Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!
Wealthy Affiliate program megéri a pénzét?
Wealthy Affiliate program megéri a pénzét?

Wealthy Affiliate program megéri a pénzét?

Lehet egy Wealthy Affiliate vállalkozásod Neked is, amellyel kereshetsz pénzt otthonodból. Mi a helyzet a Wealthy Affiliate program lehetőséggel? Bárki tagja lehet és sikeres lehetsz Te is az affiliate marketingben? Ebben a bejegyzésben szeretnék segíteni Neked!

Milyen feltételek vannak, hogy csatlakozz a Wealthy Affiliate programhoz, hogy pénzt keress otthonodban

Sok ember számára  az affiliate marketing ad lehetőséget, hogy pénzt keressenek otthonukban

Sok ember számára  az affiliate marketing ad lehetőséget, hogy pénzt keressenek otthonukban úgy, hogy más cégek termékeit mutatják meg másoknak weboldalukon. Ezzel jutalékot keresve. Ez lehet egy Amazon rendszere, de lehet a Wealthy Affiliate programja is. a kettő között az a különbség, hogy a Wealthy Affiliate minden eszközt megad ehhez egy helyen.

Az amazon pedig, csak egy webshopot biztosít, ahol több millió terméket kereshetsz magadnak, amit szeretnél reklámozni weboldaladon és hozzá egy nagyon egyszerű képzést és sok-sok szabályt, hogy nehogy bejuss Te is az Amazon associates partnerprogramjába, hogy keress maximum 10%-ot egy terméken. Az egy dolog, hogy ingyenes, de eszközök képzés “gyengesége”, a sok szabály, előírás megfelelés + az alacsony jutalék nem nagyon motiváló (nem lebecsülendő), hogy Amazon affiliate marketingbe kezdj. Habár több millió dollárt lehet ezzel keresni, hiszen a niche weboldalak erre épülnek leginkább. Ráadásul egyre inkább terjed az Amazon FBA , ami  átvállalja a webshopod logisztikáját, ügyfél-szolgálatát. De lesz egy saját webshopod. Ez nem Affiliate marketing alapokon működik, ezért ebbe most nem mennék bele.

A Wealthy Affiliate vállalkozás marketing alapját egy weboldal képezi, ahol cikkeket publikálsz, majd rátalálnak a weboldaladra és az ott található termékedre (vagy saját vagy mások terméke) rákattintva megrendeli azt . Ezzel bevételt generálsz magadnak. Számos képzési tanfolyammal rendelkezik ez a program, amely segít megtanulni egy sikeres online üzlet működtetését.  Teljesen mindegy, hogy milyen terméket vagy szolgáltatást szeretnél értékesíteni.

Ráadásul nincsenek bonyolult szabályok, amiben elvesznél. Egy email címre van szükség és egy felhasználó névre. Tesztelheted ingyen és használhatod is ingyen az eszközöket.  Próbáld ki és nézd meg most erre a linkre kattintva. És még az induló képzést is megkapod hozzá. később eldöntheted, hogy szeretnéd-e komolyabban folyatni és pénzt keresni otthonodban. Az már csak hab a tortán, hogy én leszek a mentorod, ha szükséged van segítségre. A bónuszról nem is beszélve, amit itt adok neked!

Az affiliate marketing fő érdekes aspektusa a passzív jövedelemszerzés lehetősége.

Bár kísértésbe esik, hogy pénzt keressen otthon a kényelmes kanapéján. A valóság az, hogy ez nem egy gyors meggazdagodási rendszer. Időt és erőfeszítéseket igényel, amíg a dollár becsapódik a pénztárcádba. Ez nem egy átverős pilótajáték és network marketing, amikkel tele van az Internet. Épp a minap kerestek meg, hiszen tudják, hogy webshopokat fejlesztek és digitális marketing az erősségem. Rögtön meg is kérdeztem, hogy milyen termékek és milyen webshop? Erre azt mondták, hogy

-jaaaaa, az még nincs, de már lehet értékesíteni és embereket beszervezni. Péter….neked ez semmi, hiszen 20 éve ezzel foglakőzól….Te pillanatok alatt milliomos leszel.

Természetesen megnéztem az ajánlatukat. Ki más áll mögötte, mint a legfőbb network marketing gurunk itthon, aki 6 havonta újabb cégbe lép be és adja el, mint a legjobb üzletet a világon. Ezek az üzletek, amibe belépett korábban, már nem léteznek. Jó marketing taktika, csak nem az én gyomromnak. Átverni másokat, aztán lelépni a pénzükkel, nem nekem való. A passzív jövedelem nagyon jó, de nemárt olyan céghez csatlakozni, ahol 20 év múlva is pénzt fogsz keresni és létezni fog a cég. A Wealthy Affiliate, ami éppen ma 14 éves,  nem network marketing üzlet.

Hanem egy platform, ami képzést és eszközöket ad azoknak, akik pénzt akarnak keresni úgy, hogy nem szeretnének senkire rátukmálni termékeket és nem szeretnének hálózatot építeni.

Persze itt dolgozni kell. És nem fogsz meggazdagodni 1 hét alatt, sőt 3 hónap alatt sem. Ez egy hosszútávú munkafolyamat. Az amazon sem most kezdte és az Extreme Digital is egy garázsban kezdett. Sok éven át épült fel oda, ahol most van. Az egy dolog, hogy az Amazon a világ legnagyobb cége és ezt szó szerint is veheted ebben a pillanatban.

Az Extreme Digital már fuzionált az Emag-al…, mert kezd hanyatlani a webshop ipar itthon. Ma már bárki tud webshopit nyitni úgy, hogy nincs hozzá terméke, raktára, logisztikája, pénze. Ezt hívjuk nagyon egyszerűen Affiliate marketingnek. Belegondolni sem merek, ha lesz magyar Amazon, akkor mi lesz ezekkel a webshopokkal. (nyilván ezért nem engedték még be Magyarországra az Amazon-t). Pedig itt van a szomszédunkban is egy, németországi Amazon.de webshopjából sokszor, még szállítási költséggel is olcsóbban rendelem meg a termékeket, mint itthon. 20 éve onnan is vásárolok. Még anno könyvekkel és CD-k-kel kezdték 🙂

Határozd meg céljaidat. Mennyit szeretnél keresni? Mennyit szeretnél dolgozni?

Mi az, amivel foglalkozni szeretnél az affiliate marketing segítségével

Mivel ez a program valószínűleg nem mindenkinek szól, a csatlakozás előtt meg kell határoznod a céljaidat. Például, mennyit szeretnél keresni otthonodból? Arra számítasz, hogy azonnal szeretnél pénzt keresni, vagy inkább szépen lassan építed a vállalkozásodat?

Az igazság az, hogy az affiliate marketing fokozatos folyamat, mivel magában foglal egy működőképes weboldal felépítését és annak biztosítását, hogy a Google-ben megjelenjen. Előfordulhat, hogy egy új weboldal, akár hat hónapot is várat magára , mire a siker jelei nem mutatkoznak. (természetesen a legrosszabb esetet írom le, hogy véletlenül se csalódj) Fontos gondolkodni ezen a várakozási cikluson, mivel ez némi türelmet igényel. A weboldalak tartalmát el kell készítened, felépítened. A Google indexeli. Versenytársakat leelőzöd a SERP-ben. A versenyelemzésről és rangsorolásról a SEO-ban témában itt is olvashatsz egy cikket.

Ha nincs szükséged gyors fizetésre (persze kinek nem kéne azonnal a pénz 🙂 ), akkor a Wealthy Affiliate program affiliate marketing rendszere megéri az időt, erőfeszítést és pénzt. Ha azonban azonnali pénzre van szükséged, akkor fontold meg, hogy más területeken kezdj el online dolgozni. Mint például szabadúszó (freelancers) szövegíró, fordító, stb az Upwork-on. Meggazdagodni nem fogsz és nem lesz passzív jövedelmed (passzív jövedelem jelentése: akkor is keresel pénzt, ha éppen alszol), de ebben az esetben lesz azonnal pénzed. Azért megsúgom, hogy ott is dolgoznod kell :-), ráadásul kemény határidőre. Testvére a Fiverr, amitől óvva intelek. Itt is találhat munkát magadnak, de javaslom, hogy jó messzire kerüld el!

Térjünk vissza a WA-hez

Kezdetben két ingyenes weboldalhoz lesz hozzáférésed, induló képzéssel és egy kulcsszó-kutató eszközzel. Ezekkel a lehetőségekkel pénzt kereshetsz, mivel lehetséges pénzt keresni niche webholdakkal. Erről bővebben,  Hogyan keress pénzt Niche weboldalakkal? cikkemre kattintva olvashatsz.

Ez egy 10 órás tanfolyam, amely a Wealthy Affiliate Online Entrepreneur Certification része. Ezt kapod az ingyenes (starter) csomaghoz

Ingyenes tagságra számos korlátozás vonatkozik. Például nem leszel képes testre szabni domain nevét. Nem lesz egyedi tartományneved. De mégis lehetőség egy ingyenes és profi weboldal megjelenésre. Annyi a hátránya, hogy .siterubix.com -al fog végződni. pl www.teweboldalad.siterubix.com . A kulcsozókeresések száma 30, és egy tanfolyam érhető el, ami pont elég ahhoz, hogy megtanuld az online vállalkozásod indítását. Ez egy 10 órás tanfolyam, amely a Wealthy Affiliate Online Entrepreneur Certification része. Ez végigvezet téged a bevételt eredményező sikeres online üzleti vállalkozás létrehozásának lépésein. Ez a kezdő tanfolyam (1. szint) az első lépés az online üzleti tulajdonosként rejlő lehetőségek kiaknázásához.

 

A  képzések nagyok jók, különféle technikákat fogsz tanulni a weboldalad forgalmának növelésére. A forgalom révén az affiliate program segítségével ingyenesen reklámozhatod a termékeket. Azt is megválaszthatod, hogy melyik termékeket kívánod népszerűsíteni.

Mennyi pénzt szeretnél költeni erre?

Mint minden offline vállalkozás kezdése sok-sok pénzbe kerül. Nem részletezem. Csak, ha a termékek megvásárlása, raktározása, szállítása, alkalmazottak…ajjaj… Nagyon sokba! Egy online vállalkozás sem ingyenes, de egy offline hagyományos s vállalkozáshoz képest nagyságrendekkel kevesebbe kerül az indítása.

Amint azt korábban leírtam, az affiliate marketing munka türelmet és szorgalmat igényel, hogy eredményt érj el. Az offline üzlet olyan vállalkozás, mint bármely más, és felmerülnek működési költségek. Mint vállalkozó, elengedhetetlen a költségekre is összpontosítani.

Nem olyan, mint az alkalmazotti jogviszony, ahol havonta megkapod a fizetésedet. Itt is eljutsz erre a pontra, de ekkor már akkor is fogsz pénzt keresni, ha leállsz mondjuk pár hétre, akár egy hónapra. Bizonyos költségek fognak felmerülni, mielőtt bármilyen pozitív hozamot elkezdenél realizálni. Az a gondolat, hogy olyan jövedelemmel rendelkezel majd, amely arra késztet, hogy nem hagyod abba a munkát, nagyon izgalmassá teszi ezt a lehetőséget.

Amikor csatlakozol ehhez a programhoz, kezdőkén az ingyenes tagsági rendszer feliratkozásával indul. Nem kell fizetned semmit, és dönthet úgy, hogy itt maradsz, ameddig csak akarsz. Semmibe sem kerül, de ugyanakkor nagyon sok korlátozásod lesz, és valószínűleg nem éred el azokat a célokat, amit szeretnél. Gondolj bele, hogy 0 forintból elkezdeni egy offline boltot lehetetlen. Egy fillért sem fogsz keresni. A Wealthy Affiliate program azért az ingyenes lehetőség opciójával el tudsz indulni és pénzt is fogsz keresni. Belelátsz a rendszerbe. Kipróbálhatod és tesztelheted. Munka lesz vele és tanulnod is kell. De munka és szorgalom nélkül sehol sem lehet pénzt keresni online. Aki ezt mondja, az hazudik és túl szép, hogy igaz legyen!!!! Kivéve a csalásokat, átveréseket, amibe szörnyű belegondolni, hogy hányan beleesnek a csapdájukba! Kívánom, hogy ne legyél köztük.

Itt kipróbálhatod, tesztelheted. Nincs zsákbamacska és kockáztatás. Nézz bele most és kezd el online vállalkozásodat otthonodból!

A prémium tagság az előrelépés, mivel számos előnye van a sikerhez vezető utadhoz

Nézd meg egy kezdők gyors indulásához készült “starter” csomagot és azt a csomagot, akik készen állnak a sikerre. A “premium” csomagot

Próbáld ki a Wealthy Affiliate programot ingyen, nincs kockázat és nincs szükség hitelkártyára

 

Amikor csatlakozol a prémium tagsághoz, akkor havonta 49 dollárt fogsz fizetni. Azonban dönthetsz úgy, hogy egy évre kifizeted 359 USD-ért, ami 229 USD megtakarítást eredményez. Ha összehasonlítjuk az Interneten elérhető egyéb szolgáltatásokkal, akkor az egyes programok egyedi költségei jóval magasabbak. Van, ahol csak maga a tárhely 49 dollár 🙂 és az nem 30 GB! A WA tárhely szolgáltatásukról bővebben, ami benne van a csomag árában, itt olvashatsz, Nehogy nyitva maradjon a szád 🙂

Wealthy Affiliate vállalkozásoddal teljes eszközparkot fogsz vásárolni méltányos áron. Például, ha egyéb kulcsszó-kutatási eszközt kell fizetned havonta,  több, mint 49 dollárba kerül. Itt megkapod a csomagban a kulcsszó kereső és niche kutató eszközödet. Bővebben itt olvashatsz erről cikkemben. Ha hozzáadod a domain tárhelyednek költségeit, a biztonságot és az egyéb szolgáltatásokat, akkor a költségek elkerülhetetlenül emelkedni fognak. Nem tudod kihozni 49 dollárból.

A Wealthy Affiliate vállalkozás megéri a pénzét,

mivel ezeknek az erőforrásokat egyetlen egy helyen kapod meg! 20 éve erre vártam. Ilyen lehetőségre! Én magam szerettem volna létrehozni, de itthon szinte megvalósíthatatlan az affiliate rendszer és egyéb okok miatt, Ne felejtsük el megemlíteni az osztálytermeket, képzéseket, szemináriumokat és a csatlakozáskor kapott támogatást. Nem beszélve arról, hogyha rajtam keresztül csatlakozol, akkor Magyar nyelven kapsz segítséget Tőlem! Ja…plusz bónuszom is van hozzá ezeken felül….nézd csak meg, hogy mit?….ITT

A legtöbb ember, aki már sikeres online üzleti tevékenységében, nem látja szükségét, hogy csatlakozzon a prémium tagsági tervhez. Annak ellenére, hogy felmerülnek költségek, van néhány előnye, amelyet előfizetéssel kaphatsz meg. Az képzései program folyamatosan frissül, és a tartalma minden nap frissül. Lehet, hogy Te 20 éve online marketinges guru vagy, de ettől még nap, mint nap szembesülsz azzal a ténnyel, hogy a trendek, eszközök változnak. Aki most kezd bele digitális marketingbe vagy affiliate marketingbe, semmivel sem lesz hátrányban, mint az, aki 20 éve online gurunak hívja magát. A képzéseken olyan információhoz jutsz azonnal, amit az itthoni online guruk hónapokkal később publikálnak magyarul. Akkor már réges-rég elvesztetted a versenyelőnyödet.

Ok, mondjuk valóban profi online marketing  szakértő vagy

és egy network marketing guru, Szakértelmed ellenére továbbra is élvezheted a tárhely szolgáltatás előnyeit és a weboldal építés, fejlesztés gyors módszerét, alkalmazását. Kiváló tárhely szolgáltatással szolgáltatással rendelkeznek, amely a piac egyik legjobb ajánlata.

Mi a helyzet a Wealthy Affiliate vállalkozással, amely sokak számára választássá teszi az ingyenes SSL tanúsítványt. Bármely webhely tulajdonos megmondja, hogy ez a tanúsítvány bizonyítja webhelye legitimitását. Még most is 2019. 09.13-án rengeteg olyan weboldal van, ami nem HTTP biztonsági SSL tanúsítvánnyal rendelkezik. Ezek a weboldalak olyanok, mintha nem is léteznének. ráadásul, akinek már van HTTPS weboldal, az kő keményen fizeti éves szinten. Itt kapod a csomagodhoz alapból!

Ha megvizsgálod a prémium tagsághoz való csatlakozás előnyeit, akkor érdemes a befektetned. Igen, ez pénzbe kerül, de melyik vállalkozás nem? A lényeg az, hogy okosan fektess be és biztosítsd, hogy pénzt a megfelelő helyre teszed. Ebben a programban nyilvánvalóan mindent megkapsz, amire szükséged van vállalkozásod tisztességes áron történő elindításához.

Mi a helyzet a Wealthy Affiliate vállalkozással, amely minden felhasználó számára kötelezővé teszi a prémium tagságot?

A kezdők számára a Wealthy Affiliate vállalkozáshoz való feliratkozás az-az online üzleti vállalkozás felépítése és jogszerű pénzszerzés a cél. Leggyakrabban arra számíthatsz, hogy megtanulj, hogyan lehet weboldalt, blogot létrehozni és pénzt keresni a blogírásból, niche weboldal készítésből.

A tapasztalt emberek számára ezek a dolgok valószínűleg már nem újdonságok. Az én 20 éves digitális marketing tapasztalatom ellenére is jó hasznát veszem ennek a programnak is. A feliratkozásom  lehetővé tette, hogy belelássak a legújabb trendekbe, teszteltem mások sikerét, hogy ők, hogyan lettek sikeresebbek?! A képzési programot is végig csináltam és lám csodát nagyon sok újdonsággal találkozok a mai napig, amivel versenyelőnyre teszek szert.

Nem beszélve az eszközökről és az erőforrás arzenáljáról. Ezek a dolgok hasznosak a vállalkozásodnak népszerűsítéséhez!

Van egy plusz óriási képzés is az úgynevezett “Affiliate Bootcamp”. Ez képzés egy 7 fázisú (70 órás) tanfolyam-sorozat, amely végigvezet Téged egy vállalkozás létrehozásának és megalapításának folyamatában a Wealthy Affiliate vállalkozás népszerűsítésével kapcsolatos piaci résben.

Döbbenetes, hogy nem csak eszközöket és képzést kapsz, hogy pénzt keress bármilyen termékkel a világon egy weboldallal,

Erre varrjál gombot!

hanem még ad neked egy profi képzést, hogyan keress pénzt a Wealthy Affiliate platform értékesítésével is.

  1. segít, hogy egy piaci résben (niche) értékesítsek termékeket, profin felépített weboldallal. Ez bármilyen termék kategória lehet
  2. magát a WA rendszert is értékesítheted, hogy mások felhasználjak az első pont megvalósításához
ad neked egy profi képzést, hogyan keress pénzt a Wealthy Affiliate platform értékesítésével is.

 

Kérdezni nem szégyen!

Lehet, hogy egy kicsit “felfújtam” , ahogyan a dolgok történnek ezen a platformon. Van egy egész közösség, akik segítenek neked, hogy Te sikeres legyél. Próbáld ki ezt itthon 🙂 A kutya sem segít! (én kérek elnézést a kutyusoktól) és a jó hír az, hogy élő csevegést folytathatsz és kapcsolatba léphetsz velük, velem, mint mentoroddal. Választhat úgy, hogy számtalan órát töltesz más tagokkal beszélgetve és kérdéseket tehetsz fel, amelyek a vállalkozásod sikerét jelenthetik.

Privát üzeneteket küldhetsz másoknak is, és ha ők regisztrálnak az Te linkeddel, értesítéseket kapnak. A támogató csoport nagyon hasznos. Ennyi pénztért, szinte minden tudást megkapsz. Más online képzési eszközökkel ellentétben itt a kurzusok rendszeresen frissülnek, és korábbi foglalkozásokat is megtalálhatod.

A legtöbb ember inkább az ingyenes tagságot részesíti előnyben, mivel szeretnék csökkenteni az üzleti költségeket. Ennek ellenére bizonyos korlátozások vannak az irányítópultban. Ezen ne lepődj meg. A hozzáférése hosszú ideig tarthat, és egyes képzési funkciók csak rövid ideig állnak rendelkezésre, például az élő csevegések. De legalább az ingyenes lehetőségnek is van óriási haszna. Mások ezeket az eszközöket, amit itt kapsz ingyen, súlyos összegekért adják.

Az ingyenes tervnek is van előnye, mint például két webhely, a kezdő tanfolyam, blogolás és egy első fázisú boot camp képzést is kapsz, amiről fentebb írtam. még ezt is megkapják ingyen. Ezek tényleg megőrültek 🙂 Vannak video konferenciák, egy kulcsszó-kutató eszköz is, ami csak 30 keresést enged az ingyenes csomagban, és két osztálytermi képzést. Van egy olyan képzés, amely mindössze hét napig tart.

Mint üzleti tulajdonos, a legnagyobb kérdés az, hogy a Te vállalkozásod sikeres lehet-e az ingyenes tagsági terv alapján?

Nos, nem vagyok zsarnok, és ohó sem, de ahhoz, hogy a dolgaid javuljanak, végül csatlakoznod kell a prémium tagsághoz. Végső soron rajtad múlik, hogy dönts a legjobb tervről, hogy milyen pénzügyi céljaid vannak?

Milyen tapasztalatod van az online marketingben?

A tapasztalat itt leginkább egy weboldal elkészítésnének készségeiben rejlik. Ha már van weboldalad, akkor ismered a webtárhelyet és a SEO-t. A kezdők a Wealthy Affiliate weboldalát részesítik előnyben, mivel ez egy mindenre kiterjedő program a tanulásra és a készségek fejlesztésére.

Én lassan 20 éve készítek weboldalakat. De bátram állítom, hogy itt 6 másodperc alatt elkészül egy keretrendszer. amit régen hónapokig programoztunk 🙂 HTML, flash programnyelvekkel. A mai WordPress PHP és CSS CRM rendszer ma már gyerekjáték, pláne, ha WA-ban készíted.

A teljes csomag nyilván többe kerül, ha csatlakozol a prémium tagsághoz. Ez magában foglalja a képzést és a webhely tárhely költségeit. Ha már van weboldalad, ez valószínűleg zökkenőmentes indulást jelent számodra. Lehet, hogy nem szükséges, kivéve, ha fizetni szeretnél külön egy külsős  webtárhely szolgáltatásért plusz.

Ha ismered az affiliate marketinget és az ahhoz kapcsolódó folyamatokat, akkor könnyű navigálni a folyamatokban. A kezdőknek hasznosnak bizonyul a Wealthy Affiliate vállalkozás, különösen akkor, ha ez az első alkalom, hogy  egy profi weblapot készít magának. Ez a program lépésről lépésre szemlélteti, hogyan lehet a webhelyet a semmiből létrehozni. Megtanítják a készségeket, és a képzés naprakész.

Hozd létre most fiókodat, és kezd el online üzleti vállalkozásodat még ma!

Wealthy Affiliatet programhoz való csatlakozás ingyenes, nincs kockázat és nincs szükség hitelkártyára

Nagy Péter hálózata a Wealthy Affiliate-nél

 

Legjobb előnyei között szerepel az, hogy lépésről-lépésre történő képzési programot ad a kezedbe, hogyan lehet felépíteni egy sikeres online üzletet.

Ezenkívül bárki létrehozhat weboldalakat programozás nélkül. A webhely tárhely szolgáltatása legmagasabb szinten van, ha összehasonlítjuk a többi webes tárhely szolgáltatóval.

Emellett csatlakozhatsz egy olyan közösséghez, amely több ezer hasonló gondolkodású tagból áll, akik hajlandóak felajánlani a tudásukat és sikerük titkát. A szakértők is rendelkezésedre állnak, főleg ha kezdő vagy, és szeretnéd, ha foglalkoznának a problémáiddal.

A tanfolyamok a bevezetéstől kezdődnek, és általában feltételezik, hogy mindenki kezdő. A sikeres emberek is valamikor kevés tudással  kezdett neki. Kevés tapasztalattal rendelkeztek az Internet és a weboldalak felépítése terén.

Következtetés

A Wealthy Affiliate vállalkozás különbözik az Interneten elérhető többi képzési programtól. Ez nem network marketing és hálózatépítés! A folyamatosan változó online környezet és a gyorsan változó trendek miatt a sikeres üzleted online kiépítése nehéz helyzetbe kerülhet. Fontos, hogy kik tanítanak, milyen eszközöket használsz és milyen friss az információ! Néhány szempont, például a Google algoritmusok és a YouTube kódolása, sokszor változott az évek során. Nekem is ment a “levesbe” sok webshop pont e-miatt! Mi a helyzet a Wealthy Affiliate program lehetőséggel? Tény, hogy pont ez különbözteti meg a többitől:  naprakész források rendelkezésre állása és a profi eszközök, képzés!

Wealthy Affiliatet programhoz való csatlakozás ingyenes, nincs kockázat és nincs szükség hitelkártyára
Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!

Digitális Marketing Szakértő: Nagy Péter

Köszönöm, hogy elolvastad ezt a cikkemet is! Oszd meg másokkal a közösségi oldalaidon, hogy segíts Te is Nekik pénzt keresni az Interneten. Sok hasonló gondolkodású embert ismersz, akik szeretnének többet tudni, hogy milyen affiliate marketing ötletek, titkok és tippek vannak. Annak érdekében, hogy a digitális marketinged ne a szerencsén múljon (mert nincs is titok), hanem egy kitaposott úton, amin végigvezetlek , ami csaknem 15 éve dominál az online megjelenésemben. „Az információ kincs” Csodás napot kívánok Neked! Nagy Péter vagyok (többet rólam itt): Kreatív Média-Marketing és IT Megoldások Szakértője

Ez is érdekes lehet számodra

A Wealthy Affiliate Black Friday bónuszok 2022-ben is. Kezd el INGYEN!

A Wealthy Affiliate Black Friday bónuszok 2022-ben is. Kezd el INGYEN!

Gratulálok, hogy csatlakoztál rajtam keresztül INGYEN a Wealthy Affiliate Black Friday bónuszok keretén belül a …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük