzések sem segítettek Neked!

 

 

 

Szolgáltatásaim - Profitálj-Tárhely-Weboldal-Képzés-SEO-IT
Rendszergazda szolgáltatások

8. Informatikai Rendszergazda szolgáltatások

IT üzemeltetési és rendszergazdai szolgáltatásokat nyújtok (hamarosan induló weboldalamon olvashatsz további információt)

Tapasztalatom szerint, a cégvezetőknél a döntő kérdés, hogy egy rendszer leállás esetén, cége miként működhet informatika nélkül tovább, zavartalanul?

Bármilyen kérdésed van a Niche weboldal készítés, Affiliate Programokkal, Weboldal készítéssel, IT szolgáltatásokkal, SEO-val kapcsolatban, akkor csak kérdezz bátran!

    Lépj be a Google fiókodba, hogy több információhoz férj hozzá

    Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!