Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!
Wealthy Affiliate Black Friday óriási prémium kedvezmény csak 3 napig!
Wealthy Affiliate Black Friday óriási prémium kedvezmény csak 3 napig!

Wealthy Affiliate Black Friday óriási prémium kedvezmény csak 3 napig!

Wealthy Affiliate Black Friday Prémium tagságért valaha kínált legalacsonyabb árakkal tér vissza újra, de csak 72 órára. Online vállalkozásodhoz minden eszköz, képzés egy helyen! Spórolj meg 100 ezer forintot!

Ha érdekel az online üzletépítés, otthoni pénzkeresés, a sikeres üzleted online menedzselése, valamint a szakértelem és az új ismeretek folyamatos bővítése, akkor a Premium kezdés a leggyorsabb út a sikeredhez. De ennyiért? 😮

Wealthy Affiliate Black Friday, de mit is kapsz ennyi pénzért a prémium tagságodért? Csak 299 dollár 1 évre?

Segíteni szeretnénk Neked és kihasználni ezt a lehetőséget, tekintet nélkül a képzettségi szintedre, tudásodra, műszaki képességeidre vagy a világban való elhelyezkedésedre. Bárhol vagy éppen, tudom, hogy segíthetek, csak arra van szükségünk, hogy elkötelezed magad és a vállalkozásod. Ha ezt megteszed, minden mást is biztosítunk, amire szükséged van a Wealthy Affiliate-on belül.

Én is szeretnénk segíteni Neked az infláció legyőzésében…

Ebben oktatás rendszerben, ami a világban történik, hogy olyan sok embert becsapnak azzal, hogy az út a „pénzhez”, kizárólag a drága egyetem és a diploma megszerzése. A saját kemény munkád és a pénzkeresés megfelelő megközelítése az, ami elvezet a Te sikeredhez!

És pontosan ezt tanítom és kínálom a Wealthy Affiliate-en belül angol nyelven és magyar nyelven is csak Velem… a költségek töredékéért.

Wealthy Affiliate Black Friday ajánlat: 299 USD/év Prémium ( az-az 289 USD kedvezmény)

Wealthy Affiliate Black Friday ajánlat: 299 USD/év Prémium ( az-az 289 USD kedvezmény)
Wealthy Affiliate Black Friday ajánlat: 299 USD/év Prémium ( az-az 289 USD kedvezmény-100 ezer forintot spórolsz meg)

Te „főkulcsod a közösséghez” itt, a Wealthy Affiliate-nél, mert jól felkészült leszel arra, hogy bármilyen méretű sikeres vállalkozást építs!

A sikerhez vezető utat drasztikusan felgyorsítja a Wealthy Affiliate prémium tagságod. Pontosan mit fogsz kapni? Nézzük meg…

  • Elit alapképzésünk (120 lecke). A szilárd alap nélkülözhetetlen. Ugyanez vonatkozik az üzleti életre is és az alapvető képzési modulok megtanítják Neked a kulcsfontosságú „építőelemeket” a stratégiákról, amelyekkel 2022/2023-ban és azon túl is bővítheted vállalkozásodat! A több mint 120 leckén keresztül (angol és magyar nyelven, csak tőlem) bárki megtapasztalhatja az affiliate marketing lehetőségét a világában.
  • Folyamatos szakértői képzések (évente 62+). Hangolódj be a hét folyamán és vegyél részt valós idejű szakértői képzésben és élő kérdéseket tehetsz fel a szakértőknek a képzés előtt, után és közben. Ez egy tiszta értékképzés, amely minden elképzelhető témában megtanít a WordPress-hackeléstől kezdve a Youtube-on való népszerűségig, az e-kereskedelemig, a közösségi médiáig, a helyi marketingig, és természetesen nagy hangsúlyt fektetünk a weboldalak rangsorolására. Továbbra is minden héten fejleszted tudásodat, több tudás = TÖBB $$. Ez magában foglalja a több mint 532 órányi korábbi órákat is! Ne feledd, hogy mindez angol nyelven és általam pedig magyar nyelven történik.
  • Felügyelt WordPress tárhely. Tárhelyünk világszínvonalú, a világ leggyorsabb szerverein. Rétegezett kifinomult biztonsági csomagunkban és a vele való interfészhez kifejlesztett sebesség platformjainkban és Te a legbiztonságosabb és legmagasabb rangú saját weboldalakat fogod elérni. A Premiumon belül megkapod a prémium szintű tárhelyszolgáltatásunkat, amely akár 10 féle webhelyet is tárolhatsz saját domain nevekkel.
  • „Weboldal” webhelycsomagunk. Hozzáférést fogsz kapni olyan webhelyplatformokhoz, amelyek szerves részét képezik vállalkozásod növekedésének, beleértve azt a képességet, hogy figyelemmel kísérd weboldalad „egészségét”, növeld a „SiteSpeed”-et, hogy magas rangú tartalmat készítsél hatékonyan, és vásárlói elköteleződést gördülő weboldalaidon. Ezek az eszközök egyedülállók a WA-ban, és mindegyikhez hozzáférhetsz! Ehhez járul hozzá a szakmában páratlan elit weboldal támogatás!
  • Jaaxy Lite kutatási platform. A kulcsszavak és a weboldalaid rangsorolásának megértése nagy részét képezik majd vállalkozásodnak. A valóság az, hogy EGY (igen, csak egy) kulcsszó, amelyet a Wealthy Affiliate Jaaxy platformján találsz és kutatsz fel, szó szerint 1000 dollárt érhet vállalkozásod számára… és MILLIÁRD kulcsszó létezik 😉.
  • Coaching és mentorálás. Kérj segítséget angol nyelven közvetlenül az alapítóktól, Carsontól angolul vagy Tőlem magyar nyelven, valamint a világ néhány vezető affiliate marketingszakemberétől. Gyarapítjuk folyamatosan azon képességünket, hogy valóban közvetlen coachingot kínálunk és segítünk az online vállalkozásod minden lépésében és tudod: soha sincs buta kérdés. Ha közvetlenül a sikeres mentoroktól tanulsz, az legalább 500%-kal felgyorsíthatja a TE sikeredet. Szakértői támogatást kapsz korlátlan formában a Premium-élmény minden lépésénél angol és magyar nyelven (Tőlem) egyaránt.
  • Bónusz „Siker 2022-ben” szakértői online óráim, exkluzív hozzáférést kapsz szakértői képzés sorozatomhoz. Ezek az órák betekintést nyújtanak abba, hogy az online sikereket elérők miben dolgoznak, mit kerülnek el, és mit terveznek, hogy az elkövetkezendő évben mire összpontosítanak, hogy sikerre vigyék vállalkozásukat. Ezek a képzések azonnal elérhetőek lesznek  számára és a frissítés után elküldjük Neked. Mind ez angol nyelven is.
  • “Örökké tartó” ígéretünk. Ha ezen az ajánlaton keresztül upgradelsz 299 dollárért, akkor a következő években kihasználhatod ezt az árat.  Nem lesz a jövőben számodra áremelés, még akkor sem, ha a Premium ára emelkedik (amivel lépést lehet tartani az inflációval).

Ez pedig csak a felszín. Eddig csak arról beszéltem, amit a Premiumra upgradeléshez kínálunk. Amit fent említettem, az csak néhány kulcsfontosságú platform és szolgáltatás a sok közül, amelyekhez hozzáférhetsz itt a Wealthy Affiliate webhelyen. Ez csak  a jéghegy csúcsa volt.

Hogy némi rálátást adjak arra, hogy mennyit fizetnél ezekért a szolgáltatásokért, ha máshová mennél…

Az online Guruk Coaching programjai bárhol és mindenhol több mint 5000 dollárba kerülnek. A ClickFunnels évi 2500 dollár és még csak nem is ad weboldal készítő platformot. A WPEngine.com összehasonlítható tárhelyén évi 3000 dollárba kerül. Az olyan hasonló kulcsszóeszközök, mint a Moz, évi 1200–6000 dollárba kerülnek. És ha diplomát szeretnél szerezni egy 29 hónapos digitális marketing tanfolyamra a Full Sail Egyetemen, akkor 58 600 dollárba kerül! Ha ezeket kombinálod, akkor évente több mint 70 000 dollár lenne. Nézz körül itthon, Magyarországon is. Mennyiért tanítanak meg és adnak is hozzá eszközöket, hogy online vállalkozásod legyen? Csak a tárhelyed mennyibe kerül 1 évre? Képzést kapsz? Kulcsszó kutató eszközt? Soroljam még?

Nem beszélve az egyetemi diplomáról manapság. Hány évig tanulnál és mennyibe kerülne?

SZUPER szolgáltatások, amelyeket itt, a Wealthy Affiliate-nál kapsz

Egész éves prémiumot adunk Neked napi 0,82 dollárnál kevesebbért! EGÉSZ ÉVRE! Ez önmagában a magas költséggel járó online guruk képzéseinek, coaching programjainak költségeinek 5%-a, de ahelyett, hogy egyetlen „edzőhöz” férnél hozzá, hozzáférhetsz egy szakértőkből és emberekből álló közösséghez, akik ténylegesen sikeresek az interneten.

Az őrület az, hogy a prémium normál ára havi 49 dollár, ami még ezen az áron is a legalacsonyabb költségű, mégis legátfogóbb platform az online üzletek építésére ebben az iparágban.

Ha a Black Friday ajánlaton keresztül belépsz rajtam keresztül és upgradelsz a Premium éves szintre, akkor ezt átlagosan havi 25 dollárra csökkented a költségedet. Szintén további bónuszként, ha úgy döntesz, hogy jövőre is ragaszkodni szeretnél ehhez az exkluzív árazáshoz, jövőre hozzáférhetsz ehhez az „Örök árazási ígérethez”, az-az 299 dollárét/év !

Ezt az ajánlatot június 6. l déltől, június 9-ig 23:59 PST-ig (csendes-óceáni idő szerint) tartják fenn. Ez egy kis befektetés ma saját üzletedbe, ha komolyan gondolod, hogy online üzletet és állandó bevételi forrást szeretnél.

A Premium csomag a következő hónapban teljes lendületet ad szolgáltatásainknak és onnantól kezdve eldöntheted, hogy ez neked való-e, és szeretnél-e hosszú távú és sikeres online üzletet létrehozni, pénzt keresni otthonodból.

Az összes webhely és tárhelyplatform, kulcsszóeszközök, az összes képzés, az összes coaching, az összes képzés és folyamatos oktatás… ez mind benne van. Minden egy helyen.

Ez az egyetlen döntés szó szerint egy hat számjegyű üzleti vállalkozás kezdete lehet számodra és sok tagja van a Wealthy Affiliate-nek. Megalakították a világ néhány vezető affiliate marketingszakemberével, akik közül sok jelenleg millió dolláros vállalkozást működtet. Tőlük tanulni…..áldás!

RENDBEN. Tessék, itt van. 3 nap. A labda a te térfeleden pattog. Kész vagy, kész vagy az induláshoz?

Mostantól bárhogyan is dönthetsz, szeretnék itt is teljes mértékben rendelkezésedre állni, ha bármilyen kérdése van a Premiummal vagy magával az ajánlattal kapcsolatban. Kérlek, tedd fel kérdéseidet a lenti hozzászólásban és azonnal válaszolok.

Alig várom, hogy együtt dolgozhassunk a következő évben. Tudom, hogy ha elfogadod az ajánlatomat, nem fogod megbánni.

Wealthy Affiliate Black Friday óriási prémium kedvezmény csak 3 napig!
Wealthy Affiliate Black Friday óriási prémium kedvezmény csak 3 napig! Klikk a képre és kezd el MOST prémium 1 éves előfizetéssel!

Megtanulod, hogyan kereshetsz pénzt otthonodból niche weboldalakkal, affiliate marketinggel a digitális marketing stratégiára építve, bármilyen témában, termékkel az adott piaci résben a Wealthy Affiliate platform segítségével úgy, hogy senkire nem kell rátukmálnod semmit! Ja, hogy most spórolhatsz 1 éves előfizetéssel 100 ezer forintot…hm….Szerinted túl szép, hogy igaz legyen?

Spórolj 1 éves előfizetéssel 100 ezer forintot. A kedvezmény csak 3 napig tart!
Spórolj 1 éves előfizetéssel 100 ezer forintot. A kedvezmény csak 3 napig tart!

 

Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!

Digitális Marketing Szakértő: Nagy Péter

Köszönöm, hogy elolvastad ezt a cikkemet is! Oszd meg másokkal a közösségi oldalaidon, hogy segíts Te is Nekik pénzt keresni az Interneten. Sok hasonló gondolkodású embert ismersz, akik szeretnének többet tudni, hogy milyen affiliate marketing ötletek, titkok és tippek vannak. Annak érdekében, hogy a digitális marketinged ne a szerencsén múljon (mert nincs is titok), hanem egy kitaposott úton, amin végigvezetlek , ami csaknem 15 éve dominál az online megjelenésemben. „Az információ kincs” Csodás napot kívánok Neked! Nagy Péter vagyok (többet rólam itt): Kreatív Média-Marketing és IT Megoldások Szakértője

Ez is érdekes lehet számodra

Affiliate kiképzés: szakértőket hozunk létre, életre szóló jövedelemért

Affiliate kiképzés: szakértőket hozunk létre, életre szóló jövedelemért

Affiliate kiképzés angol és magyar nyelven is: szakértőket hozunk létre, hogy teljes életeden át passzív …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük