Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!

Versenyelemzés és rangsorolás a SEO számára

Elemezd SEO versenytársaidat

Időnként a SEO versengés legjobb módja az, ha megértjük, mit csinál a versenytársad, és meghatározzuk, hogy mely „rangsorolási tényezők” járulnak hozzá rangsorolásukhoz. Ez könnyen meghatározható a Jaaxy-ban található “Search Analysis” algoritmussal, amely figyelembe veszi az összes keresés eredményeit és feltárja, hogy mit csinálnak a rangsorolt ​​webhelyek.

Minden sikeres weboldal fordított mérnöki munkát végez 🙂

 

Szeretnél hihetetlen sikerrel belépni egy új piaci résbe anélkül, hogy időt kellene költenie komplex és bonyolult piaci és versenytársak kutatására?

 

Ez a realitás a Jaaxy-n belül, mivel bármilyen sikeres weboldalt megtervezhetsz, a kulcsszó sűrűségét, a meta címkéket, az alexa rangot, a tartalmi betekintést és a backlink betekintést. Ahhoz, hogy sikered legyen, először meg kell értened, hogy versenytársaid miért sikeresek?!

 

Versenyelemzés és rangsorolás a SEO számára

SERP-elemzés (Keresési elemzés) példa

making money from home kulcsszóra

Különböző keresőmotorok, különböző rangsorolások

A legtöbb marketing-szakembernek nincs tudomása arról, hogy milyen rangsorolási tényezők járulnak hozzá a Google rangsorolásához, miközben azok közül, amelyek teljesen eltérő rangsorolási tényezőkre és algoritmusokra támaszkodnak, rangsorolják weboldaladat olyan keresőmotorokban, mint a Bing és a Yahoo.

A Jaaxy segítségével hatékonyan képes leszel elemezni az összes keresőmotor rangsorolását.

 

Regisztrálj és 30 keresést kapsz

Hozz létre egy starter fiókot teljesen ingyen itt >>

De ki is próbálhatod itt lentebb és keress egy elképesztő kulcsszót.

Az eredmények készen állnak, ha beírsz egy kulcsszót,  de ahhoz, hogy azonnal megnézhesd, hozz létre egy ingyenes starter fiókot.

Hozz létre kezdő fiókodat azáltal, hogy megadod az adataidat. Csak néhány másodpercre vagy a világ legjobb kulcsszavaitól- és piaci rések kutatási csomagjától.

Próbáld ki és teszteld bátran. Ez nem zsákbamacska!

Ne várj … Készítsd el ingyen weboldaladat most!

Csak írd be a domain nevet és máris kezdheted! pl: dronecamera

 

Figyelem:

ha rajtam keresztül csatlakozol és építed a weboldaladat linkemen keresztül,

és

ha rajtam keresztül csatlakozol a Jaaxy kulcsszó kutató eszközhöz a linkemen keresztül, akkor magyar nyelvű ingyenes képzést kapsz Tőlem. A képzésről a gyorsítósávban kapsz több információt.

Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!