Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!
Tippek a Wealthy Affiliate otthoni pénzkeresés programhoz
Tippek a Wealthy Affiliate otthoni pénzkeresés programhoz

Tippek a Wealthy Affiliate otthoni pénzkeresés programhoz

Mindenki szeretne pénzt keresni otthonában. Ha Te kezdő vagy az affiliate marketingben, akkor biztos kíváncsi vagy, hogyan lehetséges a Wealthy Affiliate otthoni pénzkeresés. Kétségkívül ez a program a sikeres és online pénzkeresés egyik lehetőségét kínálja, amiről most hasznos tippeket fogok megosztani neked a Wealthy Affiliate programmal kapcsolatban.

Nagyszerű lehetőség az ingyenes tagsági tervre feliratkozni

Ellentétben néhány olyan programmal, amely rövid ideig ad csak ingyenes próbaverziót és még ez a jobbik este, mert van, ahol bele sem láthatsz a rendszerbe, akár egy zsákbamacska játék. Pedig nagyon nem az. Őszintén megmondom, én is szkeptikus voltam, hiszen, ami ingyenes, az nem biztos, hogy ér is valamit. Szerencsémre, nagyot tévedtem, amikor először feliratkoztam 1 perc alatt a Wealthy Affiliate otthoni pénzkeresés otthoni pénzkeresés platformra. Mit veszíthettem, hiszen ennek a programnak hosszú ideig az ingyenes tagja lehetsz.

A legtöbb ember összekeveri az ingyenes lehetőséget a “próbaverzióval”. Az tény, hogy van egy hétnapos időszak, amikor lehetőséget kapsz, hogy ingyenesen kipróbáld a prémium tagságot. Az-az beleláthatsz és használhatod is a prémium eszközöket 7 napon át. Eldöntheted, hogy frissíted a fiókodat a prémiumra tovább, vagy maradsz az ingyenes verzióban.

A Wealthy Affiliate program, számodra készült

Nagyszerű lehetőség, hogy teszteld és kipróbáld az affiliate marketing bármelyik szintjén a Wealthy Affiliate otthoni pénzkeresés  platformját. Itt tudsz csatlakozni ingyen. Függetlenül attól, hogy még csak kezdő vagy, esetleg már van valamilyen tapasztalatod, vagy már rendkívül sikeres affiliate marketing szakember vagy, a Wealthy Affiliate program, számodra készült. Próbáld ki és teszteld Wealthy Affiliate programot ingyen, nincs kockázat és nincs szükség hitelkártyára. Valóban ingyenes! Ráadásul, ha csatlakozol rajtam keresztül, akkor magyar nyelvű képzést kapsz hozzá teljesen ingyen. A bónuszaimról itt találsz leírást. Érdemes elolvasnod.

Ki az bolond cég, aki egy hétig ingyen adja a szolgáltatását, majd az első hónapban féláron

Az indulás fő előnye, ha csatlakozol a prémium tervhez 7 napon belül, akkor az első hónapban kapsz 40% kedvezményt. Amúgy sem kerül sokba ez a rengeteg eszköz, amit kapsz ezért a pénzért havonta, de jólesik már az elején, ha az első hónapot majdnem féláron megkapod, hiszen én is csak egy hétig teszteltem teljesen ingyen, majd gondoltam, hogy egy hónapot adok még neki, ha féláron hozzáférhetek még egy hónapig.

Megéltem már pár gyenge, gagyi szolgáltatást, itt sem számítottam jobbra, de informatikusként és digitális marketing szakértőként vizsgáltam át, mondhatni “szakmailag” az egész rendszert. Hatvan napja léptem be és még nem találtam fogást rajtuk :). Hidd el, ez nem csak azért mondom, hogy rajtad gazdagodjak meg. Mert én sem vagyok bolond, hogy egy olyan eszközparkot ajánljak számodra, ami használhatatlan. Nem adnám a nevemet hozzá. Ez biztos.

De mit kapsz a Wealthy Affiliate ingyenes platformjában?

Előszór is egy komplett tárhely szolgáltatást, amin keresztül felépíthetsz két teljesen különböző weboldalt (Website-ot). Ráadásul kapsz hozzá egy komplett tanfolyamot, ami lépésről-lépésre megtanítja neked, hogyan keress pénzt otthonodban. Hogyan indítsd el az online vállalkozásodat. Kapsz egy Online Entrepreneur Certification (tanúsítványt is hozzá). Persze nem ez a lényeg, hanem a pénz, amit keresni szeretnél 🙂

 

Menyit szeretnél keresni naponta? 10 dollárt? 100 $-t ? 1000 dollárt vagy többet? Ez lehetséges. Az oktatás, weboldalak, eszközök, támogatás és közösség teljes körű felhasználása a Wealthy Affiliate Premium személyek számára. Ne feledd, ha hozzám csatlakozol, akkor INGYENES Magyar nyelvű képzést kapsz és BÓNUSZOKAT weboldalamon! Segítek Neked! Csatlakozz hozzám!

 

Hogyan indítsd el az online vállalkozásodat ingyenes képzés

Jó kiindulási pont azoknak ez a 10 órás tanfolyam, akik csatlakoznak a Wealthy Affiliate tervéhez

mindig jó kiindulási pont azoknak ez a 10 órás tanfolyam, akik csatlakoznak a Wealthy Affiliate tervéhez, ami lehetővé teszi számodra, hogy megértsd mi is az affiliate marketing és mi is a Wealthy Affiliate vállalkozás? Bármikor dönthetsz arról, hogy dönts arról, szeretnéd-e folytatni, hiszen a tanfolyam itt nem áll meg. De kezdőknek minden benne van, hogy eltudjanak indulni. Természetesen, ha többet szeretnél megtudni a digitális marketingről és a Wealthy Affiliate otthoni pénzkeresés otthoni pénzkeresés nagyon egyszerű, de kifinomult lehetőségről, akkor bármikor fel-“ápgrédelhetsz” (upgrade-frissítheted egy felsőbb szintű képzésre és eszközökre a fiókodat a prémium előfizetésre, ahogyan azt mondtam, az első hónapban csak 19 dollárért.)

Mint digitális marketinges, az-az online vállalkozó leszel. El tudod indítani ingyen otthoni pénzkeresésedet, amihez rendelkezésedre bocsátanak eszközöket, képzéseket. Maximálni tudod online bevételedet. Az bizonyos, hogy az ingyenes erőforrásokkal nem tudsz gyorsan haladni és bevallom, a sikeres online vállalkozás létrehozásához egy bizonyos ponton nem árt, ha prémium tagságra váltasz. Ehhez kapsz kedvezményt az első hónapban. Majdnem féláron. A 19 dollár tudom, hogy nem kevés, de, ha Te már nem vagy kezdő, akkor biztos vagyok benne, ha csak a tárhely szolgáltatásod árát nézed és nincs benne még semmi, akkor nagyon-nagyon jó árértékű lehetőség, hogy keress pénzt otthon.

Miért érdemes előfizetni a prémium tagsági tervre?

Ha komolyan veszed a sikeres online üzleti vállalkozásod felépítését és a Wealthy Affiliate otthoni pénzkeresést, akkor feltétlenül regisztrálnod kell a prémium tagságodat. Az a tudásanyag, amit kapsz, hogy az online vállalkozásod bevételt generáljon, szerintem érdemes beruházni egy ilyen vállalkozásba, hiszen, ha kiszámolod, hogy mennyibe is kerül más vállalkozás elindítása, akkor szembesülnél a működtetésének költségeivel. Az pedig nem 19 dollár lesz az első hónapban azt garantálom, ahogyan itt a Wealthy Affiliate platformban.

Ebben a platformban, programban teljes hozzáférést kapsz a képzésekhez. Az előfizetésedben annyi lehetőség van, amit elsőre nem is gondolnál. Én sem hittem el először. Tartalmaz egy képzési rendszert, saját mentorod lesz (ha hozzám csatlakozol, akkor természetesen én lennék az). Ötven weboldalt építhetsz. Privát csevegések, üzenetek, ha segítségre van szükséged.  Jelenleg 7 tanfolyam, rengeteg leckével. (természetesen saját ütemedben. Senki sem kéri rajtad számon). Egy közösség, akiktől bármikor kérdezhetsz.

Felbecsülhetetlen egy olyan közösségbe tartozni, akik üzleti gondolkodású emberek, ráadásul segítenek Neked!

Az üzleti gondolkodású emberek ezreinek közösségében való részvétel, önmagában is felbecsülhetetlen, és rengeteg erőforrás van, amelyek hasznosak lehetnek az online pénzkeresés vállalkozásodnak. Ezenkívül a képzési programokat rendszeresen frissítik új változtatásokkal és fejlesztésekkel, amelyekkel folyamatosan segítenek.

A tagság viszonylag ésszerű, és magában foglalja az összes képzési költséget. További felmerülő költségek lehet esetleg a bővített webtárhely (ha nem elég a 30 GB), a legnagyobb Enterprise csomag kulcsszó-kutatási eszköz (amit kezdőként még nem érdemes, hiszen elég a pro kulcsszó kutató csomag).  A heti webináriumok és a csapat támogatása. Kapcsolatba léphetsz más tagokkal, a tulajdonosokkal és a műszaki csapattal alapból mindenki megkapja.

Mivel az első hónapban van engedmény, ez a frissítés után 19 dollárba kerül. Ez az ajánlat azonban csak az első hét napban érhető el. Ezt követően a havi költség 49 dollárba vagy éve fizetéssel 359 dollárba kerül, amivel szintén sokat lehet megtakarítani.

Ez a költség nem tartalmazza a domain név költségét, ami éves díj. (15 dollár). De máshol sem kerül kevesebbe. De, ha mégis találsz olcsóbb domain név vásárlási lehetőséget, attól még üzemeltetheted az a Wealthy Affiliate szerverén. Nagyon rugalmasak.

Minden vállalkozáshoz zökkenőmentes, profi eszközökre van szükséged

A digitális marketingben és az online üzleti tevékenységek esetén ezek az eszközök nem igazán kézzelfoghatóak. Mint például a domain név. Kulcsszó kutató eszközök, versenyelemzés, stb. Ezért tartom fontosnak, hogy pontos költségvetésről írjak az online pénzkeresés tanfolyam platformon kívül. Egy cikkben nehéz összefoglalni és tippeket adnom, ezért lesz még erről bőven szó blogomban. Fontos, hogy minden eszközt megkapsz ahhoz, hogy elkezdj az otthonodból dolgozni és pénzt keresni.

Több lehetőséged van pénzt keresni. Majd fogok erről is írni részletesen egy áttekintő cikkben. De korábbi cikkekben, mint pl.  “Hogyan lehet otthon pénzt keresni egy niche bloggal?” vagy a “Hogyan lehet pénzt keresni Wealthy Affiliate vállalkozással” blog bejegyzéseimben már részleteztem a Wealthy Affiliate lehetőségeit.

Például arról is, hogyan rangsorolja a Google a weboldaladat és ehhez milyen eszközöket és lehetőségeket kapsz ehhez az előfizetéshez. Hozzászólások, megjegyzések, a profi támogatás és képzést döbbentsen jól kidolgozták. Hiszen egy kezdő weboldal tulajdonosnak, hogyan lehetnek hozzászólások a weboldalán? Ehhez már csak egy jó fűszerként hozzáadom a magyar nyelvű támogatást, hogy itthon is tudjanak azok is boldogulni, akik nem beszélnek angolul, de tudják használni a Wealthy Affiliate Premium rendszerét az Én magyar nyelvű támogatásommal. (gyorsítósáv)

Kezd el Te is a Wealthy Affiliate vállalkozásodat, hogy pénzt keress otthonodban

Ahhoz, hogy a képzést megkapd, először ki kell töltened a profiloldaladat. Feltöltöd a képedet és egy rövid leírást arról, hogy ki is vagy és miért szeretnél pénzt keresni online, affiliate marketinggel, digitális marketinggel, vagy bármilyen online marketinggel. Ehhez mindent ad ez a platform.

 • Képzést (tudást)
 • Eszközöket (egy helyen mind)
 • Segítséget (a nap 24 órájában)

A profilod szerves része ennek a platformnak, mivel egy nagy közösség tagjává válsz, amely elősegíti a kommunikációt és az interakciót.

Nincs korlátozás. Olyan képet töltesz fel magadról, amilyet csak szeretnél. Lényeg, hogy könnyen felismerjenek. A rövid BIO elengedhetetlen, de ettől függetlenül írhatsz akár egy önéletrajzot is magadról.

A Wealthy Affiliate programra való feliratkozás fő oka az otthoni pénzszerzés készségeinek elsajátítása és felhasználása egy sikeres online üzleti vállalkozás  felépítéséhez. Ez a program oktató jellegű (angol nyelven) és megtanítja az online marketinget, valamint azt, hogyan lehet jövedelmező online vállalkozást felépíteni. A pénzszerzésnek megtanulásának intelligens megközelítése, ami megfizethető más online képzési programokhoz képest.

A profilod kitöltése után csatlakozhatsz a képzéshez azonnal. Az irányítópultodon található az képzési link, ami az ingyenes start csomagban is megtalálható.

Wealthy Affiliate képzések-hogyan keress pénzt otthonról

Az új tagok leggyakrabban kísértésbe esnek és átugorják a képzéseket, de azonban fontos tudnod, hogy az online pénzkereső üzleted életképes legyen és stabil alapokon induljon, a lépéseket nem szabad kihagyni. Minden egyes lépés fontos és alapot nyújt a következő képzéshez.

Rengeteg információ áll rendelkezésedre a tanuláshoz. Fontos, hogy ne hagyd ki az órákat, hanem minden lecke után összpontosíts a feladatokra.  A lépésről-lépésre megközelítés lehetővé teszi a pénzkereső vállalkozásod növekedését! Ez biztosítja, hogy a helyes irányba haladj és egy erős alapot építs.

Pozitív elkötelezettség létrehozása

Csakúgy, mint bármely más képzési programban, többféle módon is lehet segítséget kapni, ha úgy érzed, van valami, amit tisztázásra szorul. Ne habozz, és minden egyes lecke befejezésekor tedd fel kérdéseidet. Általában van egy fórum, chat, ahol a tagok megbeszélhetnek és kérdéseket tehetnek fel. Létezik még egy kérdés feltevése blog, amely lehetővé teszi véleményük megszerzését más tagoktól. (ez  a jelenség sajnos itthon nem létezik. a versenytársaknak eszük ágában sincs segíteni egymásnak).

 

Kezdőknek egy pénzkereső online üzlet felépítése egyszerű.

Vannak olyan élő csevegések is, amelyek teljes előkészítést kínálnak, mivel vannak azonnali kérdések és válaszok. Emellett privát üzeneteket küldhetsz egy tagnak, meglátogathatod a profiljaikat, és kérdéseket is feltehetsz. Ha technikai problémád merül fel, segítséget kérhetsz a támogató csoporttól, amely a nap 24 órájában elérhető.

Pozitív elkötelezettségre van szükség ahhoz, hogy javítsd rangsorolásodat a Google-ben, ami nemcsak a hozzászólások megvásárlásán alapszik, hanem más tagok blogbejegyzéseit is kommentálhatod, amiért cserébe a Te weboldalra is hozzászólásokat szerezhetsz, minden két hozzászólással. Ezek a hozzászólások csak akkor érhetők el, ha weboldalad a Wealthy Affiliate-nél van. Ha weboldaladat nem ott parkoltatod, akkor küldhetsz egy linket a blogbejegyzésedhez, és felkérheti a tagokat, hogy tegyék meg észrevételeiket.

Az egyik legjobb eszköz, amivel itt találkoztam az a Site Feedback. Használhatsz a visszajelzési rendszert is, amely hasonló a hozzászólás (site comments) eszközhöz, csak ez nem publikus. Itt pozitív vagy negatív válaszokat kapsz a weboldalad fejlődéséről. Más tagok mutatókkal szolgálnak a javításhoz szükséges dolgokról. Ez a megközelítés pusztán pozitív kritika, és a közösség részt vesz abban, hogy kiváló weboldalt készíts. Te érdekekben kérhetsz ilyen weboldal ellenőrzést, hogy merre indulj tovább, vagy hogyan javítsd ki. Vagy egy megnyugvást kapsz, hogy jó úton haladsz előre!

Wealthy Affiliate otthoni pénzkeresés magába foglalja a blogolást. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy gyorsabb rangsorolást kapj a Google-ben, hiszen magas a domain Authority-je. Gyorsan kereshetsz pénzt, ha csatlakozol a prémium tagsághoz, mert a Wealthy Affiliate tartalmadon keresztül jutalékokat kapsz.

Többféleképpen kereshetsz pénzt a Wealthy Affiliate platformmal.

 1. építesz egy weboldalt bármilyen témára (piaci résre), amire feltöltesz partner cégek termékeit és Affiliate linkeket és ezek után
  Hogy milyen aktuális affiliate programok léteznek, még ebben is segít a Wealthy Affiliate platform

  jutalékot kapsz, ha Te weboldaladról érkeztek a vásárlók. Az affiliate rendszer pontosan ezen alapszik. Ha még nem tudod, hogyan működik, akkor itt olvashatsz róla cikkemben: “Keress pénzt Niche weboldalakkal” Hogy milyen aktuális affiliate programok léteznek, még ebben is segít a Wealthy Affiliate platform

 2. magát a Wealthy Affiliate platformot mutatod meg másoknak.
 3. vagy, aki szeretne egy weboldalt készíteni és ehhez oktatást, vagy szeretne pénzt keresni más is egy ékszereket üzemeltető weboldallal, de nincs hozzá terméke, raktára, eladója, offline üzlete és weboldala sem. Vagy Network marketingeseknek, hogy készítsenek maguknak egy profi weboldalt. Amihez kapnak profi tárhelyet, képzést.
 4. Google Adwords hirdetésekkel. ehhez is kell egy weboldal. Itt a lehetőség. Bárhol szeretnél építeni egy weboldalt, szükséged lesz domain névre, tárhelyre. Miért ne itt vennéd meg, amivel még plusz pénzt is keresel 🙂 A megfelelő időben érheted el a megfelelő közönséget. Vállalkozásodat pontosan azok az internetezők találják meg a Google-ben, akik a Te általad hirdetett termékeket és szolgáltatásokat keresik.

Lényege, hogy kapsz hozzá képzést, eszközöket és segítséget! Teljesen mindegy, hogyan szeretnél pénzt keresni.

Következtetés:

Kezdőnek egy erőteljes online üzlet felépítése egyszerű. Általában az indulás nehezebb. Mindazonáltal, miután befejezted a képzést, minden jól halad, ha betartod a játék szabályait, akkor a sikeres vállalkozás titkát fogod megszerezni és az összes erőfeszítés, elkötelezettség és a siker iránti jutalmad lesz a bankszámládra utalt jutalékok. Az itt elsajátított tippek arról, hogy egy Wealthy Affiliate vállalkozó hogyan lehet sikeres, mivel ez egy fokozatos folyamat, türelmet igényel. Előfordulhat, hogy sok buktató van az úton, főleg az első hónapokban, de akkor leszel túl ezen, ha buzgón akarod Te is a sikert. Ezért vagyok én is, hogy magyar nyelven segítsek neked! A feladás nem opció nálam :), szigorú fegyelem és kitartás mellett, a vállalkozásod sikeres lesz, és mosolyogni fogsz, amikor a bankodba utalják az első jutalékodat.

Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!

Digitális Marketing Szakértő: Nagy Péter

Köszönöm, hogy elolvastad ezt a cikkemet is! Oszd meg másokkal a közösségi oldalaidon, hogy segíts Te is Nekik pénzt keresni az Interneten. Sok hasonló gondolkodású embert ismersz, akik szeretnének többet tudni, hogy milyen affiliate marketing ötletek, titkok és tippek vannak. Annak érdekében, hogy a digitális marketinged ne a szerencsén múljon (mert nincs is titok), hanem egy kitaposott úton, amin végigvezetlek , ami csaknem 15 éve dominál az online megjelenésemben. „Az információ kincs” Csodás napot kívánok Neked! Nagy Péter vagyok (többet rólam itt): Kreatív Média-Marketing és IT Megoldások Szakértője

Ez is érdekes lehet számodra

A Wealthy Affiliate Black Friday bónuszok 2022-ben is. Kezd el INGYEN!

A Wealthy Affiliate Black Friday bónuszok 2022-ben is. Kezd el INGYEN!

Gratulálok, hogy csatlakoztál rajtam keresztül INGYEN a Wealthy Affiliate Black Friday bónuszok keretén belül a …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük