Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!
Wealthy Affiliate Black Friday- online üzletedből keress pénzt
Wealthy Affiliate Black Friday- online üzletedből keress pénzt

Wealthy Affiliate Black Friday- online üzletedből keress pénzt otthonról

Wealthy Affiliate Black Friday ajánlatunkkal édesítjük az online üzletedet, minden idők legalacsonyabb árainkat kínálva, miközben az iparág legfejlettebb, valós idejű, átfogó, tiszta értékkel rendelkező szakértői angol és magyar nyelvű képzését kínáljuk, amivel pénzt keresel otthonodban.

Tartalomjegyzék

Wealthy Affiliate Black Friday- online üzletedből keress pénzt

Ha még nem vetted igénybe a valaha legalacsonyabb árunkkal az UTOLSÓ Black Friday ajánlatomat, még van időd. Azonnal hozzáférhetsz ehhez az ajánlathoz, és a folyamat során felkészülhetsz a sikerre az előttünk álló évben.

Szerezd meg a Black Friday kedvezményt most-Kedvezményes kupont adok prémium éves díjra – mindössze 30 ezer Ft/évre (jelenlegi dollár árfolyam szerint)

Ma szeretnék egy kicsit beszélgetni Veled az üzletről, különös tekintettel a pénzről és arra, hogyan szerezzünk többet belőle 😊.

Mindig felmerül a kérdés:

Mennyit fogok keresni?

Őszintén szólva fogalmam sincs, hogy mennyit fognak keresni azok, akik ezt az otthoni pénzkeresés módszerét választják az üzleti életben, de egy kis betekintést nyújthatok számodra, amely lehetővé teszi, hogy elérd a siker bármely szintjét, amelyért hajlandó vagy dolgozni. A valóság az, hogy nem tudom, hogy az egyik legnagyobb sikertörténeted lesz-e az interneten, vagy egy nagy bukta. Bárcsak lenne kristálygömböm, az jó móka lenne 😜. A helyzet az, hogy egy online vállalkozás kemény munkát és erőfeszítést igényel. Aki meggazdagodást ígér munka nélkül, az hazudik. A másik helyzet pedig az, hogy jutalmak magasak lehetnek… akár havi 1 000 dollárt keresel, vagy havi 10 000 dollárt, vagy 100 000 dollár havi jövedelmed lesz.

Mindez a Te valóságos online üzleted lehet, ami segíthetünk.

Bármilyen szintű siker elérsz az angol nyelvű Wealth Affiliate programmal és támogatásommal a magyar nyelvű kurzusokkal. Ez az, amit tanítanak angol és az én segítségemmel magyar nyelven is. Amiben segítettem az online vállalkozókat az elmúlt 17 évben. De konkrétan a Wealth Affiliate platformjával 3 éve.

Minden olyan eszközt, erőforrást, szolgáltatást, hálózati képességet és SZAKÉRTŐI tudást megadunk Neked, amelyre szükséged van egy bármilyen szintű online vállalkozás létrehozásához.

A Wealth Affiliate képzésről pár szóban

Az angol  és az általam magyar nyelvre lefordított szakértői tudást szeretném érinteni. A Wealthy Affiliate-nél szerzett oktatás révén drasztikusan felgyorsítjuk sikeredet. Van egy régi Kínai közmondás, amely mély hatást gyakorolt ​​rám is az évek során, és hihetetlenül relevánsnak bizonyult üzleti tevékenységeink, befektetett munkánk szempontjából, hogy az emberek sikeresek legyenek az online világban. Egyszerű, és tömör.

Ha tudni akarod az előttünk álló utat, kérdezd meg azokat, akik már kitaposták és visszatértek rá.

Más szóval, az online üzleti világ nagyon “dimbes-dombos” út. Vannak ismeretlen akadályok az út során. Vannak kanyarok benne. Vannak bizonyos utak, amelyeket el kell kerülni, és olyanok, amelyek végül elvezetnek az „aranyfazékhoz”. Több digitális marketinggel foglalkozó ismerősöm, családtagom már nem először kezd bele (szinte minden évben) más online marketing lehetőségbe, de a végén mindig nálam köt ki és megerősíti ezt a szép közmondást és végre felismeri, hogy valódi munkával, kemény tanulással sikeres lesz az online otthoni munkájával.

Nehéz lehet, ha nem ismered az utat. Tényleg kemény!

Ha egyedül próbálod végig járni az ösvényt, zsákutcába kerülsz, és a sikerhez vezető út nagyrészt „próbálkozások sorozata és hibák” lesznek. Biztos vagyok benne, hogy Te is eltévedtél már és többször megbotlottál a digitális marketing területen és nem profitáltál belőle.

De mi lenne, ha a zsákutcák  99%-át elkerülnéd?

Felgyorsítaná a sikerhez vezető utadat, igaz? Így drasztikusan felgyorsíthatod a sikerhez vezető utat. Tanulhatsz mások kudarcaiból és sikereiből, és közvetlenül beillesztheted őket vállalkozásodba, az-az saját hibáidból is tanulhatsz. Ezért van olyan nagy értéke, ha megfelelő angol nyelvű képzést kapsz  azonnal SZAKÉRTŐKTŐL a Wealth Affiliate programban. És próbálom tartani a ritmust a magyar nyelvű kurzusaimmal, amivel egy kicsit lemaradtam, mert (házat építettünk és egy szép kertet is terveztem és saját kezeimmel megépítettem 😊). De több lovat megülni egy fenékkel….hm…..nem lehet. Ettől függetlenül a weboldalaim dolgoztak helyettem a nap 24 órájában, de ügyfeleim, mentoráltak már jelezték “digitális” hiányomat. Azok, akik naponta járják az utat és általam ismerik, majd elkerülik a felesleges kanyarokat és tudják, melyek azok az ösvények, amelyek elvezetnek a gyümölcsökhöz. Rendelkezésedre álló angol nyelvű és általam magyar nyelvű szakértelem a Wealthy Affiliate-nél, amely a legtöbbet hozza ki a digitális marketing affiliate (partnermarketing) iparágból és az interneten megtalálható bármelyik affiliate platformja közül. A Wealthy Affiliate egyik „tömegek kedvence” a szakértői  online osztálytermi képzések, amelyeket egész héten tartanak élőben, magyar nyelven is bármikor elérhető kurzusaimmal, amelyeket folyamatosan készítek.  Ezek a képzések szakértői mentorálást biztosítanak és közvetlen hozzáférést kapsz ezekhez az angol nyelvű szakértőkhöz és hozzám pedig magyar nyelven, ahol „valós idejű” kérdéseket tehetsz fel az élő online óráim során.

Közvetlenül azoktól tanulsz, akik „visszatérnek” a siker földjére, és a helyes irányba mutathatnak. Ne próbálkozz,  ne csüggedj, hiszen megtakarítjuk számodra a felesleges köröket. Legyél sikeres Te is a digitális marketing otthoni pénzkeresés világában.

A Wealthy Affiliate izgalmas naptárral rendelkezik, több mint 350 szakértői angol nyelvű tanfolyam várható 2023-ban, de van egy MAGAS ÉRTÉKŰ bónuszunk is, amelyet idén a Black Friday eseménnyel kínálunk.

Ennél a „bónusznál” megkérdeztük a legjobb online marketingszakembereket a világon és internetes vállalkozókat, HOGYAN tervezik a siker elérését 2023-ban, és hogy ásnak mélyre, és találják meg az aranyat, amelyeket a saját virágzó online tevékenységük során alkalmaznak. Olyan vállalkozókat kérdeztünk, hogyan értek el sikereket… akik túlszárnyalják a versenyt, és annak ellenére növekedtek, hogy az infláció és a gazdaság gyengeségei akadályoztak munkájukat. Próbálom ezt számodra magyar nyelven is elérhetővé tenni. Önkéntesen csinálom a magyar képzéseket, persze egyértelmű számodra, hogy minden egyes hozzám csatlakozó WA tag után affiliate jutalékot kapok. De nem álltam meg a “falu” határában, hiszen internet segítségével előttem az egész világ. A hozzám csatlakozók 90%-a nem Magyarországról érkezik. Hanem a világ bármelyik pontjárol. Nekem csak annyi a dolgom, hogy elindítsam a siker útján. A Wealthy Affiliate platform helyettem fogja oktatni Őket angol nyelven oktatni és az itthoni csatlakozóknak is ugyan ez lesz a dolga, ha csatlakozik rajtam keresztül. Hiszen nem neked kell oktatnod. Ezt a munkát elvégezzük helyetted! A Wealthy Affiliate programja legfőképpen angol nyelvű, de így óriási a piacé rése.

Ha csatlakozol az üzlethez, akkor anélkül keresel pénzt az egész világon, hogy nem beszélsz angolul 🤑.

WA történetében most kizárólag a Premium Plus+ éves előfizető tagok számára lesznek elérhetőek olyan képzések is, amivel elérhető céllal tervezett pénzt fogsz keresni otthonodból. Black Friday Premium Plus+ BÓNUSZ: Sikerhackek 2023-ban – 8 rendkívül sikeres internetes vállalkozó belső munkája Amikor leültünk ötletelni az idei bónuszhoz, nagyon szerettem volna valami különlegeset kitalálni, ami valóban megváltoztatja a leendő vállalkozók munkáját. Azt a gondolatot is szerettem volna magáévá tenni, hogy sokféle módon lehet virágzó üzletet felépíteni az interneten és minden online vállalkozónak vannak napi rendszerességgel különböző nagyszerű ötletei, amelyek a sikerhez vezetnek.

Minden szakértő, akit látsz online, aki sikeres, valószínűleg valamit mást csinál, vagy bizonyos esetekben TELJESEN mást.

Olyan dolgokat is tesznek, amelyek versenyelőnyt biztosítanak számukra, és amelyek nagyobb hatékonyságot és sikert eredményeznek napi tevékenységeik során. Ezek gyakran olyan dolgok, amelyeket teljesen természetesen csinálnak és nem görcsölnek. Ha Nekem sikerült sikeresnek lennem úgy, hogy az elmúlt évben építkeztem, járok offline dolgozni és mellette itthonról is képzem, a pénzt keresni vágyókat úgy, hogy még 2 ikergyermeket is nevelek, akkor Te is sikeres lehetsz, ha belerakod a maradék idődet az otthoni munkádba!

Egy olyan világban, mint amilyen az internet is bővelkedik a lehetőségekben, szó szerint 1000 módszer létezik sikeres online üzlet létrehozására. De hogyan lépj be a sikeres emberek elméjébe?

Vágyam az, hogy TÖBB betekintést adjak számodra, amit én személyesen tennék, összeállítottam egy listát olyan kérdésekről, amelyek jobban belemerülnek az üzletépítés mentális oldalába és lehetővé teszik, hogy érintsek néhány olyan finomságot a „sikerről”, amely kezdetben nekem sem volt nyilvánvaló.

Íme néhány kérdés, amit magamnak is feltettem

  • Melyek azok a piaci rések, termékek amelyekről tudod, hogy az elkövetkező években felrobbantják az internetet?
  • melyek azok a mindennapi tevékenységek, amelyeket valószínűleg kevesen tesznek és amelyek a sikerhez vezetnek?
  • hogyan boldogulok a gyenge gazdaság és az inflációs nyomás közepette?
  • mit kerülnék el, ha most vállalkozásba kezdenék?
  • ha lenne EGY dolog, ami azt ajánlja, hogy összpontosítsak rá, az hogyan nézne ki?
  • mi a legnagyobb “hack”, amiről minden online vállalkozónak tudnia KELL, ha 2023-ban sikerről van szó?

Sokat gondolkodtam ezeken a válaszokon, és összeállítottam egy 1 órás kurzust, ahol a legörzöttebb tudásomat adom át. Ezt bónuszként adom azoknak, akik igénybe veszik a Black Friday ajánlatomat.

Ezt az képzést ÉLŐBEN fogjuk leadni decemberben angol nyelven, majd magyar nyelven én is, akik a Premium Plus+ éves tagságot választják a Black Friday ajánlatomban.

De az “agymegosztás” ezzel még nem ér véget. HÉT másik nagyon sikeres internetes vállalkozótól fogsz betekintést nyerni angol nyelven, akik nagyon különböző készségekkel rendelkeznek és mindannyian teljes munkaidőben dolgoznak a Wa-ban és mindannyian eltérő megközelítést alkalmaznak az üzlethez. Természetesen ezt magyar nyelven is elérheted a magyar nyelvű kurzusaimban a megfelelő időben. Úgy gondolom, hogy ez nemcsak sok új ötletet fog feltárni Te és vállalkozásod számára, hanem bemutatja azokat a jellemzőket is, amelyekkel sikereket értek el és az elkövetkező évben növekvő sikereket terveznek. Ezek a feltörések legalább 1000 dollárt érnek az online vállalkozásod számára.

Ez több mint 80 éves online vállalkozói tapasztalat ötvözete, 8 online osztálytermi képzésbe csomagolva, amelyeket a következő két hónapban élőben közvetítenek és magyar nyelven pedig Én fogom számodra megmutatni. Mindezt a Premium Plus+ tagság tartalmazza. Mindezek az ismétlések röviddel ezután is elérhetőek lesznek angol nyelven és magyar nyelven is, így ha nem tudsz részt venni ezeken az élő közvetítéseken, akkor utólag is megtekintheted a visszajátszásokat, ahányszor csak akarod. Ha a Premium Plus+-ra frissítesz 499 USD/év áron, az ÖSSZES bónuszt megkapsz a valaha volt legnagyobb megtakarításunk mellett. Vagy dönthetsz úgy, hogy egyszerűen megszerezheted a Premium csomag elképesztő megtakarításával évi 299 USD-ért. A te döntésed.

 

 
Ismételten elmondom, hogy mindkettő a valaha volt LEGALACSONYABB áraink mindkét tagságra. A rendelési oldalon mindkét lehetőség közül választhatsz.
Wealthy Affiliate Black Friday- online üzletedből keress pénzt
Szerezd meg a Black Friday kedvezményt most!

Oké, a bónuszokat félretéve. Nézzük meg, milyen értéket kapsz a Wealthy Affiliate platformján belül.

Ne feledd, hogy „élő” formátumban kapsz oktatást angol nyelven, közvetlenül azoktól az emberektől, akik már évek óta sikeresek online. Sok esetben olyan emberektől származnak, akik több mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek sikeres online vállalkozások vezetésében (ahogyan jómagam is. Így magyar nyelven kapsz képzést tőlem) , valamint a feltörekvő emberektől, akik 5-10 éves sikeres online üzleti tapasztalattal rendelkeznek. A témakörök sokfélék, a SEO-tól az e-kereskedelemig, a tartalomkészítésig, a kiszervezésig, a kattintásonkénti fizetésig, a YouTube elsajátításáig… , képes leszel sokrétűen egy jól lekerekített és szakértővé válni.

A Black Friday prémium ajánlattal jövőre 52+ angol nyelvű szakértői kurzust kaphatsz. Természetesen magyarul a kurzus oldalamon lefordítva is. Ez minimum egy óra hetente.

A Black Friday Premium Plus+ ajánlattal évente több mint 350 szakértői angol nyelvű kurzust kaphatsz. Ez majdnem napi egy. Friss képzések, új ötletek és 2023-ra kész marketingstratégiák, amelyek értékessé és elismertté tesznek téged is! Mind ez magyar nyelven is Tőlem. Fekete péntek ajánlatunkkal édesítjük az üzletet, minden idők legalacsonyabb árainkat kínálva, miközben az iparág legfejlettebb, valós idejű, átfogó, tiszta értékkel rendelkező…szakértői képzését kínáljuk.

Prémium 299 USD/év vagy Premium Plus+ 499 USD/év. Ez akár 689 USD kedvezményt jelent a normál árunkból.

2023-ban olyan mesterkurzusokon fogsz részt venni, amelyek segítenek vállalkozásodat a következő szintre emelni. Alig várjuk, várom, hogy kiadjuk a 2023-as “órarendünket” az online képzési osztályokhoz mind angol nyelven, mind magyar nyelven is.

Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!

Digitális Marketing Szakértő: Nagy Péter

Köszönöm, hogy elolvastad ezt a cikkemet is! Oszd meg másokkal a közösségi oldalaidon, hogy segíts Te is Nekik pénzt keresni az Interneten. Sok hasonló gondolkodású embert ismersz, akik szeretnének többet tudni, hogy milyen affiliate marketing ötletek, titkok és tippek vannak. Annak érdekében, hogy a digitális marketinged ne a szerencsén múljon (mert nincs is titok), hanem egy kitaposott úton, amin végigvezetlek , ami csaknem 15 éve dominál az online megjelenésemben. „Az információ kincs” Csodás napot kívánok Neked! Nagy Péter vagyok (többet rólam itt): Kreatív Média-Marketing és IT Megoldások Szakértője

Ez is érdekes lehet számodra

A Wealthy Affiliate Black Friday bónuszok 2022-ben is. Kezd el INGYEN!

A Wealthy Affiliate Black Friday bónuszok 2022-ben is. Kezd el INGYEN!

Gratulálok, hogy csatlakoztál rajtam keresztül INGYEN a Wealthy Affiliate Black Friday bónuszok keretén belül a …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük